Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy
Právě je 22.05.12 21:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

[ Příspěvků: 1064 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 43  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekPředmět příspěvku: DonkeyMails.com
Napsal: 21.10.05 13:48 
Charita
Charita

Toto je úvodní příspěvek

Stejně jako nominimum nejspolehlivější firma ve svém oboru. Platí už přes 2 roky.

-PTS 10-15centov
-PTC 0.1-1cent
-Paid emails 0.25-1cent
payout bez minima na EG
na PP 1usd.

Jediný hlavní problém je odměna za klik, která je opravdu nízká, proto se firma spíše hodí do začátku abyste si ověřili, že jsou firmy co platí a věděli jakou hodnotu má takový klik a rychle rozeznali podezřelé nabídky, firma co nabízí výrazně vyšší ceny, nemůže jet podle standardního plánu inzerent-admin-uzivatel.

Také se hodí jako jistota na váš web, abyste lidi přesvědčili, že to opravdu funguje.

Její podobnou dvojkou je nominimum.com

osobně jsem dal přednost právě nominimu, takže tady ani nemám účet, ale můžete podpořit revengera, který vám připravil menší návod na PTP.

http://www.donkeymails.com/pages/index. ... mailmarek2

Chci být opravován - info
nový hosting ... update phpbb + modulu ... testing + mensi zlepsovaky ... IDEA ... implementace IDEA

Naposledy upravil messal dne 23.10.05 20:10, celkově upraveno 2

PříspěvekPředmět příspěvku:
Napsal: 01.11.05 17:00 

Please jaké je výplatní minimum na MB a kde se dá sehnat ten cheat link ?

Napsal: 01.11.05 19:22 

No je to dost pravné když ti na to vychází na 5-6centu denn?..samo že todle na zemi nenajdeš..ale zdá semi to hodn? energie málo odm?ny..ale jasn? je to moc dobrý nápad!Možná n?kdy budu aplikovat dik moc :)
Te? jsem si dal na DM vyplatit peníze za ty 3 dny a uvidíme kdy to p?ijde..ale po?ítám tak do pár dní..nikde se to tam nepíše do kdy to dojde..je na to fronta podle m?..

Napsal: 01.11.05 20:20 

A, tak mi zase p?išla p?es mail od Donkey reklama na n?jaký neznámý fórum o pen?zích. M?jaký forum.czemoney.com. Tohle fórum v?bec neznám :lol:

Akorát bych cht?l upozornit, že by se ty reklamy m?ly psát bez há?k?, protože mi p?išel úpln? divnej p?edm?t. Prost? místo há?k? byly takový ty divný znaky.

Napsal: 01.11.05 20:23 

Skorpik píše:
Please jaké je výplatní minimum na MB?

Je to jeden dolar. Máš do uvedený, když si dáš withdraw, nebo jak to je :lol: a tam máš vždycky uvedený, pro jakou pen?ženku je vždycky výplatní minimum.

Napsal: 01.11.05 20:58 
Charita
Charita

Tomcz píše:
A, tak mi zase p?išla p?es mail od Donkey reklama na n?jaký neznámý fórum o pen?zích. M?jaký forum.czemoney.com. Tohle fórum v?bec neznám :lol:

Akorát bych cht?l upozornit, že by se ty reklamy m?ly psát bez há?k?, protože mi p?išel úpln? divnej p?edm?t. Prost? místo há?k? byly takový ty divný znaky.

diakritika v tomhle byla schvalne..)

treba ja okamzite pomoci tech krkolomnejch znaku poznam ze jde o CZ..)

Chci být opravován - info
nový hosting ... update phpbb + modulu ... testing + mensi zlepsovaky ... IDEA ... implementace IDEA

Napsal: 02.11.05 08:10 
Vrchní Moderátor

to jind005

Samo, ze najdes. Kdyz chodis treba do prace. Tam mas rozhodne vic nez 5 centiku dene. Dokonce to pak nemusis ani nikam prevadet a jeste za ty prevody platit. ;)

Nebudu te tady otravovat s tim jak se to delat da a vynasi to. Vidim, ze te to nezajima. Mas recht. Mas svou hlavu. Ja se to taky snazim delat spis hlavou.

A s tema 5-6 centama mas pravdu. Bohuzel. Proc "bohuzel" to zjistis, az budes u wolfu zadat o payout. Pri letosnim masivnim zmrazeni PayPal kont, totiz prisla Rhonda (majitelka Wolfu) o sumu kolem 3 tisic dolaru. Jsou lidi jez z duvodu, ze meskaji platby, cekali na payout i 3-4 mesice. Nepochybuju sic, ze to dozene, to bych tam jiz nebyl, ale nejakou dobu to potrva. Proto ma jiz jen jedno povysene clenstvi, jez moc vyhod taky neskyta. Snazi se, to je videt, no kdyby tam ten dluh nebyl, byl by mozna vetsi vydelek za den, nezli pouhych 5-6 centu.
Mozna mas jinou zkusenost, nebo vis o Wolfu neco vic? Mozna mas taky i jinou metodu maximalizace vydelku. Myslim, ze by hodne lidi tady uvitalo, kdybys nam do toho vnesl trochu svetla. At se poucime. Ja se alespon o to snazil. Kdyz znas neco min "pravné", co "na zemi najdes", vysvetli nam treba jak to aplikujes na DM nebo WE.
Ja to mam jen jako konicka. Pro poteseni. Koukam, aby me lidi nesidili a tesim se z kazdeho payoutu. No a kdyz neco padne? Pan buh dal, pan buh vzal. Prijde cas kdy vyjde slunce. A velice rad si te vyslechnu a necham se poucit od zabehleho harcovnika. ;)

Dik za pozornost.
DM a PTSu zdar a hodne payoutu preje
jezulak

PS: Jelikoz je tohle tema venovano Donkey emails, tohle je posledni muj prispevek, ve kterem tady rozvadim i Wolf emails. At se to ubira tim spravnym smerem. Diky za trpelivost.

Napsal: 02.11.05 09:00 

Ješt? jednou, nokdo mi neodpov?d?l, kdy Donkey vyplácí? Když zažádám, ?ekám na n?jaké hromadné datum, nebo jak? Díky

Napsal: 02.11.05 11:15 
Vrchní Moderátor

Takhle.
V terms (pravidla) pisou ze "Once the member has reached payout they may request payment. Payments will be made within 10 days or a reasonable time after.".
Cili po nasem. Jestli dosahnes minima, muzes pozadat o payout. Vyplaci do deseti dnu nebo primerenou dobu po.

Minimum pro egold - no minimum
Minimum pro MB a PP - 1 dolar

Ale soudim dle uvodni stranky, kde pisou o trech platbach za tyden, ze tuhle hranici asi nebude povoleno prekrocit.
Nejsem sic jeste member tehle stranky, no odhadoval bych, ze jestli garantuji no minimum na egold, pak asi tady realizuji nejvic prijmu i plateb.
Vychazeje z toho bych rekl, ze nejrychlejsi cesta k platbe, je jet na DM s egold uctem, ale mozna plati rychle i pri pouziti dalsich platebnich procesoru.
O jejich nekdy az bajne platebni discipline po zmene majitele, jsem jiz mnohokrat cetl, no s praktickou zkusenosti a prumernou delkou od vyzadani k vyplate, se ti musi pochlubit members z donkeymails.

Napsal: 02.11.05 11:33 
Ctěný člen

Me zaplatili, ale jak rychle uz si nepamatuju. Tusim, ze to bylo na MB do tydne. Neco malo pres $1...

Napsal: 02.11.05 11:39 

Myslim, že já dostal peníze taky do tejdne od požádání...ale vyplácel jsem na e-gold, takže nevim jak to bude s ostatníma.

Napsal: 02.11.05 14:40 

Tak jsem koukal, že donkeymails trochu zm?nili podmínky vyplácení...nebo spíš ?ástky vyplácení.

e-gold - 0,01$
MB - 25$
PP - 1$
Stormpay - 1$

Napsal: 02.11.05 20:12 

moneybookers výplata min. 25 dolar? :shock: fakt brutus

Napsal: 02.11.05 20:26 

DarkWizard píše:
moneybookers výplata min. 25 dolar? :shock: fakt brutus

jj to je fakt mazec a proto radím všem co to ješt? neud?lali jako já za?idte si vedlejší ú?et u E-goldu myslím že se to vyplatí :)

Napsal: 02.11.05 20:34 
Vrchní Moderátor

Kubca píše:
Tak jsem koukal, že donkeymails trochu zm?nili podmínky vyplácení...nebo spíš ?ástky vyplácení.

e-gold - 0,01$
MB - 25$
PP - 1$
Stormpay - 1$

tak to si na MB asi nenecham vyplatit :lol: A docela vtipne je i ten stormpay kdyz poplatek za prijem platby je 0,68$ 6% ;)

Napsal: 02.11.05 20:38 
Ctěný člen

Kubca píše:
MB - 25$

Hahaha...tak na to jim teda seru. :roll:

PříspěvekPředmět příspěvku: EG
Napsal: 02.11.05 20:40 

Tak ja bejt vama to resim tak, ze bych si to nechal vyplacet na EG a pres tuto sqelou smenarnu zadax na MB:) (ne ze zavedete naky fee, prosimvas :shock: )

Napsal: 02.11.05 22:48 

jezulak píše:
to jind005

Samo, ze najdes. Kdyz chodis treba do prace. Tam mas rozhodne vic nez 5 centiku dene. Dokonce to pak nemusis ani nikam prevadet a jeste za ty prevody platit. ;)

Nebudu te tady otravovat s tim jak se to delat da a vynasi to. Vidim, ze te to nezajima. Mas recht. Mas svou hlavu. Ja se to taky snazim delat spis hlavou.

A s tema 5-6 centama mas pravdu. Bohuzel. Proc "bohuzel" to zjistis, az budes u wolfu zadat o payout. Pri letosnim masivnim zmrazeni PayPal kont, totiz prisla Rhonda (majitelka Wolfu) o sumu kolem 3 tisic dolaru. Jsou lidi jez z duvodu, ze meskaji platby, cekali na payout i 3-4 mesice. Nepochybuju sic, ze to dozene, to bych tam jiz nebyl, ale nejakou dobu to potrva. Proto ma jiz jen jedno povysene clenstvi, jez moc vyhod taky neskyta. Snazi se, to je videt, no kdyby tam ten dluh nebyl, byl by mozna vetsi vydelek za den, nezli pouhych 5-6 centu.
Mozna mas jinou zkusenost, nebo vis o Wolfu neco vic? Mozna mas taky i jinou metodu maximalizace vydelku. Myslim, ze by hodne lidi tady uvitalo, kdybys nam do toho vnesl trochu svetla. At se poucime. Ja se alespon o to snazil. Kdyz znas neco min "pravné", co "na zemi najdes", vysvetli nam treba jak to aplikujes na DM nebo WE.
Ja to mam jen jako konicka. Pro poteseni. Koukam, aby me lidi nesidili a tesim se z kazdeho payoutu. No a kdyz neco padne? Pan buh dal, pan buh vzal. Prijde cas kdy vyjde slunce. A velice rad si te vyslechnu a necham se poucit od zabehleho harcovnika. ;)

Dik za pozornost.
DM a PTSu zdar a hodne payoutu preje
jezulak

PS: Jelikoz je tohle tema venovano Donkey emails, tohle je posledni muj prispevek, ve kterem tady rozvadim i Wolf emails. At se to ubira tim spravnym smerem. Diky za trpelivost.

Pro pana boha co to tu plácáš? :lol: Pro? to otá?íš na moji osobu??? :shock: Jsem za ten tip pod?koval a ?ekl že možná vyzkouším tak vo co ti go??? :roll:
Já práci mám..mám ji velice rád a na todle jsem se dal snad díky tomudle foru :D Tak co ze m? d?láš harcovníka? :lol: Jasn? v tomdle jsi chyt?ejší ty a já ti dávám za pravdu tak nevím co tu to?íš? Se ti mám za to klan?t? Cítíš se malo uznáván jako Moderátor?
Já prost? tudle tvoji reakci celkem nezachapal.. :shock:
Prost? v tomdle odv?tví seš borec..Nad tebe není a tím bych to ukon?il todle..snad není ani diskuze :D

Napsal: 03.11.05 04:56 
Vrchní Moderátor

Ja se te nesnazim tady zdiskreditovat a ani nemam komplex z toho, ze me nikdo neuctiva. A borcem se byt taky necitim! Nechtel jsem, aby se to takhle zvrtlo. Myslel jsem to uprime. Stejne jako ty. Jen se tady snazim pomoct lidem. Nemam zajem tady nekomu skodit, spis naopak. Jestli to tak citis, promin. Hluboce se omlouvam. Jen mam za to, ze kdyz neco umis a pripada ti to lepsi, nebo prinosne, tak to klidne rekni. Ja rikam, ze to beru.
O tom to tady je. Podel se se svyma zkusenostma. Jestli s necim mas problem ty, sem s tim. Budu se ti snazit pomoct jak umim, jak vetsina lidi tady. Jestli priste budu mit problem ja, mozna mi poradis zrovna ty. O to tady jde. Jestli ti i tak pripada, ze jsem vuci tobe nekorektni, napis to do stiznosti. Proto tam jsou. At se vyjadri i jini. Jestli jsem tady nekomu ublizil, tak at to je na ocich. Toliko k tomu. Priste te poprosim, budto ve stiznostech, nebo si udelame tema v kecarne. At to tady nespamujem. Taky diky za nazor i za tebe, coby meho refa u jine me stranky. Mozna ti to jednou oplatim. ;)

Ted zpatky k Donkey.
Co rikas na ty minima. To MB, ale hezky odrovnali co? Ted vsichni asi presedlaji na EG. ;)

PS: Mit rad svou praci.... Hmmm.
To se dnes moc nevidi. Dnes je to spis rarita.
Kazdy se zene za vydelkem, ne za praci jez by mel rad.
Ted ti asi bude spousta lidi tady zavidet. A ja asi taky. :)
Tak at ti to dlouho vydrzi.
Jen doufam, ze jsem ti svet GPT neznechutil, je dulezite mit z toho co delas radost. ;)

EDIT: jezulak - Jestli mas zajem pokecat a vse si vysvetlit mohli bychom to udelat treba zde.

Napsal: 03.11.05 08:43 

No ok odpovím ti tam..

Donkey me te celkem tímdle namíchlo protoze jsem si zrovna vyplacel penize na MB a oni mi to kvoli tomu stopli a neposlali nic ikdyz jsem si to vyplacel drive nez to zavedli..No nic jineho nezbyva nez Egold..nebo si nasetrit 25dolaru :D

Napsal: 04.11.05 15:39 

Kur?a, ráno sem m?l 1,23 a te? tam mam p?esn? o ten 1 dolar mí?, nežádal jsem o výplatu, na E-gold mi nic nep?ibylo, jsem z toho dost neš?astnej, m?j první dolar a je v ..., vlastn? nevim, kde je? Napadlo mi, že by mi tam n?kdo vlez a vyplatil si to sob?, ale to by ur?it? nebylo tak rychle. Nevíte, co se mohlo stát?????? :cry: :cry: :cry:

Napsal: 04.11.05 16:09 
Vrchní Moderátor

Jedina vec jez me napada, je PTSu. (signupy)

Nejsem sic na donkey, no kazdopadne hodne stranek ma, kdyz si kliknes v menu, ze chces videt earnings pod tou tabulkou, jeste seznamy transakci. Jako Cash Credits, Cash Debits a to same s pointy. Jestli to tam je, mohlo by ti to hodne napovedet.

Napsal: 04.11.05 16:49 

Hmmm, už to vidim, ode?etli mi to za n?jakej podvod p?i jedné registraci, ?ehož si nejsem v?dom :-(
M?žete mi n?kdo zformulovat anglicky tento text?

"Dobrý den, chci se zeptat, pro? jste mi ode?etli 1$ z mého ú?tu za podvod p?i registraci na cashemails. Registraci jsem provedl, ú?et na cashemails je aktivní, tak Vás žádám o vysv?tlení. D?kuji"

Moc by jste mi pomohli. Dík tomu ochotnému tlumo?níkovi :cry:

Napsal: 04.11.05 16:58 
Ctěný člen

vmonhart píše:
Moc by jste mi pomohli. Dík tomu ochotnému tlumo?níkovi :cry:

Doslovny preklad:
"Hi, fuck you, suckers!"
:lol:

Napsal: 04.11.05 17:02 

ppp píše:
"Hi, fuck you, suckers!"
:lol:

Tak to by mi asi moc nepomohlo :lol:

Napsal: 04.11.05 17:13 
Vrchní Moderátor

Nez tam budes psat, radeji se nejdrive podivej na svou upline u cashemails, jestli tam mas skutecne onoho cloveka, jez zadal strance PTSu inzerci. Pak muzes neco zadat. Kdyz mas za to, ze vse je OK a nic co neni proti pravidlum jsi neudelal, klidne jim napis. Treba to je u nich u tech drazsich PTSu bezna praxe. Kdo se ozve a ukaze nejaky screen, kde je jeho nick i nick zadavatele (ostatni muzes nejak zapatlat), pak maji dukaz a zadavatel muze byt spokojen.

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1064 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 43  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina