CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 08.10.08 13:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 13 z 16 [ Příspěvků: 399 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 13.01.08 04:33    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

Hodnocení: 1
GOLDEXCHANG.EU HLEDA PROGRAMATORA. PRAXE PHP A PERL NUTNA.

Programator muze byt i z rad studentu. Bude se podilet na tvorbe noveho projektu. Velmi dobre pracovni ohodnoceni a volna pracovni doba. Nabizime velmi lukrativni misto programatora a developera pro mezinarodni spolecnost. V zacatcich se bude jednat o jednodussi prace (dodelavky): Napr catch scripty pro zachyceni plateb z e-currency systemu, dale programovani support sekci, implementace a export dat pro ucely EDIFAC systemu az po implementaci systemu na instantni debetni karetni systemy. Jedna se o velmi moderni a zajimavou praci.

Kontaktujte nas pres webove stranky http://www.goldExchange.eu

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 15.01.08 19:33    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

Hodnocení: 4
:D V sobotu objednáno, v úterý vyřízeno !!! Tomu říkám fofr, díky! 8)

PříspěvekNapsal: 17.01.08 14:58    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

Hodnocení: 0
Poplatek 2.9% (minimum 3.5 USD/EUR)
jde prodat eg někde levněji?

PříspěvekNapsal: 17.01.08 15:27    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

goldux má 2 eur, takže skoro stejný, jdu tedy prodat na goldexchange.eu

PříspěvekNapsal: 19.01.08 10:01    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

NEPOUŽÍVAT! Před 2ma týdny jsem měnil e-gold, doteď mi peníze neposlali. Na maily vůbec nereagují! Mám pocit, že po tom co firmu převedli na Seychelly se snaží díky svojí bývalé dobré pověsti okrást co nejvíc lidí, protože tak se vydělávají nejsnáž peníze.

PříspěvekNapsal: 22.01.08 20:05    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

Dobry den pane. V lednu cca 1 tyden jsme meli tech. zavadu na catch e-gold skryptech, ktera se projevovala pouze v CR a SR jazykove verzi. O support se osobne staram s kolegou a pokud vim, na vsechny dotazy se snazime odpovidat po-pa do 24 hodin Jedina vyjimka se tykala min. tydne, kdy mel nas internet provider velke problemy a prakticky jsme byly 24 hodin odseknuti od int. spojeni. Seychellska firma tu funguje od r. r 2006-2007 dnes mame r. 2008 a pokud si myslite ze bychom nekoho chteli okrast tak jste na velkem omylu. Jsem presvedcen, ze patrime mezi nejsolidnejsi firmy vubec. Mate moznost kdykoliv vygooglovat, ci na ruznych forech zjistit zda jsou lide spokojeni nebo ne. Velmi by me zajimalo, zda jste nas vubec kontaktoval a kdy. Prosil bych Vas proto o urcitou zdrzenlivost. Na forech se Vas problem jiste nevyresi. Zkuste nam priste prosim poslat email a my se na Vas problem podivame. Jak jsem rikal, ano meli jsme cca 1 tyden problemy se zachytavanim plateb z e-gold systemu a je mozne ze nebyla nejaka platba zaslana vcas. Problem je jiz davno vyresen a na veskere dotazy bylo zodpovezeno. Pokud mate problem, prosim kontaktujte nas pres support a contakt centrum. Muzete nam zaslat fax, ci email s Vasi stiznosti. Urcite bude proverena a bude odpovezeno a vse vyporadano.

Zaroven vidim, ze pouzivate nickname Godlux. Skutecne nevim co si o Vasem prispevku mame myslet, jedna se o Vas prvni prispevek na foru vubec. V kazdem pripade verim, ze pokud mate skutecne nejaky problem, ze bude vyresen pokud nam napisete. Dekuji.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 23.01.08 10:48    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

Dobry den pani,
rad by som sa vyjadril k prispevku predstavitelov Goldexchange hlavne k poslednej vete a prispevku od uzivatela s nickom Godlux.
Odmietame akukolvek spojitost s osobou, ktora vystupuje na tomto fore pod nickom Godlux. Admin tohto fora si moze overit IP adresu, urcite zisti, ze nie sme pod spolocnou IP adresou a mozno ani krajina nebude zhodna (malo pravdepodobne, kedze vacsina ludi tu je z SK alebo CZ).
Goldexchange uznavam za dosiahnuty uspech a bol by som rad, aby ste vedeli, ze ociernovanie konkurencie na forach nepatri do cinnosti, ktore by som vykonaval. Tak ako vy, aj my mame svoju uroven. Verime, ze taketo pochybnosti uz nebudeme registrovat.

Neviem, preco si uzivatel Godlux zvolil prave takyto nick, ktory nabada k omylu. Rad by som ho tymto poziadal o vysvetlenie.

Peter
GOLDUX team

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 23.01.08 23:43    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

Ahoj exchange. Nase vztahy jsou naprosto v poradku a vse funguje tak jak ma. Mysim ze se jedna spise o nejaky zertik, ktery chtel pouze trosku vyprovokovat nejakou diskuzi. Ze zacatku me sice napadlo, ze to muze mit nejakou spojitost s Vama, ale uprimne tu rikam, ze si to nemyslim. Bud mel prispevek poskodit nas, nebo kvuli nicku Vas. Myslim ze se to da vysvetlit jako nejaky zertik, ktery nas chtel jen nejak pobourit. Myslim ze se minul ucinkem. Problemy jsme cca tyden meli a jsou z 95% vyreseny (myslim co se tyce sellu). Jinak nevidim opravdu duvod nejakeho hastereni.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 24.01.08 09:27    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

godlux píše:
NEPOUŽÍVAT! Před 2ma týdny jsem měnil e-gold, doteď mi peníze neposlali. Na maily vůbec nereagují! Mám pocit, že po tom co firmu převedli na Seychelly se snaží díky svojí bývalé dobré pověsti okrást co nejvíc lidí, protože tak se vydělávají nejsnáž peníze.

Nevim jak ty,ale ja sem ted ráno mněl normálně poslané EG jak sem si objednal.Trvalo to sice déle než jindy,ale to bylo způsobené asi převody mezi bankami i na dotaz odpovidali do 10h.Takže já sem spokojen.

PříspěvekNapsal: 25.01.08 09:50    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

Goldexchange píše:
Ahoj exchange. Nase vztahy jsou naprosto v poradku a vse funguje tak jak ma. Mysim ze se jedna spise o nejaky zertik, ktery chtel pouze trosku vyprovokovat nejakou diskuzi. Ze zacatku me sice napadlo, ze to muze mit nejakou spojitost s Vama, ale uprimne tu rikam, ze si to nemyslim. Bud mel prispevek poskodit nas, nebo kvuli nicku Vas. Myslim ze se to da vysvetlit jako nejaky zertik, ktery nas chtel jen nejak pobourit. Myslim ze se minul ucinkem. Problemy jsme cca tyden meli a jsou z 95% vyreseny (myslim co se tyce sellu). Jinak nevidim opravdu duvod nejakeho hastereni.

Zdravím vás. Som rád, ze sa to vysvetlilo. Obaja vieme, aka je situacia a ze skutocne nie je najmensi dovod na ociernovanie. Ja osobne som ani nevedel, ze ste presli nejakymi problemami so sellom. Dufam, ze uz je vsetko v poriadku a zachovame si rovnake vztahy ako doteraz.

Pekny den vam prajem.

Peter
GOLDUX.com

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.01.08 16:49    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

dsvata píše:
godlux píše:

Nevim jak ty,ale ja sem ted ráno mněl normálně poslané EG jak sem si objednal.Trvalo to sice déle než jindy,ale to bylo způsobené asi převody mezi bankami i na dotaz odpovidali do 10h.Takže já sem spokojen.

2týdení zpoždění? To snad ne. Dnes už mi jsou aspoň schopni odpovědět (asi po 10ti mailech co jsem jim poslal) ovšem bez omluvy nebo vysvětlení, zřejmě jsem nepřeváděl tolik peněz, abych jim stál za slušné chování.

