500Kc zdarma

Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy

Pravidla fóra

Jste tu jen na skok?
Neorientujete se tu?
Máte obecný dotaz?
Zde se můžete zeptat.

Pokud, ale hledáte dotaz ke konkrétní firmě zkuste využít hledání a zeptejte se přímo v tématu dané firmy.

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 21.01.09 22:22  Předmět příspěvku: Bux.to Status Pending Audit

Hodnocení:
Toto je úvodní příspěvek

Když jsem dal cashout, tak se mi v historii objevil řádek kdy jsem o to požádal atd... a ve statusu mám stále pending, už je to tak asi pul roku, nevíte co je stím ? Když dám znovu vyplatit, tak mi to píše že už jsem zažádal....

PříspěvekNapsal: 22.01.09 15:45  Předmět příspěvku: Re: Bux.to Status Pending Audit

Hodnocení:
to znamená že bux.to ti nevyplatí vůbec
nebo si na to pár let počkáš

PříspěvekNapsal: 22.01.09 15:54  Předmět příspěvku: Re: Bux.to Status Pending Audit

Hodnocení:
A za jakého důvodu ?

PříspěvekNapsal: 22.01.09 15:56  Předmět příspěvku: Re: Bux.to Status Pending Audit

Hodnocení:
Steven.91 píše:
A za jakého důvodu ?

Protože bux.to je scam :arrow: bux-to-selektivni-payouty-scam-vt8286.html
Nejdřív zkus hledat, než se zeptáš... :P

Máš štěstí...????
...http://www.neobux.com/?r=aramis1
Klikačky jsou pro zábavu a ne pro výdělek, tak to pochopte!!!

PříspěvekNapsal: 22.01.09 16:07  Předmět příspěvku: Re: Bux.to Status Pending Audit

Hodnocení:
Bux.to jsem hledal, vyhledávač mi ale nic nenašel. Navíc není ve scam listu, vždyt je to nejznámější klikačka ne ? :D

PříspěvekNapsal: 22.01.09 16:10  Předmět příspěvku: Re: Bux.to Status Pending Audit

Hodnocení:
Steven.91 píše:
Bux.to jsem hledal, vyhledávač mi ale nic nenašel. Navíc není ve scam listu, vždyt je to nejznámější klikačka ne ? :D

Máš pravdu, je to nejznámější scam... :P No nic... tak prostě čekej... třeba za pár let výplata dorazí (to myslím vážně...)

Máš štěstí...????
...http://www.neobux.com/?r=aramis1
Klikačky jsou pro zábavu a ne pro výdělek, tak to pochopte!!!

PříspěvekNapsal: 23.01.09 16:42  Předmět příspěvku: Re: Bux.to Status Pending Audit

Hodnocení:
hh bux.to za 10let vyplati

PříspěvekNapsal: 25.01.09 14:58  Předmět příspěvku: Re: Bux.to Status Pending Audit

Hodnocení:
Steven.91 píše:

:D lol :D pít pití a kpřečíst si toto znova tak asi vyprsknu to pití na celej monitor :D:D no jako takhle byla doba kdy bux.to byla taková skoro Revoluce Klikaček :D ale to už je dávno pryč :D já dostal 2x 10$ a teď čekám (nečekám) na 300$ a z mých refu mám v balanci už 1600$ kdyby začali platit tak už asi nikdy nepujdu do prace :D

1000. Příspevěk - 29.4.2009 / 16:59
2000. Příspevěk - 23.5.2010 / 20:59
Best People! : mandarinka33, x3me, w3m, revenger, krchnak, satepek, qoqo, mtmccox, orange, oxi, arias, FanToM, Ferda12

PříspěvekNapsal: 08.02.09 03:59  Předmět příspěvku: Re: Bux.to Status Pending Audit

Hodnocení:
Tohle jsem jim dneska poslal (obsahuje sprostá slova, nevhodné pro děti a mladistvé), schválně:

My patience is over. My latest payment was delayed, current payment is delayed even more, you still pay members (IF you pay them) from January, you promised us something before christmas, remember? I do.
None of my referrals is active, because of you.
We are not supposed to violate TOS, but you can?
I got your fucked bux.to card, but for what? It's absolutely useless. I shouldn't have bought premium.
I was thinking about trial, but I don't want your fucking money anymore ($317.3600). Put them in your ass and then eat them, I can sure you it tastes great.
Terminate my account now, I no more agree to your TOS and you are not allowed to store my personal information (e-mail, name, address) anymore. If my account is active next week and my information are still there, I will take more actions for it is illegal to store them without permission.

PříspěvekNapsal: 08.02.09 20:45  Předmět příspěvku: Re: Bux.to Status Pending Audit

Hodnocení:
podla toho co viem neporusuju svoje vlastne TOS ani tym ze maju delayed payouts a to uz skoro o rok. Samozrejme blabolom bux.to neveri snad nikto a ja som bol blazon ze som tam investoval nemalu ciastku.. nu co, kazdy sa raz pouci :)

Pripravujem sposob ako pomocou vyssie uvedenych autosurfov dostat nevycerpatelny zdroj kreditov zadarmo ! Nevahajte a registrujte sa...

PříspěvekNapsal: 09.02.09 02:54  Předmět příspěvku: Re: Bux.to Status Pending Audit

Hodnocení:
Jsou asi trochu natvrdlý, chci po nich zrušit účet a tohle mi odepíšou:

Dear Jaroslav Smid,

Your payment is in a queue and it is paid by first come first served basis. You must wait for those people requested before you to be paid.

We cannot predict when you will receive your payments because of the queue length and work load.

Payments are currently delayed because:

1. There is currently massive amount of requests to be dealt with, the queue is long

2. Currently the script we're using is extremely limited, 100% manual work to check each and every single one request to make sure payments are made to the right person

3. Out of 10 requests, 4 to 6 are cheaters; we have to make multiple checks to make sure we pay to the rightful person

Please accept our deepest apologies for this and we thank you for your consideration during this time.

Best regards,
Support I

PříspěvekNapsal: 09.02.09 02:59  Předmět příspěvku: Re: Bux.to Status Pending Audit

Hodnocení:
Lamah píše:
podla toho co viem neporusuju svoje vlastne TOS ani tym ze maju delayed payouts a to uz skoro o rok. Samozrejme blabolom bux.to neveri snad nikto a ja som bol blazon ze som tam investoval nemalu ciastku.. nu co, kazdy sa raz pouci :)

Ale porušují, když jsem se tam registroval, měli tam jasně napsáno do 7 dnů prémium, standard do 30. To, že se to změnilo mě vůbec nezajímá, protože klaule o souhlasení s pozdější změnou v podmíne je dle českého zákona neplatná (pokud se mýlím, tak mě opravte, protože alespoň bývávala).

PříspěvekNapsal: 19.02.09 00:18  Předmět příspěvku: Re: Bux.to Status Pending Audit
Moderátor

Hodnocení:
To by platilo kdyby bux.to mel servery na ceskym uzemi :) pac je ma jinde tak se to ridi zakonama danej zeme :)

Marshall status: {o--------_---------_---------_---------_---------_---------_---------_---------_---------_---------!}
Jeḷā mour ilowa pedetaij? Pik in Ṃajeḷ!Chceš žít v ráji? Odleť na Marshallovy ostrovy!

PříspěvekNapsal: 19.02.09 20:39  Předmět příspěvku: Re: Bux.to Status Pending Audit

Hodnocení:
jardasmid píše:
Jsou asi trochu natvrdlý, chci po nich zrušit účet a tohle mi odepíšou:

Dear Jaroslav Smid,

Your payment is in a queue and it is paid by first come first served basis. You must wait for those people requested before you to be paid.

We cannot predict when you will receive your payments because of the queue length and work load.

Payments are currently delayed because:

1. There is currently massive amount of requests to be dealt with, the queue is long

2. Currently the script we're using is extremely limited, 100% manual work to check each and every single one request to make sure payments are made to the right person

3. Out of 10 requests, 4 to 6 are cheaters; we have to make multiple checks to make sure we pay to the rightful person

Please accept our deepest apologies for this and we thank you for your consideration during this time.

Best regards,
Support I

PRESNE toto iste mi napisali - ako nejaky robot :D

PříspěvekNapsal: 03.03.09 11:34  Předmět příspěvku: Re: Bux.to Status Pending Audit

Hodnocení:
Ja som cakal 7 mesiacov na 10 dolarov, ale to som len tak proste skusal, nikdy potom som sa uz klikackam nevenoval ani nevenujem, ale tak po 7 mesiacoch prisli lol

PříspěvekNapsal: 04.03.09 11:53  Předmět příspěvku: Re: Bux.to Status Pending Audit

Hodnocení:
Cao lidi,
tomam opravdu velkou radost ze buxto je scam.Jsem zalozil web a buxto mu vladne ted abych to cele prekopal.

PříspěvekNapsal: 04.03.09 12:11  Předmět příspěvku: Re: Bux.to Status Pending Audit

Hodnocení:
rossim píše:
Cao lidi,
tomam opravdu velkou radost ze buxto je scam.Jsem zalozil web a buxto mu vladne ted abych to cele prekopal.

Jo a jeste by mne teda zajimalo, jestli muzete proim nekdo poradit, co teda delat dal?přestat klikat buxto?Nebo to nejak zrusit?Bo co stim?

PříspěvekNapsal: 04.03.09 12:51  Předmět příspěvku: Re: Bux.to Status Pending Audit

Hodnocení:
rossim píše:
rossim píše:
Cao lidi,

Jo a jeste by mne teda zajimalo, jestli muzete proim nekdo poradit, co teda delat dal?přestat klikat buxto?Nebo to nejak zrusit?Bo co stim?

prostě na bux.to už vubec nechod je to ztrata casu

1000. Příspevěk - 29.4.2009 / 16:59
2000. Příspevěk - 23.5.2010 / 20:59
Best People! : mandarinka33, x3me, w3m, revenger, krchnak, satepek, qoqo, mtmccox, orange, oxi, arias, FanToM, Ferda12

PříspěvekNapsal: 18.03.09 17:39  Předmět příspěvku: Re: Bux.to Status Pending Audit
Charita
Charita

Hodnocení:
já čekal 8 měsíců, pak dorazili....teď čekam 4 měsíce, počítam že za 12 by mohli dorazit :lol:

Bohatneme.info - moje nové stránky o výdělku na internetu

baví tě MLM? chceš se připojit do jednoho, které nechce vstupní poplatky? Pokud ano, pokračuj zde :!: Vím, jak skrýt banner od 20dollars2surf.com

PříspěvekNapsal: 18.03.09 17:44  Předmět příspěvku: Re: Bux.to Status Pending Audit

Hodnocení:
ja cakam teraz 13,5 mesiaca na 124 USD , medzitym mi bola zrusena vyplata neviem z jakeho dovodu tak som napisal adminke a povedala ze to bude riesit, ale myslim ze prinajlepsom si pockam dalsich 13 mesiacov na vyplatu ak vobec dorazi:D

PříspěvekNapsal: 21.03.09 01:49  Předmět příspěvku: Re: Bux.to Status Pending Audit
Vrchní Moderátor

Hodnocení:
no ja uz pred 12mesicu cekam na 99dolku, ted uz mam na uctu 232, takze hadam do duchodu snad by mohly dorazit :)

koukam, ze ted posledni 2-3dny se tam vyrojilo nejak moooc kliku... ze by se nasli nejaci investori?

PříspěvekNapsal: 22.03.09 07:20  Předmět příspěvku: Re: Bux.to Status Pending Audit

Hodnocení:
No prave ja jsem taky koukal, ze premium ma cca 45 kliku denne, coz je pekny no.
Mne minulej rok prislo 10$ taky asi po 3/4 roce a tedko cekam od rijna na 180$. Momentalne mam naklikano skoro 300$ tak snad to nekdy dorazi,ale velke nadeje tomu nedavam.

PříspěvekNapsal: 20.11.09 22:15  Předmět příspěvku: Re: Bux.to Status Pending Audit

Hodnocení:
No presne jak ja som bol tazky frajer mal som na ucte tazko zarobenych 26 dolarov bez toho aby som nieco investoval a cakam tak no 3 roky mozno viac vsak raz to dojde urcite :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: 21.11.09 21:53  Předmět příspěvku: Re: Bux.to Status Pending Audit
Vrchní Moderátor

Hodnocení:
Takze muj status: Thursday 10 Apr 2008 08:24 PM $ 97 AlertPay Pending Audit
Soucasne na uctu: $ 319.73

Uz sem jim psal a odpoved: bud trpelivej, pracuje se na tom...

PříspěvekNapsal: 02.12.09 02:39  Předmět příspěvku: Re: Bux.to Status Pending Audit
Charita
Charita

Hodnocení:
s těma reklamama teď taky čučím.. Jsem tam po delší době nakoukl, a na Standart účtu je 36 reklam. Jinak já čekám od Tuesday 01 Apr 2008 04:15 PM na 105$.
A však ono to jednou přijde :lol:

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Rychlá odpověď