Tak, idiot koudy je zpět

Mám dle mého názoru (zatím) na první pohled geniální nápad.
Forex Club je broker se sídlem na Wall Street a je to myslím desátý největší broker světa... Někde jsem četl, že má obrat svých klientů 80mld.$ za měsíc. To jen tak na okraj aby jste věděly co je to zač a jakou má důvěryhodnost...
Nicméně má jednu neskutečnou výhodu, kterou nemá žádný broker na týhle planetě!
Můžete tam obchodovat s nulovým spreadem na všech párech. Ale jsou tam poplatky ze zisku... To znamená, že pokud budu mít obchod v zisku, tak platím něco málo brokerovi, ALE pokud naopak prodělávám, tak mi broker vyplatí něco zpět...
To sice celý není nijak zajímavé, ale napadla mně úplně jiná věc související s tím nulovým spreadem...
Nevím, jestli jste někdy sledovaly třeba na E/U tickový graf, ale já si všiml jedné hodně zajímavé skutečnosti a to, že tam tvoří takové spirálky. To znamená, že většinou kurz skáče o jeden pip nahoru a hned o jeden pip dolu a takhle to je třeba 5-10x za sebou...
Sice platforma nedovoluje vytvořit na to nějakého robota, ale i tak jsem to zkoušel a jde to ručně, protože těch příležitostí obchodovat jsou mraky... Prakticky furt... Stačí počkat až kurz spadne o 1-2 pips dolu, nakoupit a hned jak to poskočí pips do plusu zavřít... Je to jednoduché a hlavně si myslím, že v období klidu na trhu (když je u nás noc) to může být doslova zlatá žíla...
Jak už ale napovídá název tématu. Je to jen moje myšlenka a nevím, jestli nedělám hloupost když to chci zkusit...
Samozřejmě si řeknete proč se na to nevykašlu když má broker stejnak poplatky... Ano poplatky má ale ůroveň, kdy se dostávám do profitu je prostě 1 pip od kupní ceny, takže sice budu platit poplatek, ale budu v zisku. U jiného brokera bych byl u stejného obchodu na nule. Navíc si myslím, že to 1pipsový skalpování je taková dost velká výhoda o proti ostatním smrtelníkům... Podle mně tyhle spirálový situace využívají/vytvářejí market makeři s těma jejich robotama...
Sory jestli kecám blbosti a mám pravopisné chyby, ale nemám teď moc čas a chci znát váš názor aspoň...