CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 12.10.08 10:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 1 z 17 [ Příspěvků: 405 ] Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 15.04.06 01:22    Předmět příspěvku: goldexchange.eu CZ,SK (top směnárna)
Admin

Hodnocení: 24
směnárna s živnostenským oprávněním
http://www.goldexchange.eu/index.php?ref=1527128

poplatky:

Vyhody:
-rychlost
-nejlevnější CZ/SK směnárna
-zivnostensky list (ICO)
-nyni i debtni karty (http://forum.czemoney.com/viewtopic.5387.html)

Nevyhody:
-

http://www.goldexchange.eu/index.php?ref=1527128
Při využití tohoto linku před každou transakcí, přispějete pár centy na chod tohoto fóra!
Tím bude více EG na bonusy, více refů, větší zájem, atd...

Všem děkujeme.

Můžu sklidem prohlásit, že tato směnárna je 100procentní i já osobně ji občas využívám.

Naposledy upravil messal dne 04.03.07 11:51, celkově upraveno 2

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 15.04.06 13:49    Předmět příspěvku:

Hodnocení: 0
já už jsem s nima dvakrát měnil, jsou fakt rychlí a hned odpoví na dotazy. poplatky jsou lepší než přes icegold nebo alertpay, mají české 3 bankovní účty, neteller a moneybookers, takže pokud někdo potřebuje rychle zlato, vřele doporučuju.

PříspěvekNapsal: 21.04.06 20:43    Předmět příspěvku: Re: goldexchange.eu (ucet <> EG/MB - neoficialni - CZ)

DarkWizard píše:
http://www.goldexchange.eu/

nová směnárna EG, MB, NT, CZ bank. učet. Máte už s nimi někdo zkušenosti???

:?: Vi nekdo kdo za tim stoji? Tam neni jedine jmeno firmy, odpovedne osoby, fyzicka adresa, licencni cislo (nebo to delaji bez licence), cislo telefonu. Jedine neadresni neidentifikovatelna emailova adresa a ICQ :!:

:idea: Takove firme chcete poslat na ucet sve penize? Ja bych jim neposlal na ucet ani jednu korunu ceskou. Domena goldexchange.eu IP adresa 216.227.215.80, registrovana u spolecnosti ADDD2NET COM INC, v 90631 La Habra, CA, USA. :idea:

Navic poplatek 6% se mi zda pomerne znacny. Ja pouzivam Euro Gold Sale z Portugalska s poplatkem 3%. Je tam sice drazsi poplatek me bance za prevod, ale to usetrim pri platbe 3%, proti inzerovanym poplatkum u teto spolecnosti 6%. :P

PříspěvekNapsal: 23.04.06 10:46    Předmět příspěvku:

A kdo stoji za Euro Gold Sales? Gold Business Systems LLC? Kde se budes dozadovat svych penez kdyz ti nic neposlou? 90631 La Habra, CA, USA je adresa hostingu http://www.lunarpages.com. GoldExchange.eu jsou ceska firma a maji v sekci kontakt kontakty na skype, tak jim zavolej. Ja uz jsem s nima taky menil a nedam na ne dopustit, penize mam vzdy na e-goldu do par hodin. S Euro Gold Sales jsem taky menival, ale jejich minimalni poplatek je $8, plus me to stoji dalsich 220Kc ($asi 9.50) jim poslat penize do Portugalska. To mas dohromady $17.50, coz pri smene $100 vychazi na 17.5%, s tim ze prevod do Portugalska mi trval vzdy minimalne 3 az 5 dni. S goldexchange te to bude stat $6 a penize mas na e-goldu do druheho dne pri prevodu pres bank ucet, resp. za par hodin pri prevodu pres moneybookers. :idea:

PříspěvekNapsal: 24.04.06 01:00    Předmět příspěvku:

Hodnocení: 1
Tiez som ich vyuzil a vyuzivat budem... Super rychla zmena. Co viac dodat? Mozem len doporucit.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 24.04.06 02:04    Předmět příspěvku:

Tak jsem se dival na predchozí prispevky Davida a Stalina :-)) a zjistil jsem ze na tom Goldexch opravdu neni zas tak spatne.

