Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy
Právě je 18.05.12 11:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

[ Příspěvků: 6 ] 
Primexcash
Autor Zpráva
 PříspěvekPředmět příspěvku: Bank. účet ZUNO - 300 Kč pro Vás
Napsal: 26.12.11 12:40 

Toto je úvodní příspěvek

Zdravím,

možná jste už slyšeli o poměrně nové internetové bance ZUNO. Nechci zde nějak tuto banku představovat. Vše najdete na http://www.zuno.cz/

Právě probíhá akce. Pokud ještě účet nemáte a uvažujete nad ním, je ten správný čas. Pokud Vás totiž někdo pozve, vy i on obdržíte 300 Kč.
Pozvánky probíhají na základě e-mailů. Pokud Vás pozvu a vy si u ZUNO otevřete účet, obdržím 300 Kč. A hned jak poprvé zaplatíte kartou, obdržíte i vy 300 Kč.

Více info zde: http://www.zuno.cz/o-nas/blog/detail/30 ... o-kamarada

Dříve jsem měl účet u kb. Měl jsem studentské G2 konto. Toto konto je zadarmo, ale já jsem potřeboval platit i přes internet. Tudíš +20 Kč měsíčně. Nyní už pracuji a musel bych přejít na klasické konto, kde jsou poplatky ještě větší. U ZUNO jsem cca půl roku a nemohu si vynachválit.

Vedení účtu zadarmo, naprosto profesionální tým a to hlavní.. vědí jak se k lidem chovat. Když nastane problém, do pár minut vše vyřešeno ;)
U ZUNO máte spoustu výhod a poměrně pěkné úroky.. to jak dlouho jim 3% vydrží, nedokážu říct. Jedinou nevýhodu bych viděl při výběrech z bankomatu. Pokud vybíráte nad 1000,- je to zadarmo, ale pokud vybíráte menší částky, je to buďto za 18 Kč u Raiffaisen bank a nebo nějakých 40 Kč u cizí banky.

Mě toto neomezuje, já platím vše kartou a kdž už vybírám hotovost, tak stejně beru víc jak 1000 Kč.
Výhodou je také internetové bankovnictví.. kdo byl/je u KB.. tak mi asi rozumí :)

Se ZUNO bankou jsem velmi spokojen a proto bych Vám ji rád doporučil.
Lhal bych, kdyby mi také nešlo o ten bonus 300 kč pro mě, tak pro Vás.

Své e-mailové adresy mi posílejte třeba do PM zpráv.
Kdyby byly nějaké dotazy, neváhejte se zeptat.

Napsal: 26.12.11 15:00 

Bydliště: Rochlice, Liberec, Liberecký kraj, Česká republika, Evropa, Země, Sluneční soustava, Mléčná dráha
Ano, už jsme o tom slyšeli. Na tomto fóru už asi od 5ti lidí. Jenže ostatní se o těch svých 300,- Kč ještě podělí s novým zákazníkem. Což znamená, že Tvoje nabídka není vůbec zajímavá ;)

Potřebujete něco naprogramovat v PHP? Ozvěte se mi, třeba to dokážu.
Pokud potřebujete poradit s PHP, pište do sekce Programování, ne do SZ! Pravidelně tuto sekci čtu a když budu znát odpověď, rád pomohu.
Nechci být opravován

Napsal: 27.12.11 10:22 

Nechápu, co máš proti internetovému bankovnictví od KB. Já mám G2 a jsem spokojen. Navíc na konci roku, pokud jsi každý měsíc dělal něco s kontem, dostaneš 333 Kč -> 90 Kč jen tak navíc a poplatky zaplacené. A u výběru z bankomatu se mi zdá 18 - 40 Kč jako nehoráznost.

Napsal: 27.12.11 10:30 

Nevím jestli se nepletu, ale není výběr zdarma při vybírání 1000,- a více jen při zřízení ÚČTU PLUS? Za který se mimochodem platí 68kč/měs.

Help a man when he is in trouble and he'll remember you when he is in trouble again.

Napsal: 27.12.11 11:04 
Charita
Charita

glowin853 píše:
Nevím jestli se nepletu, ale není výběr zdarma při vybírání 1000,- a více jen při zřízení ÚČTU PLUS? Za který se mimochodem platí 68kč/měs.

Nepleteš se pokud chceš mít výběry z bankomatu zdarma z KB tak musíš mít účet plus který máš buď to za 68 Kč, nebo zdarma při splnění podmínky zůstatek na účtě 200 000 nebo platba kartou měsíčně 5000+ Kč.

http://www.zuno.cz/produkty/bankovni-uc ... /poplatky/

Avšak myslím si, že takto nastavené to nezůstane dlouho protože samotné Zuno přislíbilo že po novém roce se pokusí toto nastavení změnit aby bylo ještě více výhodné pro klienty. Osobně mi to nevadí a pro výběry využívám FIO, a Zuno mám pro výhodný spořák s 2.3-2.5%, rychlé platby t+0 nebo t+0.5 a velmi příjemné IB...

Napsal: 27.12.11 18:14 

V pohodě.. neútočte ;)

Říkám, mě ZUNO vyhovuje a chtěl jsem se Vám o něm zmínit. ZUNO doporučuji všem svým přátelům a to i bez té akce 300+300. Jen teď je na to akce, tak jsem se chtěl zmínit.

S internetovym bankovnictvim u KB nejsem spokojenej, neboť je to nepřehledný. Jsem technik a mám rád jednoduchý věci, ale musí to nějak vypadat.

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina