CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 08.01.09 19:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 16.10.08 13:25  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

Hodnocení: 0|0|0
No je fakt, že tak bezduchému p?ísp?vku co jsi napsal nelze konkurovat. Z??astn?ní ví a nez??astn?ní akorát tlachají sra?ky

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 16.10.08 13:28  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

Hodnocení: 29|0|0
Citace:
nez??astn?ní akorát tlachají sra?ky

v?etn? tebe
btw. sra?ky píšeš, ú?ast, paná?ku, ú?ast

http://www.paidclub.de/index.php?ref=revenger - okamžitým přepočet a payout 5€, maily za 1€c, mnoho bannerů, nabízím 10€c za reg - momentální favorit
ttp://www.mori-gewinnweb.eu/index.php?ref=revenger - stejné jako Paidclub, payout pouze 3€, méně mailů, více bannerů - momentální favorit

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 16.10.08 13:49  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

A ty jsi ú?astn?ný? Kdyby jsi byl, m?l by jsi jiný názor :-D

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 16.10.08 14:27  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

Hodnocení: 29|0|0
no comment

http://www.paidclub.de/index.php?ref=revenger - okamžitým přepočet a payout 5€, maily za 1€c, mnoho bannerů, nabízím 10€c za reg - momentální favorit
ttp://www.mori-gewinnweb.eu/index.php?ref=revenger - stejné jako Paidclub, payout pouze 3€, méně mailů, více bannerů - momentální favorit

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 30.10.08 09:36  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

Aj ja mozem prejavit spokojnost s APL.Ktora je uz jede a pol rocna a myslim tym investicnu skusenost a pozorujem APL uz asi cca.2 roky.A je fungujuca na 100%.Peniaze,ci uz len zisk albo len jeho cas alebo vsetko(vsetky peniaze) ako som to aj ja skusil mi vzdy prislo do troch pracovnych dni.A tesim sa aj nadalej z ich uspecho nakolko tam mam nekolko nasobne navisene investicie oproti prvemu vkladu.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 02.11.08 15:54  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

Hodnocení: 1|0|0
jedna vec je jak nabihaji procenta na jejich strankach a druha vec je jestli prijdou do banky:) nejakej payment proof by pomohl, ikdyz stejne 1000euro je v takovem pripade dost

btw kamos v tom penize ma, veri jim a nevybiral, nemohu posoudit

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 15.11.08 21:53  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

Mno ... jsem v tom pres rok a penize chodi ... no problem ;)

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 24.11.08 11:48  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

zdravim vsetkych investorov, ale aj neinvestorov...

takisto sa zucastnujem asi 9 mesiacov APL investicii a zatial vsetko ide v poriadku...o tom sa nieje treba debatovat.
Ale dostali sa mi celkom zaujimave spravy, spred asi pol roka, ktore hovorili....ze skryta agenda-plan je v najblizsej dobe polozit Arabov. Ide v podstate o ten isty zdroj, ktory tvrdi, ze Arabi boli v podstate vybrati na spolupracu najma s US a hlavne teda so silnymi skupiny v pozadi (bankeri, financnici,..) Treba si pripomenut ze rozmach ktory je v "Arabsku" sa udial len kvoli tomu, ze bola ropa vybrata ako hlavna komodita v podstate pre 20st.
Po dlhodobejsom skumani problematiky s tym nazorom vcelku suhlasim a som presvedceny ze zalezitosti okolo cien ropy a mnohych dalsich "bublin" su velmi precizne naplanovane.... spolocne so sucasnou tzv."financnou krizou", upadkom US ekonomiky, ktore bude viest k hyperinflacii v US a prakticky "znicenie" dolara...

Mierim k tomu, ze sucastou tychto sprav bolo, ze ceny ropy pojde na 50 dolarov za barel (to sa v tychto dnoch akurat udialo...), v case tychto sprav sli ceny rapidne hore a hovorilo sa o roznych dramatickych scenaroch, o peak oil a pod....
...nasledkom podobnych udalosti ma byt znacna kriza pre ropne krajiny...ktorou UAE je!