Doposud jsem zastaval nazor ze nejlevnejsi smenarnou e-gold pro CR je http://www.Icegold.com s poplatky 2% nákup e-gold.

Jenze!!!

Pojdme udelat trochu matematiky.

Pred par dny jsem potreboval koupit cca 300 USD v eg.
Chtel jsem odeslat na http://www.icegold.cz za 2%, k tomu jsem si musel pripocíst 1% z transakce pro banku + 200-250KC české bance za mez. plat styk ... 10 USD + dalších 4 až 5 USD bance v estonsku. Celkem tedy 14 až 15 USD + 1% bance částky za mez. plat styk. Dále připočtu 2% pro Icegold .... z částky 300 tedy realně zaplatim na poplatcíh 300*0,3 + 14 až 15 USD coz je 9+(14 až 15) cca 23-24 USD za poplatky ... tedy 8%!!!

Vezmu-li si http://www.Goldexchange.eu tam je poplatek 6% takze Goldexchange vychazi opravdu levneji az do castek kolem 400 USD. Sam jsem proto pres ně udelat transakci ... nez jsem něco odeslal tak sjem se jich zeptal odpovedeli celkem slusne rychle ... poslal jsem jim proto penize a e-gold jsem dostal opravdu vcelku rychle. Zasilal jsem pres CSOB ve ctvrtek rano a pozde vecer jsem jiz mel penize na e-gold.

Co se tyce kontaktu taky sjem se na to ptal a bylo mi zahadou proc tam nemaji nic uvedeneho, protoze se tvaří celkem solidne. Bylo mi receno ze v CR zacinaji a o zivnostenske opravneni zazadaji na zacatku cervna podle toho jak budou uspesni. V tomhle se moc neorientuju ale myslim ze na tom neco pravdy bude. Takze co se me tyce ... zas tak bych je nekritizoval.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 24.04.06 10:51    Předmět příspěvku:
Admin

no pro lidi co jim de ciste jen o poplatek.
tak je tu stale eforexgold s 4,5% pri prevodu do ebanky.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 24.04.06 13:40    Předmět příspěvku:

Ok diky ... jenze tam je zase problem toho ze ma ucet jen v USD dolarech ... takze bud clovek musi mit ucet v USD nebo pouzije bankovní konverzi ktera je zase mezi 0,8-2% dle banky. Ono to vyjde asi na stejno potom +- 0.5%

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 24.04.06 13:51    Předmět příspěvku:
Admin

no EB ma 1%

takze muzes posilat v czk a jemu to rovnou hodej do usd.

taky tu hrajou roli kurzy a ty taky ty procenta hejbou apod.

nekdo taky muze brat jiny. treba ja vzdy prevadim za stred, nekdo zas za valuty nekdo za devizy a tam se taky naky drobyn nahrabou.

ale osobne si myslim ze % sem tam je celkem nepodstatny.))

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 24.04.06 20:03    Předmět příspěvku:

Presne tak moje řeč hlavní je kdyz jsou ferovy a spolehlivý.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 24.04.06 22:14    Předmět příspěvku:

twistmoney píše:
Tak jsem se dival na predchozí prispevky Davida a Stalina :-)) a zjistil jsem ze na tom Goldexch opravdu neni zas tak spatne.

Co se tyce kontaktu taky sjem se na to ptal a bylo mi zahadou proc tam nemaji nic uvedeneho, protoze se tvaří celkem solidne. Bylo mi receno ze v CR zacinaji a o zivnostenske opravneni zazadaji na zacatku cervna podle toho jak budou uspesni. V tomhle se moc neorientuju ale myslim ze na tom neco pravdy bude. Takze co se me tyce ... zas tak bych je nekritizoval.

Zivnostenske opravneni je v tomto pripade nanic. Aby mohli v CZ fungovat jako oficialni smenarna CZK za jakoukoliv valutu, musi mit minimalne souhlas MF-CR a mozna CNB. To neni tak jednoduche ziskat, nehlede k tomu, ze musi prokazat dostatek financnich prostredku a pravdepodobne i blokovat nejakou castku na uctu pro pripad krachu. Zajdete si do nejake fyzicke smenarny a zeptejte se majitele, kolik povoleni a razitek potreboval k otevreni smenarny. Smenarna na Internetu je to same.

StormPay mel licenci PP jen pro stat Tennessy, ale vykonaval tuto cinnost v celych USA a take skoncil. Dnes je to jiz jenom aukcni server (neco jako nase Aukro). A to ho jeste cekaji velke neprijemnosti v Anglii, protoze anglickou licenci nemel vubec.

Jestli to hosi z goldexchange delaji jen tak, je jen otazka casu,kdy skonci. Banky a MF-CR si tyto veci sakramentsky hlidaji.

PříspěvekNapsal: 25.04.06 21:45    Předmět příspěvku:

Staline, nemas v tomto pravdu. Goldexchange vubec neobchoduje s valutama (bankovky a mince) jako normalni prepazka smenarny nekde na namesti. Goldexchange neobchoduje ani s devizama, pouze prijima Koruny na jejich bankovni ucty a meni je ve virtualni menu, jez neni zatim zadnym statem regulovana (tak jako treba dolary nebo libry). To, o cem mluvis je devizovy zakon c. 219/1995 Sb, jehoz hlavnim ucelem je ochrana platebni bilance statu a jeho devizoveho hospodarstvi, ale vzhledem k tomu, ze goldexchange nema ucty v zadne jine mene, nez v ceskych korunach, tak se to na nej nevztahuje. V dalsim bode "ze musi prokazat dostatek financnich prostredku a pravdepodobne i blokovat nejakou castku na uctu pro pripad krachu" taky nemas pravdu. Smenarna neni banka, nevydava zadne uvery, a proto nemusi drzet zadne rezervy. Proste jen meni jednu menu v jinou, nominalni hodnota obou men zustava stejna, a jelikoz e-gold je denominovan ve zlate, tak ani pokles realne hodnoty zde nehrozi.
Uz vubec nechapu, proc sem pletes Stormpay. Stormpay sam o sobe byl platebni procesor, tak jako e-gold a ne smenarna. Ale stormpay narozdil od e-goldu prijimal realnou menu od lidi a vydaval menu virtualni, nicim nekrytou. V tomto pripade opravdu existuje tuha regulace, jelikoz pokud takovy Stormpay s penezi utece, tak si na nem nikdo nic nevezme. Narozdil od toho takova smenarna obdrzene penize okamzite (maximalne s 24hod zpozdenim) vyplaci v jine mene.
Jedine riziko, co zde muze existovat pro nas zakazniky je, ze by sam e-gold zkrachoval, ale to at si kazdy posoudi sam.
Velice ocenuji existenci prvni ceske smenarny. Sam investuji e-gold do investicnich spolecnosti na internetu a casto potrebuji smenit rychle penize tam a nazpet.

PříspěvekNapsal: 26.04.06 03:00    Předmět příspěvku:

messal píše:
no pro lidi co jim de ciste jen o poplatek.
tak je tu stale eforexgold s 4,5% pri prevodu do ebanky.

Bohuzel je nemohu doporucit. V pondeli jsem zasilal do Ebanky na V Kogana penize v CZK mene. Penize odesly bez jakéhokoliv potvrzeni a ackoliv prevod v ebance trva max do hodiny tak uz davno uplynulo 24 hodin a e-gold stale nikde !!!! A to je uz streda!!!

E-forexgold rozhodne nedoporucuju ... mam dobre zkusenosti s messalem, s goldexchange.eu a s php5sk ... kazdy musí posoudit co mu vyhovuje více.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 26.04.06 14:00    Předmět příspěvku:
Admin

jj Eforex je desne pomalej to pisu kde se jen da.)
ale ty zakladni % ma proste nejnizsi.)

2alien

no me to prijde jako bys byl prave z GE. ale to neni podstatny.)

alien píše:
Velice ocenuji existenci prvni ceske smenarny.

te musim zklamat prvni cz smenarnou urcite nejsou :lol:
pres ucty tu smenovali lidi jeste pred tim nez sem zacal ja pres MB. czeforex.com pak taky neco od T. Ale prestali. Co sem tehda slysel tak nemely zadnej problem s nevyplacenim, proc zkoncili netusim.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 26.04.06 15:21    Předmět příspěvku:

messal píše:
jj Eforex je desne pomalej to pisu kde se jen da.)
ale ty zakladni % ma proste nejnizsi.)

