CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 08.01.09 13:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 03.03.08 12:02  Předmět příspěvku: Ako zabráni? zablokovaniu e-gold ú?tu?

Hodnocení: 0|0|0
Zdravím,

Poslednú dobu robím kone?né úpravy na mojom systéme, ktorý opisujem tu.
Obávam sa však jedného a tým je zablokovanie ú?tu na e-golde. Chcem sa teda spýta? ?i nepoznáte nejaké spôsoby, ako zabráni? zablokovaniu. E-gold som si vybral hlavne preto, lebo je známy tým že je vhodný pre systémy kde sa investujú peniaze. Nechcem však ni? necha? na náhodu a tak chcem vedie? aké sú dôvody, kedy e-gold blokuje ú?et a ?i je možné ho neskôr znova odblokova?. Rozmýš?al som aj nad tým ?i nieje možné sa s e-goldom nejak dohonú?, ale o tom ve?mi pochybujem :lol: .
Ak by ste s tým mali akéko?vek skúsenosti, prosím dajte vedie?.

PříspěvekNapsal: 03.03.08 12:19  Předmět příspěvku: Re: Ako zabráni? zablokovaniu e-gold ú?tu?
Admin

Hodnocení: 32|2|0
ano odblokace je vetsinou mozna dolozenim totoznosti
nekdy se to dela dokonce primitivne zaslanim dopisu na uvedenou adresu.

blokace je mozna na mnoho zpusobu, treba i tim ze ti nekdo posle par dolaru a pak te nahlasi..

kazdopadne trio penezenke EG,PP,MB penize vrati at uz po case ci po overeni majitele uctu a doreseni problemove veci.

kazdopadne riziko ze budes mit problemy proste vyloucit nejde, jen jde minimalizovat
(realne udaje, mene lidi, mene transakci apd)

ale myslim ze nejlepsi reseni je zajistit aby penize co dostanes sli do investice, cili nejsou na peneznce, ale mnozi se, pak mas v tomhle dodatecnem riziku male mnozstvi.

PříspěvekNapsal: 03.03.08 21:12  Předmět příspěvku: Re: Ako zabráni? zablokovaniu e-gold ú?tu?

Hodnocení: 0|0|0
No to je dobrý nápad a ani ma to nenapadlo. Mám na mysli investíciu ktorú spomínaš, ale lepší by bol pod?a m?a prevod na ú?et nejakého kasína, kde mi ú?et asi tak rýchlo nezrušia a peniaze tam môžu po?ka?.
Serióznych spolo?ností, ktoré prijímajú e-gold je ve?mi málo a pravdu povediac ani nepoznám žiadnu, kde by som mohol peniaze posla?, aby tam boli odložené v bezpe?í..

PříspěvekNapsal: 03.03.08 21:22  Předmět příspěvku: Re: Ako zabráni? zablokovaniu e-gold ú?tu?
Admin

Hodnocení: 32|2|0
ale jako nenech se myslit osobne se na EG nebojim mit penize a to se tam obcas objevovali i zajimavy castky, tedky uz spis jen obcas nejaky pozustatky.

ale nikdy mi jeste nebyl bloknutej ani nic podobnyho.

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina