CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 01.12.08 23:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 68 z 69 [ Příspěvků: 1723 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 65, 66, 67, 68, 69  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 31.08.08 15:41    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Hodnocení: 11
ja som sa tam regol 2x po otm co som dostal 1x ban (mal som cez 300dolarov)

2x som dostal ban takto: normalne som zarabal mal som cca 20 dolarov nedal sa mi pridat bu ani po dosiahnuti 10 dolarov a naraz ban

3x nedavno ked som si pridal BU ten isty ako som mal vtedy .. BAN

OTAZKA: ak dam napr na meno xxx priezvisko a ja sa volam yyy priezvisko a pride mi domov sek tak si ho zrejme nebudem moct vyzdvihnut alebo ako to s tym sekom funguje?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 31.08.08 17:15    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Hodnocení: 0
Lidi já se vám divím jaké různé způsoby dokážete vymýšlet jenom proto aby jste nějak mohli oklamat a možná i podvést Google. Nebylo by snad lepší se zabývat tím co dělat proti tomu aby vám v AdSense zbytečně nedali ban? Podle toho co zde někteří píšou vyplývá, že ten ban dávají někdy i když se jejích pravidla neporušuje, ale s tím asi nic nikdo nenaděláme a musíme se smířít s tím, že ban od Google můžeme dostat kdykoliv asi každý. Jim asi pro zabanování někoho stačí pouhé sebemenší podezření z porušení pravidel. Ty jejích pravidla AdSense jsou velni rozsáhlé a podrobné, že není příliš problém je porušít aniž by si to člověk uvědomil.

PříspěvekNapsal: 31.08.08 19:09    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Hodnocení: 3
vlazy píše:
Lidi já se vám divím jaké různé způsoby dokážete vymýšlet jenom proto aby jste nějak mohli oklamat a možná i podvést Google. Nebylo by snad lepší se zabývat tím co dělat proti tomu aby vám v AdSense zbytečně nedali ban? Podle toho co zde někteří píšou vyplývá, že ten ban dávají někdy i když se jejích pravidla neporušuje, ale s tím asi nic nikdo nenaděláme a musíme se smířít s tím, že ban od Google můžeme dostat kdykoliv asi každý. Jim asi pro zabanování někoho stačí pouhé sebemenší podezření z porušení pravidel. Ty jejích pravidla AdSense jsou velni rozsáhlé a podrobné, že není příliš problém je porušít aniž by si to člověk uvědomil.

nie kazdy ma biedne stranky a niekto z toho aj zije a nemoze si dovolit len tak o adsense prist, ked neporusuje pravidla a preto vyuzije tento sposob

PříspěvekNapsal: 31.08.08 19:47    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Cbl píše:
nie kazdy ma biedne stranky a niekto z toho aj zije a nemoze si dovolit len tak o adsense prist, ked neporusuje pravidla a preto vyuzije tento sposob
Asi nikomu se nelíbí když ho Google zabanuje a o AdSense přijde. To, že někdo si myslí, že nijak neporušuje pravidla AdSense ještě neznamená, že si to myslí i Google a že skutečně ty pravidla nijak neporušuje. Myslím si, že asi na téměř každé stránce s reklamou AdSense nebo u mnohých uživatelů by se snad dalo najít něco co by možná bylo v rozporu s jejích pravidly. Už to, že zde někteří vymýšlíte jak se po zabanování znova do AdSense zaregistrovat např. pod jiným jménem, s jiným číslem účtu atp. je porušením jejích pravidel a proto se nedivte, že když vám na to příjdou tak vás za to zabanujou. Někomu se takový podvod asi podaří bez toho aniž by na to přišli, ale jiní už to štěstí mít nemusí a jsou znova opakovaně banování. Myslím, že všichni co zde o AdSense diskutujeme ty jejích pravidla porušujeme, protože tam mají mj. i zákaz diskutovat o AdSence jinam než pouze na jejích stránkách.

