Tak dneska mi přišel balíček....
A musím říct jednu věc, budgetgadgets bych referoval co se týče kvality předmětů a kvality přepravy jako mnohem lépe hodnocené. Všechno zboží, které se mohlo nějakým způsobem poškodit omotaným jakýmsi polistyrénovým fáčem, zkoušel jsem i ochranu, můžete s tím mlátit o zeď, šlapat na to a předmět pokud není extrémě křehký se nerozbije, co se týče bezpečnosti přepravy je dealextreme proti budgetu úplná nula....
Jinak kvalita věcí... přisly mi dvoje hodinky v přibližně stejné cenové relaci jako byly ty na DX... jsou minimálně několikanásobně kvalitnější! Jedny mají dokonce psáno water resistance, a protože vypadají kvalitně tak jsem to i zkusil na několik minut ponořit do vody a opravdu bez závady fungují... ty druhé jsou také pěkné - stály 5$ a jsou o mnoho kvalitněji provedené než ty z DX, jinak všechny funkce fungují - budík, stopky, podsvícení hodinek... perfektní...
Jako další věc mi přišly mini repráčky jsou na 2 ty malé baterie, nevím jak se jim říká... o něco menší než tužkové... Zvuk sice není nějak extra kvalitní, ale poslouchat se to dá a je to celkem hlasité takže za tuším 3$ více než dobré, pak jakési prso xD vypadá to spíš jako míč tak to jen tak pro srandu - ani nebudu hodnotit, a to samé platí s kýchacím čajem ve kterém je mimo čaje také chili

Takže shrnutí - budgetgadgets bych co se týče kvality přepravy a kvality předmětů hodnotil jako mnohem lepší než dealextreme, od téton chvíle vždy když něco budu potřebovat tak se podívám nejdříve na budgetgadgets a až pak na DX, protože dx je proti budgetu opravdu obchod s velmi nekvalitním zbožím, a nedají se v tomto směru vůbec porovnávat protože dx je oproti tomuto obchodu opravdu nula.... škoda jen že tam těch předmětů nemají tolik, nicméně doporučuji!