Johny81 píše:
ghostik píše:
Další zásilka navigací dorazila. Je zajimavé, že dvě byly v bublinkovém sáčku odeslány z Číny a jedna v krabičce odeslána ze Singapuru. Naštěstí fungují všechny.
a ake su tie navigacie? niesu s nimi problemy? dobre naviguju?
Zatím si nikdo na ty navi nestěžuje. Proč by to nemělo fungovat? IGO je spolehlivé. Jen teď mi zbyla jedna a tak pročítám fora, že bych tam dal TomToma. Jsem na něj nějak zvyklej z MDA. Hlavně co se týče POI bodů. V IGO to nezobrazuje POI kolem trasy. Jen ikonky se zeměkoulí. V TT je to i s obrázkem. Také na radary si můžu nastavit vzdálenost kdy mě to má upozornit. U IGO se dá nastavit jen 500m a pak to celou dobu tak podivně vrčí než ten radar minu. U TT mám nastavený gong a vím, že se blížím k radaru. Ale IGO taky není špatný, je tam 3D zobrazení ve větších městech, ale neměl jsem možnost to vyzkoušet, bo kua nejsem z velkého města ale z dědiny
Pokud máš strach tak si kup nějakou originál jak kdysi já. Pak se mi asi po půl roce pokazila, reklamace nic neřešila, pořád mi tvrdili, že mi spadla a proto se na ní nevztahuje záruka. Marně jsem vysvětloval, že ne. Po dvou měsících se mi to podařilo zdárně vyreklamovat. Navi šla z domu, koupil jsem MDA s GPS. No a pak jsem si objednal z Chiny a jsem v klidu. Když se pokazí tak ji vyhodím. 1300 není zas tak hodně abych tím trpěl. Kup si za 5 táců originál a modli se ať ti vydrží, kupuj si do ní orig. mapy což taky není levné. Proč sakra nepoužiješ googla, napiš tam navigace z číny a počti si. Někteří si stěžují, že jim to nefunguje jak má, tak tam nainstalovali nový firmware a je klid. Jsou toho plná fora jak na to. Tady ty co kupuji už jsou bez problému, jen ta čeština v menu je trošku krkolomná ale IGO je CZ originál, takže není se čeho bát a směle objednávej. Jen kdyby ten dolar trošku slezl dolů. Chtěl bych si tam objednat ještě plno věcí a moji známí taky za mírný bakšiš. Jen neobjednávej přes DX je to bez CZ a je to dražší. Kdybych uměl AJ objednal bych si toho více za lepší cenu na nějakých jiných stránkách. Když jsem byl v Afganistánu tak na letišti filipínci prodávali tu samou navigaci za 30 dolců. Napodobeninu IFona za 60. Takže od někud to museli sakra mít zalevno. Kruci ale odkud?