PříspěvekNapsal: 02.09.08 18:33    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Pánové, mám dotaz, přišel mi z AdSense šek a nevím, kde si ho mam nechtat proplatit, je tam psáno něco jako Payable at Citibank, což tedy chápu tak že v Citibank mi to proplatěj... ale nemohli by mi to proplatit i jidne, máte s tím někdo zkušenosti?

Díky moc. ;)

PříspěvekNapsal: 02.09.08 18:37    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Hodnocení: 3
v hociktorej banke ti ho preplatia, poplatok cca 200sk+30dni

PříspěvekNapsal: 02.09.08 18:47    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Cože?! Tam je i poplatek? Co znamená těch 30dní? :)

PříspěvekNapsal: 02.09.08 18:57    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Hodnocení: 27
30 dni cakas. doporucujem ucet.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 02.09.08 20:02    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

ty jo dneska mi napsali že mi poslali nějaký dopis s pinem a že ho tam budu muset napsat tak doufám že mi dorazí...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 02.09.08 20:11    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

mne dorazil vždy :-D

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 03.09.08 06:21    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Lidi pls dají se někde nahnat hity na GA protože bez mé pomoci se včera na mých webech nasbírao 19 klikůna 290 obrazení a tak mám MP 6,21% což asi není dobré ne?

// a ještě se chci zeptat co mám udělat v Daňové údaje díky

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 03.09.08 07:29    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma
Moderátor

Hodnocení: 1
Google prevratil reklamu na internetu vzhuru nuhama...webmasteri se boji, ze jejich uzivatele klikaji na reklamu "nespravne". :|

PříspěvekNapsal: 03.09.08 22:13    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Dnes jsem zjistil, že v administrací AdSense je v nabídce i nějaký AdSense pro zdroje (Umístěte relevantní reklamy do zdrojů, které pro vás služba Google spravuje.). Nevíte někdo co to je, jak se to používá a k čemu je to dobré?

PříspěvekNapsal: 14.09.08 17:32    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Hodnocení: 1
nestalo sa vam niekedy ze adsense chcelo po vas naspät nejake peniaze ? Lebo v pravidlach som cital nieco podobne...

PříspěvekNapsal: 14.09.08 18:09    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma
Admin

Hodnocení: 29
vlazy píše:
Dnes jsem zjistil, že v administrací AdSense je v nabídce i nějaký AdSense pro zdroje (Umístěte relevantní reklamy do zdrojů, které pro vás služba Google spravuje.). Nevíte někdo co to je, jak se to používá a k čemu je to dobré?

zdroje = RSS atom apod.
(pokud si nikdy neslysel, tak treba wikipedie rss) jinak to pro tebe nema asi ani vyznam.

proste jde jen o reklamu kterou pridas do RSS

costler píše:
nestalo sa vam niekedy ze adsense chcelo po vas naspät nejake peniaze ? Lebo v pravidlach som cital nieco podobne...

u Ads jeste ne ale vim ze treba etarget to uz po par lidech pozadoval a myslim, ze soudit by se oto dalo z obou stran, ale tj jen moje polemizace.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 15.09.08 16:06    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

messal:
Pokud to AdSense pro zdroje je to co popisuješ tak to pro mne opravdu žáden význam nemá, protože RSS na svých stránkách nemám.

