CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 20.11.08 18:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 1 z 2 [ Příspěvků: 26 ] Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 28.05.08 18:59    Předmět příspěvku: Blue4net.cz
Moderátor

Hodnocení: 12
Výdělek vhodný i pro začátečníky možnost vytvořit si jednoduše stránky zdarma.

O projektu BLUE4NET

1. Co je to projekt BLUE4NET

• Nejnovější způsob obchodování přes internet v ČR s možností výdělku absolutně pro každého.

2. Jak projekt funguje

• Registrujte se ZADARMO a dostanete od nás nové profesionální dynamické stránky (PDS), přes které vyděláváte nejen prostřednictvím obchodních modelů, ale také šířením projektu BLUE4NET.

3. Výhody

• Nemusíte nikam jezdit.
• Nemusíte umět programovat.
• Nemusíte nic platit.
• Nemusíte už nic hledat, vše od nás dostanete, Vy jen vyděláváte.

4.Jaké jsou možnosti spolupráce

Vyděláváte:

• Využíváním obchodních modelů na svých PDS.
• Šířením projektu BLUE4NET přes Vaše PDS u:
- pasivní spolupráce: min. 3.000 Kč/měs.
- aktivní spolupráce: min.60.000 Kč/měs.

http://www.pracujidoma.blue4net.cz

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 28.05.08 20:10    Předmět příspěvku: Re: Blue4net.cz

Hodnocení: 2
Arnie píše:
- pasivní spolupráce: min. 3.000 Kč/měs.
- aktivní spolupráce: min.60.000 Kč/měs.

to su tisicky alebo koruny? :D

PříspěvekNapsal: 28.05.08 20:11    Předmět příspěvku: Re: Blue4net.cz

Hodnocení: 1
tisícovky :twisted:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 28.05.08 20:22    Předmět příspěvku: Re: Blue4net.cz

Hodnocení: 0
vypadá to zajímavě ale zas je třeba aby ten web byl navštěvovaný nebo jak se vlastně ti partneři propagují?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 28.05.08 20:36    Předmět příspěvku: Re: Blue4net.cz
Moderátor

Dole na levo ty odkazy

No toto je spíš hodně dobrý pro začátečníky co chtějí svoje inzeráty na buxy... a mít prostě web kterej si budou propagovat jako normálně my svoje weby. Editace je fakt pro tuplované polodebily takže to zvládne každý.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 29.05.08 15:51    Předmět příspěvku: Re: Blue4net.cz

Hodnocení: 6
když por "tuplované polodebily" tak to jdu vyzkoušet :lol:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.05.08 18:31    Předmět příspěvku: Re: Blue4net.cz

fakt to funguje ?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.05.08 23:07    Předmět příspěvku: Re: Blue4net.cz
Moderátor

Jak to myslíš? Záleží co od toho očekáváš rozhodně není o co přijít

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 31.05.08 10:16    Předmět příspěvku: Re: Blue4net.cz

a potrebuju mit nastevovany web nebo tak neco ?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 31.05.08 16:39    Předmět příspěvku: Re: Blue4net.cz

Hodnocení: 4
mna zaujima hlavne jazyk, moze byt ang?

PříspěvekNapsal: 31.05.08 17:04    Předmět příspěvku: Re: Blue4net.cz
Moderátor

Mat píše:
a potrebuju mit nastevovany web nebo tak neco ?

Web si vytvoříš přímo tam a pak by měl být navštěvovaný pokud chceš vydělávat z těch nabídek co jsou na nich uvedeny dole na levo

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 31.05.08 17:49    Předmět příspěvku: Re: Blue4net.cz

sem podtebou

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 31.05.08 17:52    Předmět příspěvku: Re: Blue4net.cz

kurna jaky seminare to musim chodit na naky seminare ?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 31.05.08 17:57    Předmět příspěvku: Re: Blue4net.cz

no tak uz na to nepudu vzivote vubec nwm o co se jedna asi pyramida nebo co :cry: :cry: :cry:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 31.05.08 20:11    Předmět příspěvku: Re: Blue4net.cz
Moderátor

Musel jsi někde něco platit? nemusel tak se uklidni můžeš otestovat já říkám že pro určité lidi to může být zajímavé hlavně pro nováčky co si nedokážou sami udělat web.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 31.05.08 21:19    Předmět příspěvku: Re: Blue4net.cz

Arnie píše:
Musel jsi někde něco platit? nemusel tak se uklidni můžeš otestovat já říkám že pro určité lidi to může být zajímavé hlavně pro nováčky co si nedokážou sami udělat web.

ted jsem se tam v tom hrabal, když budeš pasivní dostaneš v celku NIC a abys mohl být aktivní, musíš si koupit licenci za 9940,- nebo tak něják....

PříspěvekNapsal: 31.05.08 22:08    Předmět příspěvku: Re: Blue4net.cz
Moderátor

Jasně když máš pak aktivní členství tak máš možnost větších výdělků, ale můžeš si vydělat i když aktivní nejsi a nemusíš zaplatit ani korunu to je prostě na zvážení každého, ale k tomu aby jsi něco vydělal nepotřebuješ opravdu nic vložit.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 07.06.08 13:20    Předmět příspěvku: Re: Blue4net.cz

no já si myslím, že je to dobrej nápad. Očividně tam není mnoho programů, ale celkově se mi ten systém líbí díky jeho jednoduchosti. Jsem zvědavý na Arnieho zkušenosti, protože v budoucnu by to mohl být velmi zajímavý zdroj výdělku.

PříspěvekNapsal: 25.07.08 12:48    Předmět příspěvku: Re: Blue4net.cz

Tady jsou nějaké informace o projektu - je to prezentace
Kód:
http://85.93.166.131/public/prezentace-blue4net.pps

Mě to přišlo celkem složitý na pochopení, ale Vy to snad zvládnete...

Off-topic . . . .sorry, že jsem se neregl pod toho, kdo sem dal tenhle topic, ale tento program jsem našel dříve, než ten topic...

PříspěvekNapsal: 13.08.08 14:48    Předmět příspěvku: Re: Blue4net.cz

Tak nevím...včera jsem se do tohoto systému zaregistrovala..,
ale čím víc o tom přemýšlím a zkoumám to, tím víc mi to přijde jako blbost..
A nebo jsem to nepochopila už od začátku..
Tedy nápad to je vynikající, to určitě ano, ale myslela jsem, že
budu propagovat výrobky, služby, které jsou na té stránce uvedené..
Ale když si přečtu, co tam pod danýma položkama je:
"Upozornění:

1. Nezapomeňte si při dokončení objednávky zkontrolovat, zda je v horní liště Vaše CZ. Jen tak Vás identifikujeme a vyplatíme provizi."

nebo:
" Hotely v ČR i EU, bod 3.Pro získání provize je nutné objednat hotel přes objednávku, viz níže. a 8. Provizi získají pouze ti, kteří jsou registrovaní v projektu BLUE4NET. Registrace je ZADARMO!"

Tyto nápisi jsou přímo uvedeny v propagaci dané služby. Takže při propagaci této služby stále hledají nové členy. Protože, proč by si to lidé objednali přes Vás, když o to mají zájem, a ještě z toho pár korun můžou "trhnout" na provizi, když se zdarma zaregistrují?

Navíc, když se podívám na vzorové inzeráty na web (krom toho, že nabádají ke SPAMu), tak se stále jedná o získávání nových lidí pod sebe...tedy pyramidy, nikoliv propagaci služeb!

Vím, že je vše pouze vzorové a inzeráty si člověk vymyslí i sám. Nezkoumala jsem, do jaké míry lze zasáhnout do textu propagujícího služby, ale na první pohled se mi tato společnost prostě nelíbí.
Toť můj názor, o který jsem se s Vámi, kteří se výdělkem na internetu zabývají déle než já a máte tedy větší zkušenosti.

PříspěvekNapsal: 13.08.08 15:05    Předmět příspěvku: Re: Blue4net.cz

Housenta píše:
Tak nevím...včera jsem se do tohoto systému zaregistrovala..,
ale čím víc o tom přemýšlím a zkoumám to, tím víc mi to přijde jako blbost..
A nebo jsem to nepochopila už od začátku..
Tedy nápad to je vynikající, to určitě ano, ale myslela jsem, že
budu propagovat výrobky, služby, které jsou na té stránce uvedené..
Ale když si přečtu, co tam pod danýma položkama je:
"Upozornění:

1. Nezapomeňte si při dokončení objednávky zkontrolovat, zda je v horní liště Vaše CZ. Jen tak Vás identifikujeme a vyplatíme provizi."

nebo:
" Hotely v ČR i EU, bod 3.Pro získání provize je nutné objednat hotel přes objednávku, viz níže. a 8. Provizi získají pouze ti, kteří jsou registrovaní v projektu BLUE4NET. Registrace je ZADARMO!"

Tyto nápisi jsou přímo uvedeny v propagaci dané služby. Takže při propagaci této služby stále hledají nové členy. Protože, proč by si to lidé objednali přes Vás, když o to mají zájem, a ještě z toho pár korun můžou "trhnout" na provizi, když se zdarma zaregistrují?

Navíc, když se podívám na vzorové inzeráty na web (krom toho, že nabádají ke SPAMu), tak se stále jedná o získávání nových lidí pod sebe...tedy pyramidy, nikoliv propagaci služeb!

Vím, že je vše pouze vzorové a inzeráty si člověk vymyslí i sám. Nezkoumala jsem, do jaké míry lze zasáhnout do textu propagujícího služby, ale na první pohled se mi tato společnost prostě nelíbí.
Toť můj názor, o který jsem se s Vámi, kteří se výdělkem na internetu zabývají déle než já a máte tedy větší zkušenosti.

Absolutně nechápu, co na tom pořád kritizujete? Tenhle výdělek je skvělej - je tu totiž možnost si vytvořit zdarma stránky s editací, kterou zvládne i naprostej dement, takže když si na web dáte aukro a pak do blue4net nataháte spousta lam, tak oni se přes Vás regnou do Aukra, protože budou mít možnost vydělávat přes ty svý stránky od Blue4net.

Samotnej Blue4net je o ho*nu, to je pravda, mám tam pod sebou přes 500 lidí a celkovej výdělek 50Kč :D , ale nabízí skvělý výdělky skrz Aukro a další.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 13.08.08 15:56    Předmět příspěvku: Re: Blue4net.cz
Moderátor

Mefistofeles píše:
Absolutně nechápu, co na tom pořád kritizujete? Tenhle výdělek je skvělej - je tu totiž možnost si vytvořit zdarma stránky s editací, kterou zvládne i naprostej dement, takže když si na web dáte aukro a pak do blue4net nataháte spousta lam, tak oni se přes Vás regnou do Aukra, protože budou mít možnost vydělávat přes ty svý stránky od Blue4net.

Hele, ja nechci vypadat jako natvrdlej, ale vubec jsem to nepochopil. :mrgreen: Nemuzes to vysvetlit nejak pochopitelneji? :|

PříspěvekNapsal: 13.08.08 16:29    Předmět příspěvku: Re: Blue4net.cz

ppp píše:
Hele, ja nechci vypadat jako natvrdlej, ale vubec jsem to nepochopil. :mrgreen: Nemuzes to vysvetlit nejak pochopitelneji? :|

Funguje to tak, že člověk se vlastně regne do Blue4net a dostane zdarma nějakou subdoménu http://www.neco.blue4net.cz. Návod, jak upravit web je na http://www.jak-editovat-stranky.blue4net.cz/text/uvod

Na tom zdarma vytvořeným webu jsou vlevo pod menu nějaký obchodní modely, normální afialte za který má člověk, kterej si nekoupí licenci za 10 000kč od Blue4net, provizi 10% z toho, co dostane na provizi bluenet - tj. pokud Blue4net dostane za zprostředkování 10% tak ten chudák bez licence, přeš jehož web se to sjednalo, dostane 1% z celkový částky :mrgreen:

Např. si přes tvůj web někdo objedná nějakej finanční produkt za 40 000Kč a ty dostaneš 200Kč :lol:

Pokud si teda člověk nekoupí licenci, tak výdělek je celkem mizivej. Blue4net je hlavně samospotřebitelskej - v těch obchodních modelech je spousta věcí, od nákupního centra po obchodování na burze, nabídka se pořád rozrůstá, takže člověk si tam něco objedná pro sebe nebo pro rodinu a má z toho nějakou provizi, na tomto je to postavené, představa, že si ti někdo neznáměj objedná přes tvůj web hypotéku na mega je sice krásná, ale ne moc reálná :D

Já na tom zatím vydělal s 500 lidma pod sebou 50kč, licenci nemám ani si ji kupovat nebudu, hlavní výdělek mám z Aukra a z IO testů - jednoduše naženu na web spoustu lidí, co si u Blue4net vytvoří snadno editovatelný weby a pak se přeze mě regnou i do Aukra, IQ testů atd... Těm lidem pak pomáhám to rozběhnout, propaguju jejich stránky na websurfu apod.

Samotnej výdělek přes obchodní modely nepoužívám, ale jsou lidi, co na tom určitě vydělaj, ale jak jsem se díval na nabídku té licence, tak abys mohl být hodně vysoko, musíš mít nucený obraty přes svůj web i přes strukturu, takže nic pro mě, připomíná mi to *kurvenou společnost ZFP akademie, na které jsem se spálil...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 13.08.08 16:35    Předmět příspěvku: Re: Blue4net.cz

Citace:

Samotnej Blue4net je o ho*nu, to je pravda, mám tam pod sebou přes 500 lidí a celkovej výdělek 50Kč , ale nabízí skvělý výdělky skrz Aukro a další.

Aha, už jsem to pochopila...prostě se na Blue4net vykašlat a jet si svoje...no, ale to si pak stránky můžu udělat prakticky kdekoliv. Takže je to opravdu jen kvůli webovým stránkám...tak to se omlouvám, že to kritizuju.

PříspěvekNapsal: 13.08.08 16:39    Předmět příspěvku: Re: Blue4net.cz

Housenta píše:
Citace:

Samotnej Blue4net je o ho*nu, to je pravda, mám tam pod sebou přes 500 lidí a celkovej výdělek 50Kč , ale nabízí skvělý výdělky skrz Aukro a další.

Aha, už jsem to pochopila...prostě se na Blue4net vykašlat a jet si svoje...no, ale to si pak stránky můžu udělat prakticky kdekoliv. Takže je to opravdu jen kvůli webovým stránkám...tak to se omlouvám, že to kritizuju.

Jde tam hlavně o ty snadno editovatelný stránky a pak ty obchodní modely na bázi samospotřebitelství... Viz. můj předchozí přispěvek...

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]