Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy
Právě je 11.02.12 06:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

[ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Kolko ste ochotny mesacne zaplatit za dobre signaly? (500-1500 pips mesacne)
NIC, neverim tomu 38%  38%  [ 25 ]
1 - 9 $ 17%  17%  [ 11 ]
10 - 29 $ 28%  28%  [ 18 ]
30 - 49 $ 5%  5%  [ 3 ]
50 - 99 $ 3%  3%  [ 2 ]
100 - 149 $ 6%  6%  [ 4 ]
150 - 200 $ 3%  3%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 65
ProfitableSunrise
Autor Zpráva
 PříspěvekPředmět příspěvku: Forex signaly
Napsal: 02.06.09 18:10 

Toto je úvodní příspěvek

Len tak pre zaujimavost... :wink:

PříspěvekPředmět příspěvku: Re: Forex signaly
Napsal: 27.02.10 22:41 

já bych klidně platil těch 100 éček kdybych tam točil minimálně 200 k a vynášelo to každý den :mrgreen:

Napsal: 28.02.10 08:51 

bbux píše:
NIC, neverim tomu

chybi mi moznost NIC, nepotrebuju to :wink:

TradeHill - Obchodovani s Bitcoiny - (vlakno tu)

omlouvam se za ten uchylnej avatar :-)

Napsal: 01.03.10 22:16 

200K kazdy den je mozne. Je mozno i vic, zalezi na cem jsou signaly zalozene.

Take trochu to hlasovani ve sve podstate je zavadejici. Jelikoz vetsina signalnich servisu jsou ztratove tak neni divu, ze lide napred rikaji :"platit tolik a tolik mesicne". Z me zkusenosti ty nejlepsi servisy signalu maji platebni system nastaveny trochu jinak. Clovek tam plati ne za obdobi, ale skutecne za signaly. Kazdy signal -a odecitava se urcita castka z predem zaplacene minimalni castky. Zalezi to na frekvenci zasilani signalu a jelikoz u kvalitnich poskytovatelu slape AOS, pak ta frekvence neni predem znama a zalezi na trhu. Vrcholem byl jeden americky broker ktery poskytoval kvalitni signaly ( dnes uz bohuzel neposkytuje ) a nabizel dva zpusoby placeni - jaky jsem popsal a mesicni pausal a at si zakaznik vybere. Problem byl v tom, ze obcas jeden mesic treba tech signalu prislo 50 a clovek zaplatil predem nejakou castku a tak se mu za kazdy signal neco odecetlo z uctu ( za 50 signalu asi hodne ), kdez v pripade fixni castky za tolik signalu by zaplatil stejne jako za mesic, ve kterem treba prislo 7 signalu. Opacne to funguje take a tak se mi zda, ze podobny system je nejspravedlivejsi.

Napsal: 05.03.10 19:24 

hm---

A cemu rikas kdyztak "jistota" i kdyz ne "100%"?
Ja to chapu tak, ze za urcite obdobi celkovy pocet signalu dava ve finale solidni plus za normalnich podminek a prijatelnych nakladu na depositum ^^

A to mozne je.

Napsal: 16.03.10 19:20 

Doporučí mi někdo nějaký web kde jsou aktualní signály? Ale nějaké solidní které dobře fungujou.

Napsal: 17.03.10 00:07 

Co myslis tim "dobre fungujou"?

Mohu doporucit v zavislosti na tom, co reknes :)

Napsal: 17.03.10 09:09 

No že to často vychází tak jako se signál napíše

Napsal: 20.03.10 01:03 

abych mohl, plně využít signály musím umět minimálně dva typy analýzy, je jedno jaké, ale ty základy musím mít. Pokud si představujete, že signály vás přivedou do zisku tak vás v tom opojení nechám. Níkdo tady asi takový odborník není, že hledáte signály, ani já nejsem a stále obchoduju v mínusu na demu. Dobré signály jsou pouze návod a ukazují kam by se mohl pohybovat graf. Bez pořádného pochopení forexu a vývoje kurzu jsou signály pouze signály.

Napsal: 20.03.10 12:06 

tunta píše:
abych mohl, plně využít signály musím umět minimálně dva typy analýzy, je jedno jaké, ale ty základy musím mít. Pokud si představujete, že signály vás přivedou do zisku tak vás v tom opojení nechám. Níkdo tady asi takový odborník není, že hledáte signály, ani já nejsem a stále obchoduju v mínusu na demu. Dobré signály jsou pouze návod a ukazují kam by se mohl pohybovat graf. Bez pořádného pochopení forexu a vývoje kurzu jsou signály pouze signály.

Nechapem preco by si mal vediet niake typy analyzy...? Proste signal je jasny buy/sell x.xxx , Sl x.xxx Tp x.xxx , nevie naco nad tym spekulovat a analyzovat...

Napsal: 20.03.10 14:15 

Proto aby ti to nezrušilo účet. Signály jsou pouze doplněk né hlavní a důležitý faktor v obchodování na forexu.

Napsal: 20.03.10 14:26 

tunta píše:
Proto aby ti to nezrušilo účet. Signály jsou pouze doplněk né hlavní a důležitý faktor v obchodování na forexu.

:roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :shock: :shock:

Napsal: 22.03.10 13:17 

Tunto :)

To je vec pristupu a pochopeni. Mozna ses jeste nesetkal se skutecne fungujicimi signaly..
Fundamenty je dobre sledovat zvlast u majors - souhlas. Ale kvalitni signaly vzdycky realizuji urcitou
obchodni strategii ( OS ) se vsim vsude. Otazka je jestli clovek tomu venuje na plny pecky, nebo ne. Pokud ne, muze treba svych nekolik stovek kacek dat do asset managementu. Pokud ale tolik nema pak jsou signaly dobrou alternativou.

Samozrejme, novacek je vystaven vetsimu riziku. Kvalitni ( ale opravdu ) signaly - produkt AOS, proto nejaka necekana udalost muze mu slusne zdemolovat cely proces.

Zkuseny trader vsak je hodne agresivni zvire. Kvalitni signaly vyuzije na 100 a tam skutecne pujde o pomucku..

Napsal: 25.03.10 00:27 

Olympusko píše:
Tunto :)

To je vec pristupu a pochopeni. Mozna ses jeste nesetkal se skutecne fungujicimi signaly..
Fundamenty je dobre sledovat zvlast u majors - souhlas. Ale kvalitni signaly vzdycky realizuji urcitou
obchodni strategii ( OS ) se vsim vsude. Otazka je jestli clovek tomu venuje na plny pecky, nebo ne. Pokud ne, muze treba svych nekolik stovek kacek dat do asset managementu. Pokud ale tolik nema pak jsou signaly dobrou alternativou.

Samozrejme, novacek je vystaven vetsimu riziku. Kvalitni ( ale opravdu ) signaly - produkt AOS, proto nejaka necekana udalost muze mu slusne zdemolovat cely proces.

Zkuseny trader vsak je hodne agresivni zvire. Kvalitni signaly vyuzije na 100 a tam skutecne pujde o pomucku..

Je to opravdu o přístupu, ale upřímně kdo tady je na takové urovni? Většina co čte tyto komentáře tak o těchto možností čte poprvé nebo po druhé. Signály musí být využité s rozumem. U některých signálu jsem se setkal s vysokým ziskem, který neodpovídal situci a tak si myslím, že určitá míra znalostí musí být a nejde s dlouhodobým výsledkem obchodovat. Nestačí vědět jak jaké tlačítko zmáčknout a jaké čísla napsat. Mnoho lidí si to ovšem o signálech myslí. Proto ty moje komentáře.

Napsal: 25.03.10 09:16 

to tunta:
jak citam tak citam vobec nerozumiem o com pises... :?:

Citace:
Signály musí být využité s rozumem.
Samozrejme nemozes obchodovat na +500 s 20€ (400 kc)

Citace:
U některých signálu jsem se setkal s vysokým ziskem, který neodpovídal situci a tak si myslím, že určitá míra znalostí musí být a nejde s dlouhodobým výsledkem obchodovat.

Jak to myslis ze neodpovedal situacii? Co je podla teba vysoky zisk? Proste ak ti niekto posle signal, tak on vie preco, marne budes pozerat do grafu, neuvidis tam to co vidi on... bud veris tomu signalu alebo nie.

Citace:
Nestačí vědět jak jaké tlačítko zmáčknout a jaké čísla napsat. Mnoho lidí si to ovšem o signálech myslí. Proto ty moje komentáře.

O tom su tie signaly, dostanes signal nahodis ho a ides, samozrejme ze s dodrzanim MM!!

Napsal: 25.03.10 18:47 

--Ale tak...:)

Doporucuji jedine - zustat v klidu. Kvalitni signaly jsou vetsinou zalozene na kvalitnim a drahem AOS...
Ja jsem slibil chlapum clanek na toto tema ( o podstate kvalitnich AOS ) na fxstreet, takze myslim, ze to bude i pro vas zajimave.

Pokud jde o signaly samotne ( a kvalitni ) - pred par minutama jsem dostal UP na USDCHF s presnyma hodnotama. Chapu o cem mluvi tunta...Samozrejme, ze jsem se dival do grafu pred otevrenim. Ale uprimne - ja vim jaka je statistika od roku 2005 na techto signalech u tohoto menoveho paru. 80% jsou ziskove a ty ktere jsou ztratove tak maji mnohonasobne nizsi objemove hodnoty. Tak proc bych se toho mel bat kdyz vim jak to funguje a navic jaka podstata modelu?

Napsal: 25.03.10 20:50 

Olympusko píše:
--Ale tak...:)

Doporucuji jedine - zustat v klidu. Kvalitni signaly jsou vetsinou zalozene na kvalitnim a drahem AOS...
Ja jsem slibil chlapum clanek na toto tema ( o podstate kvalitnich AOS ) na fxstreet, takze myslim, ze to bude i pro vas zajimave.

Pokud jde o signaly samotne ( a kvalitni ) - pred par minutama jsem dostal UP na USDCHF s presnyma hodnotama. Chapu o cem mluvi tunta...Samozrejme, ze jsem se dival do grafu pred otevrenim. Ale uprimne - ja vim jaka je statistika od roku 2005 na techto signalech u tohoto menoveho paru. 80% jsou ziskove a ty ktere jsou ztratove tak maji mnohonasobne nizsi objemove hodnoty. Tak proc bych se toho mel bat kdyz vim jak to funguje a navic jaka podstata modelu?

A od koho si ten signal dostal?

Hot Forex - podle mne nejlepší broker
ULTRA nejlepší VPS na Forex - za posledních 5 měsíců ani jeden restart - zadejte SUMMER10 a budete mít 10% slevu na každý měsíc

Napsal: 25.03.10 23:38 

Ahoj,

Od zavreneho klubu vyvojaru AOS, zalozeneho na matematicko-statistickych postupech. Platim za to dost penez a na webu k sehnani nejsou ( ty signlay ). Aspon zatim

Napsal: 26.03.10 12:34 

Tak to je skoda, taky bych se pridal::(

ULTRA nejlepší VPS na Forex - za posledních 5 měsíců ani jeden restart - zadejte SUMMER10 a budete mít 10% slevu na každý měsíc

Napsal: 16.05.10 17:21 

Zdravim kolemjdoucí:) mám jeden zdroj signálů, koukal jsem na to, dělají 4páry, většinou 2 signály denně, každej má TP 30 SL 40 a z těch 8 signálů denně vychází, tak 5-8 určitě. Většinou 7-8 co tak sleduju. Cena za 1týden je asi 30USD na 3 měsíce je okolo 200USD což není tak strašný, šel by do toho někdo semnou?

CashBack Company <- získejte peníze navíc z obchodování na forexu. A že jich není málo...

Hledám moderátory (s AJ) pro forex web/forex forum brokera, blogery, redaktory článků (vše v AJ). -> MyFXsearch.com

Napsal: 16.05.10 18:21 

swatish píše:
Zdravim kolemjdoucí:) mám jeden zdroj signálů, koukal jsem na to, dělají 4páry, většinou 2 signály denně, každej má TP 30 SL 40 a z těch 8 signálů denně vychází, tak 5-8 určitě. Většinou 7-8 co tak sleduju. Cena za 1týden je asi 30USD na 3 měsíce je okolo 200USD což není tak strašný, šel by do toho někdo semnou?

Zdar, a jak posilaji signaly?

Napsal: 17.05.10 11:38 

ja mam otazku, co hovorite na tieto signaly?:
http://www.paydayforex.com/cs/forex-signaly
poznate ich niekto? vychadzaju?

Napsal: 17.05.10 21:35 

mirgi píše:
swatish píše:

Zdar, a jak posilaji signaly?

Emailem, většinou tak hodinku, dvě dopředu, aspoň teda co vim.

CashBack Company <- získejte peníze navíc z obchodování na forexu. A že jich není málo...

Hledám moderátory (s AJ) pro forex web/forex forum brokera, blogery, redaktory článků (vše v AJ). -> MyFXsearch.com

Napsal: 17.05.10 23:28 

mike152 píše:
ja mam otazku, co hovorite na tieto signaly?:
http://www.paydayforex.com/cs/forex-signaly
poznate ich niekto? vychadzaju?

Ahoj,

Na nic zvláštniho to nevypada. Vubec neni jasno na cem jsou signaly zalozeny...Statistika je smesna. I uplne zlodejske servisy forex signalu se snazi vsemi silami vylepsit predevsim statistiku. Je to prvni vec, na kterou clovek kouka kdyz si poklada otazku, zda do toho ma cenu jit nebo ne. Jestli ta statistika je pravdiva - coz muze, ale nemusi byt pravda, tak stejne maji-li AOS, jeden jediny rok 2009 testovaciho obdobi je velmi mala doba pro statisticky spolehlive vyrozumeni. Kombinuji-li AOS a lidsky faktor pak jsou pochybnosti o ziskovosti jeste vetsi, protoze chteji, aby zakaznik platil penize, ale konkretni clovek / lidi je vzdycky vystaven psychologickemu riziku, a navic nemame zadne reference o kvalifikaci toho ( tech ) obchodniku. Tak za co mame platit ? Navic - takovou cenu, pro vetsinu prumernych retail-traderu trochu vysokou.

Kvalitni servisy ( uz jsem o tom psal nekolikrat na ruznych webech ) se skutecne poznavaji rychle. Maji spolecne vlastnosti a je nekolik faktoru podle kterych muzeme rozpoznat pravdepodobnou kvalitu. Jednak je to frekvence zasilani signalu ( kvalita - jakmile je k tomu prilezitost na trhu, podvod - "v urcity cas", nemusi to tak byt, ale treba "dopoledne nebo odpoledne" - 100% podvod, protoze samotna povaha forexu statisticky vylucuje dlouhodobou uspesnost podobne "frekvence" ), mnohdy pocet investicnich instrumentu ( moderni kvalitni AOS, ridici Managed Accounts a obcas i rozesilajici signaly vyuzivaji sluzeb statisticke analyzy, a tim padem casto diverzifikuji rizika prostrednictvim "rozhazeni" predpovedi pohybu kurzu na mnoho menovych paru, nebo na ruzne timeframy { to velmi zridka } ), samozrejme musi tam byt vysvetleni v cem je podstata a to normalnim jazykem, ne "jsme skupina super-traderu, jsme super". Ale trochu presnosti, treba, jsem trader takovy a takovy, pouzivam system zalozeny na indikatorech WilliamsR, MACD atd., optimalizoval jsem ho tak a tak, nebo "zakladem je AOS, ktery je trvale upgradovan 5 let a funguje na zaklade barove analyzy a linearni regrese" atd. No a to nejdulezitejsi - statistika. Statistika, statistika a jeste jednou statistika. Podrobna a pravdiva statistika uskutecnenych obchodu, data, pary, prokazatelne vysledky, ktere se daji snadno overit na historickem grafu.

V pripade signalu je znamo, ze platime za neco. Konkretne - za svou viru. Ale mela by byt aspon necim podporena. U tohoto servisu podporu pro viru jsem nenasel.

S pozdravem,
Zbygnev

Napsal: 18.05.10 10:56 

super vycerpavajuca odpoved:)
dakujem
po precitani to vyzera ze tomu dost rozumies, pouzivas nejake signaly? vedel by si nieco odporucit?

Napsal: 18.05.10 11:37 

Ahoj, ano, pouzivam, ale podle osobni domluvy, nikoliv pres nejaky web, a dale je poskytnout nemuzu.

Aktualne bych nedoporucil z verejne dostupnych nic. Samozrejme zalezi na tvem pristupu k riziku. Je par servisu, kde plusy nejsou vyjimkou, ale jednotna serie ztrat, ktera cas od casu prichazi temer jiste ty zisky vynulovava, sleduje-li clovek prisne pravidlum. Pro me osobne je to neprijatleny pristup k obchodovani.

Vono je to tak, ze se dobry servis objevuje cas od casu, ale jeho vyvoj je furt stejny - bud za nekolik mesicu prechazeji uplne na managed accounts, nebo to bali komlpetne, protoze vydelek je slusny :) Poslednim takovym prikaldem byl jeden nejmenovany kanadsky servis, ze ktereho je ted, myslim, slusna investicni spolecnost.

P.S. Nerikam, ze vse je podvod a je k nicemu, jen soudim objektivne. Obejvi-li se neco dobreho, tak budu jedine rad :P

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina