CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 08.01.09 14:09

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 20.02.08 10:14  Předmět příspěvku: ALL Property LTD

Hodnocení: 0|0|0
Zdravim,
snad to dávám do správné sekce, ale m?l bych dotaz zda n?kdo ze zdejších p?ítomných slyšel o zkušenostech s investicí p?es All Property Ltd.
http://www.all-property-dubai.com/cz_1.php
p?ípadn? invetice p?es
http://www.hsbc-dubai-trade.com
Udajne mají vše podložené smlouvou a kryté vklady.

Dík za jakékoli info a hlavn? zkošenosti.

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 20.02.08 10:30  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

Hodnocení: 1|0|0
to první vypadá jako solidní SCAM :D - tam bych nedal ani cent

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 20.02.08 10:53  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

Nemám bohužel zprávy jak dlouho už to funguje.
:-)

nicmén? HSBC je solidní anglická banka ale otázkou je co spole?ného má s HSBC trade :-)

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 20.02.08 13:35  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

bohrosik píše:
Nemám bohužel zprávy jak dlouho už to funguje.
:-)

nicmén? HSBC je solidní anglická banka ale otázkou je co spole?ného má s HSBC trade :-)

Pro HSBC pracuju jako investi?ní poradce. HSBC trade s tím nemá nic spole?ného. Tohle je SCAM.

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 22.03.08 03:02  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

Dobrý den,

zdravím pana Trewise ;) byla jsem na školení HSBC pro fin. poradce a bylo to fajn, ale jako investorku m? to neuspokojilo jako nap?. All Propperty. Ale máte pravdu, že platforma, skrze kterou All Property zprost?edkovává investice do zahrani?í, tedy HSBC Dubai Trade není žádnou z odnoží HSBC. Mezi All Property probíhají pouze obchodní vztahy, pokud mají n?co spole?ného s názvem HSBC, mohu se jenom domnívat.

Co se týká zkušeností s All Property, tak mohu jenom v?ele doporu?it. Spole?nost je zajišt?na opravdu velkým kapitálem, proto si také m?že dovolit garantovat 36% ro?ní zisk. Realita, kterou denn? m?žu sledovat na svém ú?t? je však mnohem zajímav?jší. Sou?asné denní zisky se pohybují v rozmezí 0,25 - 1,25 % a to je cca 10% m?sí?ní pr?m?r. To se mi líbí, už proto, že nemusím sama jako trader sledovat trh a brát na sebe riziko. APL má investice zajišt?né a garantované.

Tady u nás v ?R je mnoho spole?ností, které nabízejí platformy k obchodování s komoditami, akciemi, CFDs, opce... investor si tak p?íjde na své, aktivn? obchoduje a zariskuje si... a pokud dbá na doporu?ení spole?nosti, m?že mít p?kný balík, t?eba 60%. Obchodování na páku má taky n?co do sebe, ale pro m? to znamená hrát si s pen?zi, které p?ebývají - bu?to se povede dobrý obchod a máte navrch t?eba 45% nebo najednou nemáte nic...

U takové All Property se ?lov?k nemusí chytat za hlavu, co to nakoupil za akcie, že nakoupil zlato když za?alo klesat apod... prost? si vložím, za ?as si vyberu a mám to bez stresu, vzd?lávání, ztráty ?asu u PC a serfování na netu. Je to pro m? jistota. Co k tomu dodat... pohoda v investování, které osobn? doporu?uji ;o)

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 23.03.08 12:03  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

zdravím AutorkuP,

prohlížel jsem ob? internetrové adresy, ale po?ád mi to hlava n?jak nebere. All-property - podle názvu by se m?li zabývat realitami a cosi se i o realitách dá na stránkách do?íst, ale v??te mi - s realitami se NEDÁ dosahovat zázra?ních denních procent zisku. Pak se ohán?jí forexem, což nápadn? p?ipomíná znímé schémata podvodných spole?ností. Vid?l jsem tam i n?co o n?jakém on-line obchod? atd..

Jak jsem pochopil, tak AutorkaP je investorkou u této spole?nosti a tak by nám mohla p?iblížit zp?sob investice, zp?sob výplat, termíny investice, konta, ?eskou kancelá? - pokud n?jaká existuje. Jaká forma investice to je - podílový fond, spole?enský fond, nákup.. ?

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 25.03.08 13:01  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

Reaguji na AutorkuP.
Ano investoval jsem do APL také 4.9.2007 a jsem velmi spokojen.
Pro up?esn?ní, kancelá? v ?R žádná není a nebude. Spole?nost All Property Limited není vedena v obchodním rejst?íku v ?R, nemá tady licenci a to proto, že není na území ?R. Jediné informace, které se podávají na hromadných sch?zkách s vedením firmy v Brn?, kde jsou podávány nejnov?jší informace o plánech, výsledcích a také p?edstavení novým investor?m, kterým tato možnost byla doporu?ena. Tato možnost se ší?í pouze doporu?ením.
Není to žádný fond. Spole?nost obchoduje v obchodech ( Forex, akcie, nemovitosti, komodity a to zlato - potraviny - diamanty, lodní dopravou a te? v posledních týdnech za?ala už i v bankovnictví.) a kapitály má rozd?lené na více místech sv?ta a toto vše pro rozložení rizik. AutorkaP to myslím již zmi?ovala, je garance investorových investic do výše 100% a garance ro?ního zisku 36%. Toto zajišt?ní je vytvo?eno státními dluhopisnými papíry ve Švýcarských bankách na výši 650mil. Euro a dále také velkou zajišt?ní formou komodit a to zlata s diamanty uchovávající se ?áste?n? v N?mecku a ?áste?n? v Dubai.
Pro konkrétní informace si m?žete napsat: sinjakupre@seznam.cz

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 25.03.08 20:43  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

Zajímavé, že to tak horoucn? a v?ele doporu?ují uživatelé, kte?í se zaregistrovali nedávno a mají jen 1 p?ísp?v?k... :twisted: To bude n?jaká kulišárna. Cht?lo by to, aby Messal zjistil, jestli náhodou nemají ti uživatelé "náhodou" stejnou IP...

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 25.03.08 22:15  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

100% investice a garance 36% zisku za rok? to zni skoro az neuveritelne :)
kravinec: taky me to napadlo :lol:

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 25.03.08 22:48  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD
Admin

Hodnocení: 32|2|0
i kdyby nem?li, tak si o tom asi každej ud?lá názor sám.

a tahle zpráva ?NB sice ne?íká nic nového, ale je vid?t, že i ?NB cítila d?vod se o této firm? zmínit.
http://www.cnb.cz/cs/verejnost/pro_medi ... y_ltd.html

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 26.03.08 21:29  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

Zdraví?ko :)

Osobn? jsem volala do ?NB, abych ov??ila jejich stanovisko:

Pan P.Z. mi sd?lil, že prohlášení, které vydali není založeno na žádném prov??ování. Prý se jedná o názor pracovník? ?NB, kte?í usoudili za vhodné varovat ve?ejnost p?ed APL z toho d?vodu, že se jim zdají výnosy z investic p?íliš vysoké. Nikoho z APL se však nedotazovali, nic neprov??ovali. Když jsem jim sd?lila, že d?lají zbyte?n? negativní reklamu APL, která své závazky plní na 100%, zazn?lo v telefonu, že je ze strany APL vlastn? vše v po?ádku, protože nemá na území ?R žádnou pobo?ku a žádné investi?ní služby neposkytuje. Tudíž mi pan P.Z. odsouhlasil, že vlastní tvrzení ?NB je nepravdivé, protože APL žádný zákon neporušuje.
Poté jsem se ptala, zda pan rozumí financím a zda si uv?domuje, že spole?nosti v ?R, kterým sama ?NB ud?lila licenci, dokáží vygenerovat nap?. 60% ro?n?, s rizikem pro investora samoz?ejm?. Nebudu d?lat reklamu t?mto spole?nostem, ale nazna?ím, že se jedná o investice do akcií, komodit, opcí, forexu ?i CFDs - pákový systém, kdy skute?n? lze d?lat velmi zajímavé zisky, ale i propady...
Nebo fakt, že za rok vzrostla pouze cena zlata o 46%, jak by pak nebylo možné d?lat i vyšší zisky?
Na to mi pan P.Z. nedal uspokojivé odpov?di. Celý telefonát s ním byl ale velice p?íjemný a pozitivní. Vzájemn? jsme si pop?áli hodn? úsp?ch?...

... pro m? neo?ekávaný rozhovor ... sám mluv?í z ?NB pop?e relevantnost prohlášení ?NB - asi jsem m?la št?stí na up?ímného ?lov?ka. Ale na druhou stranu ve m? ?NB nevzbuzuje takovou autoritu, jakou bych v ní cht?la mít - bez faktických údaj? je schopna vydat prohlášení za kterým si nestojí a ješt? to neoficiáln? p?izná - proto doufám, že n?kte?í pracovníci ?NB za?nou do All Property investovat a na revanž ud?lají APL reklamu pozitivní... :wink:

Dodate?n? prohlášení ?NB:
?eská národní banka upozor?uje investory na aktivity spole?nosti All Property Ltd., která na svých internetových stránkách nabízí v ?eském jazyce možnost investování do r?zných investi?ních nástroj? a sou?asn? po?ádá za tímto ú?elem ve?ejné prezentace v ?eských m?stech. Spole?nost All Property Ltd. není oprávn?na poskytovat investi?ní služby na území ?R podle zákona ?. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu, když nedisponuje pot?ebným povolením ?NB k této ?innosti a nepodléhá tak dohledu ?NB.

Pavlína Bolfová, mluv?í ?NB

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 27.03.08 10:35  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

AuthorkaP
Tak to teda obdivuji, že jsi tam volala a m?la to úsilí. M?la jsi št?stí na dobrého ?ov?ka.
Jinak, jak tu padnul dotaz, to je snad neuv??itelné, tak je to neuv??itelné jen pro neznalé. Ten kdo má, tak ví sám moc dob?e, jak to funguje a co všechno má za možnosti.
P?ístup APL k investor?m jak velkým, tak malým je nadstandardní. Co se slíbí, to se plní. U této spole?nosti opravdu ale opravdu platí a funguje na 100% zp?sob reklamy doporu?ení. Tady nikdo nikoho neshání, neloví ove?ky, tady to ?lov?k ?ekne, že chce dát n?komu šanci, aby se mohl mít taky lépe.
?íkejte si co chcete, ale je to tak

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 27.03.08 10:57  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

V p?ípad? vašeho zájmu Vám mohu zajistit prezentaci, s ukázkou konkrétních dat a p?ípadnou registraci v Praze. Zájemci mne mohou kontaktovat na e-mail.

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 27.03.08 12:37  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

Koukam, že se tu NÁHODOU objevilo hodn? nových uživatel? a NÁHODOU všichni doporu?ujou tohle :lol: :lol: :lol:

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 27.03.08 15:46  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

Ja hlavne nesta?im valit baterky jak jsem jednou otazkou na danou spole?nost rozví?il vody. Nikde o ní nebyla pomalu zmínka a žádné informace a part dotaz? na pár server? d?la docela divy :)
Bohužel (možná bohu dík) mne to po?ád n?jak nep?esv?d?ilo. P?ece jen ty vstupní náklady jsou dost velky.

zdar Váša

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 27.03.08 17:59  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

To bohrosik atd...

Dobrý den,

no to se mi nem?žete divit? Já jsem jako investorka v APL hned po vydání zprávy ?NB nabyla dojmu mnoha rozpor? a nemohla jsem z?stat v ne?innosti. Musela jsem si ujasnit, pro? se d?lo to, co se d?lo. Shlédla jsem mnoho zpráv proti APL a mrzelo m?, že se to kopíruje jak na drátku. A p?itom m? v ?NB potom tolik uklidnili, že jsem to sem nemohla to nenapsat. Moji známí mají v APL také své investice. Už kv?li nim jsem cht?la mít jasno.
Te? když mám jasno o nepravdivém prohlášení ?NB, jsem op?t v klidu. Ale ze strany ?NB m? to mrzí.
Se známými jsme také hodnotili, pro? to ?NB takto vlastn? prohlašuje. Oni se snaží bránit tímto ?eskou ekonomiku, samoz?ejm? to je pochopitelné. Takto ?eské instituce ztrácejí pom?rn? zajímavou ?ást své klientely. Vždy? u All Property nyní investuje už n?jaký ten tisíc lidí v ?ádech set milion?. Nem?že se tomu p?eci nikdo divit.
Jist? jste si také všimli, že ?eské spole?nosti zakládají své firmy v UAE (nap? práv? v Dubai), ?i jiných da?ových rájích, aby nemusely platit dan? ?R. Je to samoz?ejm? legální - spole?níci mají firmu tady a v Dubai. Nap?. je to hodn? oblíbené u ?eských pivovar?... Nebo boom po zakázkách (zejména stavebnictví, konstrukce, ...) v Dubai - nedávno zmi?ovaný v Tv zprávách.
Je to holt v dnešní dob? trend, ta krásná Dubai. :D

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 27.03.08 18:25  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD
Admin

Hodnocení: 32|2|0
no kazdopadne pokud nema firma licenci u CNB, tak ani CZ nepodleha.

to ze se jen sejdete, ale v podstate tu nepodnika je v tomhle ohledu poradku.

ale nevim pod koho AP vlastne spada, pokud podnikaji v investicich, tak by nekde nejakou licenci mit meli a pokud ji maji nekde offshore, tak nikdy nevis co zatou firmou vlastne stoji atd.

i kdyby vydelavali. Kazdopadne tj furt firma co zatim ma zisk a dokud ho mit bude problemy nebudou, otazkou je co se stane az zisky mit nebude, nebo jim nekdo zproneveri nejaky penize atd.

a pokud n?kde zaru?uje 100% krytí výnosu nebo, tak n?co, tak to samoz?ejm? m?že d?lat jen do výše svých prost?edk?, pak pokud nepodléhá audit?m apod v?cem ani nevíš jestli má takovéhle zisky opravdu nebo ne.

ale tak vono i akciovej trh je vpodstat? risk forex taky atd.

Urcite bych tam, ale nedaval vic nez si muzes dovolit ztratit, bnakrot by totiz uplne klidne mohl kdykoliv z nenadani prijit a pokud by se to alespon ze strany zakonu dalo nejak zkonfiskovat tak dostanes navratnos z toho co tma momentalne mas tak 10-20% (zbytek bude nekde zproneverenej nebo pokryje naklady na likvidaci firmy)

nejak podrobnejs APltd neznam jen, tak popisuju situaci jaka muze nastat.
nerikam ze vlozit tam penize neni dobrej napad, ale urcite ne vlozit tam penize s kteryma do budoucnosti pocitac ci by jejich ztrata mohla zmenit tvoji zivotni uroven.

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 28.03.08 09:11  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

P?eji krásný páte?ní den.
To, že vás to zdaleka nep?esv?d?ilo je váš problém. Tohle nemá lidi p?esv?d?ovat, to musejí vycítit sami dle svých možností a zamyšlení se. Náklady jsou minimální s porovnáním výsledk? :-)
Co se tý?e p?ísp?vku nademnou - APL má licenci k obchodování ve Spojených Arabských Emirátech v Dubai, kde je zapsaná v obchodním rejst?íku ve form? Limited ( ?eská podoba s.r.o.). Co se tý?e audit?, tak ty probíhají v Dubai na míst?, kde sídlí. Zajišt?ní je ve Švýcarské bance formou státních dluhopis? ve výši 650mil. euro na dobu 2let, jako další zajišt?ností je majetek ve form? zlata a drahých kamen?. P?ístup APL znám a d?v??uji jim. Co se dosud slíbilo, bylo spln?no. Takový p?ístup jsem nenašel ani na žádost o úv?r v bance v t?ch našich skv?lých bankovních institucí.

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 29.03.08 10:48  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

mohu se zeptat, jak je to s likviditou? Ono je hezké, že vám rostou ?ísla na papí?e, ale co na tom, když fond zkrachuje t?sn? p?ed výplatou. Takže k seznamu mých doposud nezodpov?zených otázek p?idávám i dotaz na systém výplat..

Jinak - vid?li jste n?kde n?kdy dluhopisy s výnosem 36% ro?n?? Dluhopisy pat?í mezi konzervativní invesice s nízkým výnosem - nejsou špatný násroj pro uložení pen?z a ochranou p?ed inflací, ale na dluhopisech se takové zázra?né výnosy zpravidla moc nevidí.

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 29.03.08 16:32  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

Takže likvidita je 14týdn?, po této dob? lze s pen?zy nakládat dle uvážení, jak se ziskem, tak s investicí a to vše p?es net z domu. Lze taky mít rozjeých více "kolejí" jendu mít velmi zhodnocovací, kde to po?ád to?it a druhou mít na stálý p?íjem. U té druhé na stálý p?íjem sta?í jednou p?ekonat 14týdn? a potom pokud to nezm?níte vám z?stane napo?ád otev?ená a kdykoli si z ní pošlete peníze dom?.
Co se tý?e garantovaného výnosu 36%, tak ten není garantovaný dluhopisy ve Švýcarsku, ale ten zaru?uje fatk reálných zisk?. ?eknu vám to jednodušše - když mohou garantovat zisk 36% ro?n?, je jasné, že b?žné zisky jsou tak velké a díky nim mohou si tu garanci dovolit :-). Kdyby nastala situace po n?jakou dobu neúnosná, ze zajišt?né rezervy by se tyto zisky pokrývaly po ur?itou dobu. Pakliže by se v?d?lo, že ta doba bude p?ece jen siln?jší, za?nou se investor?m vyplácet jejich investice a obchody by se zastavily.
Asi tak n?jak by to probíhalo, ale já za faktem, že tohle nem?že p?estat jen tak ze dne na den fungovat. Globální pokrytí je tak veliké, že šance,aby to p?estalo fungovat je názorná - musely by veškeré obchody na sv?t? krachnout. Nap?. 3.sv?tová válka

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 29.03.08 22:25  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

Hodnocení: 29|0|0
která za?ne p?esn? za týden ...

http://www.paidclub.de/index.php?ref=revenger - okamžitým přepočet a payout 5€, maily za 1€c, mnoho bannerů, nabízím 10€c za reg - momentální favorit
ttp://www.mori-gewinnweb.eu/index.php?ref=revenger - stejné jako Paidclub, payout pouze 3€, méně mailů, více bannerů - momentální favorit

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 08.10.08 13:13  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

Dobrý den všichni. Se zájmem sleduji diskuze na toto téma: investice Dubai. Mnoho lidí totiž nev??í všeobecn? n??emu co považují za nepravdivé, protože nemají dosti trp?livosti k objevování. Já jsem majitelem realitní a finan?ní spole?nosti a ruším nyní své investice viz: obligace, ?eský akciový a pod. a investuji do HSBC Dubai. Zainvestováno mám již mnoho a stále se ziskem cca 8% m?sí?n?. Kdo ?íká, že to nefunguje, tak neví a nezná. Samoz?ejm? investic to jsou a k tomu se váže slovo riziko, ale i v dob? krize má spole?nost 8% pr?m?rn?... Názor nechám na Vás, každopádn? kdo by cht?l více informací eventuáln? poradit, jsem ochoten mu je zaslat. tomas.suchomel@vitom.cz. P?kný den všem

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 08.10.08 23:47  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

Dobrý den,

rád bych se vyjád?il k spole?nosti APL. A?koliv se t ozdá neuv??itelné, je to tak. Mám tam od 25.8 cca 2,5 tis ojro, známí co mi tu spole?nost doporu?ili si výnos vybrali ihned po vypršení t? ch 98 dn?, aby jednoduše zjistili jestli to funguje. Funguje. Vrátili peníze zp?t a tím prod?lalli za poplatky v bankách. Já to neud?lám, protože jim v??ím. Nejsem žádný znalec z oboru - na tuto stránku sem kliknul náhodou, jist? že se m?že stát cokoliv, ale v sou?asné dob? neznám nic lepšího na krátkodobé i dlouhodob?jší investice ikdyž jsem smí?en s tím že o peníze m?žu p?ijít. TA garance na 36% ro?n? je myslím jen do?asná cca 2 reky. Jen chci potvrdit to, že zatím sem neslyšel jediný d?kaz o neserioznosti firmy. Pouze dohady. Kdo tomu nev??í a? do toho nejde, je to Váš problém.

Hezký den

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 16.10.08 08:57  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

Musím jen souhlasit a spokojenost. Co se tý?e toho zajišt?ní, tak prozatím je do 11/2009. To ovšem ne?íká ješt? nic, že nem?že být prodloužena.

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 16.10.08 09:10  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

Hodnocení: 29|0|0
je mooooooc hezké, že do tohoto tématu píší pouze lidé s 0 až p?ti p?ísp?vky ......... o n??em to sv?d?í ...
kdyby tato "firma" byla tak výborná, v?d?lo by se o ní ne pouze na internetové scén? a rozhodn? by se ne?ešila na fóru navšt?vovaném desetiletými d?tmi ..... :roll:

http://www.paidclub.de/index.php?ref=revenger - okamžitým přepočet a payout 5€, maily za 1€c, mnoho bannerů, nabízím 10€c za reg - momentální favorit
ttp://www.mori-gewinnweb.eu/index.php?ref=revenger - stejné jako Paidclub, payout pouze 3€, méně mailů, více bannerů - momentální favorit

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru