CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 08.10.08 09:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 4 z 6 [ Příspěvků: 134 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 06.06.08 13:26    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Hodnocení: 4
napíšeš na support a hodíš info kam to přesměrovat..

PříspěvekNapsal: 07.06.08 11:23    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Hodnocení: 0
toto sa mi zobrazit ked kliknem na papayl logo pri plateni faktury ...

Přílohy:
Return to Merchant - PayPal_1212830532796.png
Return to Merchant - PayPal_1212830532796.png [ 16.45 KiB | Zobrazeno 49 krát ]
 Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 07.06.08 14:36    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Hodnocení: 3
freezemanSVK píše:
toto sa mi zobrazit ked kliknem na papayl logo pri plateni faktury ...

tak ide platit cez ten paypal ci nie?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 07.06.08 16:02    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Přemýšlím o provozování na serveru gigaserver.cz mj. i fóra phpBB. S fórum phpBB by snad neměly být na gigaserver.cz problémy, ale i přes to by mne zajímalo zda máte někdo s tím nějaké (jaké) zkušeností. Trochu jsem už s fórem phpBB experimentoval na jiným serveru, ale tam nebyly funkční tzv. postavičky (avatary) což pravděpodobně bylo nějakým nastavením serveru které to znemožňovalo.
Všimnul jsem si, že u všech tarifů nabízejí několik FTP loginů. Znamená to to, že je možné si nastavít více různých přihlašovacích údajů pro přístup na server přes FTP nebo jak je to myšlené?

PříspěvekNapsal: 07.06.08 18:51    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Presne tak, vice prihlasovacich udaju k prihlasovani pres FTP.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 07.06.08 18:56    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Orfeuss píše:
Presne tak, vice prihlasovacich udaju k prihlasovani pres FTP.
A k čemu je něco takového dobré?

PříspěvekNapsal: 07.06.08 19:50    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Mno u ostatnich uctu muzes nastavit:
1. jiny prihlasovaci jmeno a heslo
2. Cestu k adresari do ktereho vede (napriklad nastavis /hry a on se dostane jen do /hry (nebo napriklad /hry/moje) ale ne do /) - tohle predpokladam ze tak funguje, nemam overeno.
3. Prostor (Kolik MB ma pres ten ucet k dispozici)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 07.06.08 20:03    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Orfeuss: To by pak mohlo znamenat, že bych část svého webhostingového prostoru který bych nepotřeboval mohl poskytnout nebo pronajmout někomu jinému? Záleží ale zda by něco takového nebylo v rozporu s podmínkami gigaserver.cz.

PříspěvekNapsal: 07.06.08 21:20    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

no jde platit prez Paypal ja tak u gigaserveru zapaltil a web jde vse proste je ok

PříspěvekNapsal: 07.06.08 22:44    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

moj problem je vyrieseny ide o to ze PP nepodporuje skk menu ale czk a ja to mam v skk mene takze som musel poziadat adminov o prepocitanie skk do czk a ide to :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 08.06.08 18:02    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

vlazy píše:
Přemýšlím o provozování na serveru gigaserver.cz mj. i fóra phpBB. S fórum phpBB by snad neměly být na gigaserver.cz problémy, ale i přes to by mne zajímalo zda máte někdo s tím nějaké (jaké) zkušeností. Trochu jsem už s fórem phpBB experimentoval na jiným serveru, ale tam nebyly funkční tzv. postavičky (avatary) což pravděpodobně bylo nějakým nastavením serveru které to znemožňovalo.
Všimnul jsem si, že u všech tarifů nabízejí několik FTP loginů. Znamená to to, že je možné si nastavít více různých přihlašovacích údajů pro přístup na server přes FTP nebo jak je to myšlené?

když budeš mít nějakej normal tariff + velkou návštěvnost, tak tě nakopou stejně tak jako ostatní

PříspěvekNapsal: 08.06.08 18:19    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Maestro píše:
vlazy píše:

když budeš mít nějakej normal tariff + velkou návštěvnost, tak tě nakopou stejně tak jako ostatní

ja som sa ich nato pital a ze neni problem mat unich hoc aj adult web,ale len vtedy ked to nebude upnute na servery a nebude zatazovat tym server
takze mozes mat dobru navstevnost a unesu to vpoho

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 08.06.08 20:22    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Maestro píše:
Mám to snad chápat, že se jedná o nesolídní firmu která při větší návštěvností dělá problémy a to i přes to, že u všech tarifů uvádí, že datový přenos je neomezený? Máte s tím někdo nějaké konkrétní zkušenosti?

