k tomu telefonu - od objednani mi to doslo za asi 10 dni.
hodnoceni: za 1000,- kdyz budu v CR koukat na novy telefony, tak koupim telefon co na tom bude rozhodne hur, co je spatny:
klavesnice nic moc, staci na psani, potvrzovaci klavesy se mi spatne mackaji, podsviceni klaves je nerovnomerny
co se mi libi: 2 sim - kvuli tomu jsem jej chtel zkusit, mam daleko lepsi, ale taky drazsi telefon, ale nechtel jsem porad prehazovat sim... tak 2 simky co mene pouzivam mam v tomhle, dotykovy displej - podle me by nemusel byt, kdyby byla klavesnice kvalitni, takhle se muze hodit, da se pouzit jako flash disk jednoduchy, cte txt soubory, muzete to mit jako takovy druhy mobil, videa jsem si na to dal na zkousku a docela vpohode, samozrejme si je musite pro dane rozliseni upravit, aby to slapalo, vetsi kvalitu to neveme, mp3 se na tom daji poslouchat, radio je hodne mizerny. Vydrz mi az tak nevadi, rekl bych vpohode, protoze z toho nevolam desitky minut denne, vyzvaneni co nekomu dost vadilo, ze je moc hlasity, tak sjem si udelal vlastni, coz i na tom telefonu dje, takze mam jen takovy jemny pipnuti, sms je jako zvuk vody, posilani souboru pres bluetooth je vpohode, fotak je odpovidajici cene, proste to neni jako digitalni fotak, spis orientacni fotka
Pokud to kupujete jako telefon s tim ze to budete mit jako MDA, tak na to zapomente, proste mobily za 5 tisic jsou na jine urovni, ale pokud kouknete na to ze to stoji cca. 1000 KČ, tak je to podle me uplne uzasny, tot muj nazor, jako hlavni telefon ybch to nemohl mit, ale jako doplnek vpohode, nebo pokud treba lyzujete ci jezdite na kole a chcete mit nejaky levnejsi telefon, ktery se muze pripadne znicit, tak to tenhle splnuje, treba s drahym mobilem bych na sjezdovce nejezdil

internet jsme na tom rozchodil, cili nouzove i to se na tom da provozovat, budik i kalendar funguji OK, telefon se mi i libi tim ze ma prijemne rozmery i hmotnost
jinak do drazsich telefonu byhc na DX nesel, protoze to uz nema smysl, radeji bych si koupil klidne nejaky v bazaru, treba s operacnim systemem