Takže vážení, zásilka
http://buyelectronicstore.com/Cell-Phones/Dual-Sim-Mobile-Phones/Wifi-TV-phone-with-Quadband-Dual-sim-Java-Bluetooth-WG5/flypage_images.tpl.htmlbyla dnes doručena. V krabici byl, mobil, nabíječka EU

a sluchátka. Ihned jsem tam vložil dvě karty. Obě jsou na příjmu, ale jen na jednu se jde dovolat, zkoušel jsem i na obě ale nešlo to. Takže, na SIM kterou přijde dříve hovor ta jede. Chvíli mi to trvalo než jsem přišel jak nastavit CZ ale zdárně se to podařilo. Wifi bez problémů, jen s Operou jsem chvíli zápasil ale nakonec jsem ji taky rozjel. Video jsem zkoušel v divx ale nešlo to, asi potřebuje jiný formát videa

Ovládání je sice pro mě (mám WM MDA) trošku krkolomné. Je to prostě JAVA tel. Ale po chvilce hraní si člověk zvykne. Zpracování je dobré. TV analog jde chytat. Rádio taky. Internet přes operu wifi OK. Kalkulačka, směnné kurzy, internetové kecálky. Není Skype a ICQ. Foťák taky docela ujde. Baterie nevím jak dlouho vydrží ale je tam jedna náhradní. Jinak SK je tam taky, takže bratři nemusíte se obávat objednávat. Vzhledem k tomu, že manželka ho nechce vzal si ho hned kamarád. Takže výdrž baterie doplním později. Manželka si vybere jiný (chce s klávesnicí)a pak hodím recenzi. Takže jste spokojeni s kraťoučkou recenzí? Shrnu to 5.2. objenáno - 23.2. je doma - 19 dní čekání, to jde proti DX. Teď ještě čekám na ty 3 navigace a dnes musím objednat ještě jednu.
Jo a kdyby někdo věděl o někom kdo umí čínsky (ale Hejma se nepočítá) dejte vědět. Chtěl bych si objednat nějaké ND na LCD monitor. Je to tam za pakatel oproti cenám u nás. Náhradní plošný spoj se šváby stojí 50 CZK-to je úplně směšné. Jenže stránky jsou v rozsypané rýži a nejdou v AJ. Sice jsem to nechal přeložit přes googla translator, ale není mi to jasné jak s placením atd. Moc by jste mi pomohli.
Takže jestli jsou ještě nějaké dotazy se s nimi, do večera je telefon doma a pak ho má kamarád.