Mam teraz dost velku dilemu, ci investovane prostriedky este pokusat a drzat, alebo nastava cas vyberat. :?:
Ak mate niekto konstruktivne rady, budem velmi rad. :D

S pozdravom :!:

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 25.11.08 07:34  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

Jano: p?kn? jsi ses tu rozjel s debatou, ale tohle co jsi napsal nemá nikterak výrazný vliv na APL. Když máš s tím zkušenost 9m?síc?, mohl bys taky v?d?t, že v rop? APL neobchoduje a své obchody v UAE má jen ur?itým podílem. Podíl v UAE je p?edevším v realitách a to je samostatná kapitola nezávislá na rop?. To nemluvím o dalších obchodech, které APL uskute??uje, takže tvé obavy mi p?ipadají p?ehnané.

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 26.11.08 18:32  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

bohrosik píše:
Ja hlavne nesta?im valit baterky jak jsem jednou otazkou na danou spole?nost rozví?il vody. Nikde o ní nebyla pomalu zmínka a žádné informace a part dotaz? na pár server? d?la docela divy :)
Bohužel (možná bohu dík) mne to po?ád n?jak nep?esv?d?ilo. P?ece jen ty vstupní náklady jsou dost velky.

zdar Váša

To proto, že je to pravda. Navíc lidé co investují p?es All Property Ltd. mají provizi za doporu?ení této investici svým známým (kamarád mi to vysv?tloval). Je to myslím 15 dolar?. Ikdyž má APL rozložené riziko ve spoust? investicích po celém sv?t?, tak je to po?ád riskantní investice. Sta?í si p?e?íst výtah z podmínek, které najdete na jejich stránkách.
Rád s n?kým pokecám na ajsku:-) 244315040

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 27.11.08 13:33  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

Zdravím,

cht?l bych se zeptat, jak se pohybují zisky od srpna do listopadu roku 2008 jestli by mi n?kdo mohl napsat v procentech cca za m?síc. M?l jsem možnost vid?t zisky za rok 2007, tak bych cht?l jen malé srovnání.

D?kuji

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 28.11.08 07:49  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

Když už nejsou argumenty, napíše se, že uživatel nemá hodnocení a máš zase navrch!
Jsou tu tu ale i lidi, kte?í mají v život? jiné priority než obíhat diskuzní fóra, ?íkat, že vše stojí za ho*no a posílat si mezi sebou hodnocení.
Chápu to u stránek typu libimseti.cz a podobn?. Ale tady? Navíc když o tom nezávisle diskutuje v kladném slova smyslu více lidí nezávisle na sob?? Vzpamatujte se... :?

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 01.12.08 16:03  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

Jestli máte doma desetileté dít?, které se zajímá o investice, tak to vám gratuluji... :o
asi je normální že internetové stránky jsou dostupné každému, nechápu vaši p?ipomínku.
Fandím všem odvážným investor?m, nikdo vám to nenutí....sama mám minimáln? dva známé, kterým to dokonale funguje. A o toto zjišt?ní v tomto pokecu jde.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 01.12.08 16:15  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

Omlouvám se, odpov?? byla pro revenger

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 09.12.08 17:07  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

Dobry den i ja se musím p?iznat že mi firma APL za rok 2008 vyd?lala zhruba 80%:-)a tímto ji moc a moc d?kuji:-) to je moje zkušenost nic vic nic mi?...............

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 15.12.08 09:45  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD
Vrchní Moderátor

Hodnocení: 17|0|0
Já to vidím jako jeden velkej HYIP docela se jim povedlo oblbnout lidi s tím že vyzkoušeli vyd?lalo jim to... však to všichni dob?e známe a víme kdy nastane konec.
Ale chci zjistit více informací tak mi pište vše podez?elé....

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 18.12.08 13:28  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

Pokud ma nekdo zajem, muze se podivat na debatu o APL na strankach FE.

http://forum.finexpert.cz/viewtopic.php?f=312&t=302147

Z prispevku priznivcu a dotazu ostatnich na nevyjasne a podezrele veci o APL tam neni bohuzel ani jedina uspokojiva odpoved. Ale necht si kazdy udela usudek o serioznosti sam.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 19.12.08 10:56  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD
Vrchní Moderátor

Hodnocení: 17|0|0
Diky mrknu se na to zajímá m? to

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 31.12.08 12:38  Předmět příspěvku: Re: ALL Property LTD

Hezký den všem
ve spol apl. jsem jiz rok a mohu vrele doporucit...
Moji investici uz mám zpet a ješte padesat procent navic,diky tomu ze jsem sam zaregistroval dva lidi ( neni podm. ).Samozrejme jsem si nejake penize nechal pro jistotu poslat a za tyden byly doma ,takze zadne strachy.
Ahoj

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru