CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 20.11.08 18:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 2 z 6 [ Příspěvků: 142 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 29.06.08 19:57    Předmět příspěvku: Re: CZbux.com - Novy cesky projekt

Hodnocení: 1
Nuhlis píše:
mafara píše:
já se tam nějak nemohu dostat, funguje vám ten odkaz ? :cry:

http://www.buxcz.czweb.org/index.php :lol: :wink:

Děkuji

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
 PříspěvekNapsal: 29.06.08 20:12    Předmět příspěvku: Re: CZbux.com - Novy cesky projekt

Hodnocení: 11
Rekl bych ze to je mazak ...kdybys aspon nelhal :roll: mi napises, ze si tady novej a vzapeti otocis na to, ze novej nejsi :evil:

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
 PříspěvekNapsal: 29.06.08 20:35    Předmět příspěvku: Re: CZbux.com - Novy cesky projekt

Hlavně si vytvoř úplně novej skript, jelikož jsem včera měl čest s nejpopulárnějším skriptem na kterým jede 99% buxu a viděl ten humusáckej kod a absolutní nezabezpečenost, tak tě snad radši hacknu já aby pak moc lidí nepřišlo o peníze.

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
 PříspěvekNapsal: 29.06.08 20:41    Předmět příspěvku: Re: CZbux.com - Novy cesky projekt

Hodnocení: 4
psal jsi že ten bux script je hodně nezabezpečenej... a dají se sehnat i nějaký víc zabezpečený, co třeba bux3 ??

Naposledy upravil Jouza dne 29.06.08 20:46, celkově upraveno 1

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
 PříspěvekNapsal: 29.06.08 20:42    Předmět příspěvku: Re: CZbux.com - Novy cesky projekt

Hodnocení: 7
Dneska jsem zkoušel dávat jeden script na net a teda mají v tom pěkný bordel :lol:

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
 PříspěvekNapsal: 29.06.08 20:43    Předmět příspěvku: Re: CZbux.com - Novy cesky projekt

Jouza: Koupit u nejake duveryhodne firmy...

edit: doufam, ze me nikdo nezabije ale sleduj tohle :arrow: viewtopic.php?f=17&t=21242&start=0&view=unread&hilit=#unread

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
 PříspěvekNapsal: 30.06.08 01:11    Předmět příspěvku: Re: CZbux.net - Novy cesky projekt

Hodnocení: -1
Na:

můžete vidět náš script, nebude vše ale tak, jak vidite!

- Vyplácet budeme na AlertPay (ne na PayPal)
- Bude upraven design
- Doména bude http://www.czbux.net
- Bude upraven anti-cheat systém
- Lokalizace bude do češtiny i do angličtiny

Po nazoru Maestra jsme se shodli také na tom, že nebudeme jen klikačkou pro Čechy a Slovaky, ale pro všechny...

Naposledy upravil CZbux dne 01.07.08 22:36, celkově upraveno 1

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
 PříspěvekNapsal: 30.06.08 13:18    Předmět příspěvku: Re: CZbux.net - Novy cesky projekt

Bohužel na té adrese můžete vidět jenom výstupní kod a né php script, což je vcelku slušnej rozdíl.

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
 PříspěvekNapsal: 30.06.08 21:46    Předmět příspěvku: Re: CZbux.net - Novy cesky projekt

Včera jsem se registrovala - login= mafara a dnes se nemohu přihlásit. Bohužel si nejsem jistá , který e-mail jsem použila, tak jsem zkoušela všechny tři, ale pořád mi to hlásí error, když chci zjistit heslo. Prostě jsem zmizela a také jsem si všimla. že píšete, že jsou zaregistrováni 3 lidé, ale včera jich bylo asi 9, takže to asi neudělalo jen mně. Co s tím? Má ještě někdo tento problém ?

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
 PříspěvekNapsal: 30.06.08 22:34    Předmět příspěvku: Re: CZbux.net - Novy cesky projekt

Problem bude hlavne v tom, ze se regujes na takoveto radoby klikajdy... :(

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
 PříspěvekNapsal: 01.07.08 10:46    Předmět příspěvku: Re: CZbux.net - Novy cesky projekt

Vzhledem k tomu, ze jsme prdelavali vyplaty z PayPal na AlertPay tak jsme nahrali novou databazi. Toto je stejne pouze testovaci provoz. Za ztratu vasich dat se omlouvame.

Oficialni spusteni bude 5.7. Pokud se nic nezkomplikuje s hostingem. Nyni pracujeme na Anti-Cheat systemu, na designu a na multilanguage systemu.

edit: Stránky, kde jste si mohli prohlédnout náš script jsou smazané, protože výsledný script bude vypadat úplně jinak. Vyvolávalo to tu jenom špatné názory. Počkat na oficiální spuštění, potom, můžete psát co chcete. Nemáme zdaleka vše hotové a jestli to vše stihneme do 5.7 tak to bude celkem zázrak, samozdřejmě děláme od rána do večera, abychom to stihli. Já osobně jsem dnes spal asi 3 hodiny. A musím tu potom ještě reagovat na odpovědi typu, "jak vám ta klikačka stojí za nevhodné slovo", přitom není hotovo ani 40%.

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
 PříspěvekNapsal: 01.07.08 18:30    Předmět příspěvku: Re: CZbux.net - Novy cesky projekt

Vzhledem k tomu, ze jsme prdelavali vyplaty z PayPal na AlertPay tak jsme nahrali novou databazi. Toto je stejne pouze testovaci provoz. Za ztratu vasich dat se omlouvame.

No, tohle by se stavat opravdu nemelo...vyvolava to ve me dojem, ze az to bude rozjete, udelate to znova a potom pisnete...."omlouvame se"... :roll:

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
 PříspěvekNapsal: 01.07.08 18:47    Předmět příspěvku: Re: CZbux.net - Novy cesky projekt

malejpstros píše:

No, tohle by se stavat opravdu nemelo...vyvolava to ve me dojem, ze az to bude rozjete, udelate to znova a potom pisnete...."omlouvame se"... :roll:

Chtěli jste výplaty na AlertPay? Budou tam... (důsledky: smazání databáze (PayPal) na "testovacím serveru a nahrání nové databáze určené AlertPay"). Kdybychom databázi místo rychlého smazání a nahrání nové celou upravovali tak by se spuštění tohoto projektu oddálilo. Musíme pracovat rychle, protože nevíme. Jestli to bude vše hotové do slíbeného data spuštění. Děláme vše pro to, aby to tak bylo, ja osobně jsem dnes spal asi 3 hodiny.

Script je v úpravě a já lituji toho, že jsem Vám ho sem dal, protože bude stejně úplně jinej, než ten co jsem sem vkládal na podívání. Když si chcete dát do opravy auto, tak v něm nebude jezdit přitom, co ho opraváři opravují. To jsme Vám bohužel umožnili a já osobně se nedivím, že se tu snese vlna kritiky, ale vzhledem k datu spuštění a práci co máme ještě před sebou musíme postupovat opravdu rychle a hlavně přesně. Skuste to prosím něják překousnout a pochopit. Toto se už víckrát nestane, protože Vám nedáme nikdy k dispozici script na kterém se pracuje.

CZbux.net tým...

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
 PříspěvekNapsal: 01.07.08 19:48    Předmět příspěvku: Re: CZbux.net - Novy cesky projekt

Driv nebo pozdeji by se ta kritika stejne snesla, zvlaste pokud lzes v tom, ze tady nejsi novacek...

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
 PříspěvekNapsal: 01.07.08 19:51    Předmět příspěvku: Re: CZbux.net - Novy cesky projekt

Hodnocení: 8
Těším se až to pojede, je hezký, že se český klikačky začínaj množit :lol:

Ohlásit tento příspěvek
 Profil  ICQ  
Odpovědět s citací  
 PříspěvekNapsal: 01.07.08 19:53    Předmět příspěvku: Re: CZbux.net - Novy cesky projekt

Hodnocení: 23
no mnozi se vsechny klikacky ale vetsinou jsou to pouze deni az mesicni zalezitosti majitel neplati lide si obcas neco koupi tim si majitel vydela Cesko prece nemuze zaostavat tak se rozjizdeji i ceske

Ohlásit tento příspěvek
 Profil  ICQ  
Odpovědět s citací  
 PříspěvekNapsal: 01.07.08 20:10    Předmět příspěvku: Re: CZbux.net - Novy cesky projekt

malejpstros píše:
Driv nebo pozdeji by se ta kritika stejne snesla, zvlaste pokud lzes v tom, ze tady nejsi novacek...

Osobně si myslím, že ty tu v tomto topicu pouze provokuješ. Moje identita může být skrytá a do toho nikomu nic není. A to, jestli jsem tu nový nebo ne to nemůžeš vědět a jen kvůli svoji idiocii tu zakládáš takovéto thready, ve kterých mě bez toho, aby si o mě cokoli věděl označuješ za lháře.

Myslím si, že si pouze admin nějáké klikačky s pár usery, který se bojí konkurence.

A opravdu hádání je to poslední co já vyhledávám. Takže jestli máš ještě nějáké připomínky tak mi napiš PM a neotravuj tím i ostatní členy, co čtou tento topic...

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
 PříspěvekNapsal: 01.07.08 20:16    Předmět příspěvku: Re: CZbux.net - Novy cesky projekt

Ja a admin? Neblbni, do klikajdy bych nesel. Nemam na ni $ ;) Hele ale to zes ses lhar si napsal ty...napises, ze tu novej nesi a vzapeti napises, ze to neni pravda, tak kdo tady lze. Ja tu aspon pisu, co si myslim a jelikoz jsme ve svobodnym state, tak si muzu rikat co chci. A neboj, jako jeden z mala sem se postavil i proti Durissovi. Jo, holt kazdej mame na neco obcas jiny nazory.

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
 PříspěvekNapsal: 03.07.08 13:41    Předmět příspěvku: Re: CZbux.net - Novy cesky projekt

2 malejpstros: Nechci se tady toho člověk nějak zastávat, ani ho neznám. Ale je fakt, že tady od začátku jen prudíš :wink:. Jinak jsem si nikde nevšiml, že by tady přímo napsal, že je z tady toho fóra. Napsal jen to, že je snad jedno, jestli odsud je nebo není ;).

Ale proč na Tebe vlastně vůbec reaguju: pobavila mě ta Tvoje hláška "postavil jsem se i Durissovi". To je fakt ROFL :lol:. To seš teda fakt kabrňák, všechna čest a když Tě někdy potkám na ulici, tak radši přeběhnu na druhou stranu silnice, i kdyby mě u toho měl srazit náklaďák :lol:.

BTW - ke klikačce:

Standard klik: 0.008
Premium klik: 0.012 (+ 15%)

0.008 + 50% = 0.012 :wink:.

Možná sis to trošku celý popletl, protože:
15% z 0.008 je 0.0012.

That's all, folks.

Naposledy upravil Alisarian dne 03.07.08 13:47, celkově upraveno 1

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
 PříspěvekNapsal: 03.07.08 13:46    Předmět příspěvku: Re: CZbux.net - Novy cesky projekt

Hodnocení: 23
malejpstros píše:
A neboj, jako jeden z mala sem se postavil i proti Durissovi. .
:D tak timhle si me dostal :D proc se stavis durissovi ej to v poho clovek vyplaci klikacka mu jede tak jsem stastny :D by me zajimalo jak ses mu postavil a proc :p

Ohlásit tento příspěvek
 Profil  ICQ  
Odpovědět s citací  
 PříspěvekNapsal: 03.07.08 16:13    Předmět příspěvku: Re: CZbux.net - Novy cesky projekt

Vim ze to sem nepatri, ale vse je napsane zde :arrow: duriss-rb-refcontesty-souteze-etc-vt11507.html

Ali: Blbe ctes, jelikoz :arrow:
CZbux píše:
malejpstros píše:
a) urco tady nejsi novy, tak by ses mohl predstavit kdo vlastne ses...pochybuju, ze tu nemas jiny nick

a) Jsem tu novy

malejpstros píše:
a) no, tomu neverim a chapu, ze chces zustat v anonymite

CZbux píše:
Je tu novy neni tu novy, je to jedno :)

radsi NC...

