CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 04.12.08 04:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 3 z 7 [ Příspěvků: 164 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 31.03.08 19:00    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Hodnocení: 1
messal: To bylo ironický ?:) Pač já zas nevím, většina lidí mi řiká že zahraniční jako bluehost nebo hostmonster jsou opravdu špičkový hostingy, ale zase ta komunikace by tam mohla váznout no.

Každopádně tedkon mi volali z Gigaserveru že se omlouvají a tak my vysvetlili co to zpusobuje (ty vaše PTP servery) a řekli že moji stránku budou sledovat a udělají naní 7 denní meření a že prej ve středu by to měli opravit že o tom vědí a že natom pracují, tak jim dám ještě šanci, protože když už mi zavolali a vysvetlili mi to tak si toho vážím. Tak uvidím no, dám vědět. Ten zahraniční hosting mi zas přijde zbytečně velkej na moje požadavky a pokud mi hostign pojede stabilne tka nepotřebuji menit, uvidím no.

PříspěvekNapsal: 31.03.08 19:35    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz
Admin

Hodnocení: 29
no mysleno vazne s ironii na tvuj prispevek.)

jo casto ty weby bejvaj vpohode, ale taky maj mesice kdy neco zlobi apod. vono tj tezky jsou to casto masivni hosty, takze nekdy si te ani nevsimnou ci mas zrovna smulu atd.

a naopak, taky zalezi na spouste dalsich faktoru. treba na pozadavcich cloveka atd.

ale faktem je ze na VPS od F nemuzu nadavat, ale na praci nekterych lidi tam jo.)

Ale zmena hostu dneska je zalezitost tak cca hodiny. a uzivatele si toho ani nemusi vsimnout. takze proc neustale neprechazet kord kdyz weby slibuji urcite zaruky a garance vraceni. 8)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 31.03.08 19:58    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Já vím to je otázka nazoru, nekdo zas tvrdí že Forpsi je hrozný hosting a je to asi o tom jeslti proste máte smulu nebo štestí.

J s tema zahraničníma hostingama je to fakt, spravujou 300k+ hostingu tak na Vás pohlížejí jako na malou mouchu asi jako u o2, ale možná o trochu vstřícneji.

Tedkon jsem se bavil ještě na ICQ s majitelem Gigaserveru.cz a zas mi přijdou jako hodne solidní a vstřícní, takže jim tu šanci dám. Pokud se problém vyřeší nebudu mít duvod přecházet, bohužel duvod tadytech vypadku jsou PTP servery a je težké s nimi neco udelat. A opravdu kdyby to byli tak trošku 'svine' tak je odpychnou a neřeší to, jenže oni jsou prostě hodne vstřícní a snaží se nalézt jiné řešení.

PříspěvekNapsal: 02.04.08 08:33    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Hodnocení: 3
ja s CR mam nedobre zkusenosti, zahranicni me take zklamali nektere, ale nekteri jsou dobri, cenou, podporou... je slusny hosting hostigation.com
pak treba vanguard-hosting.com taky PP, EG... bere a kdyz si priplatite, tak mate treba lunarpages... kde je to super a neni to jen otazkou prenosu dat a prostoru, ale treba i cpanelem, protoze ty CR administrace u hostingu jsou dost casto sileny

ale mel jsem par hostingu, kde jsem nebyl spokojeny a bylo to jako v CR, predevsim mensi firmy, kde maji 500 webu na 1 masine a 1 web pak je trosku narocny a vsem to schodibyl jsem treba na xhostingu v CR a tam porad problem a porad jako testovali, ladili... a tydny plynuly, takze ja uz bych v CR nebyl, jedine u nekoho znameho na serveru.

ale je to pouze o tom, ze jsem se spalil, urcite tu take existuje neco dobreho ;)

PříspěvekNapsal: 02.04.08 20:30    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Hodnocení: 0
ja mam s gigaserverem jen same dobre zkusenosti

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 05.04.08 21:04    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Hodnocení: 27
no s normálnym webom je to v poho. ale s PTP to je hroza. Ich chyba je že majú na seden server aj 800 webov. Tak mi to za den podlo a napísali že preťažujem a na pos... ic.cz to mám už 2 týždne a nič. a písal som im a ževraj nepreťažujem tak nwm..

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 07.04.08 17:07    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

uz mi to zacina blbnout a to mam navstevnost tak 120 denne asi prejdu jinam,který hosting je asi nejlepsi z českých popřípadě slovenských

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 07.04.08 19:09    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

no vidis

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.04.08 13:40    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Nechápu něčí spokojensot s Gigaserverem! Gigaserver bych naprosto nikomu nedoporučoval. Je možné že dokud se nic neděje tak to funguje, ale nedejbože když začnete něco potřebovat.

Moje zkušenost:
Technická podpora: nereaguje - nejrychlejší reakce je za cca 24 hodin.
Tento problém by se dal ještě přežít, kdyby alespoň po odpovědi po oněch 24 hodinách pak komunikace běžela. Ale bohužel je to 1. den zpráva, 2. den odpověď a odpověd na odpověd, 3. den odpověd a odpověd na odpověd atd.

