Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy
Právě je 11.02.12 15:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

[ Příspěvků: 13 ] 
ProfitableSunrise
Autor Zpráva
Napsal: 27.03.09 15:49 

Toto je úvodní příspěvek

V poslední době uvažují o založení Červeného konta + Postžira Zadarmo od Poštovní spořitelny. Myslíte si že je to dobrá volba pro běžného na bankovní služby ne příliš náročného člověka? S Poštovní spořitelnou prozatím nemám žádné zkušenosti a nikdy jsem nebyl jejích klientem. Zajímalo by mne zda máte někdo nějaké zkušenosti s těmito účty, zda je u toho něco na co by bylo dobré si dát pozor a jak jste kdo s těmito účty spokojený. Mne to připadá jako jedná z nejlepších nabídek z toho co nabízejí různé banky v Česku. Červené konto s prozatím docela slušným úrokem 3% (možná, že to s časem klesne) a penězmi kdykoliv k dispozici by mohlo být dobré na spoření a Postžiro Zadarmo na platební příkazy, platby kartou atp.

Naposledy upravil vlazy dne 27.03.09 16:46, celkově upraveno 1

Napsal: 27.03.09 16:39 

Arnie:
Můžeš to nějak zdůvodnit a blíže popsat proč tě představa mít u Poštovní spořitelny účet zneklidňuje? Takto bez zdůvodnění to pro mne nemá žáden význam.

Napsal: 27.03.09 17:00 

Arnie:
S názorem, že na poštách je bordel a že tam jsou často fronty souhlasím. Stále mi to ale připadá jako nedostatečné a trochu i hloupé zdůvodnění proč u Poštovní spořitelny nemít Červené konto + Postžiro Zadarmo. Víš vůbec co to to Červené konto + Postžiro Zadarmo je a jak to funguje? Ty případné fronty na poštách by mi vůbec nevadily protože se tyto účty ovládají přes internet prostřednictvím IB a výběry jde provádět kartou z bankomatů. Kvůli těm účtům na tu poštu není třeba vůbec chodit. Možná pouze pro jejích založení.

Naposledy upravil vlazy dne 27.03.09 18:09, celkově upraveno 1

Napsal: 27.03.09 17:19 

Arnie:
Nevím, ale myslím si, že je zcela zbytečné zapojovat se do diskuze kde nemáš nic čím by jsi přispěl k diskutovanému tématu. Argumentace které nedokážeš zdůvodnít nemají příliš význam. To, že ty by jsi u nich nenechal nic je tvoje věc a tento tvůj názor ti neberu. Já u nich prozatím taky nemám nic, ale uvažují, že si tam to Červené konto + Postžiro Zadarmo asi založím. Podmínky pro tyto účty mi připadají být docela dobré a i ty mnohé nulové poplatky které tam jsou nejsou špatné.

Napsal: 27.03.09 17:31 

Arnie:
Já ti tvůj názor neberu. Klidně si ho měj jaký chceš, ale podle toho co jsi zde napsal se rozhodovat určitě nebudu. Snad zde přispějou i jiní kteří s těmi účty mají nějaké konkrétní zkušeností.

Napsal: 27.03.09 20:15 

no tohle konto, myslím, mají dva kámoši a celkem si ho chválí. Pokud se nepletu, tak ten 3% úrok tam je jen do 15 a pak to rapidně klesá. Přemýšlel jsem že bych si ho taky založil taky. Nakonec jsem si u české pošty zřídil jakýsi termínovaný vklad ( vybrat to můžu v 18), ale dobrý pocit z toho taky moc nemám. Nevím čím to je, ale prostě je to furt pošta. Účet jsem si založil u KB a jsem spokojenej. To jednání se nedá stovnat. Šlo o studentský účet "G2"

- interbanking zdarma
- mobilní bankovnictví zdarma
- karta zdarma
- vedení účtu zdarma
- 1 výběr měsíčně zdarma, další za 5 Kč
- Příjem peněz zdarma

- nabízí i další verzi 20Kč/ měsíc a tá má ještě lepší podmínky. Asi si to později zaplatím.

Napsal: 27.03.09 20:49 

Ty úroky jsou na tom Červeným kontě při denním zůstatku 50 000,- Kč a více 3% a když ten zůstatek je menší než 50 000,- Kč tak je tam úrok pouze 0,1%. Je to uvedené zde. Při částce pod 50 000,- Kč ten účet samozřejmě už výhodný kvůli tomu úroku není a je proto lepší v tomto případě pouze to Postžiro Zadarmo kde při stejném úroku není tolik omezení jako na tom Červeném kontu. V porovnaní s jinými bankami se mi na tom líbí to, že ten úrok 3% je docela slušný a také to, že vedení účtu a základní bankovní služby jsou tam zdarma. Jinak úroky v bankách v poslední době klesají a tak se dá předpokládat, že i ten 3% úrok u toho Červeného konta možná taky klesne.

Napsal: 27.03.09 21:18 

no jak jsem už psal. Větší sumu mám na termínovaném vkladu u pošty ( je tam ,myslím, garantovanej úrok něco přes 3%) a účet u KB.

Napsal: 27.03.09 21:33 

Já větší sumu prozatím mám u GE Money Bank kde nyní mají v akci spořící účet Genius Plus s úrokem 3,6%. Tato akce je pouze do 30.4.2009 a pak se předpokládá, že ten úrok tam asi začne klesat. Uvažuji proto o tom, že až tam ten úrok klesne tak bych si založil to Červené konto od Poštovní spořitelny a peníze převedl tam.

Napsal: 29.03.09 15:26 
Charita
Charita

Já mám účet u pošty a neni problém :D

Napsal: 29.03.09 15:42 

0celot:
Který konkrétní účet nebo účty tam máš a jak jsi s tím spokojený? Co na tom považuješ za případnou výhodu nebo nevýhodu?

Napsal: 01.04.09 19:42 

Tak jak se dalo předpokládat byl úrok na Červeném kontu snížený. Od dneska klesl z 3% na 2,5%. Prozatím jsem si to Červené konto nezaložil, ale stále o tom uvažují. Větší částku peněz mám prozatím v GE Money Bank na spořícím účtu Genius Plus s úrokem prozatím stále ještě 3,6% což je docela slušné. Až tam ten úrok sníží tak pak si to Červené konto od Poštovní spořitelny možná založím a peníze převedu na něho. Do té doby se situace v bankovnictví v ČR může změnit a pak může být zase i něco jiného výhodnější.

Napsal: 22.11.09 22:57 

Po delším uvažování jsem se konečně rozhodnul a tento měsíc si založil v Poštovní spořitelně Červené konto a Postžiro Zadarmo. Myslím, že jako alternativa k účtům v mBank to nemusí být špatná volba. Prozatím se s PS a jejích IB seznamuji a bude asi ještě nějakou dobu trvat než zjistím jak co v této bance funguje.
Nyní ale řeším problém s nastavením protiúčtů k Červenému kontu v IB. K Červenému kontu by mělo být možné si nastavit 1 - 2 protiúčty v kterékoliv bance v ČR na které pak jde peníze převádět. Když jsem se na to nastavení protiúčtů díval tak tam ale mám jako 1. protiúčet už nastavené číslo mého Postžira zadarmo které mi tam nastavila asi paní v bance při zakládání Červeného konta, 2. protiúčet tam prozatím nemám nastavený žádný a jako 3. protiúčet je tam pevně nastavený účet konta PaySec. Mám tam takto možnost kromě už nastaveného čísla mého Postžira zadarmo nastavit ještě pouze 1 účet u kterékoli banky v ČR.
Už několik dnů se snažím nastavit ten 2. protiúčet který tam prozatím nemám nastavený, ale nejde to. Vždy mi to hlásí, že "Datum musí být mezi 19.11.2009 a 17.05.2010 a nesmí se jednat o víkend.". Každý den jsou tam ty datumy jiné. Pole pro datum poslední změny je tam prázdné a nejde tam nic vyplnit a v poli pro datum další možné změny je vyplněné aktuální datum které nejde změnit. Když jsem se na to dotazoval na infolince tak mi to paní která se mnou mluvila nedokázala vysvětlit a nevěděla co je příčinou toho, že mi ten protiúčet nejde nastavit. Nevíte někdo v čem může být chyba nebo problém, že mi ten protiúčet nejde nastavit?
Na infolince mi také paní tvrdila, že ty 1 - 2 protiúčty pro Červené konto se počítají jakékoliv účty včetně vlastních zpřístupněných v IB a kdybych tam neměl nastavené číslo mého Postžira zadarmo tak na něho z toho Červeného konta bych nemohl převádět peníze. Já si ale myslím, že bych snad měl mít možnost si tam nastavit jakékoliv 1 - 2 účty a na vlastní Postžiro zadarmo si kromě toho snad můžu peníze převádět prostřednictvím funkce "Převod mezi účty klienta" která je v IB. Alespoň takto jsem to pochopil podle toho co mají ohledně toho napsané na stránkách PS.

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina