CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 07.10.08 06:31

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 65 z 68 [ Příspěvků: 1699 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 12.07.08 13:20    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Hodnocení: 5
aha oki pockam :-)

PříspěvekNapsal: 12.07.08 15:44    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Hodnocení: 1
coe píše:
ale mam zase jiny problem omg... kdyz mi na to kamos klikl tak se mi nezobrazilo ze mi na to klikl a v prehledech nemam vubec nic ... ani pocet zobrazeni co to zas je ...

Dalsi zlodej :roll: :roll: :roll:

PříspěvekNapsal: 12.07.08 16:39    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Hodnocení: 13
coe píše:
ale mam zase jiny problem omg... kdyz mi na to kamos klikl tak se mi nezobrazilo ze mi na to klikl a v prehledech nemam vubec nic ... ani pocet zobrazeni co to zas je ...

by sa zišlo aby ta niekto nahlásil.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 13.07.08 12:17    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

j presne tak, mozno si prave niekoho z nas okradol o par korun a ked je vas 500 tak nas okradate o tisice mesacne :roll:

PříspěvekNapsal: 13.07.08 12:50    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

njn asi tak. skoda ze na czemoney neni nejaký kecálek čo všetko nahlasuje.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 14.07.08 11:36    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Hodnocení: 5
lol .. ono se to musi vyzkouset jak to funguje jestli funguje .... tak jsem rekl kamosovi jenom jednou lol ... prece mu nebudu rikat, aby na to klikal porad :lol:

PříspěvekNapsal: 14.07.08 11:49    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

ale to je jedno či raz alebo 1000 krát...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 14.07.08 12:12    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma
Admin

Hodnocení: 24
bych neresil, proste stats nejsou online.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 19.07.08 04:58    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Hodnocení: 0
Tak jsem zjistil, že AdSense ve svých policies uváději, že jsou zakázány stránky s tématikou přivýdělků za klikání apod.

Přemýšlel jsem původně, netuše výše uvedené, že bych si zkusil hodit jen tak na zkoušku jednu reklamu i na svůj pidiblog o přivýdělku, abych omrkl, jak to zhruba funguje...

Teď ale nevím: znamená ta zmíněná podmínka, že stránka nejspíš neprojde schválením, ale že to je asi tak nejhorší co se může stát... nebo to ani raději nemám zkoušet, abych si nekoledoval o ban?

PříspěvekNapsal: 19.07.08 06:58    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

1. ti to ani neschválejí
2. pokud to uděláš na jinou stránku kde ti to schválí a pak to dáš sem můžeš čekat za nějakou dobu ban

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 19.07.08 07:07    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

chrastal píše:
1. ti to ani neschválejí
2. pokud to uděláš na jinou stránku kde ti to schválí a pak to dáš sem můžeš čekat za nějakou dobu ban

ad 1. no však se to dalo čekat. Jen jsem byl zvědavý, než se odhodlám to pustit na "normální" stránku : o )

ad 2. tak to v úmyslu fakt nebylo :lol:

každopádně díky za potvrzení.

PříspěvekNapsal: 19.07.08 09:34    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma
Admin

Hodnocení: 24
stejne tak to bylo tady na czem.

ale po par emailech sem je uhnal alespon k uhrazeni jiz zobrazene reklamy.
ale mel jsem zrejme lepsi ornou pudu nez ty.)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 19.07.08 13:50    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

čau mám klikačku max-bux.com obsahuje materialy které pobízejí ke kliknutí na jiné reklamy ale nepobízejí ke kliknutí na banner může mi někdo říct jestli mi můžou zablokovat účet v takovém stavu jaký je ted
Kód:
http://max-bux.com/
Díky snad mi někdo poradí než projdu těch 108 stran. THx...

zajímavé ovšem je že mi na tuto stránku přišlo schválení...

s tím schválením schválili mi účet a tam sem zadával jméno stránky :?:

PříspěvekNapsal: 21.07.08 08:19    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Tak je mi trošku trapně a trošku zmateně. Zřejmě jsem v prvotním nadšení něco uchvátal, protože byť jsem si svůj záměr umístit reklamu na "klikačkovém" blogu rozmluvil, právě mi přišel mail, že mi schválili žádost o umístění. Že bych něco přehlédl, když jsem se do AdSense registroval přímo z blogu?
Jejich kód jsem ale, pokud dobře hledám (teď nemyslím koukání na stránku, ale segmenty při editaci), na blog neumístil, takže by tam snad reklamy chodit neměly. Ani na AdSense účtu nevidím (pokud tedy nehledám blbě), že by byl můj blog někde vypsaný.
Přesto ho v tom schvalovacím mailu jmenují a tvrdí, že se mi na něm do 48 hodin začnou reklamy objevovat...

Mám se bát, nebo počkat co se bude dít, nebo být klidný, když je schváleno přímo na danou adresu? :shock:

Nebo se nabonzovat a omluvit, ať vidí že to nebyl záměr?

PříspěvekNapsal: 21.07.08 09:16    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma
Moderátor

fandanovak píše:

Mel by sis dat trikrat "zdravas" a u zpovedi to rict farari. :mrgreen: Je videt, ze Googlovska politika strachu plodi ovoce...ted se tu bojite uprdnout a cekate, co na to velky bratr rekne. :mrgreen:
No ja nevim, nez abys zil v takovym stresu, tak to radsi zmen system, ne? Takhle budes mit v patnacti infarkt! :roll:

PříspěvekNapsal: 21.07.08 11:55    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

ppp píše:
fandanovak píše:

Mel by sis dat trikrat "zdravas" a u zpovedi to rict farari. :mrgreen: Je videt, ze Googlovska politika strachu plodi ovoce...ted se tu bojite uprdnout a cekate, co na to velky bratr rekne. :mrgreen:
No ja nevim, nez abys zil v takovym stresu, tak to radsi zmen system, ne? Takhle budes mit v patnacti infarkt! :roll:

Hm... myslíš, že bych sáhl po takhle silných slovech, kdybych to myslel smrtelně vážně (pominu-li otázku, co je špatného na tom držet se občas pravidel ,-) )? Kdybych tam vrazil pár smajlíků, vyznělo by to pak víc jako zvědavost než předposranost? : )
Ne že bych se chtěl hájit za každou cenu, ostatně kdo ví - třeba jsem vážně víc srábek než že bych jen chtěl mít svůj klid a nemuset řešit ban za takovou - dámy prominou - 3,14čovinu.
Na druhou stranu máš recht - tolik lidí je zblblých politikou strachu (a tady bych Google viděl spíš až někde uprostřed peletonu, jsou tu větší Velcí Bratři), že je nesnadné rozlišit, kdo se bojí uprdnout a kdo jen nechce být "co krok, to prd", jak by řekl klasik :mrgreen:
Takže řekněme že vím jak to myslíš a že je to v pohodě, já poděkuju za reakci (ať už má informační hodnotu jakoukoliv) a vrátíme se k AdSense, ať se nám to nezvrhne v OT, může být? :)

Hezkej den.

PS: ten infarkt nestihnu včas ani kdybych běžel, ale můžeš mi držet palce, ať mě neschvátí dodatečně :mrgreen:

PříspěvekNapsal: 21.07.08 15:14    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma
Moderátor

Myslel jsem to obecne...nejsi prvni a urcite ani posledni kdo se tu pta "smim to ci ono". Jejich podminky jsou tak slozite a tolika zpusoby vylozitelne, ze proti pravidlum je temer vse a nikdo nevi, kdo ban dostane a kdo ne. Konecne rozhodnuti je stejne jen na nich, takze nezbyva nez to proste zkusit a tise doufat.
Jinak tobe se samozrejme omlouvam, jen jsem si delal srandu (proto tolik smajliku), ale mohl sis to vylozit osobne. Promin. :) A uz nebudu OT. :oops:

PříspěvekNapsal: 22.07.08 04:54    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Omluvy netřeba, proto jsem psal že vím jak to myslíš (či přinejmenším tuším) a že je to v pohodě :)
A už taky končím s OT :)

PříspěvekNapsal: 22.07.08 07:21    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

xvikingk píše:
čau mám klikačku max-bux.com obsahuje materialy které pobízejí ke kliknutí na jiné reklamy ale nepobízejí ke kliknutí na banner může mi někdo říct jestli mi můžou zablokovat účet v takovém stavu jaký je ted
Kód:
http://max-bux.com/
Díky snad mi někdo poradí než projdu těch 108 stran. THx...

zajímavé ovšem je že mi na tuto stránku přišlo schválení...

s tím schválením schválili mi účet a tam sem zadával jméno stránky :?:

no ak ti to schvalili tak by som tam tie reklamy dal. a keby ta náhodou zablokovali tak sa odkazuj na to že stránky boli schválené a tak si nemohol vedieť že im prekážaju a aspon ti zaplatia čo tam budeš mať.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 22.07.08 21:57    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Heh , google pocka , kym tam budes mat aspon 50 USD , potom ti zrusia ucet za porusenie pravidiel - nevhodny web a peniaze si nechaju .
:lol: :lol: :roll: :roll: Nova taktika od google .

PříspěvekNapsal: 22.07.08 22:18    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

mar987 píše:
Heh , google pocka , kym tam budes mat aspon 50 USD , potom ti zrusia ucet za porusenie pravidiel - nevhodny web a peniaze si nechaju .
:lol: :lol: :roll: :roll: Nova taktika od google .

no nova taktika to nieje určite. to je dosť stará taktika a počkať si počká až požiada o výplatu. prečo by mali brať 50$ ked možu 100$.

ale ja osobne by som to skusil ked mi ten web zobrali.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 29.07.08 20:39    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

nechcem robiť reklamu na konkurenciu ale na jednom česko-slovenskom fore o zárobku ma dosť naštvali :lol: (alebo skor povzbudili).

Jeden človečik sa dám chválil kolko mal za klik.

Citujem :

Citace:
lol, click za 1200 kc

modest-apparel.net 1 1 2 1 100.00% $82.12 $82,123.43 $0.00 $82.12 $82.12

to jsem jeste nevidel. Kolik asi ten inzerent zaplatil googlu :D

no také kliky mať aspon 3-4 každý deň to nemusím chodiť do práce :lol:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.07.08 11:59    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Hodnocení: 21
jj AHYDE... to je skratka neskutocne kolko zaraba na parkingu...

PříspěvekNapsal: 30.07.08 13:56    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

3.7.08 mi zrazu zablokovali účet :evil:

Citace:
> Vážený pán,
>
> Pri nedávnej kontrole našich záznamov sme zistili, že Váš účet AdSense
> vystavil našich inzerentov v službe AdWords značnému riziku. Keďže
> ponechanie Vášho účtu v našej sieti účastníkov by v budúcnosti mohlo
> spôsobiť inzerentom finančné škody, rozhodli sme sa Váš účet
> deaktivovať.
>
> Tento postup považujeme za nevyhnutný na ochranu záujmov inzerentov,
> ako aj ostatných účastníkov programu AdSense. Uvedomujeme si prípadné
> nepríjemnosti, ktoré Vám toto riešenie môže spôsobiť. Vopred Vám
> ďakujeme za porozumenie a spoluprácu.
>
> V prípade akékoľvek otázok týkajúcich sa Vášho účtu alebo opatrení,
> ktoré sme vykonali, neodpovedajte na tento e-mail. Ďalšie informácie
> nájdete na stránke
> https://www.google.com/adsense/support/ ... 7153&hl=sk.
>
> S pozdravom
>
> Tím Google AdSense

pritom neporušujem pravidla a nikomu nedávam klikať na reklamy ..
a mal som tam 40$

PříspěvekNapsal: 30.07.08 21:55    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Taky mi zrušili účet, největší prdel je, že předtím jsem byl 2* vyplacenej a to jsem vesele poUžíval autosurfy, měl adsense na webech o klikačkách (www.vydelavej.ws) a sám jsem si min. 1* na to klikl. Měl jsem strach z banu, tak jsem po 2. výplatě vyřadil autosurfy, dal to na normální weby, přestal klikakt a choval se jako slušnej partner... No a před výplatou 150$ koukám, že se mi přestaly zobrazovat reklamy, tak jsem se přihlásil na AdSense a zjistil, že mám ban...

ANEB S POCTIVOSTÍ NEJDŘÍV POJDEŠ... :arrow:

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 1699 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]