Tak messale nemas pravdu s tím ze jsou nejnizsi ale mas pravdu s tim ze jsou pomaly. V pondeli kolem 12 :00 jsem odeslal penize ackoliv na ebance byly jeste ten samy den !! slibuji 24 hodin zaplatit ale transakce trvala min 48 hodin. Potom mi konecne prisel e-mail a kdyz se lognu do EG zjistim toto:

4/26/2006
12:57 Payment Received 60xxxxx Gold +0.445788 3xxxxx 280.98 USD 6xxx.30
From: eFOREXGOLD Trading Account
Memo: 20983

Rikaji 4.5% ale me tohle prijde jako daleko více!! tedy presneji neco jako kolem 6-7 %.

Takze na poplatcích si vzali 19-20 USD.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 26.04.06 16:02    Předmět příspěvku:
Admin

no tj tim ze si posilal v czk.)

rikam zakladni poplatek maj nejnizsi. Rezijni naklady uz je problem kazdyho jak odkud apod plati a kam .... ale to uz sem popsal v samotny sekci eforexu, tady sem ho jen zminil. Pze sou lidi jako ja co maj treba ucet vedenej v USD bo EUR apod.

proste to berou tak kolik doslo tak -4,5%. stejne to bere urcite i GE kolik doslo tak -6%. apod. nekdo musi ty CZK na $ previst. a EF pouziva EB tudiz je tam poplatke za smenu a kurzy dle EB.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 03.05.06 09:09    Předmět příspěvku:

alien píše:
Staline, nemas v tomto pravdu. Goldexchange vubec neobchoduje s valutama (bankovky a mince) jako normalni prepazka smenarny nekde na namesti. Goldexchange neobchoduje ani s devizama, pouze prijima Koruny na jejich bankovni ucty a meni je ve virtualni menu, jez neni zatim zadnym statem regulovana (tak jako treba dolary nebo libry). To, o cem mluvis je devizovy zakon c. 219/1995 Sb, jehoz hlavnim ucelem je ochrana platebni bilance statu a jeho devizoveho hospodarstvi, ale vzhledem k tomu, ze goldexchange nema ucty v zadne jine mene, nez v ceskych korunach, tak se to na nej nevztahuje. V dalsim bode "ze musi prokazat dostatek financnich prostredku a pravdepodobne i blokovat nejakou castku na uctu pro pripad krachu" taky nemas pravdu. Smenarna neni banka, nevydava zadne uvery, a proto nemusi drzet zadne rezervy. Proste jen meni jednu menu v jinou, nominalni hodnota obou men zustava stejna, a jelikoz e-gold je denominovan ve zlate, tak ani pokles realne hodnoty zde nehrozi.

Pokud je mi znamo, tak eGold zlato se zatim neda koupit za CZ koruny. Takze musi mit alespon jeden dolarovy ucet. V praxi to musi vypadat tak, ze kdyz jim poslu napr. 2.500.- CZK + neco za poplatek, oni si to musi prevest na dolarovy ucet a z nej zakoupit eGold zlato. Nebo musim dat ja prikaz me bance, aby misto CZK odeslala na jejich ucet prislusnou castku v USD v denim kursu. Takze ke smene deviz u nich dochazi. A ze by to slo delat bez nejakych opravneni, to snad ani nemyslite vazne.

To vsak neni podstata me neduvery v tuto spolecnost. Ta vyplyva z jejich utajeni. Proste zkusenosti z me prace na pavucine mne rikaji, never na siti spolecnostem, nebo lidem, kteri cokoli nabizeji a na jejich strankach o nich nic nenajdete, maximalne pod linkou "kontakt" je forma pro odeslani emailu. Vsimnete si, ze to je hlavne modni v Cesku. U zahranicnich podnikatelu, jenz nabizeji sve produkty, vzdy najdete plne jmeno, emailovou adresu, URL stranek a cislo telefonu. U nas to kazdy taji. Mozna je to take tim, ze 80% internetovych podnikatelu v CZ podnika na cerno, bez zivnostenskeho opravneni, tak samozrejme nemohou zverejnit sve jmeno, aby nemeli problemy s FU a socialkou.

