CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 01.12.08 23:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 64 z 69 [ Příspěvků: 1723 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 69  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 11.06.08 08:48    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Hodnocení: 0
V celý ČR je tícsíce podvodníků, já jsem student a chtěl sje msi přivydělat, tak sjem to pouze zkusil. A tady jsem se jenom zeptat za jak dlouho bych se mohl opět registrovat. Tak ze mě nedělejte žadnýho vraha !!! Ale je to tady asi ztráta času, že sjem se vůbec ptal. Sorry ... !

PříspěvekNapsal: 11.06.08 09:51    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma
Moderátor

Hodnocení: 1
Citace:
Můžete můj účet, který byl zablokován z důvodů neplatné aktivity, obnovit?

Vždy vám rádi pomůžeme s řešením případných problémů. Pokud se domníváte, že by vaši situaci mohly objasnit další informace, můžete nám je oznámit a my váš účet ve světle těchto nových okolností rádi znovu posoudíme.

Vezměte však prosím na vědomí, že neexistuje žádná záruka, že se do programu AdSense vrátíte. Jak je uvedeno ve Smluvních podmínkách, společnost Google si vyhrazuje právo rozhodovat o konkrétních případech neplatné aktivity. Pokud se budeme domnívat, že naši inzerenti a účastníci by byli neplatnou aktivitou nepříznivě ovlivněni, můžeme účast účastníka v programu ukončit.

V praxi to funguje tak, ze zablokovane ucty neodblokovavaji. Registrace pod novym jmenem je ztrata casu, byt tebou bych se na Adsense vysral.

PříspěvekNapsal: 11.06.08 12:45    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

fajfy píše:
V celý ČR je tícsíce podvodníků, já jsem student a chtěl sje msi přivydělat, tak sjem to pouze zkusil. A tady jsem se jenom zeptat za jak dlouho bych se mohl opět registrovat. Tak ze mě nedělejte žadnýho vraha !!! Ale je to tady asi ztráta času, že sjem se vůbec ptal. Sorry ... !
Vraha z tebe zde nikdo neděla, ale to zda jsi nebo nejsi student ještě neznamená, že by jsi nemohl být podvodník, zejména když jsi se k tomu podvádění zde veřejně přiznal. Nyní jsi zkoušel zda se dá podvádět v AdSense a někdy příště možná budeš zkoušet něco ukrást někde v obhodě. To že je v ČR mnoho podvodníků a že jsi student který si chce něco přivydělat ještě neznamená, že musíš nutně neslušně podvádět. Člověče zamysli se nad sebou a tím co děláš.

PříspěvekNapsal: 12.06.08 23:02    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

když nejsem podnikatel,a nemám živnostenský list,můžu si nechat proplatit peníze z Adsense???mě byc jim poslat prý nějaký danový ůdaje a je na vybrán jen Firma v USA,
Firma nikoli z USA,
Firma nikoli z USA s Aktivitami v USA...děkuju za odpověd...

PříspěvekNapsal: 14.06.08 01:05    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma
Admin

Hodnocení: 29
kazdopadne kdyz nejsi podnikatel, tak proc bys to mel zadavat.)

ano vyplata ti prijde na ucet at ses ci nejses podnikatel.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 20.06.08 15:06    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Už delší dobu AdSense nabízí nějakou novou vylepšenou službu AdSense pro vyhledávání která by měla zobrazovat výsledky vychledávání v rámu na samostatné stránce která je součástí vlastní stránky. Uvažují, že bych tuto novou vyhledávací službu využíl na mých stránkách, ale když si to udělám tak může být problém jak zkontrolovat stránku s výsledky vyhledávání zda se zobrazuje zprávně a bez problémů. Musel bych na svojí stránce si nechat něco Googlem vychledat aby se mi tato stránka s výsledky vychledávání zobrazila, ale to by pak mohlo být považované za porušení pravidel a nerad bych tak kvůli tomu měl s AdSense problémy.
Zajímalo by mne v jakém rámu se tyto výsledky zobrazují, např. zda je to iframe a nebo nějaký jiný rám zobrazovaný prostřednictvím nějakého skriptu. Má tento rám pevně stanovené rozměry a nebo se na stránce roztáhné podle toho kolik Google najde výsledků vychledávání?
Budu rád když mi k tomu někdo kdo máte s tím nějaké zkušenosti něco poradíte.

PříspěvekNapsal: 25.06.08 10:49    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

V jiném fóru jsem našel informaci, že údajně u reklam Google AdSense je možné použít i nějaký volný styl který se dá upravit pomoci CSS stylů. Nevíte někdo něco o tom? Já o tom nic nevím a ani jsem o tom na stránkách Google AdSense prozatím nic nenašel.

PříspěvekNapsal: 26.06.08 22:23    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Hodnocení: 1
skus najst adsense vyhladavanie na inom webe a skus si to sam.... popripade skoc ku kamosovi a otestuj to na svojom webe

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 26.06.08 22:57    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

ivo1002 píše:
skus najst adsense vyhladavanie na inom webe a skus si to sam.... popripade skoc ku kamosovi a otestuj to na svojom webe
Já bych si to ale potřeboval zkusit na svým webu abych viděl jak se to zobrazuje na mojí stránce. Chodit k někomu pouze pro to abych si to otestoval se mi příliš nechce a bylo by to ne příliš praktické při každé úpravě a změně stránek si to chodit k někomu testovat. Ono je otázkou zda podle pravidel AdSense je zakázané už to samotné vyhledávání ze svojí stránky nebo pouze klikání na výsledky toho hledání které Google zobrazí.

PříspěvekNapsal: 27.06.08 16:29    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

pri google adsense for search si kludne mozes skusit vyhladavanie, penalizovany by si bol len keby si klikol na reklamu a mal z nej zisk

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 01.07.08 15:38    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Hodnocení: 2
Asi vám to všem přišlo, ale přidávám to sem pro zajímavost.

Citace:
Dobrý den,

děkujeme Vám za účast v programu Doporučení AdSense. Během
posledního týdne v srpnu budeme stahovat program Doporučení
AdSense, abychom sjednotili nabídky a poskytli účastníkům
jednoduché a jednotné prostředí. Poté již kód programu Doporučení
AdSense nebude zobrazovat reklamy.
Pokud nyní používáte doporučení k propagaci produktů Google nebo
nabídek inzerentů ve službě AdWords, doporučujeme Vám použít
následující postup, než bude produkt stažen:
* Odstraňte ze svých stránek všechny doporučující kódy:
Odstraňte prosím ze svých stránek všechny doporučující kódy před
posledním týdnem v srpnu, abyste mohli i nadále efektivně finančně
využívat svůj reklamní prostor.
* Doporučující reklamy nahraďte reklamami AdSense pro obsah:
Pokud máte na stránkách méně reklamních jednotek AdSense pro obsah
než tři, doporučujeme jednotky doporučující reklamy nahradit
standardními reklamními jednotkami služby AdSense pro obsah.
Snížíte tak riziko poklesu výdělku ze služby AdSense v době, kdy
bude program Doporučení stažen.
* Vytvořte přehledy doporučení a uložte je do počítače. Na
konci října již přehledy doporučení nebudou k dispozici.
Děkujeme Vám za trpělivost po dobu této přeměny. Pokud budete mít
další otázky, navštivte prosím stránku
http://www.google.com/adsense/support/b ... opic=14882.
Děkujeme Vám za přízeň programu Doporučení AdSense.

S pozdravem,
tým Google AdSense
----------------------------------------
E-mailové předvolby: Toto povinné služební oznámení jste obdrželi
proto, abyste byli aktuálně informováni o stažení funkce AdSense.

Google Inc.
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043

PříspěvekNapsal: 01.07.08 15:43    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Hodnocení: 27
jj, aj tak ja som to sprostredkovanie moc nepoužíval pretože tie čo boli pre návštevíkov zadarmo tak dávali tak 0,01$ - 0,20$ za registráciu čo je málo a tie platené (kúpenie niečoho atd) dávali síce aj 10$ len kto bude čo kupovať...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 01.07.08 15:54    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Přišlo to i mne. Zajímalo by mne ale co to konkrétně pro nás uživatelé AdSense znamená. Znamená to pouze to, že končí veškeré doporučování které bylo možné prostřednictvím AdSense doporučovat např. AdWords, Firefox a některé jiné?

Naposledy upravil vlazy dne 01.07.08 17:24, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 01.07.08 16:38    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Jupííííííííí, tak teď mi přišla první výplata od Googlu. Mám ohromnou radost :lol:

PříspěvekNapsal: 01.07.08 17:41    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

vlazy píše:
Přišlo to i mne. Zajímalo by mne ale co to konkrétně pro nás uživatelé AdSense znamená. Znamená to pouze to, že končí veškeré doporučování které bylo možné prostřednictvím AdSense doporučovat např. AdWords, Firefox a některé jiné?

Ja som to pochopil tak 6e cel0 sprostredkovanie na konci augusta kon49.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 01.07.08 17:58    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

peterkovac píše:
vlazy píše:

Ja som to pochopil tak 6e cel0 sprostredkovanie na konci augusta kon49.

Já tomu taky tak rozumím je to i v administaci Googlu.

Citace:
Zvyšte své výdělky díky doporučování užitečných produktů a služeb uživatelům. Poznámka: Doporučení budou v posledním týdnu srpna 2008 zrušena.

PříspěvekNapsal: 01.07.08 18:07    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

jj Doporučení = Reffering = Sprostredkovanie

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 11.07.08 16:45    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Hodnocení: 4
peterkovac píše:
jj Doporučení = Reffering = Sprostredkovanie

Mam taky dotaz - potrebujem filtrom odstranit 2 reklamy . Ako ich odstranim ? Jedna sa o odkazovu reklamu a tam url nie je vidiet .
Viete mi nejako pomoct ? Mal som super reklamy na webe a aj sa hodili a ludia na to klikali a teraz mi to nahradili lacne 1 centove reklamy .

Vsak pozrite lavy horny box - potrebujem zistit url reklam s nazvami sranda , zabava a stahovanie . web - www.zabava.in

PROSIM NEKLIKAJTE MI NA TIE REKLAMY SCHVALNE . POTREBUJEM TO ZISTIT , ale nie PODVODOM .

PříspěvekNapsal: 12.07.08 11:20    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Hodnocení: 13
Chtel bych se zeptat sem u google nejakou tu dobu a tedkom z niceho nic se mi prestali zobrazovat reklamy ... napr. www.parachuting.xf.cz proste tam neni reklama a je tam nejaka blbost nevi nekdo co s tim ??...

PříspěvekNapsal: 12.07.08 12:04    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

njn pre tvoj web nemaju reklamy tak sa ti zobrazuju hentaké texty (reklamy na google) zadarmo.

skus použiť google cielenie na určitú časť textu.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 12.07.08 12:40    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

nj ale proc se mi tam ta reklama porad zobrazovala az tedkom z niceho nic prestala ???

PříspěvekNapsal: 12.07.08 12:42    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

heh to je cudne prave se zobrazila xD

PříspěvekNapsal: 12.07.08 12:53    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

asi už nemaju advertiserov na podobný typ reklamy.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 12.07.08 13:00    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

ale mam zase jiny problem omg... kdyz mi na to kamos klikl tak se mi nezobrazilo ze mi na to klikl a v prehledech nemam vubec nic ... ani pocet zobrazeni co to zas je ...

PříspěvekNapsal: 12.07.08 13:03    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Hodnocení: -2
coe píše:
ale mam zase jiny problem omg... kdyz mi na to kamos klikl tak se mi nezobrazilo ze mi na to klikl a v prehledech nemam vubec nic ... ani pocet zobrazeni co to zas je ...

Ono se tystatiskyky obnovujou jednou za čas. Myslím že po hodině

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 1723 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 69  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]