PříspěvekNapsal: 09.06.08 15:16    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Samozrejmně, že když budeš mít 100 tisíc lidí za den tak budou dělat problémy. Ale nejde o nesolidní firmu, žádný webhosting by tohle netoleroval. Tam nejde o datové přenosy, ale o to, že takový web vytěžuje server. Resp. Nabídnou ti přechod na VPS nebo dedikovnaný server.

Na freewebhostingu te dokonce ani neinformujou a web smazou.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 09.06.08 15:52    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Orfeuss píše:
Samozrejmně, že když budeš mít 100 tisíc lidí za den tak budou dělat problémy. Ale nejde o nesolidní firmu, žádný webhosting by tohle netoleroval. Tam nejde o datové přenosy, ale o to, že takový web vytěžuje server. Resp. Nabídnou ti přechod na VPS nebo dedikovnaný server.

Na freewebhostingu te dokonce ani neinformujou a web smazou.
Že bych na svých stránkách měl až tak velkou návštěvnost nepředpokládám. Přilíš se v tom nevyznám, ale myslím si, že větší návštěvnost stránek znamená většinou i větší datové přenosy. Chápu, že větší návštěvnost více zatěžuje server a to se asi webhostingovým poskytovatelům nebude příliš líbit, ale pokud nikde na svých stránkách neuvádí nějaké omezení v počtu návštěvností stránek nebo při větším zatěžování serveru tak by kvůli tomu snad žádné problémy dělat neměli, hlavně když si lidí za webhosting platí. Skutečnost je ale asi trochu jiná. Takové jednání mi ale připadá trochu nesolídní když dělají problémy kvůli něčemu o čem lidí předem neinformují.

PříspěvekNapsal: 09.06.08 17:23    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Hodnocení: 1
vlazy: Ale každý hosting je takovýto. Vem si že si objednáš od gigaserveru minihosting za nákejch 200 na rok a budeš mít denne 10k online lidí. Jelikož budeš mít na webu jen texty tak ti tech 10MB prostoru stačí a budeš dávat 200 ročne a jim bude 10 tisíc lidí každý den zatežovat server. A to že tam mají že je to neomezený znamená že je nezajímá traffic, ale trochu se to protlítá s tím že čím víc lidí, tím větší traffic a pak tě odpíchnou, takže to maj pořešený. Ale ta návštěvnost musí bejt fakt velká a jsou solidní a dá se s nima dohodnout.

PříspěvekNapsal: 09.06.08 19:33    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Lighter: Ano chápu, že asi každý webhosting nebo většina jsou takové. Mne se ale jedná o to, že když ty problémy dělají v případě větší návštěvností tak by to snad mohli nějak uvést v podmínkách hostingu aby každy kdo si jejích webhosting vybere předem věděl do čeho jde a ne, že by to měl předpokládat nebo, že se to dozví až ve chvíli kdy se mu na stránkách zvýši návštěvnost. U freewebhostingů by se to dalo pochopit, že to tak je, ale u webhostingů placených mi to připadá být tak trochu nesolídní. I přes to mi ale v porovnání s jinými webhostingy připadá být webhosting na gigaserver.cz docelá dobrý.

PříspěvekNapsal: 09.06.08 20:20    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz
Admin

Hodnocení: 24
vono takle když nemaj vedený žádný data mohou mít u sebe 2 weby (2 jsou v ukázce v reálu jich tma je třeba 100) jeden žere o něco víc než je průměr druhej o něco míň než je průměr, takže pak průměr dohromady splňují.

kdyby ale každýmu dali napevno právě průměr, tak toho co bere víc musí odstřihnout a ten co bere míň zase zbytečně blokuje místo.

pokud chce někdo napevno mít limity, tak může skočit na VPS, začínají již kolem 300kč, tam máš kolik CPU je tvejch kolik RAM kolik HDD a jakej dat přenos můžeš mít.

u těch slabších aplikací by to byly neustálé pokusy o vyvažování serveru, kdy někdy by tam bylo moc místa a jindy zase málo, takže ti neručí nic a když se blížíš k pomyslné hranici, tak to s tebou začnou řešit.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 09.06.08 20:46    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Je asi pravda, že přesně se tu hranici zatěžování serveru neda určit tak aby to bylo rozumné. Myslím si ale, že by alespoň mohli nějak naznačít, že při větší návštěvností stránek můžou daný webhosting nějak omezit nebo to s uživatelém webhostingu začít řešít.

