Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy
Právě je 22.05.12 22:31

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

[ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 PříspěvekPředmět příspěvku: Faunus API
Napsal: 31.01.11 14:04 

Toto je úvodní příspěvek

Jelikož do vlákna "Faunus Asset Management" podle mých informací (podle toho co mě píšou do soukromých zpráv) nekoukají všichni, kteří přeci jenom Faunusa testují, tak aby to bylo průhledné, jasné a abyste se mě již neptali přes OS, udělám si krátké vlákno s popisem základních věcí ohledně Faunus API.

API (Aplication Programming Interface) - program pro automatický přenos signálů do obchodní platformy a automatické obchodování. Já jsem si ho stáhl znova od začátku jenom abych měl představu, protože API, který mám já, je trochu jiný a je určen pro GFT platformu (Dealbook). V tomhle "veřejném API", které je součástí bezplatného testování, je podle popisu:

- Expert Advisor + kód pro MT5

Po stažení API (zde - https://secure.faunusanalytics.com/am/c ... =downloads ) a po instalaci doporučuji opravdu pečlivě prostudovat dokument

(zde - https://secure.faunusanalytics.com/am/b ... de.cze.pdf )

Kód pro MT5 lze modifikovat i pro MT4. Pozice se otevírají a uzavírají samostatně, pokud doporučený objem neodpovídá objemovým podmínkám brokera, pak to posouvá objem k nejbližší brokerem přípustné hodnotě, pokud však tato hodnota převyšuje 5%, tak dává oznámení, že taková pozice může být rizikovější.

Ohledně podporovaných brokerů....MT5 dnes nabízí:

Brokers that offer MT5:

ActivTrades
Admiral Markets
Alpari UK
Alpari US
Broco
FBS
Forex4you
FXDD
FxOpen
IBFX
IC Markets
InovaTrade
LiteForex
Masterforex
NordFX
ODL Markets (powered by FXCM)
Pepperstone
Prime4x
Tadawul FX
TFIFX
Tradeview Forex
UWC - United World Capital
Vantage FX

PříspěvekPředmět příspěvku: Re: Faunus API
Napsal: 15.06.11 13:56 

Tak Faunus spustil možnost zobrazení indikátorů přímo v platformě (mt4/mt5). Také je nyní API (automatické obchodování) dostupné pro MT4. Celá zpráva, kterou jsem obdržel zněla takto:

Indikátory od Faunusu ve vašem obchodním terminále <2011-06-15 06:31:32>

Doručené

Vážení uživatelé

Ode dnešního dne jsou v sekci "API & Autotrading" všem účastníkům otevřeného testování k dispozici pro bezplatné stahování uživatelské indikátory pro platformu MetaTrader 4 a MetaTrader 5. Zapojením doručení indikátorů do obchodního terminálu získáváte komfortní možnost zvýšit efektivitu obchodování, a obohatit vaši investiční strategii. Pro doručení indikátorů do obchodního terminálu je potřeba:

Aktivovat službu "Indikátory"
Aktivovat doručovací kanál "Auto Trade API"
Stáhnout a nainstalovat klientské komponenty Auto Trade API
Stáhnout distributivy MT-indikátorů z našeho portálu, zapojit do terminálu a nastavit potřebné parametry.

Popis produktu Auto Trade API a detaily jeho integrace s platformou MetaTrader jsou k dispozici v dokumentech:

Faunus Asset Management Auto Trade API Guide
Faunus Asset Management MT4 Integration Guide
Faunus Asset Management MT5 Integration Guide

Pokud nejste seznámeni s indikátory Faunusu a s metodologii jejich použití- doporučujeme prostudovat dokument Faunus Asset Management Services Guide. Celý MQL-kód, spolu s příslušnými distributivy obsahuje také podrobné komentáře. Upozorňujeme, že standard unicode obchodní platformou MetaTrader4 není podporován. Proto jsou komentáře ke všem mq4-skriptům (obchodní robot a uživatelský indikátor) uvedeny v angličtině.

Jakékoliv otázky můžete konzultovat se službou podpory zákazníků, která je dostupná online na webových stránkách projektu (od 6 ráno do 9 večer, GMT+0) a na e-mailové adrese support@faunusanalytics.com.

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina