taupo píše:
Tak to na prvnim screenu mi tam leze uz treti, nebo ctvrty tyden a to na druhem screenu uz nekolikaty den. Dnes jsem nechal specialne bezet jen czemoney.com/forum (tento prispevek) a asi po 20-ti - 30-ti minutach muj pocitac zapipal a vysledek vydite na druhem screenu.
pretože v tomto topiku je odkaz a nechápem prečo ?
To Night_bird - si myslíš, že ma každý
aviru?
Nechápem prečo si urobil odkaz práve na špinku a prečo si neurobil k Infekcii len screen, ako si to urobil na prvých dvoch

som na neho klikol a automaticky mi vybuchla Avira.. stačilo spraviť iba fotku, vieš koľký do toho už klikli od zvedavosti že čo to tam je

mandarinka33 píše:
Na fore som kazdy den necele 2 mesiace. Pravidelne si robim udrzbu PC kazdy den, venujem tomu dost casu vzhladom na rozne rizika na internete. Aspon raz tyzdenne dokladne testujem PC. Mam spustene vsetko mozne aj nemozne, legalny NOD, nie som s nim vsak velmi spokojna, tak kombinujem rozny SW antiivirus, antispyware, adware, firewall, ...
Na fore czmoney mi nikdy nic zatial nenaslo. Ale cert nikdy nespi ako sa vravi

To mandarinka si robíš srandy?
veď NOD ti nikdy nič nenajde, vždy keď dáš skenovať tak bude na konci 0 to si si nevšimla? musí byť obrovsky starý vir, aby ho NOD našiel

ľudia si myslia, že je dobrý pretože nikdy nič nenajde, ale to nie je dobre myslenie..
Používať noda je ako použivať windowsácky firewall
nechcem tu hovoriť niečo proti node, ale keď mi kamoš hovoril, že raz keď našiel vir poslal im ho nech ho pridaju do databáze - nepridali ho.
To iste urobil u Aviri a pridali ho . A naviac je plne free a za NOD sa tušim plati avira je výborná na scripty, čo som spozoroval je to génius pre mňa najlepší antivir na trhu, keď ho dobre nastavíš je to geniálne. Je smiešne vidieť, že antivir ti našiel niečo v PC ten antivir je nato, aby nepustil špinku do PC, keď už je v PC tak už je neskoro vir sa nemá čo hľadať na PC, ten ma byť pripravený ho nepustiť dnu zabrániť vstupu.. varovať pred vstupom