Timto svym postojem samozrejme nechci nikoho ovlivnovat. O svych penezich si kazdy rozhoduje sam. (Jen tak mimochodem, nevim kolik je Vam let, ale asi jsme spolu do skoly nechodili, tak nevim, proc mi tykate. Tak doba, kdy se oslovovalo "Ty soudruhu" je snad jiz za nami - i kdyz nevim, mozna zase prijde doba, kdy si budeme povinne rikat "Ty bratre").

PříspěvekNapsal: 21.05.06 22:53    Předmět příspěvku:

goldexchange.eu muzu jenom doporucit. rychlost a spolehlivost.

Citace:
Domena goldexchange.eu IP adresa 216.227.215.80, registrovana u spolecnosti ADDD2NET COM INC, v 90631 La Habra, CA, USA.

ze maji registrovanou domenu v usa, na tom nevidim nic divnyho. ja mam svoje stranky registrovany v honk kongu, a neznamena to hned ze jsem podvodnik.

Citace:
Tam neni jedine jmeno firmy, odpovedne osoby, fyzicka adresa, licencni cislo (nebo to delaji bez licence), cislo telefonu. Jedine neadresni neidentifikovatelna emailova adresa a ICQ

jmena osob tam jsou, staci se podivat, dokonce se tam doctes kde jeden ze zakladatelu studuje. a je tam i ico

podle me jsou dost seriozni

PříspěvekNapsal: 22.05.06 01:07    Předmět příspěvku:

Dobry den, dnes jsem prochazel tuto diskuzi. Ackoliv jsem casove velmi vytizen, nedalo me a vstoupim do teto diskuze, nebot jsem zakladatel GoldExchange.eu - Daniel.

Citace:
Pokud je mi znamo, tak eGold zlato se zatim neda koupit za CZ koruny. Takze musi mit alespon jeden dolarovy ucet. V praxi to musi vypadat tak, ze kdyz jim poslu napr. 2.500.- CZK + neco za poplatek, oni si to musi prevest na dolarovy ucet a z nej zakoupit eGold zlato. Nebo musim dat ja prikaz me bance, aby misto CZK odeslala na jejich ucet prislusnou castku v USD v denim kursu. Takze ke smene deviz u nich dochazi. A ze by to slo delat bez nejakych opravneni, to snad ani nemyslite vazne.

Dobry den, rad uvedl veci na spravnou míru. Samozrejme devizove operace neprovadime ... provadi je banka.

Za druhé pokud bychom meli uvazovat takto, ze za CZK penize nakupujeme e-gold v zahranici zrejme bychom to moc daleko nedotahly. Existuje samozrejme taky vykup zlata ktery v soucasne dobe neprovadime pouze v CR ale na specialnich mistech v zahranici pres 2 dalsi spolupracovníky. Verte mi ze nakup od jinych exchangeru se deje pouze ve vyjimecnych pripadech. Nemuzeme si totiz dovolit nakupovat zlato od exchangerů za poplatky 2-4% + mez bankovní poplatky + velké riziko vykyvu zlata a USD a poté vse prodavali za 6 %.

Důkazem toho, ze zlato nenakupujeme od exchangeru je i dalsi zmena a tou je snizeni poplatku pro vetsi objemy penez na nákup nad 1000 USD již tento týden a to i pres dramatický propad USD/XAU

V soucasne dobe jsme zazadali nezavislou interenetovou asosciaci on-line obchodníků o registraci do jejich databaze. Budeme první overeny on-line obchodník v CR který je v této DB registrovany.

Citace:
To vsak neni podstata me neduvery v tuto spolecnost. Ta vyplyva z jejich utajeni. Proste zkusenosti z me prace na pavucine mne rikaji, never na siti spolecnostem, nebo lidem, kteri cokoli nabizeji a na jejich strankach o nich nic nenajdete, maximalne pod linkou "kontakt" je forma pro odeslani emailu. Vsimnete si, ze to je hlavne modni v Cesku. U zahranicnich podnikatelu, jenz nabizeji sve produkty, vzdy najdete plne jmeno, emailovou adresu, URL stranek a cislo telefonu. U nas to kazdy taji. Mozna je to take tim, ze 80% internetovych podnikatelu v CZ podnika na cerno, bez zivnostenskeho opravneni, tak samozrejme nemohou zverejnit sve jmeno, aby nemeli problemy s FU a socialkou.

