CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 04.12.08 05:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 1 z 2 [ Příspěvků: 32 ] Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 14.03.08 15:43    Předmět příspěvku: FX-Prime již privátně

Hodnocení: 2
**FXP**
Privátní provoz - uzravřeno pro nové členy
..... aneb nástup nové etapy (vyšší stupínek či úplná revoluce?, kdo ví :)

Došlo k přechodu na fungování pouze s uzravřenou skupinou členů.
- hlavní důvod je řádné zaběhnutí základních operací v celkovém spravování (tedy administrace, komunikace, převody, obchody, řízení atd.)
- dalším důvodem je již avizované zkoumání možného plnohodnotného provozu jako podnik se vším všudy (což je rozsáhlejší otázka, takže čas a info ukáže, jak to uchopit)

Pro stávající členy a podíly se nic nemění, ti již svůj flek mají :)
Opětovné otevření pro nové podíly?
K tomu se teď nemohu vyjádřit, až podle situace, teď se tvoří něco vlastně úplně nového, aniž by bylo omezeno fungování FXP pro nynější členy.
Koncept hrubého samotného FX-primu jsem sestavoval víc jak měsíc (nepočítám myšlenkové pochody dávno před), takže těžko říct jak bude probíhat toto :ugeek:

Moc děkuji za podporu nejen z řad investorů, ale i známých, přátel a rad od ostatních ať už zde z fóra či jinde ;-)
Ať se Vám daří v čemkoli co zrovna děláte a jste šťastní.

..::původní old post::..
Mílí přátelé a příznivci nových příležitostí pro zhodnocení Vašich financí!
Tímto Vám s potěšením představuji další formu možného profitu a navýšení Vašich peněz.
Věřím, že se mezi těmi již dobře fungujícími a pod vedením nepochybně skvělých adminů...edit: ehm ehm, ..., neztratí a bude jen přínosem.

Již přes dva roky se zabývám obchodováním na všem asi známém trhu křížových měnových párů, tzv. FOREX. Poslední rok na živém účtu. Zezačátku to bylo spíše dlouhé bádání, čtení, zkoumání všeho možného. Stejně tak se začátkem živého účtu, dlouho sem hledal vůbec sám sebe, výsledky nebyli sice ztrátové, ale plus mínus jsem se pohyboval stále kolem 0,00nic. Avšak poslední půlrok jsem přešel pouze na jeden pár, zjednodušil vše co se dalo i nedalo a pevně se rozhodl, že se vydám cestou tohoto trhu (to bylo klíčové). Přibral jsem dalšího podílníka a nadále už neřeším „x“ věcí okolo. Jestli je lepší, tohle nebo támhleto atd. Někdo možná zná 
-*-*-*-*-*-*-*-*-
Ale teď k tomu proč vám to vůbec sděluji. Nepochybuji o tom, že už každý tuší. Toto vše jsem chtěl původně dělat pouze privátně pro pár známých, avšak nechci opomenout osoby se kterými jsem se seznámil i tady a další co se tu pohybují a zajímají se o tento druh investic. Přeci jen jsem tu už nějaký čas strávil, prošel jsem si érou hyipů a rychlofondů apod. a mám to spojené s určitým zážitkem, nedá se říct jestli špatným nebo dobrým, ale něco na tom mě vždy přitahovalo. A v neposlední řadě to jsou i zkušenosti.

V přípravě je již vlastní fórum pro tento projekt a případně další mé aktivity, kde jsou i další informace (či lépe zformulované) a prostor pro diskuzi, členská sekce. Proto zde ani nechci pitvat každou jednotlivost a zabíhat do detailů. Zde to beru spíše jako informaci pro vás i pro mě. Již se tam můžete porozhlédnout (viz. podpis), pokud by tam byli nějaké problémy, prosím napište mi. Krom členské sekce tam není o nic víc než tady, ale měli by přibývat nová infa, případně vůbec řešení věcí kolem celého systému atd. (tzn. jakési domovské sídlo :)

A proč vlastně?
Důvod proč přemýšlím o vedení takového projektu, může někomu přijít zvláštní a i mě chvíli trvalo přiznat si to a s radostí toho i využít. Je to jistá socializace, spolupráce s někým, vzájemná pomoc, správa cizího majetku. Nebaví mě jen vydělávat peníze, na to jsem moc sám, má touha je být součástí něčeho většího s více lidmi dohromady. Můj zdravotní stav mě už několik let drží takřka nepřetržitě doma. Čemu se tedy věnovat, co dělat? Toto je momentální výsledek po nekonečných hodinách, dnech, měsících a rocích před monitorem a v grafech ve společnosti pouze vrnícího větráku. A samozřejmě nesmí chybět fakt, že se mám s Vámi již o co podělit.

edit: del podmínek a dalších neaktuálních věcí

Kontakt
PM (soukromá zpráva)
E-mail: admin@invest-prime.com
www.invest-prime.com

Ať se vám daří. Martin.

„Nikdy cena není tak vysoko, aby nemohla jít ještě výš. A nikdy není tak nízko, aby nemohla jít ještě níž.“
edit: přidán odkaz

Naposledy upravil Vinnetou dne 18.06.08 11:07, celkově upraveno 4

PříspěvekNapsal: 14.03.08 19:36    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Hodnocení: 1
Velká poklona! S Vinnetouem jsem o tom už nějaký čas mluvil a Forex je jeho druhý domov a to podepíšu klidně vlastní krví, protože Martina jsem měl i čest poznat osobně před pár měsíci :D

Projekt má rozhodně budoucnost a těším se i na fórum, protože je to skvělá možnost, jak investory zásobovat informacema a sdílet zkušenosti.

Martine, mojí podporu máš už dávno a stejně jako jsem svěřil důvěru Macovi a Jeremymu, k tobě bych rád vložil, takže se mnou rozhodně počítej 8)

Přeju hodně úspěchu a naplnění tvojí vize.

PříspěvekNapsal: 14.03.08 20:07    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Hodnocení: 0
Vinnetoua pamatuju ještě z doby PZN fóra a jsem přesvědčený o tom, že tenhle projekt bude mít úspěch. Vinnetou je zkušený veterán, tak tomu ani nemůže být jinak. Časem se určitě přidám.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 14.03.08 20:11    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

moc zajimavy projekt rad se zucastnim jen co nasbiram pozadovany vklad

PříspěvekNapsal: 14.03.08 21:06    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

gratuluju a preju hodne uspechu, pravdepodobne se dohodnem :D

jo a jeste otazecka na zaver, co to znamena „Fixován“ první tři měsíce. je to sice z tvyho fora ale mohlo by to zajimat lidi i tady
dik za odpoved

PříspěvekNapsal: 14.03.08 21:40    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Všem Díky za podporu.

Mat.
"Fixace" je uvedena i zde. V podstatě to znamená, že bych nerad aby jste vybírali dřív než za ty tři měsíce, ale v případě VELMI VÁŽNÉ! nutnosti se budu snažit vyhovět ;-) Proto ty uvozovky. Ale to už je indi vindy. Nejspíš vyplacen bez zisku a pokud bych byl zrovna v nějaké pozici a mm to bylo nepříjemné, tak bych nemusel vyplatit vše najednou. Zase hromada řečí :D

Stručně: Fixace ano, ale jsme lidi, takže na tom nebudu ležet, pokud mě to neohrozí, respektive FXP.

PříspěvekNapsal: 14.03.08 21:49    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Jako admin můžu jen doporučit fixaci na 3 měsíce. Nemám rád administrativu a Martin určitě taky ne. Neni tu jako sekretářka, ale jako portfolio manažer, tak mu dopřejte 3 měsíce klidu pro to co umí :D

PříspěvekNapsal: 14.03.08 22:22    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

No, tak do tohodle jdu určitě. Teda ne hned, až za měsíc, teď budu muset zaplatit daně a sociální a zdravotní a........ Snad pro mě Martinovi ještě zbyde místečko. Jinak měla jsem tu čest ho poznat osobně a bude mi ctí být účastníkem jeho projektu.

PříspěvekNapsal: 15.03.08 01:29    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Vinnetou píše:
Mat.
"Fixace" je uvedena i zde. V podstatě to znamená, že bych nerad aby jste vybírali dřív než za ty tři měsíce, ale v případě VELMI VÁŽNÉ! nutnosti se budu snažit vyhovět ;-) Proto ty uvozovky. Ale to už je indi vindy. Nejspíš vyplacen bez zisku a pokud bych byl zrovna v nějaké pozici a mm to bylo nepříjemné, tak bych nemusel vyplatit vše najednou. Zase hromada řečí :D

Stručně: Fixace ano, ale jsme lidi, takže na tom nebudu ležet, pokud mě to neohrozí, respektive FXP.

jo to zni rozumne, neco takoveho ma aji trewis, dik za vysvetleni :wink:

PříspěvekNapsal: 15.03.08 12:57    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Tak tohle je projekt u kterého nemůžu chybět :) Stejně jako Mac i já si Vinnetoua pamatuji ještě z PZN fóra a nemám sebemenší důvod mu nevěřit. Rozhodně do toho půjdu, jenom vzhledem k financím nevím kdy, ale to se nějak zvládne :D

PříspěvekNapsal: 15.03.08 13:52    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Tak jsem rád, že se do toho Martin konečně pustil:) Určitě do toho projektu půjdu. Budu se snažit co nejdříve. Znám ho i z osobního setkání, a tak nemám problém mu veřit:) Ať se daří :wink:

PříspěvekNapsal: 15.03.08 16:02    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Medrin - díky

stracka, mexod
Moc rád vás tu vidím, s vámi už jsem něco zažil :) .

Jak to vidíte se zvažovanou PAYPAY podporou? Ona ta možnost bude nejspíš tak jako tak, takže je to i celkem jedno...

Malé info
Číst a pohybovat se na fóru bude možné už brzy pouze po zaregistrování se tam.

PříspěvekNapsal: 16.03.08 10:00    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Jasný a jak ty to vidíš s možností naskočit později, až se mi uvolní základní vklad. Respektivně po další výplatě tudíž okolo 15-tého dubna?

PříspěvekNapsal: 16.03.08 11:06    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Časově to nechci zatím omezovat. Z dnešního pohledu by to neměl být problém.
A pro Tebe místo určitě bude.

PříspěvekNapsal: 16.03.08 12:20    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Vinnetou tu vzdycky postoval velice rozumne a my veterani musime drzet spolu :D Bohuzel te neznam osobne ale to je tim ze jsem na druhe strane rep nez vy vsichni :) Urcite bych rad investoval drz mi tam taky fleka..ted me napada je nejaky financni limit celkove pres ktery nechces jit? napr. 100tis na vsechny investice..? Bohuzel to taky vidim na dalsi mesice jelikoz jsem musel ted kupovat novy vyfuk na auto za xxtis :x

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.03.08 15:49    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

jind005
Limit určitě je, ale není na pořadu dne, abych se jím zabýval. Víceméně se odvíjí od mé části obchodního účtu, aby nebyli vklady zbytečně větší apod. (viz. prvotní cíl, koukám sem jsem ho opomněl napsat, ale na invest-prime je) a pak taky bude záležet na dalších možnostech a chuti spravovat více. Mít více lidí či vůbec pokračovat atd... zajímám se o více aktivit, ale s lidmi odsud jsem trochu spjat a rád bych něco provozoval i v budoucnu (i třeba v jiných směrech).
To jak se to vyvine se nedá určit, asi jako na trhu ;-) A v životě.

PříspěvekNapsal: 17.03.08 11:57    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Tak tuhle investicni prilezitost si rozhodne nenecham ujit!
Drzim pesti Martine, chce to hodne odvahy poustet se do tak velkeho projektu - mas moji plnou podporu. Investovat ale taky budu moci nejdrive behem dubna, tento mesic jsem uz rozinvestoval vsechny volne prostredky :?

PříspěvekNapsal: 23.03.08 14:36    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Tímto chci přesměrovat vážné zájemce na fórum přímo FXP. Odkaz v úvodním postu či podpise.
Vše co napíši tam, duplikovat ještě sem, by mi přišlo trochu divné. Není tam moc aktivity (důležitá je aktivita za), ale důvod a obecný průběh tam již je. Budete tam mít vše z první ruky. :)

Přeji příjemné prožití Velikonoc

PříspěvekNapsal: 23.03.08 16:35    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Pokud bys to časem pojal také výukovou formou, zlobit se nebudem :D

PříspěvekNapsal: 30.03.08 18:41    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Trewis - díky za tip, uvidíme.

Fond nyní běží nad očekávání čistě a svěže. Komunikace s investory, taky ok, tímto bych jim chtěl poděkovat za příjemnou spolupráci.
Na fóru jsou již nové info ohledně případného vyčíslení výsledků za poslední měsíc.
Na vývoji i po technické a administrátorské stránce se stále pracuje. A jsou rozpracované i zajímavé nápady na další směr a fungování tohoto projektu.

Možnost zapojit se, jak v Silver, tak ve V.I.P. a víc stále je. Základy pro další příjem jsou dobré. A při předběžném ohlášení je možná i "rezervace" prostoru se kterou mohu dopředu počítat a přibrat i po případném uzavření (možné uzavření není stále v plánu, mám takovou virtuální hranici v hlavě, že do konce dubna, ale to je spíše neofiko informace :)

I pro všechny ostatní přeji hodně sluníčka.

PříspěvekNapsal: 03.04.08 21:03    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Nové podmínky pro příjem vkladů.
Pro lepší přehlednost a zjednodušení administrace přijímám nové vklady vždy ke konci měsíce.
Aktivace a vedení nového účtu od 1.dne následujícího měsíce.

Stávající aktivní accounty chci v evidenci časem přeřadit také k 1.dni v měsíci.
Podílníkům, kterých se to týká se včas ozvu.

Děkuji všem za dosavadní podporu.

PříspěvekNapsal: 04.04.08 12:37    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

být tebou tak klidně vklady přijímám v průběhu celého měsíce s tím, že zhodnocování se začne provádět až od prvního dne následujícího měsíce. Když o tom každý bude vědět, tak si sám rozhodne kdy ti peníze pošle.

PříspěvekNapsal: 04.04.08 13:51    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Taky mě to napadlo, ale ještě trochu víc komplikovaněji, což by i potom co by se mi podařilo to dát do srozumitelné podoby bylo stejně složité. Tak jsem to rozseknul takto. Kdokoli se se mnou může spojit a indi se domluvit. To je jen aby to mělo nějaký mantinel.

Můj nápad byl původně hodně otevřený, vklad kdykoli, papírová evidence min. třech měsíců až od prvního a doba mezi vkladem a 1.dnem v měsíci by už taky běžela naplno. 1.den bych připsal dosavadní výsledek ke vkladu a jeli by se už čisté tři měsíce. To znamená, že jeden minimální cyklus by pro někoho kdo vloží třeba 15. byl cca 105 dnů místo 90. A do toho možné částečné měsíční výplaty.
To jen taková demonstrace pro ty co nad tím opravdu trochu přemýšlí. Díky ;-)
Ale já to nakonec zformuloval takhle, protože každému to pak ještě vysvětlovat, řešit atd., to by se mi moc nechtělo. Takže jsem zvolil kompromis pro klid všech :D

PříspěvekNapsal: 05.05.08 20:23    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Mám zainvestováno jeden měsíc. V neděli mi přišla moc šikovná tabulka s rekapitulací stavu účtu - Martin má svůj systém moc hezky propracovaný a velmi profesionální. Držim palec, ať se příští měsíc podaří taky tak hezké zhodnocení ;)

PříspěvekNapsal: 06.05.08 08:46    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Jj, s tím mohu jen souhlasit :wink:

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]