Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy
Právě je 11.02.12 08:29

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

[ Příspěvků: 100 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
ProfitableSunrise
Autor Zpráva
 PříspěvekPředmět příspěvku: Faunus Asset Management
Napsal: 03.08.10 10:18 

Toto je úvodní příspěvek

Odkaz na můj blog - http://www.fxstreet.cz/olympuskoo-signa ... droje.html

Odkaz na stránky: https://secure.faunusanalytics.com/am/cz/

Pozn,: Je doporučeno přečíst můj blog dřív.
Pozn.č.2: Je to pro serióznější investory

PříspěvekPředmět příspěvku: Re: Faunus Asset Management
Napsal: 04.08.10 07:33 

Tak první take profits pro dnešek. Jedeme dál

Napsal: 04.08.10 09:18 

Měl jsem na mysli EURZAR. Tento pár má otevřený včera 2x dneska skončil v plusu +770 pips.

Napsal: 05.08.10 11:48 

Doporučuji všem, kteří se přihlásili zapnout páry se ZAREM. (EURZAR, JPYZAR, GBPZAR). Vede se velmi dobře, není vyloučeno, že do zítřka ještě přidá. Za dnešek už je to +925 pips

Napsal: 05.08.10 11:54 

Dalších 23 orderů na ZARu je uzavřeno. Výsledek +7544 pips

Napsal: 06.08.10 12:39 

Hezký den,

Nabízím pokračovat tady http://www.fxstreet.cz/diskusni-forum+f ... ml#p_21808

Napsal: 12.08.10 10:13 

Včera a dneska to valí zisky na majors.

Nenechte si ujít příležitosti. I když některé ordery uzavíral v noci, tak pro 381 pip na majors bych i docela rád vstal v 3 hodiny :)

Napsal: 23.08.10 12:10 

Zdravím i tady všechny,

Krátký přehled pro pondělek: Strategie je zatím neměnná - masové signály s menším objemem a celkovou finální ziskovosti. Pokračuje především v práci s exotikou, dále otevíráme GBPZAR a USDZAR (zatím se vede dobře - doporučuji otevírat), kromě toho NZDCAD a NZDJPY jsou pochopitelně zajímavé také.

Napsal: 23.08.10 18:07 

už som tam 4 alebo 5 dní registrovaný a ešte mi neprišiel žiadny email, je to normálne? schválne som dal emailovú adresu od gmailu, lebo som predpokladal, že tam by to mohlo prichádzať bezproblémov.

Napsal: 24.08.10 10:25 

já jsem tam registrovaný už aspoň 2 týdny na adresu na seznamu a taky mi ještě žádný E-mail nepřišel :(

„Nepočítá se to, kde začneš. Důležité je, kde skončíš.“

Napsal: 24.08.10 12:34 

ja som registrovany z centrumu a chodia mi pravidelne kazdu hodinu ....asi ste si nezvolili par ani hodinu :lol:

Inna - Ai Se Eu Te Pego [Remix by Play & Win] [HD]

티아라

Napsal: 24.08.10 14:24 

Jsem přihlášený mám gmail a vše funguje jak má. Tuším, že je třeba v nastavení zatrhnout nějaké políčko aby to chodilo ;)

Napsal: 24.08.10 17:35 

Je třeba nastavit v osobním profilu přesně které signály by měli chodit. Doporučuji (asi to je v pořádku ) vlákno na fxstreet - http://www.fxstreet.cz/diskusni-forum+f ... ement.html. Řadu věci jsme si tam vyjasnili. Jinak, mě trochu mrzí, že se tady nevede diskuse. Tento systém je stabilní již 6 let (já mohu potvrdit 3), a variant jak se ho dá využit je spousta. Já jsem profesionální statistik, ale průměrný obchodník, mě řada věci zajímá také. Donny dal dobrý nápad na fxstreet na to, abychom zahájili s Faunusem jednání o vytvoření tkz. "nejlepšího portfolia".

Tzn., z té hromady signálů podle toho jak si to přeje člověk (podle toho kolik má párů, kdy obchoduje atd.) sestavit mu nejlepší portfolio signálů, s upravenou pravděpodobnosti, s nejlepšími páry (dlouhodobě nejziskovějšími), tak, že se maximálně zvyšuje pravděpodobnost, že dlouhodobě bude vždy v plusu. Je třeba více názorů.

Škoda je také v tom, že aktuálně se vede různě - ale bývají týdně, kdy jede několik dnů třeba 100 až 200 signálů do plusu. Když si ten okamžik člověk "chytne", může bez zbytečného humoru zbohatnout, i když se jedná o exotické měny.

Napsal: 24.08.10 20:09 

Zdar,

psal jsi ze mas od Faunusu platformu co prevadi signaly Faunus do platformy GFT, je to mozne ziskat?

Hot Forex - podle mne nejlepší broker
ULTRA nejlepší VPS na Forex - za posledních 5 měsíců ani jeden restart - zadejte SUMMER10 a budete mít 10% slevu na každý měsíc

Napsal: 24.08.10 20:32 

Nevím. Napiš jim asi, někdo už se ptal na fxstreet, já skutečně nevím, když to fungovalo v uzavřeném režimu, tak to byl můj zvláštní požadavek, a to už poměrně dávno. Asi to možné je, ale po mě tenkrát chtěli údaje o platformě, nastavení atd.

Napsal: 24.08.10 20:40 

Já jsem se tam dneska registroval tak jsem zvědavej. Zajímalo by mně několik věcí. Jak dlouho to bude v testovací verzi? Co bude potom dál. Bude to zpoplatněno? A když, tak kolik to zhruba bude.

No a popravdě se mi vůbec nechce věřit, že je to tak úspěšný... Jak tady píšeš, že jsi uzavřel obchody s 7544, 925 a 770pips tak to už jseš teoreticky boháč...

Já obchoduju na markeriva.com a bohužel tam nejsou žádné ,,exotické" měny. Jsou tam pouze ty hlavní světové měny. A jak jsem tak šmejdil po stránkách faunusanalytics tak jsem tam našel statistiky za poslední 3, 6 nebo 12 měsíců. Když zvolím všechny měny a když kliknu na ,,zisk v bodech" tak se mi to krásně seřadí podle počtu pips a nejvýhodnější pro mně bude asi EUR/USD.

Navíc mi vrtá hlavou jedna věc vše jsem si nastavil ale signály mi nechodí... chodí mi jenom každou hodinu indikátory ale signály ne...

Napsal: 24.08.10 20:57 

No mne tento tyden taky signaly nechodi a to predtim chodily pravidelne::(

Hot Forex - podle mne nejlepší broker
ULTRA nejlepší VPS na Forex - za posledních 5 měsíců ani jeden restart - zadejte SUMMER10 a budete mít 10% slevu na každý měsíc

Napsal: 24.08.10 20:58 

koudy44, všechno špatně :)

1) Jak dlouho to bude v testovací verzi nevím. Je tam napsáno od 1 do 3 měsíců
2) Kolik budou stát netuším, vím kolik platím já
3) +7000 nebo +9000 pip je v pořádku. Zarpvé, do toho rizika nikdy ten systém podle mých zkušenosti nejde, takže u těch obchodů +7000 jsou objemy něco jako 0,001. Je to doporučený objem, samozřejmě když si rozhodneš zvýšit, tak boháč seš :) Ale pokud přijde ztráta, tak účet je vymazán, což Faunus pokud volíš správně jeho objemy nikdy nepřipustí. Navíc, jedná se u těch větších zisků o exotické měny. 1 pip u exotiky je zhruba 12 až 63% pipu průměrného majors...
4) Zisk v bodech není tak důležitý. Může se stát, že máš +1000 pipů a -200 pipů. Celkový výsledek je +800. Ale těch 1000 pipů mohlo mít objemy 0.001, ale -200 objemy třeba 5. Tzn., máš +800 pipů, ale faktickou ztrátu. Nejdůležitější ukazatel je u podobných systému ziskovost. Některé věci jsem popsal v posledním článku * http://www.fxstreet.cz/olympuskoskryty- ... h-men.html
5) To, že jsi nastavil signály na každou hodinu neznamená, že budou každou hodinu přicházet :) Oni v tu hodinu MOHOU přijít, ne MUSÍ. JE to jejich právo, ne povinnost :) Podle mě přicházejí fakticky když indikátory přesahují strop pravděpodobnosti.

Jestli mohu doporučit pár věci (samozřejmě pokud k tomu chceš přistupovat seriózně, v tomto případě s těmito signály lze vždy být v zisku): opravdu jsme toho hodně probrali tady http://www.fxstreet.cz/diskusni-forum+f ... ement.html

To je systém, který nelze hodnotit podle týdně nebo dokonce měsíce obchodování. Jeho výhoda - dlouhodobý horizont. Podle indikátorů jsem například naprogramoval několik vlastních EAček.

Napsal: 24.08.10 21:09 

Dík. Hodně jsi mi toho objasnil.
Znovu se k tomu vracím, dejme tomu, že signály a celkově systém opravdu funguje. Vím že ty to asi nevíš, ale vyplatí se za jejich služby po zkušební době platit? Aby si neúčtovaly 5000kč za měsíc a já budu na marketivě obchodovat s pár dolary :-D

Napsal: 24.08.10 21:27 

To má podle mě podmínku. Vyplatí se to, pokud k tomu člověk přistupuje seriózně, to je jediná podmínka, kterou vidím. Chce to opravdu zkoušet to a chápat, nikoliv čekat okamžitě na pohádkové zisky, ale trochu pracovat mozkem. Ale jak se ukazuje podle zkušeností některých traderů i bez toho to jde. 5000 Kč měsíčně to určitě není, nevím jak to bude, ale já vůbec měsíčně neplatím, ale platím za signály. Někde to může být (jako teď) stovky signálů týdně, někde - žádné. Platím za signály, ne za období, a po pravdě řečeno, už ty peníze dávno nepočítám, protože náklady na samotné signály dlouhodobě automaticky pokrývám pomocí upřednostnění statistických vlastností jednotlivých párů při obchodování.

Napsal: 25.08.10 12:17 

Tak dnes v 1 hodinu ráno mi přišel první signál. Ale web je dnes nedostupný nevíš co s tim je? Nebo je to obvyklé?

EDIT: tak web už zase funguje

Napsal: 25.08.10 15:21 

K tým indikátorom s predpoveďou na 24 hodín. Zaujímalo by ma ako na to prišli, pretože to sa nedá predpovedať z dôvodu, že napríklad dnes sa čakalo na výsledky dôležitých prieskumov, ktoré zvyknú veľmi ovplyvniť smer trhu - Podnikateľská klíma Nemecko, Objednávky tovarov dlhodobej spotreby USA, Zásoby ropy, destilátov, benzínu a využitie rafinérii USA a oni už pred výsledkami týchto prieskumov dokázali predpovedať smer trhu? Vôbec neberú do úvahy fundamentálnu analýzu? A k tej pravdepodobnosti ktoré tam uvádzajú. Zvykne sa to pohybovať okolo 30 - 70%. Pokiaľ si niekto tipne smer trhu má prakticky 50% šancu, že trafí. Hentie ich indikátory s predpoveďami sa mi zdajú byť dosť nepravdepodobné, priam by som ich nazval "tip". Viem, že sa to dá určovať pomocou technickej analýzy ale tá funguje v reálnom čase a nie v dlhodobých predpovediach. Samozrejme, dá sa predpovedať pomocou nájdenia trendu, čo je dosť jednoduché a dokáže to myslím každý. Vyhľadanie minim a maxím je ozaj jednoduchá záležitosť, tým sa dá čiastočne určiť smer trhu, ale nie je to nič prevratné.

Nechcem týmto tvrdiť, že klamú, alebo, že nie sú ziskový, len mi niektoré veci prídu zvláštne a nepravdepodobné

Napsal: 25.08.10 15:32 

rock123 píše:
K tým indikátorom s predpoveďou na 24 hodín. Zaujímalo by ma ako na to prišli, pretože to sa nedá predpovedať z dôvodu, že napríklad dnes sa čakalo na výsledky dôležitých prieskumov, ktoré zvyknú veľmi ovplyvniť smer trhu - Podnikateľská klíma Nemecko, Objednávky tovarov dlhodobej spotreby USA, Zásoby ropy, destilátov, benzínu a využitie rafinérii USA a oni už pred výsledkami týchto prieskumov dokázali predpovedať smer trhu? Vôbec neberú do úvahy fundamentálnu analýzu? A k tej pravdepodobnosti ktoré tam uvádzajú. Zvykne sa to pohybovať okolo 30 - 70%. Pokiaľ si niekto tipne smer trhu má prakticky 50% šancu, že trafí. Hentie ich indikátory s predpoveďami sa mi zdajú byť dosť nepravdepodobné, priam by som ich nazval "tip". Viem, že sa to dá určovať pomocou technickej analýzy ale tá funguje v reálnom čase a nie v dlhodobých predpovediach. Samozrejme, dá sa predpovedať pomocou nájdenia trendu, čo je dosť jednoduché a dokáže to myslím každý. Vyhľadanie minim a maxím je ozaj jednoduchá záležitosť, tým sa dá čiastočne určiť smer trhu, ale nie je to nič prevratné.

Nechcem týmto tvrdiť, že klamú, alebo, že nie sú ziskový, len mi niektoré veci prídu zvláštne a nepravdepodobné

Já nevím jestli mám pravdu, ale je to jen můj názor. Ty indikátory chodí pravidelně každou hodinu na email (pokud sis tam zaškrtl všech 23 hodin u každého páru) a aktualizují se takže je to každou hodinu aktuální... To je můj názor.

Napsal: 25.08.10 15:47 

V tom prípade napríklad o 12:00 predpovedajú EURUSD nárast na najbližších 24 hodín a o 13:00 už budú predpovedať EURUSD pokles na najbližších 24 hodín? To je dosť na nič potom indikátor. Alebo ak si to myslel tak, že tá ich predpoveď nie je predpovedať na 24 hodín ale len na hodinu, keďže to chodí každú hodinu... tak oni majú jasne napísané, že to je predpoveď na 24 hodín dopredu a nie len na hodinu

Napsal: 25.08.10 15:59 

Nevim no. Uvidíme až se tu objeví Olympusko on nám to snad vysvětlí. Mně by to taky dost zajímalo jak to teda je...

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 100 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina