Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy
Právě je 11.02.12 13:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

[ Příspěvků: 419 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Další
ProfitableSunrise
Autor Zpráva
 PříspěvekPředmět příspěvku: goldexchange.eu CZ,SK
Napsal: 15.04.06 00:22 
Charita
Charita

Toto je úvodní příspěvek

velmi známá směnárna
http://www.goldexchange.eu/index.php?ref=1527128

poplatky:

Vyhody:
-rychlost
-nyni i debtni karty (http://forum.czemoney.com/viewtopic.5387.html)

Nevyhody:
-

Všem děkujeme.

Můžu sklidem prohlásit, že tato směnárna je 100procentní i já osobně ji občas využívám.

Naposledy upravil messal dne 04.03.07 10:51, celkově upraveno 2

Napsal: 29.05.08 06:03 

Cia,

Pot?eboval bych poradit s p?evedením z AP do banky, mám acc.. Personal Starter Unverified, pot?eboval bych podrobn?jší postup [AJ není moje silná stránka].
BTW: Pro p?evedení z AP do banky [?eská spo?itelna], jaké jsou poplatky v % ?

D?kuju

Napsal: 29.05.08 06:48 
Charita
Charita

GE nemeni AP, takze tady je otazka zbytecne, doporucuji cist tema alertpay.com

Napsal: 01.06.08 17:08 
Charita
Charita

nepoznate niekto zmenaren ktora meni medzi paypal a alertpay?

Napsal: 23.06.08 13:11 

Angel69 píše:
GoldExchange není špatný, párkrát nám peníze p?evedl, ale 5000,- K?, které jim poslal m?j známý dne 4.6.2008 mu ani nep?evedli na jeho Liberty Reserve ú?et a ani mu peníze necht?jí vrátit. P?itom je to ov??ený uživatel u této spole?nosti.

Hledáme podobn? podvedené lidi, abychom podali trestní oznámení pro podvod a neoprávn?né obohacování na tuto spole?nost, nebo? nám ani po opakované urgenci peníze nehodlají vrátit.

Napište nám na Fabest@centrum.cz a rádi vám podáme konkrétní informace.

Všechny vás zdravím, Angel.

Dobry den, jsem presvedceny, ze se nikdo jiny nenajde. Jediny problem za celou nasi historii nastal prave v pripade vasich 5000 CZK, ktere nestacily dojit na Vas bankovni ucet.

Trochu situaci vysvetlim, protoze nas zde nekdo, kdo nema uplne ciste svedomi obvinuje z nejakeho obohacovani, coz je naprosto nesmyslne. Znovu opakuji nesmyslne !!

1] Pan F. nam sam od sebe zaslal e-mail, kde po nem spol. Worldclearing pozaduje cca 40.000-50.000 tisic. Sice jsem nerozumel ze zacatku o co jde (fingovana hra?). Chtel po nas radu. Dodnes nevim proc tak vzdelany clovek nesmyslne lze jen proto, aby pres nas mohl vyprat penize? Vysvetlim - pan F. si chtel od zacatku hrat na chudacka, ze mu klienti plati dluhy a potom si to rozmysli a pozaduji po nem tyto penize zpet. Nebyly to splatky dluhu, ale pozadavek spol Worldclearing po vraceni plateb, ktere maji souvislosti s sekovym podvodem.

Podotykam, ze pan F. po nas chtel smenit obrovske castky penez. To same po pani, ktera zde nyni zrejme pise ze jsme panu F. ukradli a obohatili se o 5000 CZK. Znovu opakuji ano pan F. nam poslal doklady o tom, ze po nem spol worldclearing pozaduje pomerne vysokou castku zaroven nas prosil o smenu dalsich 9000 EUR ktere obdrzel pan F. jako splatka dluhu (Take prilozil nekolik let stare rozhodnuti soudu o tom, ze mu ma nekdo vratit nekolik desitek milionu korun !!!). Pohybujeme se v teto branzi dost dlouhou a muzete se spolehnout, ze jsem videl i dumyslnejsi veci .

Co se vsak stalo - i presto, ze spol worlclearing pozaduje po panu F. velke mnz penez, rozhodl se pan F., ze si pres nas koupi LR ... odeslal proto penize ze stejneho uctu ke spolecnosti Worldclearing (domely clovek ktery panu F. zaplatil dluh a chce ho zpet? – paypay?), ktera po nem pozaduje vraceni. Uz za techto okolnosti si mel pan F. uvedomit, ze tim riskuje nejen sve vlastni penize (puvod penez neresim), ale i ohrozuje tim i nasi spol, pres kterou se snazi uklidit platby do soukromeho plat systemu aby byly nevymahatelne a pripadne dohledatelne u nas.

Na zaklade info, ktere nam pan F. ve svem mailu poskytl a na zaklade velmi podezrelych otazek a korespondence, jsme odmitli prevest veskere platby co od tohoto muze prisli. Spol Worldclearing jsme o tom nekontaktovali a pana F.a jsme vyrozumeli ze prvni castka cca 6000 KC (mu byla vracena na ucet) + ze mu zadne dalsi transakce z duvodu podezrele korespondence, lzi a problemum se spol Worldclearing neprovedeme.

Nacez nas pan F. informoval ze je k nam na ceste jeste jedna platba v hodnote 5000 CZK !!! BINGO !!

Odpovedeli jsme, ze i tato druha platba bude vracena zpet na jeho ucet.
XXXXXXXXXXXXXXXXX VIZ VYPIS PRVNI PLATBY KTEROU JSME ODMITLI PROVEST PROTOZE JSME TUSILI O PROBLEMECH SE SPOL WORLDCLEARING XXXXXXXXXXXXXXXXX
04.06.2008 21:33:53
1212611633E6B6E
Odeslaná na
ú?et 2xxxxxx22 0x00
-5 980,00
300189.51 30396
Vraceni Lr-U7772588

Tato platba se panu F. vratila a jelikoz jsme avizovali, ze veskere dalsi budou opet okamzite odeslany zpet, provedli jsme to same s druhou platbou:

09.06.2008 19:40:32
12127389501A1D6
Odeslaná na
ú?et 2xxxx222/0x00
-5 000,00
156320.13 30918
F. J, Lr-U7772588 Ex-309...

Worldclearing si Vsak jiz teto transakce vsiml. Z naseho Paypay uctu byla platba oznacena jako odeslana. Worldclearing ji vsak fyzicky z jejich sberneho bankovniho uctu neodeslal (to jsme se dozvedeli cca po tydnu, kdy nas opet pan F. kontaktoval s prvni vyhruzkou).

Nechci se v tom zbytecne pitvat protoze netusim co ma pan F. ze spol Worldclearing za problemy. Bohuzel jsme se stali obeti nejakych sporu mezi timto muzem a spol Worldclearing. Pan F. pres nas chtel ocividne vyprat penize i kdyz vedel, ze je po nem spol Worldclearing pozaduje. To jsme samozrejme odmitli a penize jsme okamzite vraceli a pan Fab. o tom vedel.

Prvni platba odesla, druhou platbu spol worldclearing nevyplatila z duvodu vyse zminovaneho sporu. Pan F. vyhrozuje stihanim atd, nicmene by si mel nejdrive udelat a vyjasnit vztahy mezi nim a spol Worldclearing, a zaroven by se mel presvedcit, zda jiz proti nemu nebylo ze strany spol Worldclearing zahajeno vysetrovani.
Zajimalo by me, jestli p. F. kontaktoval spol Worldclearing a pokusil se s nimi zalezitost vyjasnit, popripade – vysledek?. Pokud se chce poustet do nejakych legislativnich akci, mel by si sam sahnout do svedomi, mel by si vyjasnit po kom co zada, mel by si ujasnit, zda zada opravnene atd. (ja do toho nevidim a nehodlam se v tom jakkoliv angazovat).

Pokud bude p. F. i nadale pozadovat a vyhrozovat osobe, ktera s tim nema co spolecneho, jsem schopen zde zverejnit veskere dokumenty (vcetne kopii seku, provazanosti transakci atd.) ktere incidentu predchazeli. Jsem presvedceny, ze si potom kazdy o znacne podezrelich nabidkach pana F. udela svuj obrazek. Proto Vas ve vlastnim zajmu prosim, spojte se s worldclearing a vyrovnejte se s nimi.
Vice se k tomuto vyjadrovat nebudu.
Je to zalezitost ciste mezi Vami a spol ktera Vam odmitla platbu vyplatit.

Napsal: 23.06.08 22:13 

Angel69 píše:
Když už se Goldexchange takhle otev?en? vyjad?uje a trvdí, že se nikdo jiný podvedený nenajde, v?bec to nem?ní situaci, že na ú?et Goldexchange byla odeslána ?ástka 5000,- K?, kterou neoprávn?n? n?kdo blokuje.

Uz jsem Vam to vysvetlil co s tim mohu delat kdyz si zaslete penize na ucet spolecnosti ktera po vas zada castky v desitisicich za skodu kterou jste udajne spol Worldclearing zpusobil. Jak myslite ze to asi dopadne?

Za prvnich 6000 nam podekujte - prisly ... druhe uz ne. O obohacovani zde nemuze byt zadna rec. Jen s tim mame problemy. Zadali jsme o vraceni u worlclearingu bylo nam vysvetleno ze se zamita. Chteli jsme vedet duvody: predlozili nam nekolik transakci (mohu dosvedcit ze bylo zrejme, ze pres Vase ucty (a je jedno jestli to byl vas, nebo pani - bylo na ne pristupovano ze stejnych IP adres - stejni lide - domluveni lide !! - vse tohle je vyplaceno ihned na Vase ucty).

