CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 30.08.08 09:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 2 z 3 [ Příspěvků: 32 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 16.03.08 15:49    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Hodnocení: 2
jind005
Limit určitě je, ale není na pořadu dne, abych se jím zabýval. Víceméně se odvíjí od mé části obchodního účtu, aby nebyli vklady zbytečně větší apod. (viz. prvotní cíl, koukám sem jsem ho opomněl napsat, ale na invest-prime je) a pak taky bude záležet na dalších možnostech a chuti spravovat více. Mít více lidí či vůbec pokračovat atd... zajímám se o více aktivit, ale s lidmi odsud jsem trochu spjat a rád bych něco provozoval i v budoucnu (i třeba v jiných směrech).
To jak se to vyvine se nedá určit, asi jako na trhu ;-) A v životě.

PříspěvekNapsal: 17.03.08 11:57    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Hodnocení: 0
Tak tuhle investicni prilezitost si rozhodne nenecham ujit!
Drzim pesti Martine, chce to hodne odvahy poustet se do tak velkeho projektu - mas moji plnou podporu. Investovat ale taky budu moci nejdrive behem dubna, tento mesic jsem uz rozinvestoval vsechny volne prostredky :?

PříspěvekNapsal: 23.03.08 14:36    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Tímto chci přesměrovat vážné zájemce na fórum přímo FXP. Odkaz v úvodním postu či podpise.
Vše co napíši tam, duplikovat ještě sem, by mi přišlo trochu divné. Není tam moc aktivity (důležitá je aktivita za), ale důvod a obecný průběh tam již je. Budete tam mít vše z první ruky. :)

Přeji příjemné prožití Velikonoc

PříspěvekNapsal: 23.03.08 16:35    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Hodnocení: 1
Pokud bys to časem pojal také výukovou formou, zlobit se nebudem :D

PříspěvekNapsal: 30.03.08 18:41    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Trewis - díky za tip, uvidíme.

Fond nyní běží nad očekávání čistě a svěže. Komunikace s investory, taky ok, tímto bych jim chtěl poděkovat za příjemnou spolupráci.
Na fóru jsou již nové info ohledně případného vyčíslení výsledků za poslední měsíc.
Na vývoji i po technické a administrátorské stránce se stále pracuje. A jsou rozpracované i zajímavé nápady na další směr a fungování tohoto projektu.

Možnost zapojit se, jak v Silver, tak ve V.I.P. a víc stále je. Základy pro další příjem jsou dobré. A při předběžném ohlášení je možná i "rezervace" prostoru se kterou mohu dopředu počítat a přibrat i po případném uzavření (možné uzavření není stále v plánu, mám takovou virtuální hranici v hlavě, že do konce dubna, ale to je spíše neofiko informace :)

I pro všechny ostatní přeji hodně sluníčka.

PříspěvekNapsal: 03.04.08 21:03    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Nové podmínky pro příjem vkladů.
Pro lepší přehlednost a zjednodušení administrace přijímám nové vklady vždy ke konci měsíce.
Aktivace a vedení nového účtu od 1.dne následujícího měsíce.

Stávající aktivní accounty chci v evidenci časem přeřadit také k 1.dni v měsíci.
Podílníkům, kterých se to týká se včas ozvu.

Děkuji všem za dosavadní podporu.

PříspěvekNapsal: 04.04.08 12:37    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

být tebou tak klidně vklady přijímám v průběhu celého měsíce s tím, že zhodnocování se začne provádět až od prvního dne následujícího měsíce. Když o tom každý bude vědět, tak si sám rozhodne kdy ti peníze pošle.

PříspěvekNapsal: 04.04.08 13:51    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Taky mě to napadlo, ale ještě trochu víc komplikovaněji, což by i potom co by se mi podařilo to dát do srozumitelné podoby bylo stejně složité. Tak jsem to rozseknul takto. Kdokoli se se mnou může spojit a indi se domluvit. To je jen aby to mělo nějaký mantinel.

Můj nápad byl původně hodně otevřený, vklad kdykoli, papírová evidence min. třech měsíců až od prvního a doba mezi vkladem a 1.dnem v měsíci by už taky běžela naplno. 1.den bych připsal dosavadní výsledek ke vkladu a jeli by se už čisté tři měsíce. To znamená, že jeden minimální cyklus by pro někoho kdo vloží třeba 15. byl cca 105 dnů místo 90. A do toho možné částečné měsíční výplaty.
To jen taková demonstrace pro ty co nad tím opravdu trochu přemýšlí. Díky ;-)
Ale já to nakonec zformuloval takhle, protože každému to pak ještě vysvětlovat, řešit atd., to by se mi moc nechtělo. Takže jsem zvolil kompromis pro klid všech :D

PříspěvekNapsal: 05.05.08 20:23    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Mám zainvestováno jeden měsíc. V neděli mi přišla moc šikovná tabulka s rekapitulací stavu účtu - Martin má svůj systém moc hezky propracovaný a velmi profesionální. Držim palec, ať se příští měsíc podaří taky tak hezké zhodnocení ;)

PříspěvekNapsal: 06.05.08 08:46    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Jj, s tím mohu jen souhlasit :wink:

PříspěvekNapsal: 10.06.08 11:14    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Tak po dalším měsíci přišla opět tabulka s výsledky. Blíží se konec cyklu a jsem moc zvědavý o kolik Martin zvládne celkově navýšit naše investice.

PříspěvekNapsal: 10.06.08 12:42    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

I já. Tenhle systém se mi moc líbí a jsem ráda, že jsem do toho šla.

PříspěvekNapsal: 10.06.08 13:53    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Já myslím, že zhodnocení bude pěkné :wink: Taky jsem rád, že tam mám vloženo :wink:

PříspěvekNapsal: 10.06.08 16:09    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Hodnocení: 1
Neni nad kvalitní management :D Vinnetou je profík, peníze máte určitě v dobrých rukách 8)

PříspěvekNapsal: 11.06.08 06:46    Předmět příspěvku: Re: FX-Prime

Díky.
Vzhledem k tomu hřbitovu v téhle sekci a k mému nemalému znechucení jsem se tady nechtěl ještě moc projevovat, ale zase nedošlo k zásadním změnám či aktualizacím, takže to nepovažuji za až takový hřích.

Defacto jsem stále ve fázi záběhu. Vše v reálu trvá mnohem déle, ale děje se vše co má a je to krásně živé, ve vývoji a je toho ještě hodně před. Ještě nějaký čas a bude jasnějších pár klíčových bodů.

Hezké dny

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]