V soucasne dobe podníkame zcela opravnene!!! Můžete si kdekoliv zkontrolovat nase ICO. Do konce roku bychom se meli stat pravnickou osobou.

Vsechny objednavky byly vzdy vyplaceny do 24 hodin az na jednu vyjimku. Danemu cloveku jsme nechali celou transakci zcela zdarma, nebot jsme nesplnili 24 hodinovou lhutu. Zakaznik byl ovsem informovan predem. Zde prokladam alespon castecny vypis transakci.

Kód:
Payment Made   61xxxx66   Gold   -0.414782   1xxxx6   300.80 USD   725.20
To: xxxx ucet    Merchant Reference #: 1275070303
Memo: Obj:1275070303  Dekujeme GoldExchange
5/12/2006
   10:09   Payment Made   61xxxx02   Gold   -0.018202   3xxxx5   13.20 USD   725.20
To: xxxx    Merchant Reference #: 1224946184
Memo: Obj:1224946184. Dekujeme GoldExchang
5/12/2006
   15:35   Payment Made   61xxxx5   Gold   -0.028894   2xxxx2   20.70 USD   716.40
To: xxxx    Merchant Reference #: 1405018162
Memo: Obj:1405018162 . Dekujeme GoldExchange
5/12/2006
   23:59   Payment Made   61xxxx2   Gold   -0.049061   1xxxx9   35.00 USD   713.40
To: KxxxxZ    Merchant Reference #: 13xxxxx8
Memo: Obj:1375585808 Dekujeme GoldExchange
5/13/2006
   08:28   Payment Made   61xxxx3   Gold   -10.634567   3xxxx2   7,586.70 USD   713.40
To: Uxxxxni    Merchant Reference #: 10xxxx9
Memo: Obj:1097849169 . Dekujeme GoldExchang
5/14/2006
   09:27   Payment Made   61xxxx4   Gold   -0.042613   2994213   30.40 USD   713.40
To: zxxxxnt    Merchant Reference #: 10xxxxx8
Memo: Obj:1050429078. Dekujeme GoldExchange
5/14/2006
   21:52   Payment Made   6xxxxx6   Gold   -0.039459   3xxxxx1   28.15 USD   713.40
To: Txxxxxm    Merchant Reference #: 1230854170
Memo: Obj:1230854170. Dekujeme GoldExchang
5/14/2006
   23:09   Payment Made   6sssss2   Gold   -0.004197   27xxxxx   3.00 USD   714.80
To: account    Merchant Reference #: 1223177409
Memo: Obj:1223177409 . Dekujeme GoldExchange
5/15/2006
   06:42   Payment Made   61sssss3   Gold   -0.065441   3175278   47.00 USD   718.20
To: Txxxxxxt    Merchant Reference #: 1338228281
Memo: Obj:1338228281 . Dekujeme GoldExchange
5/15/2006
   11:04   Payment Made   6xxxxx7   Gold   -1.426196   2xxxxx9   986.50 USD   691.70
To: pxxxxxe
Memo:  - 6% poplatek: 986.5
5/15/2006
   14:15   Payment Made   6xxxxx5   Gold   -0.028865   30xxxx2   19.79 USD   685.60
To: Rxxxxa    Merchant Reference #: 1220362164
Memo: Obj:1220362164 . Dekujeme GoldExchan
5/15/2006
   14:17   Payment Made   61xxxxx5   Gold   -0.044341   2xxxx3   30.40 USD   685.60

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.05.06 22:38    Předmět příspěvku:

Citace:
Dobry den, rad uvedl veci na spravnou míru. Samozrejme devizove operace neprovadime ... provadi je banka.

Za druhé pokud bychom meli uvazovat takto, ze za CZK penize nakupujeme e-gold v zahranici zrejme bychom to moc daleko nedotahly. Existuje samozrejme taky vykup zlata ktery v soucasne dobe neprovadime pouze v CR ale na specialnich mistech v zahranici pres 2 dalsi spolupracovníky. Verte mi ze nakup od jinych exchangeru se deje pouze ve vyjimecnych pripadech. Nemuzeme si totiz dovolit nakupovat zlato od exchangerů za poplatky 2-4% + mez bankovní poplatky + velké riziko vykyvu zlata a USD a poté vse prodavali za 6 %.

Důkazem toho, ze zlato nenakupujeme od exchangeru je i dalsi zmena a tou je snizeni poplatku pro vetsi objemy penez na nákup nad 1000 USD již tento týden a to i pres dramatický propad USD/XAU

V soucasne dobe jsme zazadali nezavislou interenetovou asosciaci on-line obchodníků o registraci do jejich databaze. Budeme první overeny on-line obchodník v CR který je v této DB registrovany.

V soucasne dobe podníkame zcela opravnene!!! Můžete si kdekoliv zkontrolovat nase ICO. Do konce roku bychom se meli stat pravnickou osobou.

Vtip je v tom, že Vaše IčO nikde neuvádíte. :!:

PříspěvekNapsal: 26.05.06 08:52    Předmět příspěvku:
Admin

v kontaktech dole.
http://rzp.mpo.cz/cgi-bin/rzpi.fpl?AKCE ... AST=360601

akorat je mi trochu zahadou jak se na tyhle ZL da provozovat "smenarna".)
Ale do toho ja zase nevidim, akorat sem se docela divil.)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 26.05.06 11:49    Předmět příspěvku:

Ano samozrejme ze da. Ono se totiz nejedna o klasickou smenarnu, nebot smenarna na kterou potrebujete koncesi je definovana podle zivnostenskeho zakona jako cinnost prijimani cizi meny (bankovek minci) za ucelem smeny na jine bankovky mince jine meny, to my samozrejme nejsme nebot nesmenujeme cizí menu za ucelem vymeny na menu jinou. Prijimame CZK ... a odesilame pouze pozadovane mnozství gramů zlata. To ze lze gramy zlata vyjadrit v peneznich jednotkach (USD, ERU) je zcela irelevantni, nebot i Televizni obrazovku muzete vyjadrit v jakékoliv mene.

My samozrejme zadne bankovky ani mince nepromenujeme ani nepromenujeme za jinou cizi menu, proto nemuzeme byt ani zadnou smenarnou - slovo smenarna se tedy pouziva tak trochu nespravne a i toto bude otazka pro naseho pravnika. Zprostredkujeme (nakoupime x prodame) prodame urcite mnozství gramů zlata (e-gold) ktere je pouze vyjadreno ve Vami zvolene mene. Fakticky vsak dochazi k nakupu a prodeji gramu zlata. Proto lze tento druh zivnostenského opravneni pouzit ackoliv se to muze nekomu zdat divne.

Provozovani teto cinnosti na zaklade zivnostenského opravneni je pouze docasnou zalezitosti. S kolegou ktery se nyni vrati ze spojenych statu jiz resime dalsi postup. Do nekolika malo mesicu se staneme registrovanou firmou - pravnickou osobou.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 26.05.06 12:14    Předmět příspěvku:

Citace:
Vtip je v tom, že Vaše IčO nikde neuvádíte. :!:

http://www.goldexchange.eu/contact.php --- ja ho tam vidim.

Pokud budete mit nejake dotazy ... muzete me kontaktovat na info@goldexchnagne.eu

[/quote]

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 26.05.06 13:11    Předmět příspěvku:

Tak ten převod zkouším. Poslal jsem to z KB přes el. bankovnictví velice brzo nad ránem, takže by to mělo dorazit dneska, nejpozději v pondělí. No dám všem vědět jestli mi pozlatili mojich 450kč :lol:

Btw: kdyžtak vím kde si vás najdu 8)
http://rzp.mpo.cz/cgi-bin/rzpi.fpl?AKCE ... CDOM=&COR=

PříspěvekNapsal: 26.05.06 15:33    Předmět příspěvku:

Nebojte ... Vase transakce bude provedena okamzite jakmile bude na nasem ucte ... Garantuji Vam to.

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 405 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]