DDV,
od chvile, kdy jsem si dal do podpisu neco o AOS (Automatický Obchodní Systém) mi pisete na PM (SZ), na mail a zadate o ICQ atp.
Ale zatim Vam vsem opravdu nemohu rict mnoho, AOS na Forexu testuji par mesicu, otestoval jsem nekolik set scriptu do MT4 (Meta Trader 4) a 99% byla naprosto k nicemu, pak jsem ale nalezl - cirou nahodou jeden script, kterej fungoval takrka 100%, v podstate se nikdy nespletl v odhadu trhu a byl absolutne profitabilni (ziskovy) na demo uctu vsech brokerskych spolecnosti co jsem znal a co pouzivaji MT4 a pritom se nejedna o zadny SCALPER (SCALPING nemaji brokerske spolecnosti radi)

Tolik na uvod, jak se tento script (Expert Advisor) jmenuje Vam zatim neprozradim, prozradim Vam vsak to ze jsem jej za tech par mesicu naprosto prekopal (upravil / preprogramoval) na to aby fungoval s vkladem 100USD a pakou 1:400 a rekl bych ze se mi to podarilo, ovsem po fazi testovani na demu (demo ucet u brokerske spolecnosti) prichazi faze testovani na realnem uctu, to jsem zahajil vcera (tj. 27.9.2006) v odpolednich hodinach, do ted mam 6 uzavrenych pozic v + a ani jednu v - Celkove mam tedy +83USD (tzn. 183USD v Acc Balance) na jednom menovem paru EUR/USD - rekl bych ze to je uspech - ovsem nejasam poredcasne (jak se rika: neraduj se, dokud ti nepreskocilo

), protoze se vse muze zvrknout (je to jen TA).
Kdo by mel zajem, muze si sam otestovat spoustu scriptu jako ja (a nebyl jsem sam, mam jeste pomocnika, ktereho jmenovat nebudu) a mozna take naleznete neco co Vam bude vyhovovat a nebo ode me odkoupit "Known-Hown" ale az si budu naprosto jist ze to fakt funguje - budou urcite musky, ktere je treba vychytat

A jeste pro ty co nevedi co je AOS - zde je to docela fajn vysvetlene (odkaz mi poslal Speedy a timto mu dekuji):
http://www.systemtrading.cz/index.php?m=co_jsouA jeste reknu jak to vidim ja sam: proste nechas pustene PC, ktere je pripojene k iNETu a jedes na dovcu a az se vratis z dovolene, vyberes prachy a jedes znova ...

S pozdravem Daniel Kret33n Prazak from Hronov