UPDATE: Akce platí jen do konce března 2011. Tak neváhejte, protože taková možnost už se nemusí opakovat
Dobrý den,
Everest Forex nabízí zdarma 100$ které vám pošlou k brokerovi
www.sunbirdfx.com1) Podmínkou však je, že musíte na Everest Forex projít jejich obchodním simulátorem (Test základních znalostí obchodování).
Obchodní simulátor je jejich vlastní aplikace, která simuluje pohyb kurzu a váš úkol, je v časovém intervalu pěti minut uzavřít co nejvíce obchodů s co největším ziskem.
Nemusíte se ničeho bát, protože to není tak těžké jak by se mohlo zdát. Já to zvládl na třetí pokus a to jsem ve forexu začátečník
2) Poté co úspěšně projdete tímto testem se vám na
Everest Forex objeví odkaz s registrací na Sunbirdfx.com.
Pro kompletní registraci si musíte vytisknout smlouvu, která bude k dispozici během registrace, vlastnoručně ji podepsat, vyfotit nebo naskenovat a odeslat jí.
Dále musíte ověřit svůj věk a identitu zasláním kopie občanského průkazu nebo pasu a doklad o vašem bydlišti na email
info@sunbirdfx.com a nezapomeňte napsat registrační číslo. (Já jim poslal kopii občanského průkazu z druhé strany, a to jim jako ověření adresy stačilo)
3) To je vše a teď už jen čekejte až vám peníze pošlou (Píšou, že do několika hodin). V případě jakýchkoli problémů můžete kontaktovat jejich
online chatOhledně bonusu
Není časově omezen, ale musíte proobchodovat 10 standartních lotů.
Včera (10. února) jsem se registroval a dnes (11. února) jsem opravdu obdržel 100$.
Ohledně Sunbird
Dostupné jsou obchodní platformy MetaTrader4 a MetaTrader5.
Budete mít k dispozici 27 měnových párů a 13 CFDs
Budu velmi rád, když se na EverestForex registrujete přes můj referenční odkaz. Bude to pro mně taková malá odměna. Děkuju
Zaregistrovat se na EverestForex