Překlad Google:Browse4Cash vám nabízí zdarma členství, kde si můžete stáhnout soubor (zdarma) který umožňuje vydělávat peníze na počítači (kde už stejně jste). Kromě toho umožňuje násobit vaše výdělky za každého člena, kterého získáte (znovu, zdarma).
Nebudete muset aktivně procházet síť a dokonce ani nemusíte být u vašeho počítače! Jen zkontrolujte, zda máte aktivní připojení k Internetu a že software je spuštěn.
Jsme legitimní obchod, který dělá příjmy z Sponzorované odkazy a obsah inzerenta. Náš software zobrazuje tyto malé reklamy při procházení, takže náš zisk je díky lidem jako jste vy. My platíme 80 % našeho zisku zpět našim uživatelům po tu dobu co jsou aktivní, samozřejmě.
10 úrovní downline!!
Chtěl bych poprosit všechny co se zaregistrují ze sdíleného reflinku, aby mi poslali emailovou adresu, kterou zde uvedli + Vaše username, ale až nasurfujete minimálně 100 bodů!Jen pro info proč chci jak email tak username.
Já mám u Vás uvedenou pouze email adresu a musím si ověřit zda jste opravdu zde zaregistrovaní.
Abyste mohli profitovat se sdíleného reflinku tak potřebuji právě username, protože je na reflinku.
Oficiální spuštění bude v únoru.
Pozor!
Body které získáte během ledna nebudou převedeny na peníze! Od února se body budou převádět.Vyplácí na Paypal
Surfbar
Presouvatelný
Výplata 20$ na Paypal
Refflinii je 10
Mesiční limit neni omezen
Vyplácí 80% ze svých zisků svým členům!
SDÍLENÝ REFLINK :http://surfari-sobe.kvalitne.cz/browse4cash.html
Refové ve sdíleném reflinku:stracka, kajak, Okurek, ZZZuzik, simrit, Noob, mirci10, twelwer, orion05, evryl, Tomisekc, billyboy, Dajdulka, Nations, pol225, Jarda, lejto, SILL, woji
ČekateléNovinky:Software nevyžaduje ŽÁDNÉ nastavení pro definování, bez starostí, žádná instalace! Jen jeden malý soubor stáhnout a spustit
Software je pod dohledem nejspolehlivější zabezpečení online nástroje a 100 % bez jakýkoliv druh spamu, Malwares, trojské koně/viry atd.
Minimální výplata je v současné době 20$, ale to může být předmětem změny v budoucnosti. Budeme informovat naše členy až k ní dojde. V současné době platíme přes Paypal pouze ale plánujeme přidat další možnosti platby později.
Novinky:Volný překlad :Tak oficiální spuštění se posouvá z důvodu lepšího zabezpečení na kterém začali pracovat kvůli útokům které jsou na ně vedeny.Nejlepší 3 kteří budou mít nejvíce nasurfovaných bodů obdrží nějakou cenu.
Je zrušeno minimální 5 hodinové surfování. Nyní je úplně jedno jak dlouho budete připojeni, abyste získali svoje body!Můžete očekávat novou verzi surfbaru - lepší použitelnost, jednodušší instalaci a mnoho dalšího...
Zveřejní nové datum zahájení během příštího týdne
Během února se chystají dát spoustu reklamy zadarmo a také nějaké soutěže (o ceny, samozřejmě)
Browse4Cash tady zůstane. Máme trochu zpoždění, ale my jsme jen lidé s opravdu dobrými úmysly (a prostředky k jejich dosažení). Loajální členové budou odměněni
http://browse4cash.com/prelaunch_v
http://www.clixsense.com/?2210613