A teď v praxi:
V pondělí se dotážete na datum poslední zálohy FTP - potřebuji obnovu ze čtvrtka a dříve.
V úterý ještě nemáte odpověď a tak píšete další email na stav zálohy
Ve středu se dozvíte, že záloha je ze soboty. Gigaserver ale dělá dvě zálohy jak uvádí na serveru a tak můžete ještě doufat!
Odpovídám, že chci tu dřívější
Ve čtvrtek přichází odpověď, že je záloha ze soboty - znovu se ptám kdy je ta předchozí a na to dostávám odpověď lidi držte se že ze včerejší středy! Vzhledem k rychlé reakci helpdesků gigaserveru se smazala záloha z předminulé středy a nahradila jí záloha ze středy aktuální!

fuj nikdy víc

PříspěvekNapsal: 10.04.08 15:40    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Hodnocení: 2
Ještě před internetem vynalezli takovou věc, říká se jí telefon. Zkoušels? Jak se dokážeš o vlastní neschopnosti rozepsat je brilantní a ještě si na to založit speciální nick.

PříspěvekNapsal: 10.04.08 15:43    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

nebo na icq je podopora dobrá,já bych to viděl tak že podpora je to nejlepší co gigaserver má

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.04.08 17:01    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Hodnocení: 6
fiestapiso píše:
nebo na icq je podopora dobrá,já bych to viděl tak že podpora je to nejlepší co gigaserver má

souhlas, pokazdy vyreseno vse do par hodin. A to snad i o pulnoci v sobotu :D

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.04.08 21:25    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz
Moderátor

Hodnocení: 12
Já jsem na všechny ty věci docela lama a proto si na věci kterým nerozumím vybírám silného partnera a pro hostingové služby je tím jednoznačně gigaserver. Jejich rychlé reakce a pomoc nad rámec povinností poskytovatele je opravdu perfektní. Vždy ochotni pomoct poradit...

Už od mala jsem se motal kolem internetu a když jsem se pak před léty rozhodoval co dál dělat výdělek na internetu byla jasná volba protože když děláte poctivou práci lidé to ocení. Slouží skvěle gigaserver.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.04.08 21:37    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

ja jsem na tom podobne jak arnie na gigaserveru jsem mel 3 vypadky a to bylo maximalne na 3 minuty možna jen něco předělávali

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 11.04.08 22:26    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Hodnocení: 31
Vam sa ide pripojit na ftp server? mne nie.

PříspěvekNapsal: 12.04.08 09:49    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

me to ide v poho

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 12.04.08 10:59    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Oni jsou na GigaServeru hodně vstřícní a pokud to někomu jede pomalu tak to je tím že na serveru kde máte hosting je nějaký to slavný PTPčko s 1200 online (Na tom prasáckým skriptu), takže se pak není čemu divit. Muj problém už jsme vyřešili a bylo to zpusobeno práve tímhle.

PříspěvekNapsal: 12.04.08 11:55    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

a kdyz budes met normalní web s warezem kde budes met 5 000 denne pujde to v poho?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 12.04.08 15:11    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Jo pokud budeš mít třeba phpbb kvalitní kod jako forumskej nebo bulettime. Tam u těch ptpček jde hlavně o to že se tam točej samí reklamy občas i viry a v tom ptp linku se načítá i dalších iframu, to pak je zatížení jako prase a to jsem videl i ten script na ptp pač jsem to měl taky a to je taky humus asi taky vymyslím nějakej ptp kod, ale udelám ho čistejší a budu ho normálně prodávat, by moch bejt dobrej job ale nevím jeslti je to legální.

PříspěvekNapsal: 12.04.08 18:35    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

ja jsem myslel wordpress

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 12.04.08 21:53    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Tak wordpress je celkem čistej kod, takže to by ti melo jit fpohode.

PříspěvekNapsal: 13.04.08 09:30    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

hmm cistej kod ja sem si na web posilal lid ze surfu a blokli mi to z duvodu toho ze skript je spatne napsanej , ze si ho mam napsat sam , jinak mi nikde jinde nepude.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 27.05.08 15:52    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Hodnocení: 5
j toto je fakt dobry hosting rozmyslam ze pojdem aj ja nan

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 05.06.08 22:04    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz

Svoje stránký mám prozatím na freewebhostingových serverech a přemýšlím o zakoupení některého lepšího webhostingu a zakoupení vlastní domény. Přemýšlím o gigaserver.cz. Mne připadá být tento webhosting docela dobrý a cenově asi patří k těm levnějším což je pro mne dost značný plus při rozhodování. Na tomto serveru bych rád provozoval některé ne příliš složité stránky složené ze souborů htm a php a přemýšlím i o fórum phpBB a zakoupení vlastní domény. Na gigaserver.cz by měla být mj. i možnost vytváření domén 3. řádu. Zajímalo by mne zda tyto domény 3. řádu musí být nasměrované vždy na stránky uložené ve stejném webhostingovém prostoru na gigaserver.cz a nebo mohou směřovat i na stránky umístěné na jiných serverech.

Budu rád když mi k tomu někdo něco poradíte, protože se v tom příliš nevyznám a nemám s tím vůbec žádné zkušenosti.

PříspěvekNapsal: 05.06.08 22:22    Předmět příspěvku: Re: Gigaserver.cz
Admin

Hodnocení: 29
nevim jak maj editaci zaznamu u GS, ale vetsinou neni problem subdomenu nasmerovat na jinej hosting.

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 164 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]