qoqo píše:
Já, ale nikoho do ničeho nenutil a napsal jsem, že nikdo nemá investovat, že je to scam.
Zdarec

)) ja sem nerikal ze si to ty kdo sem laka lide a dokonce sem napsal : (tebe se to zrovna netyka)

, jen se snazim domluvit s normalnyma lidma jako ste Vy kdo to cte

Aby tady na foru byla trochu uroven . Ja dam priklad , investuji ted do felminy a profitablesunrise , u felminy nejsem si jist ze vse pujde dal tak hladce , prijde mi ze zbytecne vyhazuji dost penez za reklamu , to neni moc dobre , ted sem to nekde na foru cetl ze maj reklamu na talkgold.com nebo na goldentalk.com , a tam reklama stoji 5 000 - 10 000 $ , a to tam dali baner ted o vanocich , kdyz vsechni zanikaj a nikdo nekam neinvestuje protoze sou svatky atd , tak mi prijde zbytecne vyhazovat takhle penize z okna , asi na neco se chystaj , ale prave pro to nepisu tady topic o nich , nechci aby lide tam zacali investovat a pak byli zklamane a nadavali na mne , zlataky mne od nich chodi , a myslim ze jeste nejakou dobu chodit budou , ale mesic-dva-tri Buh vi , u Profitable aspon vim ze nejaky patek pojedou , Real Fusion vypada taky nadejne ale pockam a podivam se jak to s nima bude vypadat po svatcich

Tak ze chci proste aby ste tady psali o necem v co verite ze bude existovat , a chci aby ste zjistovali vse co se da o tom do ceho chcete investovat , muzete se v klidu ptat mne a ja Vam rad poradim !