CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 11.10.08 03:37

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 1 z 5 [ Příspěvků: 112 ] Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 28.09.06 21:26    Předmět příspěvku: FOREX: AOS (Automatický Obchodní Systém)

Hodnocení: 0
DDV,
od chvile, kdy jsem si dal do podpisu neco o AOS (Automatický Obchodní Systém) mi pisete na PM (SZ), na mail a zadate o ICQ atp.

Ale zatim Vam vsem opravdu nemohu rict mnoho, AOS na Forexu testuji par mesicu, otestoval jsem nekolik set scriptu do MT4 (Meta Trader 4) a 99% byla naprosto k nicemu, pak jsem ale nalezl - cirou nahodou jeden script, kterej fungoval takrka 100%, v podstate se nikdy nespletl v odhadu trhu a byl absolutne profitabilni (ziskovy) na demo uctu vsech brokerskych spolecnosti co jsem znal a co pouzivaji MT4 a pritom se nejedna o zadny SCALPER (SCALPING nemaji brokerske spolecnosti radi) :-)

Tolik na uvod, jak se tento script (Expert Advisor) jmenuje Vam zatim neprozradim, prozradim Vam vsak to ze jsem jej za tech par mesicu naprosto prekopal (upravil / preprogramoval) na to aby fungoval s vkladem 100USD a pakou 1:400 a rekl bych ze se mi to podarilo, ovsem po fazi testovani na demu (demo ucet u brokerske spolecnosti) prichazi faze testovani na realnem uctu, to jsem zahajil vcera (tj. 27.9.2006) v odpolednich hodinach, do ted mam 6 uzavrenych pozic v + a ani jednu v - Celkove mam tedy +83USD (tzn. 183USD v Acc Balance) na jednom menovem paru EUR/USD - rekl bych ze to je uspech - ovsem nejasam poredcasne (jak se rika: neraduj se, dokud ti nepreskocilo :-D ), protoze se vse muze zvrknout (je to jen TA).

Kdo by mel zajem, muze si sam otestovat spoustu scriptu jako ja (a nebyl jsem sam, mam jeste pomocnika, ktereho jmenovat nebudu) a mozna take naleznete neco co Vam bude vyhovovat a nebo ode me odkoupit "Known-Hown" ale az si budu naprosto jist ze to fakt funguje - budou urcite musky, ktere je treba vychytat :-)

A jeste pro ty co nevedi co je AOS - zde je to docela fajn vysvetlene (odkaz mi poslal Speedy a timto mu dekuji):
http://www.systemtrading.cz/index.php?m=co_jsou
A jeste reknu jak to vidim ja sam: proste nechas pustene PC, ktere je pripojene k iNETu a jedes na dovcu a az se vratis z dovolene, vyberes prachy a jedes znova ... :-D

S pozdravem Daniel Kret33n Prazak from Hronov

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 28.09.06 21:55    Předmět příspěvku:

Drzim palce, ale nechce se mi verit tomu, ze by se dal pohyb trhu takhle "spocitat". A pokud ano, tak doufam, ze se podelis :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 28.09.06 22:04    Předmět příspěvku:

jj taky se mi tomu nechce věřit.... nic neni tak jednoduchý... to by se pak mohli jít profitradeři rovnou zahrabat.... to by každýmu běžel na PC AOS a každej by vydělával..... představa hezká, ale myslim že nereálná... to by pak takovej AOS "schodil" celý traderský umění do zatracení a brzo by se s tim přestalo, páč by každej jen vydělával jak sem psal.... myslim že v tomle pořád budu věřit člověku než programu....

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 29.09.06 08:36    Předmět příspěvku:

Jeden dobry EA je aj tu. http://forex-soft.netfirms.com/ Vlastne je ich 6. A tak isto jeden chystaju Winning solution http://winning-solution.net/

PříspěvekNapsal: 29.09.06 09:00    Předmět příspěvku:

sinair píše:
Jeden dobry EA je aj tu. http://forex-soft.netfirms.com/ Vlastne je ich 6. A tak isto jeden chystaju Winning solution http://winning-solution.net/

To jsou ale scalpery, ne? BACHA na to - jak jiz jsem psal, scalpery nemaji brokerske spolecnosti rady :-(

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 29.09.06 10:35    Předmět příspěvku:

No já doufám, že to pojede. bylo by to super. Doufám že brzo :wink:

PříspěvekNapsal: 29.09.06 10:57    Předmět příspěvku:

Hodnocení: 2
Ty ceny na hlasovani jsou hodne odstupnovane. Pokud to bude fungovat jak, rikas a pridas k tomu i veskerou podporu a zaskoleni, tak je to neocenitelne. Ale muj hlas patri neco mezi 350-600$....nebo mozna neprodejne a utvorit si nejaky spolehlivy tym, ktery ti bude pravidelne platit a mozna treba spolupracovat. Takove know-how jen tak vypustit a pak uz se bude jen samovolne sirit....to by se ti nemuselo vyplatit, myslim teda pokud myslis na to, ze by jsi z toho dostal nejakou kacku...jinak pro dobry pocit to dej za sto a velmi brzy odkup skonci.

PříspěvekNapsal: 29.09.06 11:12    Předmět příspěvku:

No,řekla bych,že Vinnetou má pravdu.

PříspěvekNapsal: 29.09.06 11:58    Předmět příspěvku:

no, ta anketa je jen tak informativni, abych vedel a i ostatni, kolik by kdo byl ochoten za to zaplatit ... mne to nestalo ani korunu, jen cas :-)

a jen tak mimochodem, mel jsem poslechnout profiky a v patek neobchodovat :-) ale i tak soucasny stav je +98 pips uzavreno a dve otevrene pozice v celkem -30 pips - doufam ze se trh do vecera otoci :-)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.09.06 16:47    Předmět příspěvku:

kret33n píše:
sinair píše:

To jsou ale scalpery, ne? BACHA na to - jak jiz jsem psal, scalpery nemaji brokerske spolecnosti rady :-(
Scalping je ak urobis 10 a viac obchodov za den v rozhrani 1-3 pips na obchod. 20 pipsove uzavrete pozicie si myslim nespadaju do toho. 20 pips je standardny obchodny zisk. Ved predsa obchodnik nemoze zakazdym cakat na 50 pipsove profity. :roll:

PříspěvekNapsal: 02.10.06 12:37    Předmět příspěvku:

Něco nového ohledně AOS? :wink:

PříspěvekNapsal: 02.10.06 13:48    Předmět příspěvku:

Mam jen nekolik poznamek a rad, myslim ze jako ostrileny programator nekolika systemu snad budou opodstatnene.

Leverage 1:400 je opravdu zabijak, radsi bych na realnem ucte jel 1:100 protoze na par spatnejch obchodech jinak muzes provarit celej tisicidolarovej ucet a ver mi ze i ta rada spatnejch pozic pride, ale to asi vis urcite sam :)

Nikdy neobchoduj pres noc pokud jedes intradene. I pro technickou analyzu je dobry sledovat asijskou a americkou session.

Opravdu velkym obloukem se vyhybat udalostem. Technickou analyzou nikdy nedokazes zjistit jak bude reagovat trh po vyhlaseni cisel. Proto jsem castecne na TA zanevrel, protoze nejvetsi pohyby na forexu se dejou v dusledku udalosti.

Nikdy never backtestu ! :)

Jinak pokud je system opravdu profitabilni tak ho muzes prodavat klidne za nekolik tisic $ a ja bych ho klidne za to koupil protoze podle toho co rikas dokaze vydelat mnohem vic. Ale ze sve zkusenosti jsem spis skepticky ;) Staci si dohledat system jmenem Firebird ktery byva hodne dlouho profitabilni a pak v jeden den projede celej ucet. Jinak pokud se nekdo o to opravdu zajima tak nelze nez doporucit http://www.lightpatch.com/forex/ Je to sklad diskusni skupiny z yahoo, ktera se zabyva janom automatickyma systemama a jsou tam pravidelne publikovany i vysledky nekolika desitek systemu ktere jsou volne dostupne.

PříspěvekNapsal: 03.10.06 10:31    Předmět příspěvku:

Tak abych to nejak shrnul :-)
jak se zda, demo je taky neco jineho nez real account a nejde to tak jak bych si predstavoval ... ale stale v plusu a to je dulezite :-D

p. efesak zda se do toho vidi, skoda ze zanevrel na AOS (EA) ... ano, FireBird (FB) je super ale malo kdo jej umi spravne nastavit, protoze za tu dobu vyvoje ponekud nabobtnal a zaneslo se do nej nekolik dost podstatnych chyb o kterych se mozna ani nevi :-) Dalsi dobrej adept je take Phoenix (vychazi take z metody, kterou pouziva FB) - zatim se testuje co ja vim ve verzi 4.2 (jen pro testovani a neni verejna) pak bude final verze 4.3 - ta uz by mela byt bez BUGu ... dalsi metoda (take 100% - jako vsechny ostatni :-D ) je "Mouteki" (tam pokud vim neni jeste odladenej EA) atp. (dalsich metod a AOS je spousta)

Takze tim chci rict, ze opravdu jsou AOS (EA) zdarma (ty za ktere platite vetsinou za moc nestoji) - jen si je musite otestrovat, nastavit, nejlepe prostudovat metodu kterou pouzivaji atd. A to Vas bude stat kus zivota, jako me (par mesicu = vic nez dva ... tri ...) a fakt: back testing neni smerodatny, jen ukaze co je aspon trochu dobry a co je uplne na nic :-)

Postupem casu si uvedomuji ze cim vic to studuji, tim min toho vim :-)

Takze preji fajn zabavu na FOREXu :-)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 03.10.06 16:36    Předmět příspěvku:

tak to opravdu gratuluju ze ses v plusu, ja nikdy nemel trpelivost na to tolik testovat na forwardu, sem to vzdal po prvnim spatnym obchodu :) Premejslel sem ze bych si pronajmul virtualni server a nacpal to tam a nechal mesic dva bezet na demu...ae...nejak sem se k tomu nedostal .)

jinak firebird je fajn... lidi se na to snazili delat timefiltry a ruzny picovinky ktery v konecnym dusledku asi stejnak nezabirali nebo se nikdo nepochlubil ze uz je ten milionar :) Jinak ty dalsi systemy uz mi moc nerikaji, asi zase budu muset projit fora...

PříspěvekNapsal: 03.10.06 16:55    Předmět příspěvku:

Firebird je EA?

PříspěvekNapsal: 08.10.06 23:05    Předmět příspěvku:

sinair píše:
Firebird je EA?
Odpoviem si sam. Je to EA...

PříspěvekNapsal: 13.10.06 14:52    Předmět příspěvku:

tak jak se system drzi??? :)

PříspěvekNapsal: 13.10.06 16:17    Předmět příspěvku:

Telff píše:
tak jak se system drzi??? :)

zatim se drzi, ale hlavne se stale predelava :-)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 19.10.06 20:15    Předmět příspěvku:

Až ho doděláš a doladíš, tak nám uděláš hyip, budeš vydělávat 50% denně a nám budeš platit 50% měsíčne a všichni budem spokojený :lol:
...to by byl život

PříspěvekNapsal: 19.10.06 20:17    Předmět příspěvku:

Hodnocení: 1
Tak to by som bral :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 19.10.06 20:45    Předmět příspěvku:

ono to neni tak jednoduche, muzes si to dovolit s malou castkou takto riskovat ... resp. muzes si to dovolit s jakoukoli castkou, ale ja na to nemam nervy :-( a jen tak mimochodem, z prvu jsem o necem podobnem premyslel (zalozit HYIP) ale ja se o cizi penize bojim jeste vic nez o vlastni takze by to nefungovalo :-)

Abych se tedy priznal, tak ted jsem na tom asi +200 dolcu cistej zisk (100 jsem vlozil, 100 jsem uz vybral a v acc.balance mam cca 200) ... takze zadna slava za tu dobu, ze? Presel jsem na jinej system a ten otevre max. 1-2 pozice denne (max. 50pipsu zisk - vetsinou to trailing stop zarazi na 10 - 15 pipsech) ... moje jedine ztraty jsou -30, -40 a -100 (a to bylo mou chybou - mohlo to byt mene - resp. mohl byt ve finale zisk, kdybych nebyl hlupak nedockavej) - ted obchoduji 4 menove pary (i to je moc pri 200 dolarovem uctu :-) ) takze se to snad zlepsi ... take to nemam pustene stale, radeji na to tak nejak jednim okem dohlizim ...

... tak si udelejte obrazek sami ... proste moje tvrzeni v podpisu je hooodne nadsazene - na demo uctu to tak fungovalo, ale to neslo o prave penize :-D takze ted funguje uz muj mozek jinak ...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 19.10.06 20:54    Předmět příspěvku:

S penězma to jde vždycky hůř. Já si to srovnávam s hranim v online casinu. V demo účtu sem si hrál a vydělával mym "rádobysystémem" prachy a v money účtu sem šel hodně rychle do hajzlu :)
Zisk je oproti podpisu teda o hodně menší, ale i tak to ujde ;)

PříspěvekNapsal: 20.10.06 09:43    Předmět příspěvku:

Hodnocení: 2
Tak pojd trochu do hloubky. Na cem je zalozeny tvuj aos. Par pozic denne to by mohlo byt zajimave. Co data? Nechavas treba pusteny i behem klicovych dat? Jde treba jen na urcitych parech?..

PříspěvekNapsal: 20.10.06 13:24    Předmět příspěvku:

a tak abyste nerekly, prozradim :-)

ted testuji EA: Phoenix (tusim je ted ve verzi 4.2 nebo mozna uz vyssi - uz to nesleduji - mam svou verzi, kterou jsem prekopal) o kterem (o Phoenixovi) jsem tu jiz take psal ... zatim testuji na parech: EUR/USD, USD/CAD, GBP/USD, USD/CHF - samosebou se to da jet i na dalsich ale jak jsem psal vic jak 4 otevrene pozice se nedaji utahnout s 200 dolarama :-( a s japoncem nemam dobre zkusenosti - neobchoduji - zatim jen ztraty (myslim jako pary xxx/JPY)

Pusteny to mam, kdyz mam trochu casu, resp. kdyz sedim u PC abych na to mohl obcas mrknout ... vcera a dnes se darilo: +70 +33 +8 pipsu a otevrene: +20 -20 (v noci to byla tragedie: 4 otevrene pozice a vsechny v minusu - uz jsem silel ale paxe to otocilo ... a to je prave to ... clovek nesmi zpanikarit, kdyz se hned nevede)

Nic prevratnyho ani novyho ... jasne ze Vam tu nebudu vykladat vsechno ... :-D

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 20.10.06 15:42    Předmět příspěvku:

Jaká s tímto účtem obchoduješ objemy? Miniloty nebo mikroloty?

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 112 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]