( Omlouvám se hned za trochu povrchový a banální příspěvek )
Na tuto otázku jsem již odpověděl v jiném vlákně, myslím dost podrobně.
Bohužel lze pouze konstatovat, že svědčí o kompetenci ptajícího se. "Krásně vydělat" je potřeba rozšifrovat do pochopitelných pojmů rizika a pravděpodobnosti. Riziko ztráty na Forexu je základní věc, která nikomu neumožňuje vydělat "krasně". Lze vydělat pouze po efektivním zainvestování vlastních časových a intelektuálních zdrojů. Nebo peněžních v případě nákupu drahých a kvalitních pomůcek.
Není vůbec žádný prostor pro analýzu tohoto robota jelikož neběží ještě ani celý rok. Jestli "funguje" nebo ne není možné kompetentně prohlásit. Lze však (z osobních zkušeností) konstatovat, že ne. Za mnoho let podobných forex robotů jsem viděl desítky tisíc a nic nenaznačuje, že by zrovna tenhle ten byl nějak výjimečný. Já se právě proto snažím všude na českých stránkách o forexu kde to jde stanovit formou doporučení aspoň minimální základy pro rozpoznání "kvalitnějších" robotů nebo obchodních systémů. Přístup "slepě jdoucího" potřebuje již dávno radikální změnu. Někdo poskytne odkaz, napíše pár vět a všichni čekají jestli to někdo otestuje. Proč by to měl někdo testovat? Vždyť je to tam vidět o čem to je...A nemusí člověk být nějaký extra-znalec. Někdy problém nastává v určení samotného cíle "působení" na forexu. Bohužel početnější třída retail-traderů se nachází v pozici "hráče". To je jeden ze 4 základních investorských profilů dávno a úspěšně určených v USA. Je to člověk, který přichází na FOREX za miliony, pořád věří v rychlé peníze, v a moc se nezajímá o reálnou analýzu rizik. Vstupuje do obchodu s vědomím, že 95% trvale prodělávají, ale vnitřně je přesvědčen, že zrovna on dostane 1000% ročního zhodnocení jeho více než skromného počátečního vkladu. Samozřejmě, že jakmile se objeví něco s pěkným záhlavím takový člověk nalítne a spustí standardní proces otázek a čekání "až někdo vyzkouší". Aniž by věnoval týden studiu základu teorie pravděpodobnosti a tak ušetřil do budoucna spoustu času...
Jakmile vznikl fxstreet.cz, který se vede dobře a má jak je vidět za cíl konsolidovat české a slovenské forex-tradery tak jsem okamžitě začal s jiným přístupem - je potřeba jednou a navždy určit systém "prvků" podle kterých lze rychle vyhodnotit kde AOSy, signály, roboty, MOSy nebo Managed Accounts stojí za pozornost a kde nikoliv. Hodlám v tom samozřejmě pokračovat i dále, upřimně mně mrzí už někde zarážející hloupost.
Omlouvám se za trochu off-topic.
P.S. K té otázce - třeba nemá kapitál na "krásný výdělek" a právě proto za tolik ho nabízí (což samozřejmě je legrace

)-
P.P.S. Tento příspěvek je reakcí na otázku hurfajze...
Zdraví a hezký zbytek vikendu všem,
Zbygnev