GetBuxToday.comCena za klik (standard) - $0.01
Cena za refklik (standard) - $0.0025
Výplata od (standard): $1.00
Počet kliků k vyplacení (standard): 50x
Počet reklam: 16
Speciální akce - POZOR PRODLOUŽENOPro prvních 1000 registrovaných zdarma Platinum acc na 30 dní!Pro prvních 5000 registrovaných zdarma Platinum acc na 30 dní!Moje akceRB 70%
http://www.getbuxtoday.com/?ref=ramimatikBrian Rooney - Admin a vlastník PTC
================= DŮLEŽITÉ (23.2.2011) =================Prosím ty, kteří jsou mými refy, aby mi začali pomalu posílat do PM svá "PayPal ID" (vždy napsat do vlákna že posláno) abych mohl ke konci měsíce pomalu začít vyplácet RB.
Omlouvám se za několikadenní neaktivitu, ale notebook na reklamaci, navíc hledám práci (a pořád jsem v té stávající), takže není moc času se tu ukazovat, jsem rád, že si sám odklikám a vyřídím osobní maily. Takže bych byl rád kdyby jste tuto informaci chápali a nezlobili jste se.. Své (v)dolky uvidíte

Kdyby potřeboval někdo řešit něco operativně, tak jsem na icq 68-59-145. Tady ty zprávy moc nesleduju.
=================================================================== 25.2.2011 =================Vyplácení refbacků by mělo probíhat příští týden v pátek!!
Nahlášení vašich PayPal ID očekávám
NEJPOZDĚJI do 1.3.2011, 23:59. Na pozdější nahlášení nebude brát žřetel a nárok na vyplacení refbacků tím zaniká. Toto opatření zavádím proto, že jak jsem uvedl - notebook mám na reklamaci (ještě tak 3 týdny) a tak nebudu mít možnost tu být. ID pište na mail
RoMeiRo@seznam.cz (při nejhorším sem do pm, ale přes mail to bude jistější - vybírám i přes mobil). Ti co své ID zaslali, jich se tato zpráva netýká!
==================================================Příloha:
getbuxtoday2.jpg [ 242.79 KiB | Zobrazeno 769 krát ]
GetBuxToday.com (registrace) /
GetBuxToday.com (zdejší fórum)- pro prvních 5000 registrovaných
Platinum účet ZDARMA na 30 dní (click/$0,015, refclick/$0,015), nabízím RB 70%