PříspěvekNapsal: 09.06.08 21:20    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz
Admin

Hodnocení: 24
mohli, ale byly by blbý kdyby uživateli oproti ostatním tvrdily to co vše se může stát, pak by si uživatel jasně vybral někoho kdo to netvrdí, stimhle se bohužel nedá nic udělat.

a můžu říct, že se celkem chovaj obstojně když to s tebou řeší, jsou i tací co tě pak vykořisťujou apod (maj tvojí DB i tvoje soubory, takže si můžou dikotvat co si unich máš koupi) nebo naopak tě utnou a ani se nenamáhaj ti to sdělit.

tady je dobrý právě roozlišovat ještě chování a HW. k čemu ti bude nadimenzovanej host když pak při jendom problému tě pošlou do.))

ale to už sme mimo, nechal bych to dál jako diskuzi o GS.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 09.06.08 21:40    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

messal píše:
mohli, ale byly by blbý kdyby uživateli oproti ostatním tvrdily to co vše se může stát, pak by si uživatel jasně vybral někoho kdo to netvrdí, stimhle se bohužel nedá nic udělat.
Ano je to tak. Já jsem to ale myslel tak, že všichni poskytovatele webhosingu by měli jasně stanovit podmínky a ne, že něco se uživatel webhostingu většinou dozví teprve až nastané určitá situace. Takto by to snad bylo solídnější a čestnější.

messal píše:
a můžu říct, že se celkem chovaj obstojně když to s tebou řeší, jsou i tací co tě pak vykořisťujou apod (maj tvojí DB i tvoje soubory, takže si můžou dikotvat co si unich máš koupi) nebo naopak tě utnou a ani se nenamáhaj ti to sdělit.
Podle toho co zde někteří o gigaserver.cz píšou i mne připadá, že se chovají obstojně a že je to asi docela solídní firma za docela rozumnou cenu.

PříspěvekNapsal: 09.06.08 21:51    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz
Moderátor

Hodnocení: 11
Nemusí se to rozbíhat do flame stačí si přečíst podmínky
http://www.gigaserver.cz/obchodni-podminky/

4.7

Objednatel ze zavazuje, že nebude server úmyslně zatěžovat nefunkčními skripty a podnikat kroky směřující proti funkci serveru. Dále, že nebude provozovat skripty, které by jakkoli (i na pověsti) mohly poškodit Provozovatele nebo třetí strany.
4.8

Poskytovatel si vyhrazuje právo zamítnout zprovoznění skriptu/komponenty bez dalšího vysvětlení

Já jsem se službama GS velice spokojen a problémy s trafficem bych opravdu chtěl řešit :lol:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 09.06.08 22:06    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Arnie píše:
4.7

Objednatel ze zavazuje, že nebude server úmyslně zatěžovat nefunkčními skripty a podnikat kroky směřující proti funkci serveru. Dále, že nebude provozovat skripty, které by jakkoli (i na pověsti) mohly poškodit Provozovatele nebo třetí strany.
4.8

Poskytovatel si vyhrazuje právo zamítnout zprovoznění skriptu/komponenty bez dalšího vysvětlení
Ono je něco jiného úmyslné zatěžování serveru čimkoliv a zatěžování ho solídní zajímavou stránkou která je natolik dobrá, že má vysokou návštěvnost. Provozovatelé stránek obvykle se snaží je různě propagovat, tak aby byly co nejvíce návštěvované, ale asi to nedělají pro to aby tím úmyslně co nejvíce zatěžovali server.

PříspěvekNapsal: 10.06.08 22:58    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Hodnocení: 4
vlazy píše:
Arnie píše:
4.7

4.8

Ono je něco jiného úmyslné zatěžování serveru čimkoliv a zatěžování ho solídní zajímavou stránkou která je natolik dobrá, že má vysokou návštěvnost. Provozovatelé stránek obvykle se snaží je různě propagovat, tak aby byly co nejvíce návštěvované, ale asi to nedělají pro to aby tím úmyslně co nejvíce zatěžovali server.

no jestli je tak navštěvovaný web, tak si určo koupí lepší hosting, než základ:) nejde jenom o script, ale i o celkovou optimalizaci webu:) je logické, že když bude mít web 10MB, tak je to prostě moc:)

PříspěvekNapsal: 16.06.08 07:06    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Hodnocení: 8
Nová nabídka GS :
Pouze s Gigaserver.cz mate moznost ziskat Evropskou domenu zcela zdarma!

Domena je urcena ke vsem tarifum nasi nabidky - například hostingový tarif Smart (15 mb prostoru) včetně EU domény můžete získat za cenu 84 Kč rocně nebo tarif Praktik (100 mb prostoru) včetně EU domény můžete získat za cenu 120 Kč ročně!

Počet EU domén zdarma je omezen, zajistěte si EU doménu co nejdříve!

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 134 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]