CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 07.10.08 11:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 29 z 49 [ Příspěvků: 1220 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 49  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 16.05.08 17:48    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Hodnocení: 0
tak mi po mesici a 4 urgencich prisla vata na AP ucet.. katastrofa.. alertpay uz nikdy vice..

PříspěvekNapsal: 17.05.08 13:24    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Ahoj potreboval by som poradit nikde som to tu nenasiel ze ako sa posielaju peniaze do banky z alerpay uz mam aj banku vyplnnu Bank Accounts na alerpay ale neviem co mam stlacit

PříspěvekNapsal: 17.05.08 21:03    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Hodnocení: 2
Zdravím přítomné :)
chtěl bych se zeptat na zcela jistě zde dost omílanou otázku - za jak dlouho cca přijdou peníze z AP na BÚ ?? Myslím, že by bylo fajn takové základní info (doba z BÚ na AP, naopak, limiti, základní návod atd..) dát do úvodního příspěvku, kdo se tady v tom má hrabat :) nic se tu nedá najít, takže se lidi pořád ptají dokola...prosím moc o zodpovězení mojí otázky: za jak dlouho cca přijdou peníze z AP na BÚ ??

Díky moc, čau :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 18.05.08 13:12    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

snyll píše:
chtěl bych se zeptat na zcela jistě zde dost omílanou otázku - za jak dlouho cca přijdou peníze z AP na BÚ ?? Myslím, že by bylo fajn takové základní info (doba z BÚ na AP, naopak, limiti, základní návod atd..) dát do úvodního příspěvku, kdo se tady v tom má hrabat :) nic se tu nedá najít, takže se lidi pořád ptají dokola...prosím moc o zodpovězení mojí otázky: za jak dlouho cca přijdou peníze z AP na BÚ ??

vetšinu odpovědí a návodú najdeš na webu co mám v podpisu a nemusíš hledat v kvantě stránek :wink:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 18.05.08 13:22    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

hany.milan píše:
snyll píše:

vetšinu odpovědí a návodú najdeš na webu co mám v podpisu a nemusíš hledat v kvantě stránek :wink:

no takze sem se podival na tvoje stranky a nenasel sem tam kyzenou odpoved, nic extra tam nemas, co bych nenasel tady v uvodnim prispevku. Ja potrebuju vedet za jak dlouho mi prijdou penize z AP na ucet do banky - takze prosim nekoho, kdo s timto ma zkusenosti o jeho informaci, dekuju moc :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 18.05.08 13:32    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

To máš těžký jsou tady lidi co ti budou tvrdit že to trvá měsíc i déle a někdo zase bude trvdit že je to pohoda maximálně do 5 dnů,tak si vyber. :?
Asi záleží jak to zrovna trefíš,AP není zrovna extra 100% systém,zlatýPP. :!:

PříspěvekNapsal: 18.05.08 14:10    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Arnie píše:
Já se tam nemůžu stále přihlásit už jsem měnil několikrát heslo ale stále nefunguje AP mě fakt štve

A já jsem to konečně vyřešil. Spravoval jsem známýmu PC a vyzkoušel jsem se přihlásit přes jeho PC s tou samou sítí na Alertpay a taky to nešlo,
od jiného poskytovatele to šlo. Chybu vidím v tom, že lidi co maj O2, tak mají smůlu...
Musím je stále otravovat na supportu že to dělá všem co maj O2 ( :?: teda aspoň myslím :?: )

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 20.05.08 23:53    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Tak tuto hlášku mi to háže už půl dne. Nevíte co s tím? Když se připojím přes vzdálenou správu k přítelkyni, tak ji to jde v pohodě a na účet se přihlásím.

Citace:
Server Error in '/' Application.
Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>

PříspěvekNapsal: 20.05.08 23:57    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

dagos píše:
Tak tuto hlášku mi to háže už půl dne. Nevíte co s tím? Když se připojím přes vzdálenou správu k přítelkyni, tak ji to jde v pohodě a na účet se přihlásím.

Citace:
Server Error in '/' Application.
Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>

mám ten samej problém a net upc.

poradí někdo?

PříspěvekNapsal: 21.05.08 07:51    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Teď se dívám a konečně se už můžu přihlásit.

PříspěvekNapsal: 21.05.08 08:03    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

už i mě to jde :P :P :P

PříspěvekNapsal: 22.05.08 07:36    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Když si chci verifikovat acc tak místo toho nějakého bankovního výpisu stačí nějaký dopis z úřadu nebo to musí být bankovní výpis? Pokud by to musel být bankovní výpis nevadilo by tam jiné křestní jméno, přijmení by bylo stejné.

PříspěvekNapsal: 22.05.08 08:10    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Když si chci verifikovat acc tak místo toho nějakého bankovního výpisu stačí nějaký dopis z úřadu nebo to musí být bankovní výpis? Pokud by to musel být bankovní výpis nevadilo by tam jiné křestní jméno, přijmení by bylo stejné.

na verifikci potrebujes tvuj osbni doklad na kterem dokazujes ze je ti 18 let a na druhem kde je tve jmeno na vypisu z uctu to proto aby vedely ze ten ucet je tvuj.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 23.05.08 12:42    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

pokud si chci poslat z AP money na BU, dam WITHDRAW FUNDS (+ BANK TRANSFER) nebo ADD FUNDS (+ BANK TRANSFER)?

jaky je mezitim rozdil?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 23.05.08 14:03    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

chtel jesm si pridat banku a napsalo mi to tohle: The currency of your bank account in Czech Republic must be denominated in Czech Republic Koruny
co to znamena a co s tim????

PříspěvekNapsal: 23.05.08 16:25    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Peníze odeslány na Aletrpay 14.4.2008

29.4.2008 jsem jim napsal ticket jako co se děje, že to trvá nějak dlouho

20.5.2008 přišla odpověď na ticket ať jim pošlu screen platby a co všecko má obsahovat

TEĎ 23.5.2008 koukám a další mail + peníze přičteny... čili oni vám ty peníze skutečně přijdou, ale nikde není řečeno kdy :D :D

GL, BYE :twisted:

PříspěvekNapsal: 23.05.08 18:42    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

skoušel uz někdo prevod Alert Pay na mBank?

PříspěvekNapsal: 23.05.08 19:58    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

tak schválně včera jsem si poslal love na ap. tak jsem zvědavý kdy je tam budu mít.hned dám vědět ať tady máme aktuální informace.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 23.05.08 21:55    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

chtel jesm si pridat banku a napsalo mi to tohle: The currency of your bank account in Czech Republic must be denominated in Czech Republic Koruny
co to znamena a co s tim????

Prosim poradte mi někdo?!?!

PříspěvekNapsal: 23.05.08 22:08    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

hany.milan píše:
tak schválně včera jsem si poslal love na ap. tak jsem zvědavý kdy je tam budu mít.hned dám vědět ať tady máme aktuální informace.

V pondělí ráno jsem si nechal taky posílat peníze. a ve středu po 11 jsem je měl na AP.
Řekl bych, že je budeš mít v pondělí někdy dopoledne na AP účtu.

PříspěvekNapsal: 23.05.08 22:40    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

james999 píše:

Do mBanky to zatím nejde,protože nemají ještě funkční mezinárodní platby,snad by se to mělo rozjet v druhé polovině roku.

PříspěvekNapsal: 23.05.08 22:57    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

kozelik píše:
pokud si chci poslat z AP money na BU, dam WITHDRAW FUNDS (+ BANK TRANSFER) nebo ADD FUNDS (+ BANK TRANSFER)?

jaky je mezitim rozdil?

:?:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 24.05.08 01:21    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

kozelik píše:
kozelik píše:

jaky je mezitim rozdil?

:?:

:lol: ty si ale joker.....kdyz dat withdraw tak si ty prachy chces prece vybrat treba prave na ub kdezto add bys je naopak chtel na AP poslat :lol: takze ty musis dat samozrejme withdraw,okey? :wink:

PříspěvekNapsal: 24.05.08 12:21    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

james999 píše:

Už jsi to měl zodpovězené. Tady ti posílám link, kde je to napsané. http://mbank.cz/pruvodce/faq.html?category=91

PříspěvekNapsal: 25.05.08 06:30    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

james999 píše:

...me by zajimal postup jak si nechat vyplatit z AP na normalni bankovni ucet

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 1220 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 49  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]