Angel69 píše:
Bylo by vhodné, aby spole?nost Goldexchange sv?j platební p?íkaz do?ešila, nebo? nikdo jiný to za n?j do?ešit nem?že a ráda bych své peníze ?ádn? dostala zp?t.

Viz odpved vyse - zadali jsme.

Citace:
Také by bylo vhodné, kdyby pracovníci spole?nosti Goldexchange nezve?ej?ovali polopravdy o n?jakých podez?elých finan?ních transakcích jen proto, že nemají dostatek informací o celé záležitosti a zve?ej?ují se v?ci vytržené ze souvislosti a jen se n?kdo snaží odvést pozornost od skute?nosti, že spole?nost Goldexchange obdržela 5000,- K? ale že tyto peníze ani nep?evedla na Liberty reserve ú?et dle ?ádné objednávky a ani nevrátila na ú?et, ze kterého je obdržela.

1] Jeste je tu moznost ze muzeme jako ofic. exchanger zazadat o provereni tranferu na Vasem LR uctu, treba bychom se dozvedeli kam penize skutecne sly (abychom si tedy udelali obrazek, kdyz nezname cely kontext). Ale v pripade, ze se ukaze ze sly zpet na Vas ucet nebo na ucet americkych podvodniku se seky ... smycka se uzavre.

2] Nesnazime se tu vubec nic maskovat, jen se hajime. Protoze se do nas poustite jako kdybychom Vas okradli, pritom jsme to my, co na Vas doplacime. ]

3] Jeste by stalo zjistit IP adresu prvniho prispevku messale. Nezacian nahodou 62... a konci 7? Pokud ano tak jsme svedky prapodivnych lzi.

Napsal: 23.06.08 22:19 

Jen pripominam, ze kdo si chce vydelat muze:

na ecardone.com je v soucasne dobe za prevod LRUSD na EB -4.2 %
Kdyz smenite 50 USD ... dostanete cca 51.8 ... vydelek 1.8 USd
Kdyz smenite 100 USD ... dostanete cca 103.19 vydelek 3.19 USD
Kdyz smenite 200 USD ... dostanete uz cca 5 dolaru ... transakce probehne za 5-10 vterin
RATY SE PO TRANSAKCI ZASE ZMENI ... A JE MOZNE ZE NAPRIKLAD DOJDE K OPACNE SITUACI ZITRA TAKZE PRO TY CO CHTEJI PRIJIT LEHCE K PENEZUM ... MOHOU VYZKOUSET.

Napsal: 25.06.08 15:16 

goldexchange nema chybu, celkem casto pouzivam a vzdy bez problemu a ani nevim o nikom, kdo by problem mel 8)

Napsal: 27.06.08 10:12 

jojo goldexchange je super

Máš blog a chceš litr měsíčně? Chceš z kamarádů co blogují vytřískat prachy?Tak klikni!

Napsal: 27.06.08 17:43 
Charita
Charita

jj aj sa si myslím.

Napsal: 27.06.08 18:12 

I já ji chválím, ne?íkám, že by se neobjevil problém, ale byl velice rychle vy?ešen. Z toho d?vodu se mi na této kauze leccos nezdá.

Napsal: 27.06.08 20:13 

Ono je jednoduší st?žovat si na sníh na sousedov? st?eše než si zamést vlastní práh. N?co takového už tu bylo víckrát, málokdo z t?ch st?žovatel?, dosud vždy neoprávn?ných naprosto vy?erpalo možnosti o naprosté vysv?tlení, vyjasn?ní. U n?koho to m?že být netrp?livost ?i dokonce lenost, nezjišt?ní si všech fakt? apod.... rad?ji hned píšou sem, že se neozývají apod. výmysly.
Takový rychlý Blesk tohoto fóra :D
S goldexchange jsem m?nil d?íve hodn? a vždy ?istá a rychlá práce nebo dohoda a pokud se n?co d?je, tak se to normáln? ?eší. Pro budoucí nespokojence se tomu ?íká komunikace.

Napsal: 24.07.08 12:42 

Bohužel sem nemohu napsat nic kladného, snad jen to že už 7 dní se mých 355$ nedostalo na místo ur?ení do e-gold.
Lh?ta na dodání je 5 dn?. Dnes je to 7. den. V?era jsem jim psal email se všemi parametry a žádal jsem o vysv?tlení, bez odpov?di.
Doufal jsem že se na tuto sm?nárnu mohu spolehnout, bohužel ne. Proto bych cht?l všechny varovat p?ed použitím této sm?nárny, nekomunikuje a peníze stále chybí.

Napsal: 24.07.08 13:37 
Charita
Charita

vim, že te?ky pracovali na n?jakym novym projektu, zkus jim ho naspat pro jistotu ješt? jednou, každopádn? vim, že jsou to velmi solidní lidi. Sic možná n?kdy trochu "zpomalený".

pokud zdržujou, tak je to chce trošku víc kamenovat.) ale nebát se - neni d?vod.)

Napsal: 24.07.08 14:14 

Bohužel nevím email na který bych je mohl kamenovat, dostal jsem se akorát k okýnku na jejich stránkách p?es které mám zaslat problém konkrétn? zde:
Kód:
http://www.goldexchange.eu/support.php?lang=en&faq=1

Nevím také jestli mám psát Anglicky nebo ?esky, zná tedy n?kdo email p?es který se k nim "dokamenuji" :D ? P?ednost bych dal samoz?ejm? komunikaci v ?eštin?.

Napsal: 24.07.08 14:18 

krakrkre píše:
Bohužel nevím email na který bych je mohl kamenovat, dostal jsem se akorát k okýnku na jejich stránkách p?es které mám zaslat problém konkrétn? zde:
Kód:
http://www.goldexchange.eu/support.php?lang=en&faq=1

Nevím také jestli mám psát Anglicky nebo ?esky, zná tedy n?kdo email p?es který se k nim "dokamenuji" :D ? P?ednost bych dal samoz?ejm? komunikaci v ?eštin?.

Piš normáln? ?esky + napiš ?íslo objednávky.Jinak ale sou v pohod?,n?kdy to trvá 2 dny a z toho n?kdy pak 7-8 dní,p?evád?l sem s nimi už mnohokrát a vše v pohod?.

Napsal: 24.07.08 14:23 

Perfektní pot?eboval jsem tam ty $ do konce ?ervence... Te? maj dovolenou až do 16. srpna p?edpokládám že do té doby se od nich odpov?di nedo?kám.
Mám já to ale št?stí :|

Napsal: 24.07.08 16:20 

u m? bez problému, zrovna v úterý jsem kupoval LR, a práv? p?ed pár minutami mi to dorazilo :)

NOVINKA HundFund - od 1.27% denně
RealFusion-Invest - 1.2%-2.1 denně 69-189 dnů a KRÁTKÝ PLÁN 4.9%-2.3% denně 39-109 dnů-bez vyplacní depositu
Zetafutures - 1.25% denně - 150 dnů - Bonus 2$ za vklad 0.25$

Napsal: 25.07.08 12:53 

Tak již je to 8. den bez kontaktu se spole?ností i s mými pen?zi. Doru?ení pen?z je opravdu nutné a já prost? nevím jak už je mám zkontaktovat. Existuje u nich p?ímo n?jaký email p?es který bych se k nim dostal? Ne jen to "okýnko pro otázky", protože na to z?ejm? nereagují?

Napsal: 25.07.08 13:36 

D?ív fungovali i po icq, nevím jak te?... jinak mám pocit, jestli tam nemají dokonce telefon.
Ty tedy ?ekáš osmý pracovní den? Kdy jsi posílal, z jaké banky, správné ?íslo ú?tu, vs atd.?
Taky chodilo myslím na e-mail n?co o zpracování objednávky a pak dokon?ení.
Ješt? zkusit e-mail jejich uživatelského jména, které používají tady na fóru.

Napsal: 25.07.08 13:46 

Ja kdyz jsem naposledy pres ne smenoval, tak zadny info na e-mail neprislo. Formular jim nejspis nefunguje, protoze odpovedi se mi nedostalo. Zkousel jsem pote i fax a rovnez bez odpovedi. Nastesti me to tusim, ze do 6 pracovnich dni smenili. Taky jsem mel tu smulu, ze jsem je vyuzil v dobe kdy meli nejaky volno, ale o tom jsem se docetl az na anglicke verzi webu. Jeste bych vyckal. Neverim, ze by odcizili par dolaru. Nekdo jako je goldexchange by se jim nevyplatilo...

Napsal: 25.07.08 17:53 

No pro m? teda 355$ neni pár dolar? :D Zatím ješt? v??ím v to, že ty peníze n?kdy uvidím.

Napsal: 27.07.08 22:05 

Tak již je to 10. den. Psal jsem i SZ uživateli goldexchange a stále bez odpov?di. Už opravdu nevím co s tím sám žalobu pravd?podobn? podávat nebudu, asi se pokusím zkontaktovat s tím o stranu p?ed kterému goldexchange také nezaslal 5000k?.
Myslíte že žaloba je jediné ?ešení? Pokud by existoval n?jaký "jemn?jší" zp?sob p?iklonil bych se k n?mu.

Napsal: 27.07.08 22:26 
Charita
Charita

po?kal bych do toho 16. a požadoval navrácení pen?ž pokud už ti pak EG bude nanic.

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 419 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina