CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 19.11.08 16:29

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 7 z 20 [ Příspěvků: 494 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 15.06.08 05:08    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

Hodnocení: 24
keby som nebol vol a nepísal doteraz všetky stránky v html a htm tak by som na tom zarobil tiež v pohode pár stoviek. len čo ked všetky /stranka mám v .html/htm ...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 15.06.08 07:54    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

Hodnocení: 0
peterkovac píše:
keby som nebol vol a nepísal doteraz všetky stránky v html a htm tak by som na tom zarobil tiež v pohode pár stoviek. len čo ked všetky /stranka mám v .html/htm ...

Pokud server běží na PHP, dá se to vložit i do HTML stránky. Musí se ale vytvořit soubor .htaccess a do něj se musí vložit tyto dva řádky:

RemoveHandler .html .htm
AddType application/x-httpd-php .php .htm .html

Je samozřejmé, že musíte mít na svém hostingu .htaccess povolen.

PříspěvekNapsal: 15.06.08 08:13    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov
Moderátor

Hodnocení: 1
Takze abychom dotahli kauzu cache do konce, :) tak jejich bot zrejme ceka nejaky spesl answer a toho se pri cachovani samozrejme nedocka. Proto mi vcera poslal posledni vystrahu pred popravou, tak jsem jim situaci vysvetlil. Odpovedeli mi, ze jsem jedinej, kdo ma problem, tudiz s tim zrejme nebudou nic delat. Takze davam jejich kod ze stranek pryc...nenecham si pro par stovaku prudit usery. Napsal jsem, ze az to opravej, at daj vedet, takze zrejme nikdy. :mrgreen:
Timto durazne nedoporucuji, abyste pouzivali muj kod, a to ani jako inspiraci (stejne to zrejme nikdo nepouzil). :mrgreen: Jedina cesta, jak se problemum s nima vyhnout je, dat jejich kod pryc. :|

PříspěvekNapsal: 15.06.08 08:24    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

AMF píše:
peterkovac píše:

Pokud server běží na PHP, dá se to vložit i do HTML stránky. Musí se ale vytvořit soubor .htaccess a do něj se musí vložit tyto dva řádky:

RemoveHandler .html .htm
AddType application/x-httpd-php .php .htm .html

Je samozřejmé, že musíte mít na svém hostingu .htaccess povolen.

hmm, nevieš či gigaserver.cz servery bežia na PHP ?

// edit : bežia ...

tak pls ako vytvoriť ten htaccess ?

// edit : už som to spravil. díky moc AMF ! Poklona ...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 19.06.08 16:02    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

prodali jste tento tyden neco?

PříspěvekNapsal: 19.06.08 16:03    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

1 PR4 odkaz ale po pár dnoch ho kupca vymazal :cry:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 19.06.08 17:38    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

tento mesiac je akysi poslabsi, za cely mesiac zhruba 5 predanych novych linkov

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 19.06.08 17:57    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov
Admin

Hodnocení: 27
peter nebo to udelej obycejne proste prejmenuj html na php a do kodu dej tagy a mezi ne ten kod od BL melo by ti to taky bezet.

kazdopadne pokud uz je tvuj web zaindexovanej jako html, tak se stejne nevyhnes pouziti ht kvuli redirectu apod vecem

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 19.06.08 18:47    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

messal píše:
peter nebo to udelej obycejne proste prejmenuj html na php a do kodu dej tagy <?php ?> a mezi ne ten kod od BL melo by ti to taky bezet.

kazdopadne pokud uz je tvuj web zaindexovanej jako html, tak se stejne nevyhnes pouziti ht kvuli redirectu apod vecem

no to je to že ked je niečo.sk/stranka.html a ja ked premenujem na stranka.php tak to stratí PR :(

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 23.06.08 20:16    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

neprisel uz nekdo na to jak ukecat toho jejich bota aby bral stranky? napriklad na blogu kde mam stovky postu bych rad pridal kazdej z nich ale i rucne mi to hlasi ze prej gpr je 0 a vezme mi to jen homepage ale kdyz si to zkontroluju na jakekoliv strance tak mam gpr 3 jak na homepage tak na postech.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 23.06.08 20:26    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

nemáš posty v html ? alebo napíš na support su ochotný a rýchli, určite poradia.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 23.06.08 20:42    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

stix píše:
neprisel uz nekdo na to jak ukecat toho jejich bota aby bral stranky? napriklad na blogu kde mam stovky postu bych rad pridal kazdej z nich ale i rucne mi to hlasi ze prej gpr je 0 a vezme mi to jen homepage ale kdyz si to zkontroluju na jakekoliv strance tak mam gpr 3 jak na homepage tak na postech.

Nainstaluj si do Firefoxu SeoQuake a ukáže Ti to PR u každé stránky.

PříspěvekNapsal: 23.06.08 21:04    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

tak z seoquake sem se dozvedel ze snad vsecky moje stranky maji gpr jen na homepage a jinak n/a ale whois zaznamy hlasi ze domena na blacklistu neni

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 23.06.08 21:19    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

stix píše:
tak z seoquake sem se dozvedel ze snad vsecky moje stranky maji gpr jen na homepage a jinak n/a ale whois zaznamy hlasi ze domena na blacklistu neni

Většinou u nových stránek je PR jenom na defaultu, protože na podstránky nikdo neodkazuje z jiných stránek s velkým PR. Dá se to upravit třeba nákupem linků ze stránek s vysokým PR.

PříspěvekNapsal: 23.06.08 23:47    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

no me uz stranky co sem tam pridal bezi necelej rok, kazdej den pridavam posty a kazdej den je rozesilam na dumpery a fora a zkousel sem merit aji ty nejstarsi takze je to nejaky divny

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 23.06.08 23:53    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

stix píše:
no me uz stranky co sem tam pridal bezi necelej rok, kazdej den pridavam posty a kazdej den je rozesilam na dumpery a fora a zkousel sem merit aji ty nejstarsi takze je to nejaky divny

Je třeba linkovat, linkovat a čekat na update GTPR.

PříspěvekNapsal: 23.06.08 23:56    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

Celkem jsem obdžel od této firmy přes 3000 USD od konce roku 2006.

PříspěvekNapsal: 24.06.08 15:18    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

Tak já tam mam za tři týdny prodáno 14 odkazů za 52$, poslední dobou se mi ale často stává, že si někdo u mě koupí třeba 6 linků a hned to zase zruší... což mě celkem se*e :)

PříspěvekNapsal: 24.06.08 15:29    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

Lágrfeld píše:
Tak já tam mam za tři týdny prodáno 14 odkazů za 52$, poslední dobou se mi ale často stává, že si někdo u mě koupí třeba 6 linků a hned to zase zruší... což mě celkem se*e :)

jj to sa stává aj mne...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 24.06.08 17:41    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

za poslednich 9 dni neprodan ani jeden odkaz, divne :-(

PříspěvekNapsal: 24.06.08 18:21    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

musim s tebou suhlasit, tento mesiac predane len tri linky a to tam mam kopec stranok od pr1-PR5 :evil:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 24.06.08 18:45    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

jj nič moc, až na 3 dni dozadu. sobotu, nedelu som predal asi 6 linkov, a to som nepredal za celí mesiac.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 24.06.08 19:41    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

Minulý týden jsem jich prodal 6, tento zatím 2...

PříspěvekNapsal: 27.06.08 17:21    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

Výplatný deň sa blíží :-) už utorok !

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 27.06.08 18:16    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

ani nevrav, 80 dolacov uz ma svoj ciel :D

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 494 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]