CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 19.11.08 16:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 6 z 20 [ Příspěvků: 494 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 11.06.08 23:10    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

Hodnocení: 0
pereira píše:
mate stale linky a nebo kazdy mesic nove kupce?

vetsinou stale, momentalne toho moc noveho neprodavam -> 2-4links/week

PříspěvekNapsal: 12.06.08 15:39    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

Hodnocení: 2
ked mam web cez webgarden tak aky "programming language" MAM DAT?

PříspěvekNapsal: 12.06.08 16:07    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

pokud tam jde vkladat php kod nejak, tak php, jinak to tam mozna ani nepujde

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 12.06.08 16:19    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov
Admin

Hodnocení: 27
webgarden = smula

duvod proc se vyplati investovat a uz od zacatku web mit na vlasntim hostingu.)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 12.06.08 16:49    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

ppp píše:
Posledni dobou jsem zaznamenal vyrazne zpomaleni stranek. Az dnes jsem se dostal k tomu, abych nad tim koumal. Duvod proc to pisu sem je, ze za to muze BL. :)
Samozrejme uz kdyz jsem umistoval BL kod do stranky, tak jsem videl, jak to funguje a uz v te chvili jsem si rikal, ze by to mohl byt problem. BL kod je totiz jiny, nez TLA a nutno rict, ze horsi. Jejich kod s kazdym requestem znovu a znovu zada server o data, coz je prusvih. Proto jsem se ted v jejich kodu povrtal a prizpusobil si ho po vzoru TLA. Mam novy kod, ktery kazdych pet minut koukne na jejich server, data stahne a ulozi do lokalniho souboru. Dal potom cte reklamy z lokalniho souboru. Jelikoz jsem uz predtim jejich kod upravoval, mam ho dost jiny, takze poslu jen ukazku, jak to mam delane pro inspiraci. Pokud tedy nekdo vecem rozumite a hodlate do toho jit, budiz vam muj kod inspiraci:

Kód:
<?php
$OpenInNewWindow = "1";
$LOCAL_XML_FILENAME = "soubor kam se bude cachovat";

$BLKey = "vas klientsky klic";

$QueryString  = "LinkUrl=".urlencode((($_SERVER['HTTPS']=='on')?'https://':'http://').$_SERVER['HTTP_HOST'].$_SERVER['REQUEST_URI']);
$QueryString .= "&Key=" .urlencode($BLKey);
$QueryString .= "&OpenInNewWindow=" .urlencode($OpenInNewWindow);

if(filemtime($LOCAL_XML_FILENAME)<(time()-300) || filesize($LOCAL_XML_FILENAME)<1) {
    getContent($QueryString);
}
printContent();

//----------------------------------------------------------------------------------------
function getContent($QueryString){
    global $LOCAL_XML_FILENAME;
    if($content = @file("http://www.backlinks.com/engine.php?".$QueryString)) {
        if($handle = fopen($LOCAL_XML_FILENAME, "w")){
            fwrite($handle, @join('', $content));
            fclose($handle);
        }
    }
}

function printContent(){
    global $LOCAL_XML_FILENAME;
    if($handle = fopen($LOCAL_XML_FILENAME, "r")){
        echo fread($handle, filesize($LOCAL_XML_FILENAME))."\n";;
        fclose($handle);
    }
}
?>

Tento script je největší zbytečnost, jakou jsem kdy viděl. Každý request je obdobný jakémukoliv requestu např. v Javascriptu, kterých máte na stránkách tuny (viz např. toplist.cz,billboard.cz). Tyto kódy taky brzdí stránky a nikomu to nevadí. Odstraňte si ze stránek různá počítadla (nebo jim navrhněte ať to taky kešujou) a pojede to jako fík.

PříspěvekNapsal: 13.06.08 09:29    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov
Moderátor

Hodnocení: 1
AMF píše:
Tento script je největší zbytečnost, jakou jsem kdy viděl.

Tak, jak jsem napsal, ten kod nikomu nenutim a tem, co ho povazuji za nejvetsi zbytecnost uz vubec ne. :P

Ve tvem srovnani par veci nehraje. Ten kod je normalne soucasti tvych stranek a jakykoliv problem na jejich strane je i tvuj problem. Je trosku rozdil, kdyz se vykresli pulka stranky a pak se ve stavovym radku pise "cekam na toplist.cz" a nebo se nevykresli vubec nic a ve stavovym radku se pise, ze se ceka na tvuj server. :?
Jako dalsi bych upozoronil na fakt, ze treba s toplistem jsem nikdy problem nemel, ale mel jsem treba problem s lista.cz. Tam ale pomerne svizne zareagovali a zacali zobrazovat prazdny radek. BL nezareagovali vubec a nechali to tak skoro pul dne. Pripominam, ze defaultne (a asi na vetsine serveru) nastaveny timeout pro CURL operace je 60s, viz. ini_get('default_socket_timeout').
Jen abych to vysvetlil, zacal jsem ty problemy resit na zaklade upozoroneni admina, ze se titulni strana zpomalila na 1,5 req/s, coz nevim jak ty, ale ja povazuju za velmi vazny problem. :o Samozrejme, ze pokud ma nekdo navstevnost treba 1000 lidi za den, tak nema smysl se jakoukoliv optimalizaci vubec zabyvat.

PříspěvekNapsal: 13.06.08 09:54    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov
Moderátor

Jeste doplnim...abychom nemluvili uplne do vetru. Bez cachovani:
Kód:
Requests per second:    4.20 [#/sec] (mean)

S cachovanim:
Kód:
Requests per second:    60.59 [#/sec] (mean)

A to jim to ted bezi!

PříspěvekNapsal: 13.06.08 11:32    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

ppp píše:
Jeste doplnim...abychom nemluvili uplne do vetru. Bez cachovani:
Kód:
Requests per second:    4.20 [#/sec] (mean)

S cachovanim:
Kód:
Requests per second:    60.59 [#/sec] (mean)

A to jim to ted bezi!

Pokud jim spadne server na delší dobu, stejně to nepoběží a pokud budou intervaly dlouhé, nedá se s těmi requesty počítat na straně BL.

PříspěvekNapsal: 13.06.08 14:43    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov
Moderátor

To mas pravdu, pokud server vypadne, tak to stejne vsechny klienty zabije. Neni ale problem to upravit tak, aby se v kazdou chvili ptal prave jeden klient a kdyz to nedopadne, tak zase az za pet minut...to je ale riziko, ze te vykopnou za neaktivitu. 8)
Pokud se ptam jednou za pet minut, mam mensi pravdepodobnost, ze mi vypadek ublizi. Pro me je podstatny i to, ze ve zbytku casu server bezi 15x rychleji.
To, ze je jejich kod spatny, je fakt...otvirat s kazdym requestem socket z meho serveru na jejich, je proste ulet a je otazkou casu, kdy se ze svych chyb pouci a udelaji spravny kod, ala TLA. To je mimo jine zasadni rozdil v tom tvem srovnani s javascripty...tedy konexemi, navazanymi z klientu, ktere me jako server, absolutne nepali.

PříspěvekNapsal: 13.06.08 16:32    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

ppp píše:
To mas pravdu, pokud server vypadne, tak to stejne vsechny klienty zabije. Neni ale problem to upravit tak, aby se v kazdou chvili ptal prave jeden klient a kdyz to nedopadne, tak zase az za pet minut...to je ale riziko, ze te vykopnou za neaktivitu. 8)
Pokud se ptam jednou za pet minut, mam mensi pravdepodobnost, ze mi vypadek ublizi. Pro me je podstatny i to, ze ve zbytku casu server bezi 15x rychleji.
To, ze je jejich kod spatny, je fakt...otvirat s kazdym requestem socket z meho serveru na jejich, je proste ulet a je otazkou casu, kdy se ze svych chyb pouci a udelaji spravny kod, ala TLA. To je mimo jine zasadni rozdil v tom tvem srovnani s javascripty...tedy konexemi, navazanymi z klientu, ktere me jako server, absolutne nepali.

Pro 95% uživatelů je ten kód dostačující. Pro těch pár promile uživatelů, kteří mají tak mimořádně velký traffic jsou jiné monetizační metody (a jiní sponzoři) nebo pokud už mermomocí chtějí vydělávat na zpětných odkazech, tak se k nim přistupuje individuálně. BL je zaměřen na malé weby, kde je plno vykuků, kteří koumají jak hodně vzít a málo dát. BL velmi dobře chrání investice vložené do systému. A vždy je něco za něco.

PříspěvekNapsal: 13.06.08 17:07    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov
Moderátor

Dobre. Proto jsem dal kod jen pro inspiraci a jen tem, kteri o nej stoji. :)
Jinak kazda koruna dobra...pokud si mam vybrat, jestli dostanu par stovek mesicne navic, nebo je nedostanu, volim BERU. :mrgreen:

PříspěvekNapsal: 13.06.08 17:35    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

ppp píše:
Dobre. Proto jsem dal kod jen pro inspiraci a jen tem, kteri o nej stoji. :)
Jinak kazda koruna dobra...pokud si mam vybrat, jestli dostanu par stovek mesicne navic, nebo je nedostanu, volim BERU. :mrgreen:

Jinak pokud jde o těch pár stovek na takový velký traffic, tak je to bída. Mám o hodně menší traffic (kolem 400 lidí denně) a jsou z toho tisíce (asi 400 USD měsíčně).

PříspěvekNapsal: 13.06.08 21:58    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

Hodnocení: 2
messal píše:
webgarden = smula

duvod proc se vyplati investovat a uz od zacatku web mit na vlasntim hostingu.)

keby som mal hosting ktory podporuje php a web by bezal na joomle tak by sa to dalo?

PříspěvekNapsal: 13.06.08 22:54    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

melo by, ale u nekterych scriptu to dela bordel s validaci, me to treba nesezralo phpbb ani drupal

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 13.06.08 23:05    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

Macek píše:
melo by, ale u nekterych scriptu to dela bordel s validaci, me to treba nesezralo phpbb ani drupal

Běží to i v phpBB a určitě i v tom drupalu.

PříspěvekNapsal: 14.06.08 00:26    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov
Admin

Hodnocení: 27
jedinou podminkou je prave PHP, ale myslim ze treba mit aktivni prave CURL, coz treba freewebhosty casto nemaj.

ad AMF.) jak pppek neřek že z toho webu nemá tisíce, ale řekl, že když je další možnost jak z něj něco vytřískat proč ne? přeci nebude odmítat peníze navíc. :wink:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 14.06.08 01:10    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov
Moderátor

Hodnocení: 12
Mě to třeba ten kod nezobrazí takže mi zablokují pčet za 3 dny

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 14.06.08 06:38    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

messal píše:
jedinou podminkou je prave PHP, ale myslim ze treba mit aktivni prave CURL, coz treba freewebhosty casto nemaj.

Některé hostingy mají i vypnutou možnost vzdáleného requestu. To je třeba aktivovat.

messal píše:
ad AMF.) jak pppek neřek že z toho webu nemá tisíce, ale řekl, že když je další možnost jak z něj něco vytřískat proč ne? přeci nebude odmítat peníze navíc. :wink:

Když psal o stovkách, dal jsem si to do souvislostí.

Pro všechny ostatní: U BL nezáleží na trafficu, ale na GTPR dané stránky. Jestli chce kdokoliv vydělávat takovým způsobem, ať zapomene na jakékoliv autosurfy či jiné způsoby umělého zvyšování návštěvnosti. Jenom byste se zbytečně rozčilovali, že nějaký kód brzdí načítání stránek.

PříspěvekNapsal: 14.06.08 09:07    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov
Moderátor

Hodnocení: 12
Tak jsem jim psal a říkali že mají problém že se jejich kod v joomle nezobrazuje. A že bych měl tedy svoje stránky odstranit aby ti co za za odkazy platí dostali to za co zaplatili takže jsem tak učinil než to udělá jejich bot. No nic budu vydělávat na refících

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 14.06.08 10:44    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

Hodnocení: 3
nekde to slo i tak, ze se udelalal stranka v PHP, kam se dal ten kod a pak se na strance ta stranka nacitala, ale nevim zda by to tady tak slo, ale jestli jo, tak pak by to mohlo vyresit plno lidem problemy.

PříspěvekNapsal: 14.06.08 11:04    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

pereira píše:
nekde to slo i tak, ze se udelalal stranka v PHP, kam se dal ten kod a pak se na strance ta stranka nacitala, ale nevim zda by to tady tak slo, ale jestli jo, tak pak by to mohlo vyresit plno lidem problemy.

skusal som to ale moj freehosting to nepodporoval... vyskusajte to nekdo s platenym

PříspěvekNapsal: 14.06.08 12:22    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

Hodnocení: 35
skoda ze weby cez webgarden tam nejdu! :x :( :(

PříspěvekNapsal: 14.06.08 13:02    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

Fe4R píše:
pereira píše:

skusal som to ale moj freehosting to nepodporoval... vyskusajte to nekdo s platenym

Nejlepší by bylo se vykašlat na freehostingy. Počítejte mse mnou: 12 * 400 USD = 4800 USD / rok zisku z BL minus 100 USD / rok za levný hosting.

PříspěvekNapsal: 14.06.08 18:57    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

Hodnocení: 3
nj ale 400 USD mesicne na tom moc lidi nevydela, to jen par, co ma stranky s vysokym PR

PříspěvekNapsal: 14.06.08 21:35    Předmět příspěvku: Re: BackLinks.com - Predaj/nákup backlinkov

pereira píše:
nj ale 400 USD mesicne na tom moc lidi nevydela, to jen par, co ma stranky s vysokym PR

pouze jedna stránka má PR 4 dalších 50 stránek má PR 3 a dalších 100 stránek má PR 1.

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 494 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]