CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 19.11.08 16:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 26 z 55 [ Příspěvků: 1374 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 55  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 27.04.08 11:31    Předmět příspěvku: paypal

Hodnocení: 0
jde si odsud prevest penize na paypal ucet? Potrebuju je tam na nakupovani

PříspěvekNapsal: 27.04.08 11:55    Předmět příspěvku: Re: paypal

Hodnocení: 2
Dorfeus píše:
jde si odsud prevest penize na paypal ucet? Potrebuju je tam na nakupovani

na PP nie

PříspěvekNapsal: 28.04.08 15:55    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

poslal jsem si 5,5 euro na alertpay.com a došli mi jen 3,4 eur parchanti všivý

PříspěvekNapsal: 28.04.08 17:18    Předmět příspěvku: AlertPay.com

Ahoj chtěl bych se jenom zeptat na pár informací, tady na fóru to jaksi neni pořádně napsaný a vysvětlený. Kdybyste byly tak hodný a vysvětlily mi prosím todle:

Není mi jasný jestli když mam vytvořenej účet na AP a nechám si tam z ňáký klikačky poslat dolary, jestli s nima budu moc dál nakládat... jde mi o to že nemám udělanou ještě verifikaci(tu potřebuju jen když si to budu chtít poslat na svůj účet tady v čechách ne?)

Kdyžtak děkuju moc za Váš čas a odpověď :)

PříspěvekNapsal: 28.04.08 18:43    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

SOU TO ZM*DI vubec nevyplacej na bankovni ucty !

PříspěvekNapsal: 28.04.08 18:50    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Hodnocení: 1
Dafli píše:
SOU TO ZM*DI vubec nevyplacej na bankovni ucty !

To první souhlasí to druhý zatím nevím, když se nemůžu ani přihlásit už to bude 14 dní a na moje dotazy neodpovídají chcípáci :evil:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 28.04.08 22:10    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Tak od 10.4.2008 čekám na peníze z KB na AP... minulou sobotu jsem si pro dlouhu dobu tranaskce požádal o verifikaci, teď byla dokončena. Tak snad už ty peníze přijdou, nemáte s tím někdo bližší zkušenosti... (jedná se o 2000 Kč)

stav je stále Pending

PříspěvekNapsal: 29.04.08 01:16    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

PetrFOX píše:
Tak od 10.4.2008 čekám na peníze z KB na AP... minulou sobotu jsem si pro dlouhu dobu tranaskce požádal o verifikaci, teď byla dokončena. Tak snad už ty peníze přijdou, nemáte s tím někdo bližší zkušenosti... (jedná se o 2000 Kč)

stav je stále Pending

mam ten isty problem akurat ze ja cakam uz od 6.4.2008 a aj som verifikovany a stale pending, keby som vedel ze to tak dlho trva tak si radsej zaplatim to cca 18 dolku na viac cez kartu k...a :twisted:

PříspěvekNapsal: 29.04.08 09:19    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

BOMIPAMI píše:
PetrFOX píše:

stav je stále Pending

mam ten isty problem akurat ze ja cakam uz od 6.4.2008 a aj som verifikovany a stale pending, keby som vedel ze to tak dlho trva tak si radsej zaplatim to cca 18 dolku na viac cez kartu k...a :twisted:

jednoznacne nej**vyjebanejsi virtualni banka. 3 tydny cekam na 700usd /ne 7 ,ne 70,ale 700!!/co sem si poslal z uctu.na maily neodpovidaji.. slak by me trefil !!!

PříspěvekNapsal: 29.04.08 09:41    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com
Moderátor

Hodnocení: 12
Proč teď klikačky používají tuto shit peněženku to je něcohroznýho

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 29.04.08 13:59    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

já čekám od 5. 3. :evil:

PříspěvekNapsal: 30.04.08 13:14    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Tak mi konecne na alertpay pripsali mych 20 dolarku ktere jsem si posilal z kreditky pred mesicem a pul :D :twisted:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.04.08 14:12    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

mcmess píše:
Tak mi konecne na alertpay pripsali mych 20 dolarku ktere jsem si posilal z kreditky pred mesicem a pul :D :twisted:

mesic a pul ?, no mě asi opláchnou.... :twisted: :twisted: :twisted: to je pekne na rybu... jeste ze je mas vubec na konte.. to jsou ale dacani..

PříspěvekNapsal: 30.04.08 16:30    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Hodnocení: 8
nejde mi tam zaregistrovat...stale mi pise chybu telefonne cislo a PSC :(

uz to ide..

PříspěvekNapsal: 30.04.08 17:25    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

delixxl píše:
mcmess píše:

mesic a pul ?, no mě asi opláchnou.... :twisted: :twisted: :twisted: to je pekne na rybu... jeste ze je mas vubec na konte.. to jsou ale dacani..

jn jsou to paka normálně z 5,5euro který jsem si poslal mě 2euro strhly ho*ada

PříspěvekNapsal: 30.04.08 19:23    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Hodnocení: 4
PetrFOX píše:

stav je stále Pending

takže moje zkušenost je taková... já čekal na peníze Z KB na AP asi měsíc a dostal jsem tam ty peníze díky kamarádovi, který žije v USA a
on tam zavolal a po 3dnech telefonování to konečně dohledali a připsali!!! Předtím jsem jim psal tikety a vůbec mi neodepisovali! Posílal jsem jim tam screen výpisu z účtu a žádné odpovědi!!! Ted po telefonátech jsem požádal at mi změní účet a odepsali do 1dne, dokonce i jméno měl ten co mi odepsal a že je tam pro mě kdykoli budu potřebovat...bla bla :roll: a konstatování mého kamaráda po telefonickém kontaktu bylo ,, rychle si za ty peníze něco kup a utíkej, mají tam bordel jak v Rusku!! používej radši PP!,, :lol:
no jo, ale co má člověk dělat, když většina PTC používá AP, že ano! :roll:
takže to je má zkušenost s převodem Z BU na AP, takže až si budu chtít poslat peníze opačně, tak jsem zvědavý co zase bude!! :roll:

přeji hodně štěstí 8)

PříspěvekNapsal: 30.04.08 20:03    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

great99one píše:
PetrFOX píše:

stav je stále Pending

takže moje zkušenost je taková... já čekal na peníze Z KB na AP asi měsíc a dostal jsem tam ty peníze díky kamarádovi, který žije v USA a
on tam zavolal a po 3dnech telefonování to konečně dohledali a připsali!!! Předtím jsem jim psal tikety a vůbec mi neodepisovali! Posílal jsem jim tam screen výpisu z účtu a žádné odpovědi!!! Ted po telefonátech jsem požádal at mi změní účet a odepsali do 1dne, dokonce i jméno měl ten co mi odepsal a že je tam pro mě kdykoli budu potřebovat...bla bla :roll: a konstatování mého kamaráda po telefonickém kontaktu bylo ,, rychle si za ty peníze něco kup a utíkej, mají tam bordel jak v Rusku!! používej radši PP!,, :lol:
no jo, ale co má člověk dělat, když většina PTC používá AP, že ano! :roll:
takže to je má zkušenost s převodem Z BU na AP, takže až si budu chtít poslat peníze opačně, tak jsem zvědavý co zase bude!! :roll:

přeji hodně štěstí 8)

Díky :)

neměl by kamarád čas i na pár telefonátů pro mě? :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: 30.04.08 21:37    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Hodnocení: 5
Ahojte mal by som takú otázku . Tak som začal používať zase AP mal som jeden AP ale zabudol som tam to heslo pri posielaní peňazí tak som si založil nový účet . Moja otázka je či je dovolené mať 2 účty na AP ale používať budem len jeden ? :lol:

A ešte by som sa chcel opýtať či je na AP nejaký limit niečo ako má PP že 100 eur . Či je to neobmedzené :?: :?: :?:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.04.08 22:09    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Hodnocení: 4
neměl by kamarád čas i na pár telefonátů pro mě? :lol: :lol:[/quote]

čas by možná nějaký našel, ale je drahý! :roll: 8)

PříspěvekNapsal: 30.04.08 23:33    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Hodnocení: 11
dnes som si platil nake kredity do PTC cez AP a peniaze boli odoslane ale kredity sa mi nikde nepripisali cez PP to slo v pohode moc sa mi to nepaci :evil: :evil: :evil:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.04.08 23:50    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Martinek píše:
Ahojte mal by som takú otázku . Tak som začal používať zase AP mal som jeden AP ale zabudol som tam to heslo pri posielaní peňazí tak som si založil nový účet . Moja otázka je či je dovolené mať 2 účty na AP ale používať budem len jeden ? :lol:

A ešte by som sa chcel opýtať či je na AP nejaký limit niečo ako má PP že 100 eur . Či je to neobmedzené :?: :?: :?:

na prvu otazku ci je dovolene mat 2 ucty zatial ani mne nikto neodpovedal a to som sa tu pytal 2x uz...a ta druha je, ze limit je 400$ mesacne na prijatie, ak si upgradnes ucet tak odpalis limit ale budes mat poplatky pri prevodoch....

PříspěvekNapsal: 01.05.08 07:21    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

asmorth píše:
Martinek píše:

na prvu otazku ci je dovolene mat 2 ucty zatial ani mne nikto neodpovedal a to som sa tu pytal 2x uz...a ta druha je, ze limit je 400$ mesacne na prijatie, ak si upgradnes ucet tak odpalis limit ale budes mat poplatky pri prevodoch....

nejjednodušší je ten první účet zrušit po přihlášení je tam volba delete account a máš hned jen jeden :P

PříspěvekNapsal: 01.05.08 09:53    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

great99one píše:
PetrFOX píše:
neměl by kamarád čas i na pár telefonátů pro mě? :lol: :lol:

čas by možná nějaký našel, ale je drahý! :roll: 8)

Hmm, aha tak to nebude to pravé ořechové :roll:

PříspěvekNapsal: 01.05.08 12:10    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

nevite nekdo jak prevest penize z AP na PP ? AP je nejvetsi omyl a nenechavajete si vyplacet z AP na bankovni ucet nikdy to neprictou smejdi :evil:

PříspěvekNapsal: 01.05.08 12:45    Předmět příspěvku: Re: AlertPay.com

Hodnocení: 11
Dafli píše:
nevite nekdo jak prevest penize z AP na PP ? AP je nejvetsi omyl a nenechavajete si vyplacet z AP na bankovni ucet nikdy to neprictou smejdi :evil:

z AP na PP priamo nede musis skusit zmenit s niekym z fora

PS: neprisli ti lovky z AP na ucet ako dlho cakas ?

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 1374 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 55  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]