Je možné reklamu z AdSense vkládat do výměnných reklamních systémů tak aby se zobrazovala na stránkách uživatelů tohoto reklamního systému? Myslím, že ne protože by to asi bylo porušení pravidel AdSense. Jde mi o to, že na některých mých stránkách se mi začala zobrazovat místo reklamní lišty z výměnného reklamního systému odkazová jednotka z Google AdSense. Předpokládám, že se jedná o aktivitu provozovatele reklamního systému který se takto nesolídně snaží vydělávat prostřednictvím AdSense. Myslím, že je to dobrý způsob jak si nechat zrušít účet AdSense a je asi otázkou času kdy tohoto člověka za to zabanujou. Už jsem provozovatele toho reklamního systému ohledně toho informoval, ale odkazovou jednotku AdSense v liště prozatím stále zobrazuje. Tím podvádí nejen Google ale zároveň i uživatelé reklamního systému, protože jim v těch reklamních lištách zobrazuje něco jiného než by měl. Je vidět, že někteří si myslí, že prostřednictvím internetu se bez podvádění vydělávat nedá a pak když jich např. Google zabanuje tak se tváří velmi uraženě a diví se za co ten ban dostali.

PříspěvekNapsal: 15.09.08 16:12    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Reklamy google môžeš zobrazovať na HOCIAKÝCH stránkách ktoré neporušuju pravidlá.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 15.09.08 16:34    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

08xi píše:
Reklamy google môžeš zobrazovať na HOCIAKÝCH stránkách ktoré neporušuju pravidlá.
Ano, na jakýchkoliv stránkách které pravidla neporušují. Nevím to určitě, ale asi pouze každý na svých vlastních a ne na cizích prostřednictvím reklamních systémů. Navíc když se ta reklama Google zobrazuje na různých stránkách v reklamní liště tak asi nelze zajistít, že se nezobrazí i na stránkách které nejsou v souladu s pravidly AdSense.

PříspěvekNapsal: 15.09.08 17:12    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma
Admin

Hodnocení: 29
no takle pokud ti za zobrazeni Gads dava kredity tak je to vpodstate vporadku.

ale hacek bude v tom pokud ty na strance pouzivas Gads, jelikoz v ten moment se dopoustite poruseni pravidel.

a rekl bych ze vina, problem je na tvoji strane, jelikoz listu sis tam pridal ty a G zakazuje na jedne strance zobrazeni svych reklam pod ruznym pubID cili od vice uzivatelu.

bejt tebou zrusim danou listu a nejdu si jiny vymeny system osobne musim doporucit lista.cz pripadne by mohl byt zajimavy i vipad, ale tam je naseto warezu a erotiky.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 15.09.08 23:41    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

messal píše:
no takle pokud ti za zobrazeni Gads dava kredity tak je to vpodstate vporadku.
Ano z pohledu toho výměnného reklamního systému by to takto mělo být v pořádku. Problém je ale v tom, že v těch lištách by se měly zobrazovat odkazy na stránky jiných uživatelů toho reklamního systému a ne odkazová jednotka od Google. Tím provozovatel reklamního systému klame jeho uživatelé, protože jim tam v těch lištách nechává zobrazovat jiné reklamy než by měl.
messal píše:
ale hacek bude v tom pokud ty na strance pouzivas Gads, jelikoz v ten moment se dopoustite poruseni pravidel.
Ano, v tomto případě by to mohlo být považováne jako porušení pravidel AdSense oběma stranami.
messal píše:
a rekl bych ze vina, problem je na tvoji strane, jelikoz listu sis tam pridal ty a G zakazuje na jedne strance zobrazeni svych reklam pod ruznym pubID cili od vice uzivatelu.
Z pohledu Google by to samozřejmě mohlo být považované i jako moje provinění.
To porušení pravidel AdSense bych ale víděl ve větší míře na straně provozovatelé toho reklamního systému protože pravidla mj. zakazují
Citace:
  • Webová stránka nebo třetí strana nesmí zobrazovat naše reklamy, vyhledávací pole, výsledky hledání nebo tlačítka doporučení jako výsledek činnosti jakékoliv aplikace, například panelu nástrojů.
  • Žádná část kódu AdSense nesmí být integrována do programového kódu softwarové aplikace.
Tou aplikací by mohla být chápaná i ta reklamí lišta..
messal píše:
bejt tebou zrusim danou listu a nejdu si jiny vymeny system osobne musim doporucit lista.cz pripadne by mohl byt zajimavy i vipad, ale tam je naseto warezu a erotiky.
Už jsem pomalu začal stahovat reklamy z toho reklamního systému z mých stránek protože to ani není příliš dobrý reklamní systém. Ze začátku to vypadalo dobře, ale minulý týden se dělaly nějaké úpravy a to způsobilo, že se moje bannery téměř přestaly zobrazovat a nyní od dnešního odpoledne je to celé nefunkční a stránky systému jsou nedostupné. Vypadá, že to provozovatel celé zrušil a ukončil bez toho aniž by dal jakkoliv vědět. Škoda pouze těch kreditu které jsem tam měl nasbírané a nebylo mi je ani umožněno vyčerpat. Jinak kromě toho ještě používám výměnný reklamní systém AdReal.net a ten mi docela dobře vyhovuje.

PříspěvekNapsal: 17.09.08 20:41    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

A čo taký wz.cz ?? Hmm ?

ten má tiež adsense reklamu hore.

a tú som si tam ja neumiestnil takže v prípade problémov sa môžem odvolať na to ?

inak dneska sa darí. trafil som 2$ klik :-D

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 17.09.08 21:17    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

08xi píše:
A čo taký wz.cz ?? Hmm ?

ten má tiež adsense reklamu hore.

a tú som si tam ja neumiestnil takže v prípade problémov sa môžem odvolať na to ?
Ano wz.cz reklamu AdSense přidává do stránek které mají webhosting na jejích serveru. Možná, že to mají přímo od Google povolené. Jinak bych v tom viděl pravděpodobné porušování pravidel AdSense. Poskytovatelé toho webhostingu asi nemohou jednoznačně zajistit, že obsah všech stránek které u ních hostují budou v souladu s pravidly AdSense.
Pokud máš stránky na wz.cz a máš na ních vlastní reklamu AdSense tak myslím, že tím porušuješ pravidla protože Google zakazuje na stejné stránce mít reklamu AdSense od více různých uživatelů. V případě problémů by ti nějaké odvolání na to, že ti tam poskytovatel webhostingu přidal i svojí reklamu z AdSense asi příliš nepomohlo, protože každý uživatel AdSense by si měl sám zajistít aby jeho stránky byly v souladu s pravidly.

PříspěvekNapsal: 17.09.08 21:23    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

No ja wz.cz ani nič iné nepoužívám. teda používám ale na projekty ktoré sa bojim dať na vlastný server. číže nie celkom čisté. a tam ked wz.cz dá adsense reklamu tak to je porušovanie pravidiel.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 17.09.08 22:48    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

08xi píše:
No ja wz.cz ani nič iné nepoužívám. teda používám ale na projekty ktoré sa bojim dať na vlastný server. číže nie celkom čisté. a tam ked wz.cz dá adsense reklamu tak to je porušovanie pravidiel.
Já wz.cz taky nepoužívám a ani se mi tento webhosting příliš nelíbí, hlavně kvůli te reklamě kterou tam vkládají asi do všech stránek a také proto, že hodně odkazů na stránky hostující na wz.cz odkazují na nefunkční nebo neexistující stránky.
Jinak si myslím, že když někdo má na svých stránkách reklamu AdSense a stránky hostuje na wz.cz tak se asi jedná o porušení pravidel AdSense majitelem stránky a zároveň i wz.cz.

Naposledy upravil vlazy dne 11.10.08 16:49, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 11.10.08 16:44    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Hodnocení: 4
ja to stale nechapem, dnes som zase videl par warezov, vlastne to bolo vcera a bol tam google adsense kod, Ako im mohli oddobrit kod? ved google adsense nepovoluje warezi. nechapem, myslite ze to maju zase nacierno a ked poziadaju o vyplatu tak ich google adsense blokne?

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 1723 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 65, 66, 67, 68, 69  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]