zdravim vsetkych investorov, ale aj neinvestorov...
takisto sa zucastnujem asi 9 mesiacov APL investicii a zatial vsetko ide v poriadku...o tom sa nieje treba debatovat.
Ale dostali sa mi celkom zaujimave spravy, spred asi pol roka, ktore hovorili....ze skryta agenda-plan je v najblizsej dobe polozit Arabov. Ide v podstate o ten isty zdroj, ktory tvrdi, ze Arabi boli v podstate vybrati na spolupracu najma s US a hlavne teda so silnymi skupiny v pozadi (bankeri, financnici,..) Treba si pripomenut ze rozmach ktory je v "Arabsku" sa udial len kvoli tomu, ze bola ropa vybrata ako hlavna komodita v podstate pre 20st.
Po dlhodobejsom skumani problematiky s tym nazorom vcelku suhlasim a som presvedceny ze zalezitosti okolo cien ropy a mnohych dalsich "bublin" su velmi precizne naplanovane.... spolocne so sucasnou tzv."financnou krizou", upadkom US ekonomiky, ktore bude viest k hyperinflacii v US a prakticky "znicenie" dolara...
Mierim k tomu, ze sucastou tychto sprav bolo, ze ceny ropy pojde na 50 dolarov za barel (to sa v tychto dnoch akurat udialo...), v case tychto sprav sli ceny rapidne hore a hovorilo sa o roznych dramatickych scenaroch, o peak oil a pod....
...nasledkom podobnych udalosti ma byt znacna kriza pre ropne krajiny...ktorou UAE je!
Mam teraz dost velku dilemu, ci investovane prostriedky este pokusat a drzat, alebo nastava cas vyberat.
Ak mate niekto konstruktivne rady, budem velmi rad.
S pozdravom