Sinair , jeste jednou dekuju za dalsi obrazky co by meli byt jako realny ucet .
Ja uz jsem za ty roky ponekud skepticky kdyz prijde na realny account dukaz ,
protoze nejvice Ti, co neco takoveho prodavaji maji vzdycky takove obrazky a Camtasia Studio 4 udelane video na jejich website jako Fxpromaker a mnoho dalsich .
Ebay a Ti co na nem prodavaji jejich casto privlastnene Martingale EA verze a dalsi EA , maji taky vetsina jakoze realne zive ucty , pekne obrazky a nakonec vsichni jsou schopni vydelavat z MT4 brokerem penize s Martingale EA bez toho, aniz by jejich ucet utrpel completne ztratu drive ci pozdeji a byl uzavren , ne tomu se neda az tak verit.
Za mych jenom 8 let v marketu toho bylo docela dost , a divim se ze se to takhle nechava.
Je velice spatne, ze se prodavaji pekne webove obrazky, nahrane video s " realnymi ucty "
coz 99% nejsou realne ucty ale jenom demo forward ucty .
Mnoho prodavajicich EA, pocita demo forward ucty jako realny dukaz , ze EA pracuje jak ma .
Demo forward je porad lepsi nez backtest ale ? , demo forward vezme vsechny ordery .
Problem Internetu je , ze pro mnoho lidi je tezke rozeznat co je realne a co muze byt podvod , a nebo hlavni rozdil mezi MT4 backtest , demo forward testing anebo realnym forward testing uctem .
Kdyby fxpromaker vedel 100% ze riziko je nulove protoze zazracny, opravdu malinky hedging , jejich prodej EA by taky mohl spokojene mit garance a zaruku na navraceni penez v pripade ze ucet utrpi ztratu protoze by se to nemelo stat , ze jo ? .
Pochopitelne tyhle zaruky fxpromaker a drtiva vetsina nema ale ze bych nekrivdil uplne vsem , ano nekteri daji zaruku , maji telefon , zivy cat na komunikaci , zivou adresu s cislem , credit card process a ne PayPal !! .
Podstatou je dobra reklama , trochu dobre vypadajici website a muze se prodavat s vesela .
Kazdy jeden EA ktery se proda jako v pripade fxpromaker, jsou penize pro zakaznika nenavratne pryc a ma prodejce co ztratit ? absolutne ne , 0% garance ze EA bude i v budoucnosti vydelavat , mozna uz nebude vydelavat ani za tyden , mozna uz prestane na druhy den , mozna se market zblazni ten samy den a EA zlikviduje ucet hned prvni den.
Ja se moc omlouvam ze me to trochu drazdi, protoze uz tech ruznych website bylo tolik a kluci za darmo vykodovaly mnoho Martingale a jinych EA na testovani na dalsich velmi znamych Forex forums jenom aby co chvili nekdo ukradl kod , zmenil "copyright" a zacal ihned prodavat zazracny EA na Ebay , nebo privatnich novych website !!
Kolik uz jich bylo a porad je na Ebay ? stovky ? vice ?
Kdyby tenhle EA nestal $250 tak by stalo za to se mu trochu venovat a zkusit treba najit lepsi optimizaci na snizeni rizika ale za $250 ? jenom lakadlo pro novejsi tradery , nic vice .
Pochopitelne co je $250 kdyz EA je vydela za dva dny , ale co kdyz uz pristi tyden vycisti
kompletne do nuly $10.000 realny ucet na ktery treba nekdo dokonce setril ? to uz nikdo nechce radsi videt , realita muze byt nekdy kruta.
Hlavne bud opatrny , jestli mas $10.000 na vyhozeni tak nemas co ztratit kdyz zpustis tenhle EA na zivem uctu , ale jestli nemas penize na zbyt a i jenom $3.000 jsou velika ztrata , v tom pripade bys nemel ani o tom premyslet spoustet tenhle EA na zivem realnem uctu .
Do zitrka se pozbiraji nejake nazory tech co se stale venuji denne Martingale strategy za posledni dva roky a hned se ozvu .
Neni duvod nahravat nejaka videa na website aby vypadala jako zivy realny ucet , MetaTrader 4 platform ma tuhle fantastickou funkci zabudovanou jako je " read only password " .
Prodavajici , kdyby mel jenom trochu zajem by mohle spokojene dat tenhle "read only password" kde zakaznik muze sledovat prodavajiciho zivy realny ucet a EA primo v akci v realnem case , s realnym brokerem serverem aniz by mohl cokoliv zmenit na obchodech !!.
" read only password " byl specialne vytvoreny Metaquotes company prave k temto ucelum !!
Neznam jednoho prodavajiciho do dnesniho dne , ktery je ochotny dat tenhle password aby se mohl zakaznik presvedcit pred koupi, jak se EA chova na realnem zivem uctu !
Je to tak jednoduche , i tvuj demo ucet ma read only password takze kdekoliv na svete , kdo ma nainstalovany MetaTrader 4 platform a dostal by od tebe Tvuj " read only password " by se mohl divat na tvuj demo ucet v realnem case jak bere EA ordery , ale v tvem pripade by to byl demo ucet .
Ja jsem to pred delsim casem vyzkousel jak to funguje na realnych uctech a funguje to perfektne !!
Zkus tvuj " read only password " ktery jsi zaroven dostal pri otevreni Interbanfx demo uctu a uzij ho na "log in" do tveho demo uctu a uvidis