CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 30.08.08 10:06

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 22 z 27 [ Příspěvků: 391 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 27  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 30.01.08 19:47    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)
Admin

Hodnocení: 21
zalezi kdys to poslala, pokud 28. rano, tak by to tam dneska meli mit, jinak to maj v nezauctovanejch a teprv zejtra to uvidi.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.01.08 21:38    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

Hodnocení: 0
Tak mi už peníze přišli, čímž goldexchange děkuji že mi je po 3týdnech poslali. Děkuji

PříspěvekNapsal: 30.01.08 23:05    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

Hodnocení: 16
monolop píše:
Ja som si 28.1.2008 dal previest 370 sk na e-gold, cez tatra banku, dnes je 30.1. a stale nic....je to medzi bankami ci ony to tolko zdrziavaju ?
tak ještě pár hodin počkej, mě to chodí vždy 2 den těsně před půlnocí :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 31.01.08 11:16    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

Já sem na tom podobně...27.1. sem si nechal převést peníze na e-gold a doted mi nedorazily a navíc ted se mi vůbec nedaří načíst jejich stránku :shock:

PříspěvekNapsal: 31.01.08 12:51    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

to iste, peniaze nikde a e-gold nefunguje ...ani z goldexcha... mi neposlali odpoveed a to som tam pisal niekolko krat, takze top smenarna ? top blbost

PříspěvekNapsal: 31.01.08 13:20    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)
Admin

Hodnocení: 21
bankvoni prevod trva obvykle 3 pracovni dny.
a stezovat si hned treti den, je celkem brzo.

kazdopadne ja se unich nebojim slozit jakoukoliv castku, proto je top! ne protoze smeni 100usd do 10minut. :wink:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 31.01.08 17:37    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

Osobně jsem u nich taky měnil a měnit budu znovu a znovu a ... GoldExchange není e-gold a platby nejsou instant, prostě je třeba chvíli počkat. A 100% souhlasím s tím, že jde o Top Směnárnu.

Nevím, kolik si u nich měnil, ale určitě by si nekazili reputaci kvůli pár stovkám, respektive tisícům. Možná tak, kdyby si měnil 1M, tak by nějaké to pokušení bylo :lol: , ale takhle, prostě si nemyslím, že by všechno zahodili kvůli "drobným" - v uvozovkách píšu úmyslně, abych někoho neurazil.

Jinak messale to pop-up, co mi tu každý den vyskakuje mě už začíná sr..., nemůžeš ho vyhodit?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 01.02.08 00:29    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

7. 1. Jsem si nechal poslat peníze.. doteď nepřišli.. nevím co si o tom mám myslet.. pokud se naskytl problém, majitelé firmy mi ani nedali vědět..

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 01.02.08 11:57    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

Máš pravdu, to už je síla, ale každopádně si nemyslím, že by šlo z jejich strany o úmysl. Zkus jim poslat PMku s ICQ věřím, že to s tebou vyřeší rychle a hlavně LIVE.

Ale začíná mě to pomalu ale jistě děsit, 3 stížnosti v tak krátke době. Hoši snad neplánujete nějakou blbost?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 01.02.08 12:12    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

Hodnocení: 2
Tohle se nedá určit... tady si to stěžující mohou napsat podle svého a možná došlo jen k nedorozumění, ale prostě jednodušší je si přisadit a nadávat tady. Nebral bych to jako regulérní negativní ohlasy nebo něčí vinu pokud nejsou známy podrobnosti.

PříspěvekNapsal: 02.02.08 03:31    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

Po odeslání PM jsem se ve 2 hodiny ráno dočkal odpovědi. Snad tento problém bude vyřešen. Chyba je že moje vyúčtování chodí až na konci měsíce tak jsem to dříve nemohl zjistit. Ještě ohlásím jak to nakonec dopadlo, děkuji za pomoc

Dobré ráno

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 02.02.08 03:44    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

Hodnocení: 1
Pokud ma nekdo problem, nechapu proc nam primo nenapise na info_en@goldexchange.eu nebo info@goldexchange.eu
Pokud nekdo nenapise spravny SS tak nam penize na ucet nikdy neprijdou, proto doporucuji vsem, co si mysli, ze jsou jakymkoliv zpusobem okradeni nejdrive zkontrolovat udaje na platebnim prikazu. Veskere platby jsou vyrizeny do 24 hodin po obdrzeni vasi castky. Na supporot se snazime odpovedet taktez do 24 hodin (po-pa). Takze prosim vsechny co sem pisou s nejakym problemem aby nam psali primo (cislo transkace, cislo e-currency uctu) a Vas problem bude vyresen !!!

GoldExchange.eu

http://www.talkgold.com/forum/showthrea ... ost2368160
http://www.icommu.com/certificate-N2724119-281.html

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 02.02.08 04:01    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

Hodnocení: 1
a.ndre.w píše:
Po odeslání PM jsem se ve 2 hodiny ráno dočkal odpovědi. Snad tento problém bude vyřešen. Chyba je že moje vyúčtování chodí až na konci měsíce tak jsem to dříve nemohl zjistit. Ještě ohlásím jak to nakonec dopadlo, děkuji za pomoc

Dobré ráno

Vas problem bude vyresen jakmile nam napisete na nas support.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 02.02.08 11:24    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

Ano děkuji, první popis problému jsem poslal přes Kontaktni Formulář přes vaše stránky a z toho jsem se nedostal odpovědi. Až poté co jsem vám napsal PM zde na fóru a dočkal se odpovědi na váš email mi bylo v rychlosti odpovězeno. Všechny údaje jsem vám zadal a slíbili jste že v pondělí se na to podívate. Děkuji

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.02.08 20:51    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

Hodnocení: 3
tak som práve požiadal o zmenu BU - EG, zaplatil som teraz cez internetbanking. tak uvidíme....

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 391 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 27  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]