CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 08.10.08 13:18

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 16 z 18 [ Příspěvků: 436 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 23.04.08 14:49    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - TOP firma
Moderátor

Hodnocení: 0
Dnes dorazila výplata

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 28.04.08 00:00    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - TOP firma
Moderátor

Hodnocení: 11
Platili v pohodě a najednou mi bezdůvodně zablokovali účet no to jsou věci

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.04.08 02:13    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - TOP firma
Moderátor

Hodnocení: 2
Arnie píše:
Platili v pohodě a najednou mi bezdůvodně zablokovali účet no to jsou věci

to se mi stalo na prelomu noveho roku ... bez odpovedi

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.04.08 08:37    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - TOP firma
Moderátor

Přesně tak bez reakce. U tebe se to teda dál nijak nevyřešilo? Poslali ti aspoň prachy co ti dluží?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.04.08 10:23    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - TOP firma

Hodnocení: 4
to je divné, mě aspoň odpověděli, proč jsem dostal ban.

PříspěvekNapsal: 30.04.08 13:22    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - TOP firma
Moderátor

no takhle, mel jsem tam cca 500 mesicne a 4x me vyplatili ... pak jsem spustil stranky na domene .eu a zacal jsem ji vic propagovat a mel jsem tam asi 1200,- a kdyz to meli vyplatit tak: Vas ucet byl zablkovan z duvodu poruseni pravidel. Z bezpecnostnich duvodu vam nemuzeme presne rici o ktere pravidlo jde.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 05.05.08 10:45    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - TOP firma

Hodnocení: 4
Tak to je mazec:)

PříspěvekNapsal: 14.05.08 16:33    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - TOP firma
Moderátor

Tak jsem se naštval a napsal jsem jim ještě jednou teď konkrétně Kateřině Srbové. Nemají ani dost slušnosti na to aby odpověděli a já jsem přesvědčen o tom že jsem žádné jejich pravidlo neporušil ani jsem nepodváděl s klikáním apod. Takže se solidností této firmy bych to neviděl tak růžově.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.05.08 17:05    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - TOP firma - rozdává bezdůvodné bany

Takže se taky přidám. 9.5 jsem se u nich zaregistroval 12.5 jsem dostal BAN (našetřeno asi kolem 15 Kč). Takže ten den jsem jim ještě volal za co jsem dostal BAN a paní mi řekla, že mám poslat mail, že se to vyřeší brzy, tak jsem ho tedy poslal. V průběhu týdne mi neodpověděli. Dnes ráno (16.5) jsem tedy napsal znovu a právě před dvěma hodinama mi odepsali cituji:

Citace:
Dobry den,

prostudujte si prosim pravidla pro parnterske weby https://www.adfox.cz/pravidlapartner.phtml a taky vseobecne podminky systemu adFOX.
Z duvodu ochrany systemu Vam nejsme povinni sdelovat duvod zablokovani uctu, na coz mame podle vseobecnych podminek systemu adFOX pravo.
Zablokovanim uctu se rozumi okamzite ukonceni spoluprace.

Tym adFOX

Jsem si jistý, že jsem žádné jejich pravidlo neporušil. Dvakrát jsem si jejich pravidla přečetl přece jenom jim tam posíláte své rodné číslo, bankovní účet atd. což si myslím, že jsou dost citlivá dat. Mimochodem by mě zajímalo, jak s nimi naloží, když u nich člověk dostal BAN.

Jejich reklamu jsem umístil na obecní web, kde dělám admina, že bych porušil autorské práva?
Že bych přece jen porušil nějaké autorské práva jak mají (obsah porušující nebo propagující porušování autorských práv (mp3, obrázky, videa, warez ). Obrázky? Rozumím tím i fotky? Z kulturních akcí, které jsem sám fotil? Mimochodem na jejich reklamu jsem neklikl.

Tato firma mě velice zklamala a nikomu ji nedoporučuji. Jak to tady na foru čtu tak věřím, že dává bezdůvodné BANY.

Mimochodem delší dobu mám na obecním webu také reklamy od Google AdSense a řekl bych, že jejich systém je sakra propracovaný a podmínky mají ještě tvrdší a BAN jsem tady nedostal.

Této firmě nevěřím.

PříspěvekNapsal: 16.05.08 17:59    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - TOP firma - rozdává bezdůvodné bany
Moderátor

mozna prave to zes tam mel i google je duvod ke zruseni uctu, adfox zakazuje pouzivani dalsi kontextove reklamy ...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.05.08 18:01    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - TOP firma - rozdává bezdůvodné bany
Moderátor

Je to banda podvodníků

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.05.08 18:08    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - TOP firma - rozdává bezdůvodné bany

dm3nt píše:
mozna prave to zes tam mel i google je duvod ke zruseni uctu, adfox zakazuje pouzivani dalsi kontextove reklamy ...

Podívej se na poslední bod. Myslíš, že je to ten důvod?

Výhody partnerského programu sítě adFOX

* Provize minimálně 30% z kliku
* Dlouhodobý a stabilní přijem z reklamy
* Na velikosti webu nezáleží
* On-line statistiky výdělků
* Velký výběr formátů reklamy
* Nezakazujeme současné zobrazovaní reklam z ostatních systémů

PříspěvekNapsal: 16.05.08 18:16    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - TOP firma - rozdává bezdůvodné bany
Moderátor

Možná že by stálo za to napsat naše zkušenosti na nějaký sledovaný server a pěkně to tam rozmáznout jak se adfox chová taky plánuju že budu oslovovat jejich inzerenty aby si to pěkně pročetli.

To těm parchantům nedaruju kdyby byli co k čemu tak se alespoň vypořádají a pošlou peníze co dluží.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.05.08 18:21    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - TOP firma - rozdává bezdůvodné bany

Arnie píše:
Možná že by stálo za to napsat naše zkušenosti na nějaký sledovaný server a pěkně to tam rozmáznout jak se adfox chová taky plánuju že budu oslovovat jejich inzerenty aby si to pěkně pročetli.

To těm parchantům nedaruju kdyby byli co k čemu tak se alespoň vypořádají a pošlou peníze co dluží.

Jestli s tím začneš jdu do toho s tebou. Taky mě pěkně na..... Teď jsem jim psal další mail, tak jsem zvědavý, jestli budou schopni vůbec odpovědět.

PříspěvekNapsal: 16.05.08 18:24    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - TOP firma - rozdává bezdůvodné bany
Moderátor

Možná by jsme to mohli dát dohromady jako tady parta za czemoney je nás tu víc co je ojebali a mohlo by se dát dohromady něco slušnýho.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.05.08 18:27    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - TOP firma - rozdává bezdůvodné bany

Asi založit nové vlákno. Přitáhnout lidi co dostali BAN a rozjet to tady. Rozházet po netu odkazy a lidi ať si pěkně počtou co je to za super firmu.

PříspěvekNapsal: 16.05.08 18:30    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - TOP firma - rozdává bezdůvodné bany
Moderátor

Dobrý je to tu
adfox-cz-bezduvodne-banovani-uzivatelu-pravda-o-adfoxu-vt19238.html

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.05.08 19:28    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - TOP firma - rozdává bezdůvodné bany

dagos píše:
Arnie píše:

Jestli s tím začneš jdu do toho s tebou. Taky mě pěkně na..... Teď jsem jim psal další mail, tak jsem zvědavý, jestli budou schopni vůbec odpovědět.

Jasně, všude rozhlaš, že ti zrušil account, kde jsi měl 15Kč... Všem hned bude jasné, že nemají na výplaty a dají od nich ruce pryč. 8)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.05.08 19:44    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - TOP firma - rozdává bezdůvodné bany

Citace:
Jasně, všude rozhlaš, že ti zrušil account, kde jsi měl 15Kč... Všem hned bude jasné, že nemají na výplaty a dají od nich ruce pryč. 8)

A kdo tady tvrdí, že nemají na výplaty? Já píšu, že mi bezdůvodně blokli účet. Asi jsi to celé nečetl dokonce.

PříspěvekNapsal: 16.05.08 19:59    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - TOP firma - rozdává bezdůvodné bany
Moderátor

tady nejde o to kolik mel na ucte, ale o princip ... ja tam mel 1500 a blokli me a to me predtim 4x normalne vyplatili ...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.05.08 21:16    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - TOP firma - rozdává bezdůvodné bany
Moderátor

Me tam zustalo asi 800,- předtím výplata v pohode

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.05.08 23:09    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - TOP firma - rozdává bezdůvodné bany

Já myslím, že by měl být rád, že ho blokli. Lepší přijí o 15Kč než je propagovat dlouhodobě a přijít o víc.

dagos: na jakém webu jsi to měl? pokud to není tajné...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 17.05.08 21:53    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - TOP firma - rozdává bezdůvodné bany
Nebezpečí
Nebezpečí

Hodnocení: -1
jak je to s adfoxem + weby o klikackach a jinych srajdach ? nevadi to ?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 17.05.08 21:58    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - TOP firma - rozdává bezdůvodné bany
Moderátor

ju1ce píše:

vadí :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 18.05.08 18:38    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - TOP firma - rozdává bezdůvodné bany

Hodnocení: 5
dm3nt píše:
ju1ce píše:

vadí :)

hej ??? A prečo potom tento web má reklamu adfox ??? :!:

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 436 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]