Tak teda pred tyzdnom mi odial prisiel novy telefon Sunno Hdi, dorcunie fakt rychle utorok odoslane piatok dosiel kurierom.
Po tyzdni testovania mozem zhodnotit ze telefon ze telefon je celkom dobry. Kto nemal windows mobile phone tak mu privikanie na to bude trvat dlhsie i ked 6.5 je kusok lepsie pre finger touch ako 6.1.
Dotykovy displeej : vela ludi sa stazuje ze tie displeje su nanic. Ale ide o to ze tie displeje su odporove a nie kapacitne ako na Iphone napr. Takze dislej funguje kvalitne ako odporvy displej , coz je pro mne i lepsi protoze na kapacitnom displeji si styl neuzijete, a ani nic nenakreslite.Ide len o zvyk
GPS Zatim som nemal moznost vyskusat, jenom google maps ktore gps naslo a naslo spravnu polohu. Kedze nemam kartu nemam som moznost skusit nejaky dobry nav.system.
Wifi : Wifi jede

. Ja moc wifi nevyuzivam ale funguje pre mna dostacujuce. Ma slasi signal ako moj laptop(jednoplaickove siete co ukazuje na laptope nechyta)ale tak to je logicke ze znackovy laptop a cinsky mobil maju ine wifi.
Fotoaparat : Fotoaparat nedokazem popisat. Niekdy mi mobil urobi super fotku.Niekdy prisernu. Autofocus funguje ale ziadny zazrak.Neco zaostri ale celkovo fotak robi dlho fotky. Nejepsi fotky robi na blizko za denneho svetla. Fotky v tme na blizko sá daju taktiez daju sle niekdy su nepochopitelne rozmazane.Skratka necakajte z toho fotky jako zo SE s rovnakym 5mp fotskom.Aj ked niekdy urobi peknu fotku.
Konstrukcia : S konstrukciou nemam problem peky vdobre drzij kryt. Displej je magnetom na odtlacky prstov kupte si foliu

.
Jedine co ma zarazilo zatim nevim hrat hry na g-sensor a prijmat subory cez bluttotth sle to sa vsetko vyriesi. Ten bluetotoh to je len chyba sw aa tie hry na to snad prijdu. Tak zatim