CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 25.07.08 06:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 47 z 58 [ Příspěvků: 870 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 58  Další
Autor Zpráva
 OdeslatNapsal: 14.05.08 07:12    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

No ja nevím ale alert se mi zdá nějaký divný u vetšiny lidí co jsem slyšel nebo četl jejich názor bylo všechno v pořádku ale najdou se i takový co čekaly hodně dlouho.Nevím čím by to mohlo být ale většinou sem píší problémy lidé co nejsou verifikovaní nebo posílali né moc 100% důkaz o verifikaci já osobně nemám žádný problém ale důvěra není 100% tak velká firma manipulující z kvantem peněz by měla mít 100% důvěru a šlapat jako hodinky.Co myslíte vy ??? Pokud hledáte další informace naleznete je na webu co mám v podpisu.

Profil  ICQ  

OdeslatNapsal: 14.05.08 11:04    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com
Moderátor

Já se tam nemůžu stále přihlásit už jsem měnil několikrát heslo ale stále nefunguje AP mě fakt štve

Profil  ICQ  

OdeslatNapsal: 14.05.08 18:37    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

nevíte jak zvýšit limit platby přes kartu?

OdeslatNapsal: 14.05.08 18:43    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

werts napsal:

Asi musíš zajít do své banky a tam to změnit :)

Profil  ICQ  

OdeslatNapsal: 14.05.08 19:11    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

twii napsal:
werts napsal:

Asi musíš zajít do své banky a tam to změnit :)

aha já myslel že je to alertpayem.....dík

OdeslatNapsal: 14.05.08 22:17    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

je limity jsou kvuli AP kdybys měl kartu verifikovanou tak by nebyl problem z limitem ted je na AP verifikace karty pozastavena

OdeslatNapsal: 15.05.08 15:26    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

zdravim,urcite uz to tady bylo ale cist 80 strankovej topic,neni zrovna prijemny...

zapomel jsem Transaction PIN,kde si muzu poslat zpatky,nebo jak ho ziskat jinym zpusobem...

Profil  ICQ  

OdeslatNapsal: 15.05.08 20:39    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

BustedBoy napsal:
zdravim,urcite uz to tady bylo ale cist 80 strankovej topic,neni zrovna prijemny...

zapomel jsem Transaction PIN,kde si muzu poslat zpatky,nebo jak ho ziskat jinym zpusobem...

Stačí jenom trošku zabádat na stránkách alertu, je to tady https://www.alertpay.com/SelectPassword.aspx ale musíš si pamatovat kontrolní otázku co jsi dával při registraci.

Profil  ICQ  

OdeslatNapsal: 15.05.08 23:03    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

jak dlouho těď trvá předov z AP na běžný učet?

Profil  ICQ  

OdeslatNapsal: 16.05.08 08:26    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Zdravím...

můžu si tady jen ujistit, že nyní se nedá na AP přiřadit účet ve tvaru: 43-deset čislic
jde o ty dvě čísla před pomlčkou... je to tam přednastavený a nepovedlo se mi to tam nijak dostat...

když už mi to vezmou, tak na další straně mám v čísle účtu jen to 43

prosím potvrďte poraďte pokud víte

díky :wink:

OdeslatNapsal: 16.05.08 17:48    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

tak mi po mesici a 4 urgencich prisla vata na AP ucet.. katastrofa.. alertpay uz nikdy vice..

OdeslatNapsal: 17.05.08 13:24    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Ahoj potreboval by som poradit nikde som to tu nenasiel ze ako sa posielaju peniaze do banky z alerpay uz mam aj banku vyplnnu Bank Accounts na alerpay ale neviem co mam stlacit

OdeslatNapsal: 17.05.08 21:03    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Zdravím přítomné :)
chtěl bych se zeptat na zcela jistě zde dost omílanou otázku - za jak dlouho cca přijdou peníze z AP na BÚ ?? Myslím, že by bylo fajn takové základní info (doba z BÚ na AP, naopak, limiti, základní návod atd..) dát do úvodního příspěvku, kdo se tady v tom má hrabat :) nic se tu nedá najít, takže se lidi pořád ptají dokola...prosím moc o zodpovězení mojí otázky: za jak dlouho cca přijdou peníze z AP na BÚ ??

Díky moc, čau :)

Profil  ICQ  

OdeslatNapsal: 18.05.08 13:12    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

snyll napsal:
chtěl bych se zeptat na zcela jistě zde dost omílanou otázku - za jak dlouho cca přijdou peníze z AP na BÚ ?? Myslím, že by bylo fajn takové základní info (doba z BÚ na AP, naopak, limiti, základní návod atd..) dát do úvodního příspěvku, kdo se tady v tom má hrabat :) nic se tu nedá najít, takže se lidi pořád ptají dokola...prosím moc o zodpovězení mojí otázky: za jak dlouho cca přijdou peníze z AP na BÚ ??

vetšinu odpovědí a návodú najdeš na webu co mám v podpisu a nemusíš hledat v kvantě stránek :wink:

Profil  ICQ  

OdeslatNapsal: 18.05.08 13:22    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

hany.milan napsal:
snyll napsal:

vetšinu odpovědí a návodú najdeš na webu co mám v podpisu a nemusíš hledat v kvantě stránek :wink:

no takze sem se podival na tvoje stranky a nenasel sem tam kyzenou odpoved, nic extra tam nemas, co bych nenasel tady v uvodnim prispevku. Ja potrebuju vedet za jak dlouho mi prijdou penize z AP na ucet do banky - takze prosim nekoho, kdo s timto ma zkusenosti o jeho informaci, dekuju moc :)

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 870 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 58  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]