Popravdě už při prvním převodu u nich mi peníze nedošli, ovšem po upozornění byli okamžitě převedeny s omluvou a satisfakcí v podobě odpuštění poplatků. Zato doteď nemám peníze po 2týdnech na účtě.

PříspěvekNapsal: 25.01.08 17:06    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

exchange píše:
Dobry den pani,
rad by som sa vyjadril k prispevku predstavitelov Goldexchange hlavne k poslednej vete a prispevku od uzivatela s nickom Godlux.
Odmietame akukolvek spojitost s osobou, ktora vystupuje na tomto fore pod nickom Godlux. Admin tohto fora si moze overit IP adresu, urcite zisti, ze nie sme pod spolocnou IP adresou a mozno ani krajina nebude zhodna (malo pravdepodobne, kedze vacsina ludi tu je z SK alebo CZ).
Goldexchange uznavam za dosiahnuty uspech a bol by som rad, aby ste vedeli, ze ociernovanie konkurencie na forach nepatri do cinnosti, ktore by som vykonaval. Tak ako vy, aj my mame svoju uroven. Verime, ze taketo pochybnosti uz nebudeme registrovat.

Neviem, preco si uzivatel Godlux zvolil prave takyto nick, ktory nabada k omylu. Rad by som ho tymto poziadal o vysvetlenie.

Peter
GOLDUX team

Neměl jsem v umíslu vydávat se za vás. Co se mého nicku týče je to název mojí oblíbené skladby a alba od skupiny Vesania http://www.metal-archives.com/release.php?id=77031 v překladu z latiny a AJ "Bůh světla". Pod tímto nickem mám už dlouho dobu registrovaný mail na seznamu nebo účet na grimoar.cz.

Naposledy upravil godlux dne 26.01.08 18:15, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 25.01.08 20:49    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

godlux píše:
exchange píše:
Dobry den pani,

Peter
GOLDUX team

SPOJITOST TADY JE, DOTEĎ MÁTE MOJE PENÍZE, KTERÉ MĚLI BÝT UŽ 2TÝDNY NA MÉM ÚČTĚ!!! Svoje IP sem dám klidně sám, stejně jako kopie mailů na které jste mi neodpovídali (vyjma těch přes vaše rozhraní, ty nemám). Až mi peníze přijdou za některé své výroky se omluvím, zatím ovšem nepřišli a to ve velmi dlouhé době pro bankovní převod.

Chtěl bych vědět co by jste dělal vy na mém místě, když by někdo měl vaše peníze a zcela ignoroval jakoukoliv snahu z vaší strany o nápravu?? Nerad házím na kohokoliv špínu, ovšem v tomto pociťuji že někomu jinému můžu ušetřit stejné martyrium jako prodělávám já.

Co se mého nicku týče je to název mojí oblíbené skladby a alba od skupiny Vesania http://www.metal-archives.com/release.php?id=77031 v překladu z latiny a AJ "Bůh světla". Pod tímto nickem mám už dlouho dobu registrovaný mail na seznamu nebo účet na grimoar.cz.

CHTEL BYCH VAS POZADAT ABY JSTE POUZIVAL MAIL FORM Z WEB FORMULARE. NEVIM KAM JSTE PREDCHOZI ZPRAVY POSILAL ALE MY JSME JE NEOBDRZELI
Na Mail serveru nemame jedinou zpravu na kterou by nebylo odpovezeno za posledni 3 mesice !!. Pokud uzivate info nebo info_en zavinac goldexchange.eu VZDY VAM BUDE ODPOVEZENO.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 26.01.08 18:28    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

Goldexchange píše:

CHTEL BYCH VAS POZADAT ABY JSTE POUZIVAL MAIL FORM Z WEB FORMULARE. NEVIM KAM JSTE PREDCHOZI ZPRAVY POSILAL ALE MY JSME JE NEOBDRZELI
Na Mail serveru nemame jedinou zpravu na kterou by nebylo odpovezeno za posledni 3 mesice !!. Pokud uzivate info nebo info_en zavinac goldexchange.eu VZDY VAM BUDE ODPOVEZENO.