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
 PříspěvekNapsal: 03.07.08 16:30    Předmět příspěvku: Re: CZbux.net - Novy cesky projekt

Payout bude na první měsíc nastaven na $4.
A inzerce bude za každých 500 shlédnutí $6,99.

Cena za klik zůstane na $0,008 a premium $0,012. Referal klik vždy 100%.

Neslibujueme Vám miliony, ale podstivost a rychlost řešení problémů. Je lepší nasadit reálné tempo hned zezačátku, než přestřelit start a postupně krachovat...

edit: Jinak bych slušně poprosil pstrosa, aby tu už neflamoval, jak vidíš nejsou na to lidi zvědaví. Z toho co si napsal nevypovídá nic o tom, jestli tu nový sem nebo ne, jestli to chceš řešit tak ti vzkazuji ještě jednou.... Napiš mi PM a neotravuj lidi, co čtou tento topic!

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
 PříspěvekNapsal: 05.07.08 22:30    Předmět příspěvku: Re: CZbux.net - Start v pondělí

CZbux píše:
CZbux.com

Klikačka bude kompletně v provozu od pondělí, zatím je v provozu, ale bez reklam, bez možností inzerce, bez nákupu referalů... Kdyby měl někdo zájem o inzerci tak pište na admin@czbux.net.

http://www.czbux.net

Kompletní lokalizace do češtiny i do angličtiny!

Dobrý design!

Až se klikačka rozběhne bude solidní reklamní kampaň!

Počáteční slevy!

Standartní člen klik: 0,008$
Standartni člen refklik: 0,008$

Premium člen klik: 0,012$
Premium člen refklik: 0,012$

Reklama: 20 sekund (0,0004$ / 1s) - (bux.to: 30 sekund - 0,01$ = 0,0003$ / 1s)

Premium členství:
34,95 na 1 rok
- +15% z každého vašeho kliku a každeho kliku vašeho referala (1,12$).
- 5 volnych referalů (obdržite).
- Priorita vyplaceni - vypláceni behem 24 hodin.

Vyplácime od: 4$ na AlertPay (standartni uzivatele 5 dní, premium 48 hodin)

Nákup referalů:

5 referalů - 6.95$
10 referalů - 11.95$
15 referalů - 15.95$
20 referalů - 20.55$
35 referalů - 33.95$
50 referalů - 46,95$
75 referalů - 70.95$
100 referalů - 96.95$
150 referalů - 144.95$
200 referalů - 190.95$
350 referalů - 339.95$
500 referalů - 470,95$

Inzerce:

500 návštěv - 5.5$
1 000 návštěv - 11$ (bux.to - 1 000 návštěv - 19.10$)
2 000 návštěv - 22$
3 000 návštěv - 33$
5 000 návštěv - 55$ (bux.to - 5 000 návštěv - 91.50$)
10 000 návštěv - 110$
20 000 návštěv - 220$
30 000 návštěv - 330$
50 000 návštěv - 550$ (bux.to - 50 000 návštěv - 875$)
100 000 návštěv - 1100$

CZbux team...

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
 PříspěvekNapsal: 05.07.08 23:03    Předmět příspěvku: Re: CZbux.net - Start v pondělí

Hodnocení: 0
design je pěkný a klikačka snad dlouho vydrží, akorát bych zvýšil cenu za klik alespon na $0.1

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
 PříspěvekNapsal: 06.07.08 00:55    Předmět příspěvku: Re: CZbux.net - Start v pondělí

mottlix píše:
design je pěkný a klikačka snad dlouho vydrží, akorát bych zvýšil cenu za klik alespon na $0.1

Součet kliku standartního uživatele a kliku referala standartního uživatele bude $ 0,016.

Je mi v podstatě jedno, jestli to bude 0,01 a 0,006 nebo něják jinak. Určete si co bude nejlepší a my to budeme respektovat... A možná se podle toho i zařídíme...

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 142 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru