Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy
Právě je 23.05.12 11:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

[ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 PříspěvekPředmět příspěvku: Forex.Fapturbo-help plz:D
Napsal: 13.05.10 16:33 

Toto je úvodní příspěvek

Mel bych trosku vi otazek a byl bych rad kdyby ste em an en odpovedeli..dik:-)
dosud jsem si vydelaval na internetu spise klikackama..(gagabux)..ale vetsinou jsem do toho investoval..a prrofit byl ne az zas moc velky....a ted jsem objevil novy system vydelavani..forex...vubec nwm co to je...s necim se tam obchoduje..?a taky sem tu vydela fapturbo robotsa ktery dela vse za vas a vydelava prachy...a vy nic nedelate...je to pravda o tomhle robotovi? ...uvazuji si to koupit ale prvne se ptam jestli je to vhodne...protoze ja nic kolem frexu neznam...ale kdyz zase tenhle robot dela vsecko za vas...vyplati se to i tak? moc vas prosim kdybyste em tu mohli napsat co ten forex presne je a o co v nem de...a taky o tom fapturbo robotu..jestli je pravda..ze za 1 ti udela z 10 dolaru 20 atd...(sem videl video)...a taky..jestli je vyhodnejsi si vydelavat klikackama nebo forexem...diky za odpovedi..

PříspěvekPředmět příspěvku: Re: Forex.Fapturbo-help plz:D
Napsal: 13.05.10 16:39 

Naxxar26 píše:
Mel bych trosku vi otazek a byl bych rad kdyby ste em an en odpovedeli..dik:-)
dosud jsem si vydelaval na internetu spise klikackama..(gagabux)..ale vetsinou jsem do toho investoval..a prrofit byl ne az zas moc velky....a ted jsem objevil novy system vydelavani..forex...vubec nwm co to je...s necim se tam obchoduje..?a taky sem tu vydela fapturbo robotsa ktery dela vse za vas a vydelava prachy...a vy nic nedelate...je to pravda o tomhle robotovi? ...uvazuji si to koupit ale prvne se ptam jestli je to vhodne...protoze ja nic kolem frexu neznam...ale kdyz zase tenhle robot dela vsecko za vas...vyplati se to i tak? moc vas prosim kdybyste em tu mohli napsat co ten forex presne je a o co v nem de...a taky o tom fapturbo robotu..jestli je pravda..ze za 1 ti udela z 10 dolaru 20 atd...(sem videl video)...a taky..jestli je vyhodnejsi si vydelavat klikackama nebo forexem...diky za odpovedi..

Tohle téma nemá smysl podle mě :) Nauč se psát člověče, kdo to má číst. Forex je obchodování s měnou. Na roboty se vykašli pokud o forexu nich nevíš, nejdřív bych doporučil si o tom něco přečíst, třeba na financnik.cz

„Život je záhada, ani se nesnaž ho pochopit.“

„Lidé mi říkají, že jsem flegmatik.....ale mně je to jedno“. :D

Napsal: 13.05.10 16:50 

Přečti si finančníka a pak se vydej vlastní cestou. a hledej jinde než na financnikovi
Na AOS nemáš prachy aby byl tak úspěšný že ti nezruší účet a zároveň něco vydělá.

Napsal: 14.05.10 12:33 

No bez žádných zkušeností si nemysli, že by sis koupil nějakej program a najednou vydělával 50% měsíčně. Věřím, že takový AOS existují, ale nikdo je nikdy nezveřejní. Proč by si házek klacky pod nohy?
S FAP turbo zkušenosti nemám, ale při správném nastavení profitabilní je... Nebude to však tolik a hlavně musíš mít zkušenosti, jak to nastavit. Moje rada zní, začni tak, jako každý. Přečti pár knížek a FOREXu, začni s papertradingem a nebo si založ demo účet. A´ž ho párkrát zdvojnásobíš, bude možná připravený jít Live...

PS: Mám tu už pěknou sbírku komerčních AOS. Kdyby měl někdo zájem o nějaký systém, napište mi na PM.

Napsal: 17.05.10 18:15 

Jestli chceš, tady je detail testování FAP T v50. Špatnej určitě není, a pipsů nemá málo, je dobrý že jede ve stealth modu (ikdyž si myslím, že to stejně broker pozná), a že ho tvůrci aktualizují. (taky už je to 50. verze - aktualizace). Určitě špatnej není, ale nevím, dlouhodobě jsem ho zatím netestoval, každopádně při dobrým nastavení není ztrátový.

http://www.myfxbook.com/portfolio/ikon-broker-ea/31020

CashBack Company <- získejte peníze navíc z obchodování na forexu. A že jich není málo...

Hledám moderátory (s AJ) pro forex web/forex forum brokera, blogery, redaktory článků (vše v AJ). -> MyFXsearch.com

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina