CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 04.12.08 05:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 2 z 2 [ Příspěvků: 42 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 07.02.07 12:17    Předmět příspěvku:
Admin

Hodnocení: 29
pze oto je minimalni zajem a co se nevejde do normalnich temat patri proste do ostatnich.

a delat tema abych tam umistil jen tvuj web teda nechci :wink:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 07.02.07 23:07    Předmět příspěvku:

Hodnocení: 0
mini css based bug:

v poste ( http://forum.czemoney.com/privmsg.php?folder=inbox ) a jej podsekciach nie su vdaka farbe linkov/podkladu vidiet linky "Přijaté Odeslané-přečtené Odeslané-nepřečtené Uložené "

PříspěvekNapsal: 07.02.07 23:16    Předmět příspěvku:
Admin

jop tj zatim jen moji lenosti.))

sem cekal kdy me to nekdo donuti opravit.)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 07.02.07 23:22    Předmět příspěvku:

messal píše:
jop tj zatim jen moji lenosti.))

sem cekal kdy me to nekdo donuti opravit.)

zatial nikto ;)

PříspěvekNapsal: 09.02.07 11:08    Předmět příspěvku:

Hodnocení: 2
Tak nevím...je ten text ve zprávách opraven? :)

Protože já to mám stejné (nende to vidět), občas mi prohlížeč nějaké změny nevezme, ale po obnově ok. Ale to jsou většinou obrázky.

PříspěvekNapsal: 09.02.07 14:16    Předmět příspěvku:
Admin

neni-)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 09.02.07 20:21    Předmět příspěvku:

messal píše:
pze oto je minimalni zajem a co se nevejde do normalnich temat patri proste do ostatnich.

a delat tema abych tam umistil jen tvuj web teda nechci :wink:

OK, díky za vysvětlení. Jenomže jsem si tak nějak všiml, že v záhlaví fóra je citát:

Peníze na internetu - aneb jak neprodělat
Opravdu se dá na internetu vydělat?
E-gold, reklama, peníze
Největší česko-slovenské fórum o výdělku

Tak bych opravdu prosil od Admina, nebo někoho jiného poradit, jak jinak, než prodejem software, nebo v pobočkovém systému může někdo, kdo to myslí vážně, vydělávat na Internetu, anž by musel investovat pět miliónů a založit nový např. "Oznam.cz", nebo "Poznam.cz".

Autosurfy a HYIPs (jak máte zeleně poznamenáno), správně nedoporučujete a možné výdělky z příjmu emailů, nebo kliknutí na banner jsou možná zajímavé pro někoho jako "přivýdělek" pár korun, ale rozhodně ne jako výdělek, který by uživil ženu v domácnosti, na mateřské, nebo někoho, koho vyhodili z práce a je mu 50, takže nemá šanci sehnat jinou.

Takže vidím pořád jen dvě možnosti:
- založit si Internetový obchod s fyzickými produkty (což není žádná legrace bez investic, nebo s malým investováním)
- založit si domácí obchod na prodej softwarových produktů, kde se nemusí takřka nic investovat, nebo pár dolarů a pak již jen znalosti a práce.

Jenomže, jak jste správně poznamenal "O to NENÍ zájem", protože to je o myšlení a práci. A jak víme, myšlení a práce "někdy bolí". Pokud to ale ani Vy nepodporujete, pak opravte ten poslední řádek ve Vašem záhlaví, protože z hlediska možných výdělků, které by dokázaly někoho uživit, nedoporučujete v tomto fóru nic.

Abych ale nepsal jen negativa. Fórum se mi velice líbí, zejména statě , kde se lidé mohou dozvědět o problémech v surfech, HYIPs, zabezpečení PC atd. Díky za tyto informace. Dělám na pavučině 10 let a stejně jsem se z mnoha z nich poučil.

Hezký den
bmw525i

PříspěvekNapsal: 09.02.07 21:15    Předmět příspěvku:
Admin

jak sem rek kvuli jedny veci nebudu delat dalsi tema.
Kdyz se tu otohle ve vetsi mire projevi zajem neni problem, zatim ses jedinej a jedina nabidka je ta tvoje sajta s programama nebo jak to je.

Psat ti tu otom nikdo nebrani! Informuj pis az tomu prijdou nachut dalsi a dalsi stane se to popularnim > bude nato i spesl sekce.

Zatim ti musi stacit kategorie ostatni.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.02.07 11:27    Předmět příspěvku:

no, nejaka sekce na MLM by tu mohla bejt :-) treba by se tu prodavala zdrava kosmetika atp. :lol:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.02.07 22:03    Předmět příspěvku:

kdyz tu vidim ze se bojuje asi o misto, jelikoz kazda kategorie zabere dost mista, tak treba smenarny, platebni karty,peněženky by se mohlo sjednotit určitě do jedné sekce, je tam toho málo a navíc existují moduly které v jedné sekci umí udělat něco jako podsekce či nějaké rozlišení
pak by tu mohli vznikat nové sekce o které by byl větší zájem :)
ale to jen napad

nebo treba sekce IRC,bonus,napsali o nas-uplně prázdný, zabírá to místo a návštěvnost těhle sekcí je stejně minimální, nějak to sloučit na úkor třeba něčeho jiného :)
nebo třeba blok kdo je přítomen je podle mě zbytečný, popřípadě v seznamu uživatelů by mohlo být vždy navrchu kdo je online...

to jen abych něco napsal, je vidět že se fóru dost věnuješ, já jsem na to prděl a tak to taky dopadlo :D

PříspěvekNapsal: 16.02.07 22:24    Předmět příspěvku:
Admin

budes se divit ale tenhle plugin uz tu mam odladenej.

a uz nakej cas premejslim jak to cely reorganizovat. :)

jinak kazdyho kdo pouziva hlavni index je me lito.)

neni nadto prijit nacist index a jit na http://forum.czemoney.com/search.php?search_id=newposts

a tam se prehrabovat.)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.02.07 22:29    Předmět příspěvku:

to prehrabovani je hezky, ale nemam tolik casu, radsi jdu pres index, kouknu do urcitej sekci ktere me zajimaji a vidim ze tam je enco noveho :)

jinak fajn ze odladujes plugin .)

PříspěvekNapsal: 18.02.07 11:32    Předmět příspěvku:

ja sleduji asi jen 4 temata a byl jsem zvyklej na barevne zvyrazneni novych prispevku, coz ted uz neni :-( takze se na me nezlobte, ale kde bude multi sekce a nebude to ukazovat nove prispevky, tak tam proste chodit asi nebudu :-(
na newpost nejsem zjedavej, tam je balast ze vsech kategorii a to me nezajima :-(
takze muj zaver: diky tvemu zprehledneni bych rekl ze se to pro mne zneprehlednilo (nejsem proti zmenam, ale tato zmena mi nesedi) :-(

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 18.02.07 13:25    Předmět příspěvku:
Admin

jj tohohole sem si vedom a delam natom tj prave to odladovani.)

rozhodne to tak nechci nechat.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 23.02.07 10:04    Předmět příspěvku:

v profilu usera by mohl být datum posledního přihlášení příp. příspěvku třeba vedle Status:

PříspěvekNapsal: 07.03.07 21:21    Předmět příspěvku:

Hodnocení: 1
RadekL píše:
v profilu usera by mohl být datum posledního přihlášení příp. příspěvku třeba vedle Status:

hej hej, presne to som naposledy hladal... citate mi myslienky... lebo ako tak pozeram normalne sa tu menia generacie a z cias ked som tu na fore zacinal tu uz nieje dost ludi... ( a ked si clovek pozrie neaky topic, kde sa nieco preberalo straaaasne davno, a zrazu tam niekto teraz nieoc dopisal, cloveka to az zarazi kde sa ty ludia vytratili... :roll:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 04.04.07 15:00    Předmět příspěvku:

v poště bych uvítal při zobrazení jedné zprávy tlač. další/předch. příp. nejlépe udělat seznam+náhled vybrané jako je to na freemailech

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]