CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 11.10.08 03:37

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 25.04.08 18:17    Předmět příspěvku: Admini klikaček KRADOU hesla! čtěte před registrací
Admin

Hodnocení: 24
Stále se množí ne jen mě na PM dotazy: "jak je možné, že se mi někdo naboural na Alertpay či Paypal a poslal někam peníze?"

Odpověď je jednoduchá!

99% scriptů na klikačky nehashuje hesla, čili se heslo, které na klikačce zadáte, zobrazí v databázi úplně snadno.

tímto jsou hesla dostupná komukoliv kdo si databázi umí přečíst a tj trivialnost.
dost možná už to mají scripty rovnou i v administraci!

Takže se naučte mít na důležitých webech unikátní hesla!
jinak se jednou budete divit.

základní kámen je Email! přes ten se vám někdo může dostat jak na AP a PP!

heslo na email - 45srt-n7
heslo na paypal - 1hia,586
heslo na alertpay - 8def-47s
a již nikde tato hesla nepoužívejte, klidně si je napište doma na papír v šuplíku. (šance, že ho úmyslně zneužije kamarád je násobně menší než, že ho zneužije admin klikačky)

dále je jen na vás zda bude mít stejné heslo na bux a clix apod. či i tam využijete jiná hesla.

Mým dlouholetým pomocníkem s hesly je Roboform více viz odkaz:
roboform-com-pass-manazer-vt5265.html
či můžete použít zdarma keepass.

tyto pass manažeři si vaše hesla zapamtují a uloží je zakódované jedním hlavním heslem a pak díky funkci auto vyplnění, vám vždy stačí z nabídky vybrat správný login a už jste přihlášení (žadné ctrlc - které se dá odchytit, žádné psaní - které se dá odchytit)

A hlavně obsahují funkci generování hesel, takže si zajistíte všude jiné heslo.
Jen si nezapomeňte hesla občas zazálohovat. :wink: kráděž noťasu pak tolik nebolí.)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 04.05.08 18:14    Předmět příspěvku: Re: Admini klikaček KRADOU hesla! čtěte před registrací

Hodnocení: 0
taky me to uz nedavno napadlo ze by timto zpusobem slo dost snadne okradat lidi.. myslim ze to bude cim dal castejsi.. no nic jdu si zmenit radsi hesla :D

PříspěvekNapsal: 04.05.08 18:22    Předmět příspěvku: Re: Admini klikaček KRADOU hesla! čtěte před registrací
Moderátor

Hodnocení: 1
:lol: Já používám u kikaček název klikačky a za tím nějaký slovo. Potom je adminovi jasný, že tady asi u mýho mailu nebo PP nepochodí :lol: :lol:

Třeba

surfbuxpes
buxtokocka

:lol: :lol:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 04.05.08 18:24    Předmět příspěvku: Re: Admini klikaček KRADOU hesla! čtěte před registrací

Hodnocení: 2
tak takhle to dělat mě ještě nenapadlo :lol:

PříspěvekNapsal: 04.05.08 18:48    Předmět příspěvku: Re: Admini klikaček KRADOU hesla! čtěte před registrací

je to svinstvo setkal jsem se s klikackama ktere byly zalozene jen pro to .. jako email databaze pro spam + hesla

-------------
dokonce mi i prisel meil a ja s moji chabou anglictinou jsem prelozil neco ve smyslu
" prace pro vas testovat hesla k emailum z datbaze" jeslikoz se kapenke zaujimam scriptama tak jsem poznal uryvek ze to je bux databaze
--------------
je to svinstvo

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 04.05.08 20:05    Předmět příspěvku: Re: Admini klikaček KRADOU hesla! čtěte před registrací

Hodnocení: 0
T.I.P píše:
:lol: Já používám u kikaček název klikačky a za tím nějaký slovo. Potom je adminovi jasný, že tady asi u mýho mailu nebo PP nepochodí :lol: :lol:

Třeba

surfbuxpes
buxtokocka

No... Keby som bol adminom Surfbux a videl Tvoje heslo surfbuxpes, tak skúsim na bux3 bux3pes, na Dailyclicks - dailyclickspes...

PříspěvekNapsal: 04.05.08 21:45    Předmět příspěvku: Re: Admini klikaček KRADOU hesla! čtěte před registrací
Moderátor

misho píše:
T.I.P píše:

Třeba

surfbuxpes
buxtokocka

No... Keby som bol adminom Surfbux a videl Tvoje heslo surfbuxpes, tak skúsim na bux3 bux3pes, na Dailyclicks - dailyclickspes...

abys nedostal specialni avatar :lol: :lol: :lol: ...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 04.05.08 21:50    Předmět příspěvku: Re: Admini klikaček KRADOU hesla! čtěte před registrací

Hodnocení: 1
ja pouzivam u kazdej klikacky 8 az 10 miestne cislo samozrejme vsade ine a moze zacat hadat admin tak 1500 rokov kym by sa dopracoval k heslu u druhej klikacky :mrgreen:

PříspěvekNapsal: 04.05.08 21:57    Předmět příspěvku: Re: Admini klikaček KRADOU hesla! čtěte před registrací

Hodnocení: 30
asmorth píše:
ja pouzivam u kazdej klikacky 8 az 10 miestne cislo samozrejme vsade ine a moze zacat hadat admin tak 1500 rokov kym by sa dopracoval k heslu u druhej klikacky :mrgreen:

:) alebo za 10sekund s dobrym programikom :)

PříspěvekNapsal: 04.05.08 21:59    Předmět příspěvku: Re: Admini klikaček KRADOU hesla! čtěte před registrací
Moderátor

lock

nebo se to tu zvrhne na návody jak zjišťovat hesla

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 05.05.08 00:29    Předmět příspěvku: Re: Admini klikaček KRADOU hesla! čtěte před registrací
Moderátor

Hodnocení: 6
T.I.P píše:
surfbuxpes
buxtokocka

Daleko jednodussi je pouzit KeePass: ktery Vam vygeneruje heslo sam:
napr:
72bitovy: vEivW2eYNGyHw
96bitovy: OC0zCbU1-K_QX3M

Pak jen kliknout do policka Login a zmacknout Ctrl+Alt+a a KeePass Vas rovnou prihlasi.
Navic DB hesel je kryptovana, toz si staci pamatovat jedno heslo do teto DB.
Pro paranoidni je moznost jeste pridat KEY soubor :mrgreen:

http://portableapps.com/apps/utilities/keepass_portable

Napr bux.to:
Kód:
Auto-Type-Window:Bux.to*
Auto-Type:{USERNAME}{TAB}{PASSWORD}{TAB}

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.
 [ Příspěvků: 11 ] 
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]