Naxxar26 píše:
Mel bych trosku vi otazek a byl bych rad kdyby ste em an en odpovedeli..dik:-)
dosud jsem si vydelaval na internetu spise klikackama..(gagabux)..ale vetsinou jsem do toho investoval..a prrofit byl ne az zas moc velky....a ted jsem objevil novy system vydelavani..forex...vubec nwm co to je...s necim se tam obchoduje..?a taky sem tu vydela fapturbo robotsa ktery dela vse za vas a vydelava prachy...a vy nic nedelate...je to pravda o tomhle robotovi? ...uvazuji si to koupit ale prvne se ptam jestli je to vhodne...protoze ja nic kolem frexu neznam...ale kdyz zase tenhle robot dela vsecko za vas...vyplati se to i tak? moc vas prosim kdybyste em tu mohli napsat co ten forex presne je a o co v nem de...a taky o tom fapturbo robotu..jestli je pravda..ze za 1 ti udela z 10 dolaru 20 atd...(sem videl video)...a taky..jestli je vyhodnejsi si vydelavat klikackama nebo forexem...diky za odpovedi..
Tohle téma nemá smysl podle mě

Nauč se psát člověče, kdo to má číst. Forex je obchodování s měnou. Na roboty se vykašli pokud o forexu nich nevíš, nejdřív bych doporučil si o tom něco přečíst, třeba na financnik.cz