CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 08.01.09 14:06

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1503 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 61  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 07.08.08 13:12  Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Hodnocení: 2|0|0
bananjakcip1 píše:

A když požádám o zaslání hesla , pom?žu si n?jak :?:

Pokud ti zn?mil e-mail, tak ti to nepom?že.

PříspěvekNapsal: 07.08.08 13:20  Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Hodnocení: 0|0|0
Tož tak co toje za bordel..oni m? jako tim,že mi do?asn? bloknou u?et p?inuti k vertifikaci yo?....

PříspěvekNapsal: 07.08.08 13:29  Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Hodnocení: 1|0|0
P?esn? tak když se jim nezdají tvoje transakce nebo posíláš velké ?ástky,tak po tob? cht?jí ov??ení totožnosti(verifikaci),to je logický ne? :roll:A hlavn? ov??ení jestli ti je 18 let,protože pokud ti není,tak je to porušení TOS. :!:

PříspěvekNapsal: 07.08.08 13:35  Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Eremery píše:
Tož tak co toje za bordel..oni m? jako tim,že mi do?asn? bloknou u?et p?inuti k vertifikaci yo?....

Tak nevidím co je na verifikaci špatného. Já ji ud?lal hned a mám to bez problém?.

PříspěvekNapsal: 07.08.08 13:38  Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Hodnocení: 14|1|0
dagos píše:
Eremery píše:

Tak nevidím co je na verifikaci špatného. Já ji ud?lal hned a mám to bez problém?.

presne tak a mas po problemoch...

PříspěvekNapsal: 07.08.08 13:44  Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Tak to teraz budem zit asi rok v strachu ze mi bloknu ucet, lebo mam 17 rokov.. :roll:

PříspěvekNapsal: 07.08.08 14:12  Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

No sem zv?dav jestli se vubec nejakých pen?z do?kám ?ekal sem pul roku než to p?išlo na alertpay a ted asi další pulrok než mi to p?ide na u?et jestli v?bec :D

PříspěvekNapsal: 07.08.08 14:56  Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Dexterqo píše:
Tak to teraz budem zit asi rok v strachu ze mi bloknu ucet, lebo mam 17 rokov.. :roll:

To je p?esn? m?j p?ípad...taky mám 17...tak v nejhoršim bych ty prachy,kdyby mi p?išli na AA p?eved na PP..tam tohle nehrozí ne?

JInak bych takové starosti nemusel mít,kdyby ty n?které pitomé klika?ky nevyplácely prav? jen na AA...jen kv?li tomuhle jsem si musel ten u?et ud?lat :| .... :roll:

PříspěvekNapsal: 07.08.08 15:10  Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Hodnocení: 20|0|0
Dexterqo píše:
Takze asi iba jeden personal ucet..
Len by ma zaujimalo ako to mam riesit, ked mam ucet na AP ja, ale chce si ho zalozit aj moj brat aj moj otec. IPcku mame samozrejme rovnaku.. Existuje nejake riesenie ? :roll:

...ucty na Paypal-e,E-gold-e,Alertpay-i sa rozlisuju podla mena osoby na ktoru je vedeny bankovy ucet alebo kreditna karta...snad ti taka univerzalna odpoved staci... :P

***punisher píše:
No sem zv?dav jestli se vubec nejakých pen?z do?kám ?ekal sem pul roku než to p?išlo na alertpay a ted asi další pulrok než mi to p?ide na u?et jestli v?bec :D

robis nieco chybne...mne to trva maximalne 1-2 dni kym ich dostanem hore alebo dole cez prevod a instantne cez kreditku...=>oni tam sami maju napisane ze ak nieco dobabres tak transakcia moze trvat aj viac ako 15 dni... :P

bananjakcip1 píše:
hany.milan píše:
tak to ti nejspis nekdo prolomil ucet !

A když požádám o zaslání hesla , pom?žu si n?jak :?:

..ano budu od teba vyzadovat napisat im tvoje meno,adresu a poslednu transakciu ktoru si urobil a ucet ti vratia... :P

Dexterqo píše:

...krstne meno osoby na ktoru je vedeny alertpay ucet sa da zmenit...bliklo ??? :lol:

P.S. Pri alertpay-i plati rovnake pravidlo ako u paypal-u
Citace:
1 personal+1 premium

FAST NOTE: v PP plati rovnake pravidlo 18r+ :twisted:

PříspěvekNapsal: 07.08.08 15:15  Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Hodnocení: 13|0|0
Ted mi to chvíli házelo error i když jsem všechno zadával dob?e, než jsem dal do p?eklada?e co m?li za problém tak m? to p?ihlásilo, asi na dvacátej pokus :roll: Nevíte co se tam zase d?je?

PříspěvekNapsal: 07.08.08 16:38  Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Lol tak nikdo mi ho nevzal ja jsem si zm?nil heslo a zapom?l ho :oops: , ale už je vše ok :lol:

PříspěvekNapsal: 07.08.08 23:26  Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

No tak super ked sa da zmenit krstne meno.. :lol:
V najhorsom pripade to hodim na otca.. :lol:
Aj ked dpc chcem si zalozit studetsky BU.. Nechapem preoc musim mat 18+ aby som mohol pouzivat AP.. Ked BU mozem mat od 15tich.. :x :roll:

PříspěvekNapsal: 08.08.08 01:50  Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Hodnocení: 54|0|0
tak mi blokli IP bo co doma mi nejede od tohoto týdne AP ...dohajzlu ...

musim chodit a otravovat známý :/ ... nevíte vo co go? nebo jak to obnovit

██ Prodávám dolary za 19Kč/$ -> >>> aktuální stav 40$ k prodeji (6.1.2009) <<<
██ Můj web PR3, info PTC, výměna ikon, prodej odkazů vašeho webu na můj PR3 aj -> >>> mimik-mik.blog <<<

PříspěvekNapsal: 08.08.08 09:11  Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com
Vrchní Moderátor

Hodnocení: 16|0|0
mimik.mik píše:

Tak to p?eji pevné nervy psát na podporu je jak mluvit do dubu

PříspěvekNapsal: 08.08.08 09:30  Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

llidi a na co bude zm?na krestního jmena,jak oni stejn? vi,že na BU mam sve klasicke jmeno..??........jinak chci se zeptat estli by to nešlo tak,že bych si n?kde našet?il 100$ najednou v jeden ?as je poslal na AA a z nšho to hned poslal na BU...a pak bych si ten u?et hned zrušil,lebo potrebuju jen 100 $ a vic se v tom babrat nechcu..mohli by m? zrušit u?et,ke? bych jen 1x poslal 100$ na BU? :?:

PříspěvekNapsal: 08.08.08 09:45  Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

?etl jsi n?co z toho co je naho?e nad tvým p?ísp?vkem?Jestli jo tak nevím na co se tady ptáš? :roll:

PříspěvekNapsal: 08.08.08 10:35  Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Hodnocení: 16|0|0
Dexterqo píše:

M? je teprve 13 let, ve strachu ani nijak nežiju, jen doufám, že si m? nevšimnou, no, ?ekat 5 let na verifikaci by se mi fakt necht?lo :D

Dexterqo píše:
Vazne nikto nevie ci existuje nejake riesenie pre rodinu ? Ked chce mat okrem mna na AP este ucet aj moj brat a moj otec z tej istej IP adresy..? Da sa to ? Nikto nevie ?

Já mám na AP zatím 3 ú?ty, aktivn? používám asi jen 2, zatím žádný problém

PříspěvekNapsal: 08.08.08 13:00  Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

22222 píše:
Dexterqo píše:

M? je teprve 13 let, ve strachu ani nijak nežiju, jen doufám, že si m? nevšimnou, no, ?ekat 5 let na verifikaci by se mi fakt necht?lo :D

Dexterqo píše:
Vazne nikto nevie ci existuje nejake riesenie pre rodinu ? Ked chce mat okrem mna na AP este ucet aj moj brat a moj otec z tej istej IP adresy..? Da sa to ? Nikto nevie ?

Já mám na AP zatím 3 ú?ty, aktivn? používám asi jen 2, zatím žádný problém

Hm, zatim,.. To neznamena ze na teba skor ci neskor nepridu.. :|

PříspěvekNapsal: 08.08.08 15:12  Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Zdravím, je mi 17 a chci si p?evést peníze z AP na bankovní ú?et u Komer?ní banky.
Je v tom n?jaký problém? Dá se zjistit v?k? dík za odpov?'d

PříspěvekNapsal: 08.08.08 16:14  Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

mel jsem problem s prihlasenim ale neslo to jen pres operu tak pukud to bude nekomu psat tenhle text ( We're sorry, we are experiencing some temporary difficulties. Please try again later. We have already informed our engineers of this issue. If this error occurred while making a payment, check your Account Overview before resending a payment so you can avoid duplicate payments.

Your issue reference number is) tak at to zkusi pres mozilu :wink:

PříspěvekNapsal: 08.08.08 20:29  Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Lidi a mohl by mi n?kdo odpov?d?t na mou otázku?..Keby som si poslal najednou na AA 100$ a ihned jak by tam ten den p?išly bych to dal poslat na moj BU..hrozi mi zablokovani v tak kratkem ?asovem intervale.?.no potrebuju jen tech 100 $ prevest a pak rusim ucet,pac musim neco nekomu akorat splatit...tak?!!

PříspěvekNapsal: 09.08.08 08:48  Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Hodnocení: 20|0|0
Polinis píše:
Lidi a mohl by mi n?kdo odpov?d?t na mou otázku?..Keby som si poslal najednou na AA 100$ a ihned jak by tam ten den p?išly bych to dal poslat na moj BU..hrozi mi zablokovani v tak kratkem ?asovem intervale.?.no potrebuju jen tech 100 $ prevest a pak rusim ucet,pac musim neco nekomu akorat splatit...tak?!!

...paypal by pri takejto transakcii od teba na 99,9% chcel verifikaciu...ako bude postupovat AlertPay netusim...nemam totiz vestecku gulu... :lol:
...btw co tak to zmenit z niekym verifikovanym na Alert-e ??? kedze peniaze by v systeme ostali tak nemalo by to byt take podozrive... :P

PříspěvekNapsal: 09.08.08 10:41  Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

tak paraaadaaa v pondeli sem si nechal poslat prachy z alertpay na bankovni ucet a vcera sem je tam dostal:)..no neníí to super :lol: :lol: 8)

PříspěvekNapsal: 09.08.08 10:44  Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Hodnocení: 14|2|0
lexare píše:
tak paraaadaaa v pondeli sem si nechal poslat prachy z alertpay na bankovni ucet a vcera sem je tam dostal:)..no neníí to super :lol: :lol: 8)

kolik ti je ??

PříspěvekNapsal: 09.08.08 15:56  Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Arnie píše:
mimik.mik píše:

Tak to p?eji pevné nervy psát na podporu je jak mluvit do dubu

Jn, mi povídej ... m? blokli u?et prej když jsem si ho cht?l verifikovat , prej že m? není 18 ... a už m? je tak jsem jim psal ... a oni že se moc omlouvají ... tak m? u?et verifikovali ... ale stejn? se m? tam nejde p?ihlásit a furt m? to píše suspended tak nevím kurnik pro? ... tak jsem jim psal zase :-/

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1503 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 61  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina