CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 21.11.08 08:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 3 z 24 [ Příspěvků: 590 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 01.11.05 18:00    Předmět příspěvku:

Hodnocení: 0
Please jaké je výplatní minimum na MB a kde se dá sehnat ten cheat link ?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 01.11.05 20:22    Předmět příspěvku:

No je to dost pravné když ti na to vychází na 5-6centu denně..samo že todle na zemi nenajdeš..ale zdá semi to hodně energie málo odměny..ale jasně je to moc dobrý nápad!Možná někdy budu aplikovat dik moc :)
Teď jsem si dal na DM vyplatit peníze za ty 3 dny a uvidíme kdy to přijde..ale počítám tak do pár dní..nikde se to tam nepíše do kdy to dojde..je na to fronta podle mě..

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 01.11.05 21:20    Předmět příspěvku:

A, tak mi zase přišla přes mail od Donkey reklama na nějaký neznámý fórum o penězích. Mějaký forum.czemoney.com. Tohle fórum vůbec neznám :lol:

Akorát bych chtěl upozornit, že by se ty reklamy měly psát bez háčků, protože mi přišel úplně divnej předmět. Prostě místo háčků byly takový ty divný znaky.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 01.11.05 21:23    Předmět příspěvku:

Skorpik píše:
Please jaké je výplatní minimum na MB?

Je to jeden dolar. Máš do uvedený, když si dáš withdraw, nebo jak to je :lol: a tam máš vždycky uvedený, pro jakou peněženku je vždycky výplatní minimum.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 01.11.05 21:58    Předmět příspěvku:
Admin

Hodnocení: 27
Tomcz píše:
A, tak mi zase přišla přes mail od Donkey reklama na nějaký neznámý fórum o penězích. Mějaký forum.czemoney.com. Tohle fórum vůbec neznám :lol:

Akorát bych chtěl upozornit, že by se ty reklamy měly psát bez háčků, protože mi přišel úplně divnej předmět. Prostě místo háčků byly takový ty divný znaky.

diakritika v tomhle byla schvalne..)

treba ja okamzite pomoci tech krkolomnejch znaku poznam ze jde o CZ..)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 02.11.05 09:10    Předmět příspěvku:
Moderátor

to jind005

Samo, ze najdes. Kdyz chodis treba do prace. Tam mas rozhodne vic nez 5 centiku dene. Dokonce to pak nemusis ani nikam prevadet a jeste za ty prevody platit. ;)

Nebudu te tady otravovat s tim jak se to delat da a vynasi to. Vidim, ze te to nezajima. Mas recht. Mas svou hlavu. Ja se to taky snazim delat spis hlavou.

A s tema 5-6 centama mas pravdu. Bohuzel. Proc "bohuzel" to zjistis, az budes u wolfu zadat o payout. Pri letosnim masivnim zmrazeni PayPal kont, totiz prisla Rhonda (majitelka Wolfu) o sumu kolem 3 tisic dolaru. Jsou lidi jez z duvodu, ze meskaji platby, cekali na payout i 3-4 mesice. Nepochybuju sic, ze to dozene, to bych tam jiz nebyl, ale nejakou dobu to potrva. Proto ma jiz jen jedno povysene clenstvi, jez moc vyhod taky neskyta. Snazi se, to je videt, no kdyby tam ten dluh nebyl, byl by mozna vetsi vydelek za den, nezli pouhych 5-6 centu.
Mozna mas jinou zkusenost, nebo vis o Wolfu neco vic? Mozna mas taky i jinou metodu maximalizace vydelku. Myslim, ze by hodne lidi tady uvitalo, kdybys nam do toho vnesl trochu svetla. At se poucime. Ja se alespon o to snazil. Kdyz znas neco min "pravné", co "na zemi najdes", vysvetli nam treba jak to aplikujes na DM nebo WE.
Ja to mam jen jako konicka. Pro poteseni. Koukam, aby me lidi nesidili a tesim se z kazdeho payoutu. No a kdyz neco padne? Pan buh dal, pan buh vzal. Prijde cas kdy vyjde slunce. A velice rad si te vyslechnu a necham se poucit od zabehleho harcovnika. ;)

Dik za pozornost.
DM a PTSu zdar a hodne payoutu preje
jezulak

PS: Jelikoz je tohle tema venovano Donkey emails, tohle je posledni muj prispevek, ve kterem tady rozvadim i Wolf emails. At se to ubira tim spravnym smerem. Diky za trpelivost.

PříspěvekNapsal: 02.11.05 10:00    Předmět příspěvku:

Ještě jednou, nokdo mi neodpověděl, kdy Donkey vyplácí? Když zažádám, čekám na nějaké hromadné datum, nebo jak? Díky

PříspěvekNapsal: 02.11.05 12:15    Předmět příspěvku:
Moderátor

Takhle.
V terms (pravidla) pisou ze "Once the member has reached payout they may request payment. Payments will be made within 10 days or a reasonable time after.".
Cili po nasem. Jestli dosahnes minima, muzes pozadat o payout. Vyplaci do deseti dnu nebo primerenou dobu po.

Minimum pro egold - no minimum
Minimum pro MB a PP - 1 dolar

Ale soudim dle uvodni stranky, kde pisou o trech platbach za tyden, ze tuhle hranici asi nebude povoleno prekrocit.
Nejsem sic jeste member tehle stranky, no odhadoval bych, ze jestli garantuji no minimum na egold, pak asi tady realizuji nejvic prijmu i plateb.
Vychazeje z toho bych rekl, ze nejrychlejsi cesta k platbe, je jet na DM s egold uctem, ale mozna plati rychle i pri pouziti dalsich platebnich procesoru.
O jejich nekdy az bajne platebni discipline po zmene majitele, jsem jiz mnohokrat cetl, no s praktickou zkusenosti a prumernou delkou od vyzadani k vyplate, se ti musi pochlubit members z donkeymails.

PříspěvekNapsal: 02.11.05 12:33    Předmět příspěvku:
Moderátor

Hodnocení: 1
Me zaplatili, ale jak rychle uz si nepamatuju. Tusim, ze to bylo na MB do tydne. Neco malo pres $1...

PříspěvekNapsal: 02.11.05 12:39    Předmět příspěvku:

Myslim, že já dostal peníze taky do tejdne od požádání...ale vyplácel jsem na e-gold, takže nevim jak to bude s ostatníma.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 02.11.05 15:40    Předmět příspěvku:

Tak jsem koukal, že donkeymails trochu změnili podmínky vyplácení...nebo spíš částky vyplácení.

e-gold - 0,01$
MB - 25$
PP - 1$
Stormpay - 1$

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 02.11.05 21:12    Předmět příspěvku:

moneybookers výplata min. 25 dolarů :shock: fakt brutus

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 02.11.05 21:26    Předmět příspěvku:

DarkWizard píše:
moneybookers výplata min. 25 dolarů :shock: fakt brutus

jj to je fakt mazec a proto radím všem co to ještě neudělali jako já zařidte si vedlejší účet u E-goldu myslím že se to vyplatí :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 02.11.05 21:34    Předmět příspěvku:
Moderátor

Kubca píše:
Tak jsem koukal, že donkeymails trochu změnili podmínky vyplácení...nebo spíš částky vyplácení.

e-gold - 0,01$
MB - 25$
PP - 1$
Stormpay - 1$

tak to si na MB asi nenecham vyplatit :lol: A docela vtipne je i ten stormpay kdyz poplatek za prijem platby je 0,68$ 6% ;)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 02.11.05 21:38    Předmět příspěvku:
Moderátor

Kubca píše:
MB - 25$

Hahaha...tak na to jim teda seru. :roll:

PříspěvekNapsal: 02.11.05 21:40    Předmět příspěvku: EG

Tak ja bejt vama to resim tak, ze bych si to nechal vyplacet na EG a pres tuto sqelou smenarnu zadax na MB:) (ne ze zavedete naky fee, prosimvas :shock: )

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 02.11.05 23:48    Předmět příspěvku:

jezulak píše:
to jind005

Samo, ze najdes. Kdyz chodis treba do prace. Tam mas rozhodne vic nez 5 centiku dene. Dokonce to pak nemusis ani nikam prevadet a jeste za ty prevody platit. ;)

Nebudu te tady otravovat s tim jak se to delat da a vynasi to. Vidim, ze te to nezajima. Mas recht. Mas svou hlavu. Ja se to taky snazim delat spis hlavou.

A s tema 5-6 centama mas pravdu. Bohuzel. Proc "bohuzel" to zjistis, az budes u wolfu zadat o payout. Pri letosnim masivnim zmrazeni PayPal kont, totiz prisla Rhonda (majitelka Wolfu) o sumu kolem 3 tisic dolaru. Jsou lidi jez z duvodu, ze meskaji platby, cekali na payout i 3-4 mesice. Nepochybuju sic, ze to dozene, to bych tam jiz nebyl, ale nejakou dobu to potrva. Proto ma jiz jen jedno povysene clenstvi, jez moc vyhod taky neskyta. Snazi se, to je videt, no kdyby tam ten dluh nebyl, byl by mozna vetsi vydelek za den, nezli pouhych 5-6 centu.
Mozna mas jinou zkusenost, nebo vis o Wolfu neco vic? Mozna mas taky i jinou metodu maximalizace vydelku. Myslim, ze by hodne lidi tady uvitalo, kdybys nam do toho vnesl trochu svetla. At se poucime. Ja se alespon o to snazil. Kdyz znas neco min "pravné", co "na zemi najdes", vysvetli nam treba jak to aplikujes na DM nebo WE.
Ja to mam jen jako konicka. Pro poteseni. Koukam, aby me lidi nesidili a tesim se z kazdeho payoutu. No a kdyz neco padne? Pan buh dal, pan buh vzal. Prijde cas kdy vyjde slunce. A velice rad si te vyslechnu a necham se poucit od zabehleho harcovnika. ;)

Dik za pozornost.
DM a PTSu zdar a hodne payoutu preje
jezulak

PS: Jelikoz je tohle tema venovano Donkey emails, tohle je posledni muj prispevek, ve kterem tady rozvadim i Wolf emails. At se to ubira tim spravnym smerem. Diky za trpelivost.

Pro pana boha co to tu plácáš? :lol: Proč to otáčíš na moji osobu??? :shock: Jsem za ten tip poděkoval a řekl že možná vyzkouším tak vo co ti go??? :roll:
Já práci mám..mám ji velice rád a na todle jsem se dal snad díky tomudle foru :D Tak co ze mě děláš harcovníka? :lol: Jasně v tomdle jsi chytřejší ty a já ti dávám za pravdu tak nevím co tu točíš? Se ti mám za to klanět? Cítíš se malo uznáván jako Moderátor?
Já prostě tudle tvoji reakci celkem nezachapal.. :shock:
Prostě v tomdle odvětví seš borec..Nad tebe není a tím bych to ukončil todle..snad není ani diskuze :D

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 03.11.05 05:56    Předmět příspěvku:
Moderátor

Ja se te nesnazim tady zdiskreditovat a ani nemam komplex z toho, ze me nikdo neuctiva. A borcem se byt taky necitim! Nechtel jsem, aby se to takhle zvrtlo. Myslel jsem to uprime. Stejne jako ty. Jen se tady snazim pomoct lidem. Nemam zajem tady nekomu skodit, spis naopak. Jestli to tak citis, promin. Hluboce se omlouvam. Jen mam za to, ze kdyz neco umis a pripada ti to lepsi, nebo prinosne, tak to klidne rekni. Ja rikam, ze to beru.
O tom to tady je. Podel se se svyma zkusenostma. Jestli s necim mas problem ty, sem s tim. Budu se ti snazit pomoct jak umim, jak vetsina lidi tady. Jestli priste budu mit problem ja, mozna mi poradis zrovna ty. O to tady jde. Jestli ti i tak pripada, ze jsem vuci tobe nekorektni, napis to do stiznosti. Proto tam jsou. At se vyjadri i jini. Jestli jsem tady nekomu ublizil, tak at to je na ocich. Toliko k tomu. Priste te poprosim, budto ve stiznostech, nebo si udelame tema v kecarne. At to tady nespamujem. Taky diky za nazor i za tebe, coby meho refa u jine me stranky. Mozna ti to jednou oplatim. ;)

Ted zpatky k Donkey.
Co rikas na ty minima. To MB, ale hezky odrovnali co? Ted vsichni asi presedlaji na EG. ;)

PS: Mit rad svou praci.... Hmmm.
To se dnes moc nevidi. Dnes je to spis rarita.
Kazdy se zene za vydelkem, ne za praci jez by mel rad.
Ted ti asi bude spousta lidi tady zavidet. A ja asi taky. :)
Tak at ti to dlouho vydrzi.
Jen doufam, ze jsem ti svet GPT neznechutil, je dulezite mit z toho co delas radost. ;)

EDIT: jezulak - Jestli mas zajem pokecat a vse si vysvetlit mohli bychom to udelat treba zde.

PříspěvekNapsal: 03.11.05 09:43    Předmět příspěvku:

No ok odpovím ti tam..

Donkey me te celkem tímdle namíchlo protoze jsem si zrovna vyplacel penize na MB a oni mi to kvoli tomu stopli a neposlali nic ikdyz jsem si to vyplacel drive nez to zavedli..No nic jineho nezbyva nez Egold..nebo si nasetrit 25dolaru :D

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 04.11.05 16:39    Předmět příspěvku:

Kurňa, ráno sem měl 1,23 a teď tam mam přesně o ten 1 dolar míň, nežádal jsem o výplatu, na E-gold mi nic nepřibylo, jsem z toho dost nešťastnej, můj první dolar a je v ..., vlastně nevim, kde je? Napadlo mi, že by mi tam někdo vlez a vyplatil si to sobě, ale to by určitě nebylo tak rychle. Nevíte, co se mohlo stát?????? :cry: :cry: :cry:

PříspěvekNapsal: 04.11.05 17:09    Předmět příspěvku:
Moderátor

Jedina vec jez me napada, je PTSu. (signupy)

Nejsem sic na donkey, no kazdopadne hodne stranek ma, kdyz si kliknes v menu, ze chces videt earnings pod tou tabulkou, jeste seznamy transakci. Jako Cash Credits, Cash Debits a to same s pointy. Jestli to tam je, mohlo by ti to hodne napovedet.

PříspěvekNapsal: 04.11.05 17:49    Předmět příspěvku:

Hmmm, už to vidim, odečetli mi to za nějakej podvod při jedné registraci, čehož si nejsem vědom :-(
Můžete mi někdo zformulovat anglicky tento text?

"Dobrý den, chci se zeptat, proč jste mi odečetli 1$ z mého účtu za podvod při registraci na cashemails. Registraci jsem provedl, účet na cashemails je aktivní, tak Vás žádám o vysvětlení. Děkuji"

Moc by jste mi pomohli. Dík tomu ochotnému tlumočníkovi :cry:

PříspěvekNapsal: 04.11.05 17:58    Předmět příspěvku:
Moderátor

vmonhart píše:
Moc by jste mi pomohli. Dík tomu ochotnému tlumočníkovi :cry:

Doslovny preklad:
"Hi, fuck you, suckers!"
:lol:

PříspěvekNapsal: 04.11.05 18:02    Předmět příspěvku:

ppp píše:
"Hi, fuck you, suckers!"
:lol:

Tak to by mi asi moc nepomohlo :lol:

PříspěvekNapsal: 04.11.05 18:13    Předmět příspěvku:
Moderátor

Nez tam budes psat, radeji se nejdrive podivej na svou upline u cashemails, jestli tam mas skutecne onoho cloveka, jez zadal strance PTSu inzerci. Pak muzes neco zadat. Kdyz mas za to, ze vse je OK a nic co neni proti pravidlum jsi neudelal, klidne jim napis. Treba to je u nich u tech drazsich PTSu bezna praxe. Kdo se ozve a ukaze nejaky screen, kde je jeho nick i nick zadavatele (ostatni muzes nejak zapatlat), pak maji dukaz a zadavatel muze byt spokojen.

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 590 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]