CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 02.12.08 00:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 63 z 69 [ Příspěvků: 1723 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 69  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 25.05.08 16:48    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Hodnocení: -1
No už ma serú :evil: po dvoch týždnoch mi ešte neprišlo, či mi zobrali web alebo nie a predtým mi to prišlo do dvoch - štyroch dní čo im mam napisať ???

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.05.08 17:05    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma
Moderátor

Hodnocení: 1
Napis jim, ze ta seru. :mrgreen:

PříspěvekNapsal: 25.05.08 18:29    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Hodnocení: 27
ppp píše:

jj a s google adsense sa môže rozlúčiť :lol:

inak stalo sa vám že za klik ste dostali až 0.00$ ?? ja som mal včera taký mega klik. :lol:

a ešte niečo. ked si dám google sprostredkovanie na stránku tak sa slovákovi české sprostredkovania nezobrazia ?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 26.05.08 14:01    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

ppp píše:

ja si nerobím srandu :evil: mne važne za 14 dní neprišiel mail, či mi berú web alebo nie

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 26.05.08 14:12    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Hodnocení: 2
No za to mně dnes přišel jeden hezký mail. Já si toho všiml, že jsem tam v pátek ve statistikách měl nějak moc odkliknutí na reklamu.Nějaký čurin byl moc aktivní.

Citace:
Vážený(á) ............

Zjistili jsme, že na Vašich reklamách Google byly generovány neplatné
prokliky, které představují finanční riziko pro naše inzerenty AdWords.
Vezměte prosím na vědomí, že naše programové zásady přísně zakazují
jakoukoli aktivitu, která by mohla uměle zvyšovat náklady inzerentů
nebo příjmy účastníků.

Chápeme, že byste rádi získali více informací o aktivitě, kterou jsme
zjistili. Protože však musíme chránit námi vyvinuté systémy
rozpoznávání, nemůžeme našim účastníkům poskytovat žádné podrobnosti o
aktivitě na jejich účtu, včetně jakýchkoli webových stránek nebo
uživatelů, kterých se to případně týká. Děkujeme za pochopení.

Doporučujeme Vám projít si následující odkazy, abyste získali více
informací o neplatných proklicích a dalších aktivitách, které by mohly
ohrozit reputaci Vašeho
účtu:https://www.google.com/adsense/policies?hl=cs
https://www.google.com/adsense/localize ... ce=1&hl=cs
http://www.google.com/adsense/support/b ... 8426&hl=cs

Protože inzerentům připisujeme kredit za případnou neplatnou aktivitu,
kterou zjistíme, můžeme upravit příjmy Vašeho účtu za všechny dny, kdy
k neplatným proklikům došlo.

Pokud jste klikali na své reklamy ze zvědavosti nebo proto, abyste
viděli, kdo inzeruje na Vašich stránkách, připomínáme, že klikání na
vlastní reklamy z jakéhokoliv důvodu je přísně zakázáno našimi
programovými zásadami. Doporučujeme, abyste namísto toho používali
nástroj náhledu reklam AdSense. Tento nástroj Vám umožní ověřit cílové
adresy reklam na Vaší stránce bez rizika generování neplatných
prokliků. Více informací naleznete v našem Centru nápovědy na adrese
https://www.google.com/adsense/previewtool?hl=cs.

Dále prosím vezměte na vědomí, že pokud budeme u Vašich reklam Google i
nadále zjišťovat neplatné prokliky, můžeme u Vašeho účtu podniknout
další kroky na ochranu zájmů našich inzerentů. Děkujeme za pochopení.

S pozdravem,

Tým Google AdSense

PříspěvekNapsal: 26.05.08 14:21    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma
Admin

Hodnocení: 29
mu podekuj aspon ti naklikal dolary.
jak sem pochopil ucet ti neblokly.
pokud se bojis obcas pomuze reklamu na par dni stahnout, pokud nekdo zamerne naklikaval pak uz casto znovu neprijde, kdyz uvidi ze mu to "vyslo".

kazdopadne jim urcite napis zes nenaklikaval a nejsi si vedom, ale ze sis vsimnul navyseni kliku, tak ze zrejme nejaky uzivatel se rozhodl ti tam naklikavat, tak jestli by stim neslo neco udelat. sice ti napisou ze tj tvuj problem, ale aspon si zajistis ze budou vice tolerovat.)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 26.05.08 14:28    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

messal píše:
mu podekuj aspon ti naklikal dolary.
jak sem pochopil ucet ti neblokly.
pokud se bojis obcas pomuze reklamu na par dni stahnout, pokud nekdo zamerne naklikaval pak uz casto znovu neprijde, kdyz uvidi ze mu to "vyslo".

kazdopadne jim urcite napis zes nenaklikaval a nejsi si vedom, ale ze sis vsimnul navyseni kliku, tak ze zrejme nejaky uzivatel se rozhodl ti tam naklikavat, tak jestli by stim neslo neco udelat. sice ti napisou ze tj tvuj problem, ale aspon si zajistis ze budou vice tolerovat.)

Jo do účtu se dostanu. O tom jsem už taky přemýšlel, že ji na těch pár dní stáhnu. Jdu zjistit ze statistiky, které IP by to mohlo být a bloknu ho (jestli to vůbec pomůžu). Statistiku mám podrobnou a přibližně vím i v kolik to bylo.

PříspěvekNapsal: 26.05.08 14:37    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma
Admin

ip si klidne zjisti ale neblokuj, tim davas utocnikovi jedine lepsi pocit.)

proste kdyztak na par dni vymen reklamu za jinou a hotovo. podle me teda vubec nemusis, ale budes mit chvili klid.)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 26.05.08 14:43    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

messal píše:
ip si klidne zjisti ale neblokuj, tim davas utocnikovi jedine lepsi pocit.)

proste kdyztak na par dni vymen reklamu za jinou a hotovo. podle me teda vubec nemusis, ale budes mit chvili klid.)

Dobře. Díky za radu.

PříspěvekNapsal: 28.05.08 21:58    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Hele mám prosbu, jednou jsem umístil google adsence na web, kkterý normálně jel došlo na výplatu 100.00$ ale oni mi pak napsali že tam jsou neplatné kliky, zablokovali mi muj učet a tak jsem požádal o přešetření a oni odepsali to samí, to znamená že já prostě už nemáš šanci mít na moje jméno na google adsense nějaký weby, aby to beželo bezproblému ?

Sám sem si neproklikával, ale ani jsem to nehlídal, to byli moje začátky na internetu. Jestli mi nekdo naschvál proklikával, je to možný, bohužel já to už vrátit zpátky nemužu, žádný ošetření jsem proti tomu nedelal.

Nevíte jak se to dá vyřešit nebo jeslti vůbec mám šanci to nějak vyřešit, aby mi alespon odblokovali učet ?

PříspěvekNapsal: 29.05.08 06:46    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Hodnocení: 5
Ahojte chcem sa opýtat jednu vec. Pozeral som sa na adsense že koľko už mám prachov . Ale ked chcem dať že koľko mám spolu $ tak to nezistím . Mám tam napísane len zobrazenie od poslednej platby takže je možné že my prachy už poslali ???? 8) Ďakujem .

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 29.05.08 17:34    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Martinek píše:
Ahojte chcem sa opýtat jednu vec. Pozeral som sa na adsense že koľko už mám prachov . Ale ked chcem dať že koľko mám spolu $ tak to nezistím . Mám tam napísane len zobrazenie od poslednej platby takže je možné že my prachy už poslali ???? 8) Ďakujem .

jj určite poslali ;)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 29.05.08 21:35    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

:P Super teším sa a ked poďlú hned sa budem snažiť propagovať web aby som zase dosiahol nejaké peniaze .

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.05.08 21:30    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Hodnocení: 0
dobrý dne mám pár blbejch dotazůů :oops: :oops: kde najdu link na získání refferalů aby se mohli pode mě zaregistrovat,a jesi platěj na paypal enbo jen šekem a na ůčet...dík za odpověd

PříspěvekNapsal: 30.05.08 21:39    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma
Admin

neplatěj nikam :wink: affiliate adsense uz je x mesicu vypnute.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.05.08 21:43    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

cože??? :shock:

PříspěvekNapsal: 30.05.08 21:47    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma
Admin

no ze refy uz nesezenes.

jinak normalni adsense plati sekem nebo na ucet.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.05.08 21:50    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

jj dík už sme to pochopil :D

PříspěvekNapsal: 03.06.08 21:13    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

tak, zacal dalsi mesiac... predsa len som zvladol posledneho maja prehupnut sa cez stovku... caka ma od googla najmensia vyplata v historii... a to som tam uz vyse rok a dva mesiace :cry: ide to dolu vodou :cry: (a vsteko len klesanim cien za kliky, pocital som ze vcerajsok bol 4x slabsi ako moj druhy den v googli ( v prvy som len nahodil reklamy na web a mal asi 2 kliky od clekom prvych navstevnikov :D ) tym padom by som tento mesiac nemal 104 ale 400$ :( (a to iste sedi aj ak porovnam priemer v prvom mesiaci a v poslednom mesiaci)
btw nevedeli by ste poradit ake keywords su nauspesnejsie na slovenskych weboch? (mam zoznam prvej 50-ky svetovych najuspesnejsich, ale skor ma zaujimaju najuspesnejsie na slovensku... nech viem na aku temu obraciat web :D )

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 06.06.08 13:24    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

Super 126$ doma :D Keď mi prišli šekom neviete kde si ten šek môˇzem preplatiť ?kde je to najlepšie a najvíhodnejšie .

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 06.06.08 14:00    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

okej vyriešené . :lol:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 08.06.08 18:41    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

cca před 3 měsíci mě blokli za podvody.Chtěl jsem se zeptat za jak dlouho se můžu zaregistrovat znovu. A jak mám postupovat s menšími podvody aby mě nevyhodili? (pobízel jsem kliknání na moje reklamy na jednom foru výměnou za virtualní peníze) Předem díky ...

PříspěvekNapsal: 08.06.08 19:01    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

ak ta blokli za podvod tak si u adsense uz neskrtnes

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 08.06.08 19:02    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma
Admin

postup jednoduchej - nepodváděj nepobízej nevyměnuj.

pokud nato nemáš asi by ses měl zaměřit na úplně jiný odvětví.

jinak registrace stačí třeba na jiný jméno a stejný přijmení, občas vemou i úplně stejnou registraci.

každopádně pokud už tě jednou vyhnmátli tak to zvládnou zas, takže ztráta času :idea: :lol:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 08.06.08 20:09    Předmět příspěvku: Re: Google Adsense - TOP firma

fajfy píše:
cca před 3 měsíci mě blokli za podvody.Chtěl jsem se zeptat za jak dlouho se můžu zaregistrovat znovu. A jak mám postupovat s menšími podvody aby mě nevyhodili? (pobízel jsem kliknání na moje reklamy na jednom foru výměnou za virtualní peníze) Předem díky ...
Když jsi podváděl tak se nemáš čemu divit, že tě blokli. Pokud máš v úmyslu nadále neslušně podvádět tak by asi bylo lepší kdyby jsi to už ani znovu nezkoušel. Divím se, že se vůbec nestydíš s tím, že jsi podvodník veřejně hlubit.

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 1723 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 69  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]