Po přečtení http://www.goldexchange.eu/livehelp/include/status.php jsem napsal několikrát na info@goldexchange.eu. Jestli vám mail nedošel smazal vám ho antispam nebo nějaký podobný program, protože já opravdu nevidím jinou možnost když mám maily v odeslaných.

PříspěvekNapsal: 30.01.08 19:37    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

Ja som si 28.1.2008 dal previest 370 sk na e-gold, cez tatra banku, dnes je 30.1. a stale nic....je to medzi bankami ci ony to tolko zdrziavaju ?

PříspěvekNapsal: 30.01.08 19:47    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)
Admin

Hodnocení: 24
zalezi kdys to poslala, pokud 28. rano, tak by to tam dneska meli mit, jinak to maj v nezauctovanejch a teprv zejtra to uvidi.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.01.08 21:38    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

Tak mi už peníze přišli, čímž goldexchange děkuji že mi je po 3týdnech poslali. Děkuji

PříspěvekNapsal: 30.01.08 23:05    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

Hodnocení: 27
monolop píše:
Ja som si 28.1.2008 dal previest 370 sk na e-gold, cez tatra banku, dnes je 30.1. a stale nic....je to medzi bankami ci ony to tolko zdrziavaju ?
tak ještě pár hodin počkej, mě to chodí vždy 2 den těsně před půlnocí :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 31.01.08 11:16    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

Hodnocení: 2
Já sem na tom podobně...27.1. sem si nechal převést peníze na e-gold a doted mi nedorazily a navíc ted se mi vůbec nedaří načíst jejich stránku :shock:

PříspěvekNapsal: 31.01.08 12:51    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

to iste, peniaze nikde a e-gold nefunguje ...ani z goldexcha... mi neposlali odpoveed a to som tam pisal niekolko krat, takze top smenarna ? top blbost

PříspěvekNapsal: 31.01.08 13:20    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)
Admin

Hodnocení: 24
bankvoni prevod trva obvykle 3 pracovni dny.
a stezovat si hned treti den, je celkem brzo.

kazdopadne ja se unich nebojim slozit jakoukoliv castku, proto je top! ne protoze smeni 100usd do 10minut. :wink:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 31.01.08 17:37    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

Osobně jsem u nich taky měnil a měnit budu znovu a znovu a ... GoldExchange není e-gold a platby nejsou instant, prostě je třeba chvíli počkat. A 100% souhlasím s tím, že jde o Top Směnárnu.

Nevím, kolik si u nich měnil, ale určitě by si nekazili reputaci kvůli pár stovkám, respektive tisícům. Možná tak, kdyby si měnil 1M, tak by nějaké to pokušení bylo :lol: , ale takhle, prostě si nemyslím, že by všechno zahodili kvůli "drobným" - v uvozovkách píšu úmyslně, abych někoho neurazil.

Jinak messale to pop-up, co mi tu každý den vyskakuje mě už začíná sr..., nemůžeš ho vyhodit?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 01.02.08 00:29    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

7. 1. Jsem si nechal poslat peníze.. doteď nepřišli.. nevím co si o tom mám myslet.. pokud se naskytl problém, majitelé firmy mi ani nedali vědět..

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 01.02.08 11:57    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

Máš pravdu, to už je síla, ale každopádně si nemyslím, že by šlo z jejich strany o úmysl. Zkus jim poslat PMku s ICQ věřím, že to s tebou vyřeší rychle a hlavně LIVE.

Ale začíná mě to pomalu ale jistě děsit, 3 stížnosti v tak krátke době. Hoši snad neplánujete nějakou blbost?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 01.02.08 12:12    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)

Hodnocení: 2
Tohle se nedá určit... tady si to stěžující mohou napsat podle svého a možná došlo jen k nedorozumění, ale prostě jednodušší je si přisadit a nadávat tady. Nebral bych to jako regulérní negativní ohlasy nebo něčí vinu pokud nejsou známy podrobnosti.

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 399 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]